luni, 12 noiembrie 2018

ROMÂNIA ! INDEPENDENŢA ROMÂNIEI , SUB SEMNUL ÎNTREBARII ???


Imagini pentru TRICOLORUL ROMANIEI.

                                    12 Noiembrie 2018 ,ora 16,33 !

                                     Dragii mei,

În aceasta după amiază ,desi eram cu ochii pe monitor,aud glas in dreapta mea care graieste asa:

                "Independenta României ! 
Iar un alt glas continuă:
                 S-a pus din nou în miscare Independenta Romaniei.
            Da ! Independenta Romaniei !"

Iata dragii mei, cum ROMANIA incepe sa fiarba si la propriu ,si la figurat.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa nu ne lase din Mâna Sa cea Atotputernica si Ocrotitoare ,si sa ne apere cu mila si cu Dreptatea Sa.
In ziua de astazi fratilor,numai la DUMNEZEU mai gasim Dreptate.
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .

103 comentarii:

  1. Miine la Bruxelles este pusa la indoiala Independenta Romaniei prin discutarea MCV-ului si va vota pentru noi...Ungaria.
    Itortocheate sint caile Domnului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s deloc intortocheate, Ungaria are conducatori credibili care tin la tara lor, pe cand Romania are conducatori care tin doar la ei si la clanul lor. Nu credeam vreodata ca PSD este format din oameni atat de lasi incat sa compromita tara pentru un derbedeu.

      Ștergere
    2. 08:43, nu este vina romanilor ci UE ataca Romania. Ca asa are chef. Ne-am saturat de UE, o organizatie satanica subordonata masoneriei globaliste.

      Ștergere
    3. 22:12Je m'en fiche de UE!Sfarsitul ei este iminent.Esta la mana lui Dumnezeu!Daca mai ia hotarari.rele contra tarilor crestine le da Dumnezeu.acestor lideri smintiti o lectie sa nu o uite in veci.Daca le-a permis o vreme sa-si arate rautatea si nedreptatea asta pt a face putina curatenie in Europa dar timpul UE a camluat sfarsit.(Apocalipsa cap 17/10-18).Voi romanilor crestini fiti tari in credinta pana la sfarsit rezistati la toate testele la care sunteti supusi asa cum si
      ati facut-o o parta din voi caci mai e f.
      putin si o sa va bucurati.Ramaneti langa biserica pana la sfarsit ca sa fiti tari in credinta.Domnul nu va intarzia dar are rabdare sa vina la El toti sa nu se piarda niciun suflet.Amin!

      Ștergere
  2. Şi v-a fi independentă(iarăşi ...şi pt.totdeauna)!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA,va fi,pentru ca Romania,este tara Mantuitorului Lumii,asa cum ne spune si Sfantul Duh,prin doamna Maria.Chiar daca multe persoane nu cred,asa cum nu cred si colegii mei de birou,ei sustin ca ce scrie in Sfanta Biblie,este (batut in cuie) si restul tot este fals,ce se vorbeste prin profeti.Eu i-am intrebat pe ei,care conduc si cei care gestioneaza banii,ei lucreaza cinstit? NU mint? NU fura? Sunt cinstiti inaintea Lui Dumnezeu?.Asa si Sfanta Biblie a fost scrisa tot de om,tot omul a fost cel care a adaugat sau a scos pe placul lor.Romanii,se vor trezi pana la Nasterea Mantuitorului,IISUS HRISTOS,nu vor sa mai traiasca in minciuna,si vor dori,sa-l urmeze pe IISUS HRISTOS.
      Va doresc un POST linistit,si cu multe fapte bune.

      Ștergere
    2. La fel....tuturor numai de bine !!

