joi, 15 noiembrie 2018

ROMÂNIA ! VOCEA ROMÂNIEI NU MAI EXISTA !

                       7 Aprilie 2017, ora 5,34 dimineata !

                                           Dragii mei, 

Toata Lumea fierbe in aceste clipe. 
SUA  si RUSIA sunt gata de RAZBOI. Fiecare parte crede ca are dreptate ,dar nu este aşa.Majoritatea Omenirii de pe glob, nu vor RAZBOI!!! 
Doar Şefii de STATE ,cei mai puternici in ARMAMENTE de tot felul,inclusiv Nuclear, acestia vor sa-şi testeze ARMELE, fara sa tina cont că vor muri şi oameni nevinovati.
Stiu dragii mei, stiu că asteptati de la mine ca sa va spun ceva de inevitabilul RAZBOI (nuclear imi spune acum un glas).
Dragilor ,ce pot eu sa va spun mai mult decît ceea ce mi se arată, decât ceea ce mi se graieste cu VOIA  DUHULUI CELUI PREA SFÂNT?
Iata ce spunea un glas, chiar asta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG:

                   " România !
                Vocea României ,nu se mai aude !
                Vocea României ,nu mai există !"

Clipă în care vedeam cum dinspre Apus , de la Pămant au inceput a se ridica multe Avioane cu botul ascutit ca o sageata,cred că erau Avioane de luptă, deoarece arătau aşa:
Image result for avioane de luptaImage result for avioane de lupta
Cerul se facuse din zi  noapte; atât de multe erau si se indreaptau cu mare viteza spre Rasarit.
Asa cum spuneam si-n Titlul acestui articol, ROMANIA este condusa dinafara.Adica de SUA si Bruxelles.
Noi suntem acum ,doar niste pioni in fata Puterilor Lumii si suntem obligati ca sa executam ORDINLE ,care ni se impun.
Dragii mei, sa nu ne fie teama de cel de-al Treilea Razboi Mondial. 
Romania va fi inconjurata de un Cerc de foc ,apoi mai sunt si Prietenii nostri Extraterestri ,trimisi de Dumnezeu ca să apere ŢARA  DUHULUI SFÂNT.
                                  Cu dragoste,Maria.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .



19 comentarii:

  1. Romania a devenit deja un sat fara caini, unde pot veni din afara si pot face ce vor. Nu la fel se intampla in Ungaria, Polonia si mai nou chiar Bulgaria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este anonim 18:17. De ce ei si au putut pastra demnitatea si noi nu? Am fost vanduti de la inceput.

      Ștergere
  2. Asta datorita guvernului de infractori care nu fac altceva decat sa ne vanda tara ca sa se imbogateasca ei

    RăspundețiȘtergere
  3. MONICA MACOVEI este MM din epoca BASESCU

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria sunt loviti din toate partile
    Ma uit acum ca Marea Britanie a spus ca drumul se va inchide definitiv.
    Sunt multi romani care s-ar putea sa vina in tara la urgenta Antena 3.
    Stiu ca ati scris ca romanii vor veni acasa sigur ati spus vu ceva timp im urma. Sunt foarte revoltata dona Maria.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Masinca ,,sunt foarte revoltata,cu mult drag"?????Anglia nu a spus niciodata ,,drumul se va inchide definitiv" !!!

      Ștergere
  5. In contextul actual, asta inseamna ca Romania pierde dreptul de vot in cadrul UE.

    Urmeaza taierea fondurilor europene.
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avem nevoie de oameni muncitori,nu se moare de foame in tara atata timp cat pui osul la treaba...mama a avut mereu o vaca cu lapte si o gradina cu legume, si nnu am murit de foame...desi nu au avut alt loc de munca...ani buni

      Ștergere
    2. 20:33Mare scofala!Ce naiv esti!UE a dat cu o mana si a luat cu 100 inclusi oameni.De ce va place sa cersiti la dusmanii nostrii.Unde e demnitatea de roman si crestin?Iar capcana cu fonduri nu ai inteles-o inca dupa cat rau a facut UE Romaniei in anii astia?Mai gandeste-te si deschide ochii!

      Ștergere
    3. 08.10 iti place sa traiesti ca un sclav, pe doi bani pentru munca grea. Cand sa te bucuri si tu de viata o sa observi ca nu-ti mai permite sanatatea dupa ce o viata intreaba ai tras ca boul la jug pentru un banut, si tot sarac esti si asa ai sa mori, platind taxe uriase guvernatilor.