      Ștergere
  3. Se propune activarea art.7 asupra Romaniei de un parlamentar german.Cred ca toate acestea sunt din cauza nesabuintei alesilor nostri.Romania e condusa dupa ambitiile personale ale lui Drac-nea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nesimtire. Dar la ce sa fim noi slugile UE asa cum s-a intamplat pana acum? De vina sunt tradatorii de neam si tara care vorbesc tara numai de rau ba ca suntem cei mai corupti cei mai hoti. Nimeni nici o tara din lume nu face asa ceva in afara de Ro.
      Nici o tara din europa nu se roaga de Bruxell sa pedepseasca proprii cetateni, cat mai multe puscarii,cat mai mult drepturile si libertatile propriilor cetateni sa fie considerate un lux.
      Anonim 22.39 esti o rusine si un tradator de neam la fel ca toti ceilalti care gandesc ca tine
      Europa foarte curand se va duce la vale, sa vedem ce o sa faceti voi tradatorii atunci cand veti fi tratati ca niste puroaie urat mirositoare
      Justitia a ruinat Ro. Serviciile secrete au ruinat Ro. Avem mai multi sri-sti si servicii secrete ca AMERICA SI UE la un loc
      Rusine
      Ati vandut tot pe nimic strainilor tot resurse,paduri,drepturi si libertati numai sa va faceti servitorii perfecti ai straineziei
      http://www.justitiarul.ro/ticalosia-europeana-si-prostia-autohtona/

      Ștergere
  4. Se vorbeste despre reintroducera vizelor.O fi bine.o fi rau?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu, unul, nu cred că ar fi rău reintroducerea vizelor. N-ar mai pleca şi n-ar mai veni toţi neaveniţii. Celor cu condamnări definitive le-aş da restricţii pentru minim cinci ani să părăsească ţara.

      Ștergere
  5. Nu va necajiti, si pentru Ungaria si Polonia vroiau sa activeze articolul acela,da ce trebuie sa ne inchinam noi chiar asa pentru ei,sa fim de acord cu toate!?Ungaria si-s intrebat cetatenii daca vor sa primeasca tara refugiati, majoritatea au raspuns cu nu!!!Si inainte sa intre in UE au fost intrebati,si numai 56% au raspuns cu da!!!Noi sintem intrebati ca ce vrem?

    RăspundețiȘtergere
  6. Independența țării se bazează pe libertatea locuitorilor ei și pe voința acestora de a și-o apăra cu ori ce preț.
    În vremurile acestea, când războiul bate la ușă, noi trebuie să căutăm a ne unii în credință, nădejde, dragoste de Dumnezeu și țară, pentru că numai Dumnezeu ne mai poate ajuta.
    Cei care se îndoiesc de acest lucru trebuie să știe că nu vremurile sunt sub voia oamenilor, ci voia oamenilor este sub vremuri, iar vremurile sunt judecățile lui Dumnezeu, pentru că a Lui este "judecata și răzbunarea".
    Dar ca El să fie cu noi și noi trebuie să fim cu El, nu cu lumea aceasta care slujește banilor, nu Lui.
    Nu UE ne va scoate din această criză scio-politica reflectată prin ruptura existenta între puterea politică și voia poporului.
    Izbăvirea noastră se va face atunci când poporul român va fi cu adevărat un popor crestin-ortodox, care va accepta fără rezerve regulile stabilite în biserică de sfinții părinți, care va înțelege ca viața aceasta ne-a fost dată spre mântuire, nu spre îmbogățire și îmbuibare, iar noi suntem obligați ca să ne slujim unii altora precum și Hristos ne-a slujit nouă.
    Bogăția adevărată a unei țări constă în mulțimea locuitorilor ei, robi ai lui Hristos, care își pun necondiționat, toată priceperea, inteligența și experiența lor în slujba conaționalilor.
    Iar ceilalți trebuie să nu-i invidieze, să le recunoască meritele, să le aprecieze efortul și să le împlinească deciziile, dacă sunt juste.
    Legile trebuiesc să fie valabile pentru toți, să respecte voința poporului, să fie nepartinice și să nu aibe nici un fel de derogare pentru un anumit grup de oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema e ca nu avem o biserica adevarata un jurul careia sa ne strangem. Atitudinea fetelor bisericesti este mizerabila fata de enoriasi si-atunci?

      Ștergere
    2. Adevarat! Depinde de fiecare dintre noi să ne regăsim în lucrarea lui Dumnezeu cu noi şi in comuniune de armonie, astfel ca Domnul Hristos să poată sălăşlui în viața noastră. Altfel, viața pe pământ actuală se stinge. Dumnezeu să ne ajute să înțelegem aceasta. Să înțelegem chemarea fiecăruia după cum i s-a încredințat de la naştere, după cum ne spune şi părintele Arsenie Boca:"urmează-ți chemarea pe care o simți, dacă o simti"... s-o cerem prin rugăciune şi viață după legile pe care Hristos Însuşi le-a lăsat prin Biserică. Să nu facem compromisuri care să ne surpe... Doamne ajută!

      Ștergere
    3. 01:52, UE are niste slugi in tara noastra care cauta intotdeauna sa incurce si sa puna betze in roate, conform comenzilor primite direct de la UE. Nu suntem prosti, se vede ce face UE si prin cine lucreaza in Romania si mai ales ce urmareste aceasta UE.

      Ștergere
    4. Greșeșt, biserica vie suntem noi toți cei drepcredinciosi, preoții sunt în biserică ca profesorii într-o școală și ca medicii într-un spital.
      Da, sunt mulți preoți și ierarhi care greșesc, dar sunt și mai mulți cei care sunt exemple pentru enoriași, au o viață creștinească, cresc peste 4 copiii în dragoste de Dumnezeu și țară. Și nu în ultimul rând să nu uităm că ei au fost cei care au ținut credința în popor în vremea comunismului și a ateist-satanismului actual.
      E ușor să acuzăm, că paiul din ochiul altuia este mai mare decât bârna din ochiul tău. Și după cum spunea și pr. Arsenie Boca "vreți preoți buni, nașteti copii mai mulți și creșteți în dragoste de Dumnezeu, țară și popor".
      Iar Hristos Domnul spunea "voi să faceți ce spun preoții nu ce fac ei", că oricum pe preoți are cine să-i judece dându-ne și nouă și lor ce merităm.
      Pe creștin niciodată Dumnezeu nu-l va judeca după faptele duhovnicului sau a preotului, ci numai după faptele sale.
      Pe duhovnic sau pe preot, Dumnezeu îl va judeca și dacă a smintit prin exemplu său pe vrun creștin.

      Ștergere
    5. Pe vremea comunismului preotii adevaratai au stat in puscarie iar cei ce colaborau cu securitstea erau in biserici. In ziua de azi sunt foarte, foarte putini preoti adevarati care sa fie de exemplu pacatosilor.Ba mai mult pun niste taxe care multi nu stiu cum sa le onoreze in timp ce ei se lefaiesc in luxuri.Daca s-ar vrea o biserica "curata ", saraca, cu dragoste fata de Dumnezeu atunci patriarhul ar putea schimba incepand de la el. De asta au nevoie oile de pastor, ori daca pastorul nu-l intereseaza de ele acestea se vor ratacii si vor fi hrana fiaralor sslbatice.

      Ștergere
    6. Anonim ora 13.54 sunt de acord cu aceste gânduri. Ce frumos este ca putem comunica in Duh de lumina astfel ca sa ne zidm unul pe altul. Am scris la ora 13 gândul meu referitor la mesajul de la ora 1:52 care mi-a placut. Doresc sa am puterea compasiunii pt cei care nu cred ori nu inteleg demersul crestin... cred ca Dumnezeu ne vrea pe toti in Adevarul Sau. Cred ca avem nevoie sa ne rugam mai mult pt dragoste si ingaduinta desi toate navalirile dracesti slăbesc puterea de rezistenta a sufletului in lucrarea binelui. Cred ca Dumnezeu nu ne lasa in aceasta valtoare fara sprijin si este un moment prielnic chiar, uneori, pt cunoasterea lui Dumnezeu...Acum la inceput de post nădăjduiesc sa am puterea binelui si urechile mari pt. ascultarea voii lui Dumnezeu cu mine dar si cu acest neam in care sunt poate o picătură cat o lacrimă pt care pot spera, iubi, jertfii tot ce am mai bun.