      Ștergere
  6. 18.17 GRESIT! Nu vine nimeni din afara, toti pleaca in afara pentru ca aici nu se mai poate trai din cauza lichelelor de la putere! Nu se satura pana nu fura si imbucatura de la gura copiilor! Si tot ei striga hotii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMANIA E TARA OAMENILOR CU SUFLET, CEI CARE AU PLECAT...SUNT PE CAI NECUNOSCUTE...ACOLO VOR VEDEA CE AU LASAT SI PT O VALIZA DE BANI...SI -AU TRADAT NEAMUL, DIN PACATE NE FURAM SINGURI CACIULA

      Ștergere
    2. 20:54Ei au cazut in capcana intinsa de dusmanii nostrii:UE si America dar acum dupa ce au gresit cu lacomia s-au trezit si au vazut ca cei in care s-au increzut sunt niste vicleni care vor sa rapeasca si sa destrame Romania .Motivul nu e atat material cat spiritual --nimicirea crestinilor .Ei sunt dusmanii lui Hristos si slujesc diavolului.De aceea incetati sa va mai atacati si urati intre romani indiferent de greseli (pe care le va judeca Dumnezeu)spre binele si apararea Romaniei!Nu sustineti pe cei mai mari tradatori ai tarii :Ciolos M.Macovei Johannis si #rezist.Rugati-va la Dumnezeu sa biruim pe dusmanii Romaniei.Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. 08.24 vai de capul tau. Cum poti sa spui asemenea prostii.

      Ștergere
  7. Ziarul'The Jerusalim Post' scrie ca Merkel ar fi cerut lui Iohannis sa nu mute ambasada Romaniei la Ierusalim.Doamna Merkel spune ca 'nu comenteaza' deci refuzind il comfirma.

    RăspundețiȘtergere
  8. In Romania,incepe sa se auda,CUVANTUL LUI DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA E!!!!!!!!! Romania exista pentru ca ...a trebuit sa moara oameni...in luptele duse de Stefan, de Mihai Viteazul,Brancovenii, ati uitat? Hotii nostri fac zid impotriva UE care ne impun tot felul de idiotenii...teritoriul nostru nu trebuie vandut, e f bine ca isi revendica cate ceva ...decat sa vina Charles sa zica e Transilvania lui...vor exploata tot ce e de exploatat si ramane sa ne construiasca zgarie nori...asta va fi in locul padurilor zgarie nori...C.E.=TURNUL BABEL, Sufletele care se intrupeaza in Romania vin cu misiuni de inalta spiritualitate..aici inca mai sunt oameni cu suflet, in ciuda saraciei

      Ștergere
  9. 8:16Felicitari! Sa spunem adevarul si sa ne opunem cu tarie planurilor lor odioase .Sa stie dusmanii nostrii ca suntem puternici curajosi si de neinvins ca stramosii nostrii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi in stare,sa platesc cu propria-mi viata,pentru a apăra ADEVARUL ADEVARAT AL LUI IISUS HRISTOS,AL DUHULUI SFANT.
      Nimeni nu-mi poate spune ca este altfel,deoarece,mie mi s-a grait aievea de DUMNEZEU,de MANTUITORUL HRISTOS,de DUHUL CEL PREA SFANT. Si-am jurat MANTUITORULUI HRISTOS ,ca voi face asa cum imi porunceste ,si ca -mi voi da VIATA pentru ca ADEVARUL SĂU sa triumfe din nou, după 2000 de ani ! De s-ar inventa din nou arsul pe RUG pentru asa zisele erezii spuse de anumiti PREOTI,(celor mai multi,le este teama sa spuna ADEVARUL lor,a ceea ce ei cred si poate au vazut si auzit de la DUHUL SFANT )eu as fi prima care m-as duce,si astfel ,sa pot dovedi ca spun si scriu ADEVARUL ADEVARAT AL LUI IISUS HRISTOS,al MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA. Cum as putea face altfel? Decat sa ma sacrific pentru CUVANTUL CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS,asa cum EL ni L-a lasat in SFANTA BIBLIE care,a suferit multe modificari de-alungul secolelor ,si deloc bune.
      Iata un link in acest sens:
      Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/01/biblia-unde-este-biblia-cereasca-unde.html
      18 ian. 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi ...

      Ștergere