      Ștergere
    7. Ce nevoie mai avem de preoti? Se pare ca ei au nevoie de ceilalti,sa obtina bani,amenintind cu pedeapsa divina

      Ștergere
    8. 17:55Intre tine si preot Dumnezeu va alege preotul care i-a slujit Lui cu toate pacatele preotului.Pe cei madrii si tupeisti ca tine Dumnezeu nu-i alege.

      Ștergere
    9. Pentru ce sa ma aleaga? Cu ce slujesc popii lui Dumnezeu sau oamenilor? Comving ei pe cineva ca exista Dumnezeu? E doar o meserie unde se fac bani inselind pe altii. Daca credeau in Dumnezeu, alegeau(asa cum invata pe altii) calea cea grea(adica se faceau agricultori, gunoieri, sau alte meserii dispretuite si prost platite) si erau un exemplu de cinste,munca si ajutor pentru seneni,din mizeria lor de salariu facind donatii la cei saraci,la biserica(lui Dumnezeu?) sau la doctorii cei bine platiti

      Ștergere
    10. 5 22Slujesc cu duhul lui Dumnezeu dar tu cu ce slujesti lui Dumnezeu cu duhul invidiei si cartirii si te faci ca Dumnezeu de-i judeci pe preoti.Vei vedea cum judeca Dumnezeu .PS
      Pe fiecare l-a pus unde metita fiecare.

      Ștergere
    11. Anonim14 noiembrie 2018, 05:22
      Vad ca tu ai o problema cu PREOTII si cu DOCTORII !
      PREOTII nu se vor face niciodata gunoieri,agricultori,cum spui tu. PREOTII sunt oameni si ei,oameni care au ales sa slujeasca LUI DUMNEZEU.
      Cum slujesc ei LUI DUMNEZEU? Mergi si tu macar o data -n viata DUMINICA la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,si afla cum slujesc LUI DUMNEZEU. Sigur ca ei au rolul de a convinge ca suntem FIII LUI DUMNEZEU si ca exista VIATA după moarte. Dar ATEI ca tine,nu vor crede niciodata in aceasta viata,in ceea ce spune PREOTUL,si nu in ceea ce face el,bun sau gresit. DOCTORII au si ei rolul lor ! As vrea sa te vad pe tine,sa stii ca e ultima ta clipă de viata,dar ca un doctor te poate salva printr-o operatie grea. Ce-ai fi in stare sa faci? I-ai da toate de buna voie,numai sa scapi cu viata.
      Nu te obliga nimeni sa faci un CADOU DOCTORULUI. Vei fi tratat la fel de bine si daca nu dai nimic. Asa cum exista si PREOTI care si-au gresit cariera,tot asa exista si medici care-si gresesc cariera. Dar tu esti liber sa alegi pe oricine altcineva! Este usor ca sa arunci cu piatra si sa judeci! Te crezi oare DREPTUL JUDECATOR? Numai IISUS HRISTOS ne va judeca pe toti. Daca ceva nu-ti convine,esti liber a alegi altceva. De ce sa improsti cu norori si cu venin ? La ce-ti foloseste?
      Te simti mai eliberat daca graiesti urât pe PREOTI SI pe MEDICI? Are cine sa faca si muncile grele ! Fiecare cu vocatia lui . Ar trebui sa-ti ceri scuze pentru vorbele tale !

      Ștergere
    12. Daca crezi in Dumnezeu,de ce ai da bani sa te salveze medicii? Soune-mi tu,cum slujesc preotii lui Dumnezeu?

      Ștergere
    13. Anonim 14/11/2018 05:22 nu preoții trebuie să-ți insufle credința cea adevărată, ci Dumnezeu, dar pentru asta trebuie să citești învățăturile sfinților părinți, Sfânta Scripturatra și mai ales SA APLICI CE CITETESTI DESPRE O ADEVĂRATA VIAȚĂ CREȘTINĂ.
      Ca model iai pe sfinți și vei ajunge la lumină și credința adevărată.
      "În zadar zidește omul casa
      Dacă nu o zidește Dumnezeu." și
      "Bate și ți se va deschide
      Cere și ce se va da."
      Așa că nu mai dați vina pentru puțina credința a voastră și pentru rătăcirile voastre pe preoți, pentru că greșiți, ei fac doar inițierea ca profesorii în școală, restul depinde de voi.
      Există un proverb "vai de profesorul care nu este depășit de elev", așa că depășiți-vă duhovnicul și atunci veți gândi altfel.

      Ștergere
  7. Arsenie Boca zicea de inchiderea granitelor...e nevoie de inndepenta, francezii sunt mai tari ca noi

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde ati vazut pe-acest pamant,colonie independenta???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.04.07.,exact ! Romania are statut de colonie, si-a vandut bogatiile naturale si parte din pamanturi, nici macar nu sunt concesionate,sunt VANDUTE ! Nici macar nu poate fi vorba de o nationalizare,nu exista atatia bani cat sa rascumparam ce s-a vandut...''multumim'' tuturor politicienilor de dupa '89. Ne-au ingenuncheat ca popor,au pus umarul la depopularea tarii,iar noi,astia care am mai ramas si mai muncim,ne cocoseaza cu taxe si impozite aberante pentru o tara cu asa nivel de trai.

      Ștergere
    2. Dar și coloniile și-au câștigat independența prin luptă. Oare noi vom putea să facem ceau făcut alții, suntem noi oare gata să murim pentru țară și popor, nu pentru tacma jefuitorilor lui, sau vom fugi care încotro ca să ne scăpăm pielea, că doar suntem "un popor mic și neputincios"?

      Ștergere
    3. Ce inseamna tara? Tara e buna daca iti asigura niste bogatii(sol, ploaie, aur, petrol), fara multa munca?
      Aceste bogatii apartin lui Dumnezeu si trebuie sa fie ale tuturor, nu doar ale celor care ocupa un teritoriu.
      Tarile trebuie sa dispara, pentru a nu mai fi razboaie si pentru a fi bunastare generala, asta doreste Dumnezeu. Cum au aparut tarile? Niste oameni s-au unit pentru a se apara sau pentru a jefui pe altii. Dumnezeu nu a intervenit, nu avem dovezi ca exista

      Ștergere
    4. Anonim 16:56, studiezi ca sa intri in masonerie? Esti purtatorul ei de cuvant? Ori doar ai o problema cu sentimentul patriotismului? Pentru ca in mod sigur, ateismul masonic l-ai asimilat cu harnicie.

      Ștergere
    5. Nu am treaba cu masonii,dar cred ca sint inspirati de Dumnezeu. Daca chiar vrei sa stii la care Dumnezeu ma refer,citeste cartea: Design inteligent. Te iert, si soldatii lui Hitler au fost educati sa fie patrioti, adica sa moara sau sa ucida pentru??????

      Ștergere
  9. Asa este doamna Maria doar la Bunul Dumnezeu mai gasim dreptatea nu in alta parte. Bunul Dumnezeu sa aiba mila de poporul sau ales.
    Eu tot sper ca va rasari soarele si pentru Romania.
    La nici o tara nu face UE ce face Romaniei. Este o vorba; Nu da romanului cat poate sa duca.
    Cu mult drag doamna Maria.
    Nu mai invinovatiti pe Dragnea toti in frunte cu Iohanis sunt fara de Dumnezeu
    Si mai este Oculta care nu nu da voie statului roman sa se dezvolte.
    Pacat ca ne lasam subjugati de puterile din afara si crede cineva ca nu vedem se insala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca esti un necitit ocult. Asta-i tara dracilor nu a lui Dumnezeu. Poporul in frunte cu politicii si biserica nu vede altceva decat coruptie, minciuna, destrabalare... si asa le place la toti de numa numa. Si-apoi cum sa nu dai vina pe Europa sau pe altii xa nu stam bine Rusine! Aproaoe toti s-au aruncat in aceasta mlastina otravitoare care din afara pare piscina de lux. Toti vor sa traiasca bine fara sacrificii, sa fure cat mai mult, sex, droguri, distractie din toate madularele,se voteaza pt bani, ajutoare, afaceri si asa ne trezim asfixiati de ceea ce noua ne parea minunat.

      Ștergere
    2. Se vede ca esti un necitit ocult. Asta-i tara dracilor nu a lui Dumnezeu. Poporul in frunte cu politicii si biserica nu vede altceva decat coruptie, minciuna, destrabalare... si asa le place la toti de numa numa. Si-apoi cum sa nu dai vina pe Europa sau pe altii xa nu stam bine Rusine! Aproaoe toti s-au aruncat in aceasta mlastina otravitoare care din afara pare piscina de lux. Toti vor sa traiasca bine fara sacrificii, sa fure cat mai mult, sex, droguri, distractie din toate madularele,se voteaza pt bani, ajutoare, afaceri si asa ne trezim asfixiati de ceea ce noua ne parea minunat.

      Ștergere
  10. Neputinta noastra in fata circului zilnic al celor ce ne conduc...altii,abia asteapta sa ne-nhate! Dumnezeu sa fie cu noi! Doina

    RăspundețiȘtergere
  11. Se spune ca atitudinea UE nu-i benefica niciunei natiuni, niciunei tari si ca "isi forteaza nota"! Oare ce v-a urma?! Vor fi ceva surprize in lume? N-o sa se realizeze "unele strategii", conform zicalei "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:22, UE nu va mai fi, se va dizolva. Vom vedea si acest lucru. Doamne ajuta sa dispara odata acest instrument satanic prin care se urmareste stergerea identitatii nationale si subordonarea la globalismul progresist (pentru ca asa se numesc dracii de la butoanele UE- globalisti progresisti). Romania a gresit amarnic in momentul cand a aderat la aceasta pacaleala numita UE.
      Doamne ajuta Romaniei sa scape din aceasta cursa ticaloasa in care a fost prinsa. Amin!

      Ștergere
    2. Ce nevoie ai dumneata de identitate nationala? Nu trebuie sa traim in o lume fara granite,cu aceleasi drepturi( salarii si asistenta sociala egale,fara armate).Ti-e lene sa inveti o limba straina?

      Ștergere
    3. Astazi, chiar au avut o atitudine cum nu mi-as fi putut vreodata imagina! Trist este ca si unii "romanasi" s-au raliat acestora!

      Ștergere
    4. 18:01, nu are legatura cu limba straina ci cu pastrarea cu sfintenie a valorilor strabunilor nostri pe care le-am mostenit. Sau nu conteaza acestea pentru tine? Pentru mine conteaza, pentru ca sunt roman si intotdeauna voi fi roman, nu ma dezic de aceasta identitate, imi iubesc strabunii, tara si poporul din care fac parte dar tu de ce arunci la gunoi ceea ce te defineste ca dac/roman? Chiar nu dai doi bani pe ceea ce strabunii ne-au lasat cu grele sacrificii?

      Ștergere
    5. 23.01 Care identitate? Hotia,lipsa opiniei publice(lasitatea),slugarnicia fata de cei ce se cocoteaza in functia de sef numiti pe baza de pile?. Au mai disparut popoare,uneori din cauze naturale,o sa dispari si dumneata si eu,nu ne va plinge nimeni,decit daca lasam bani in urma. Si nici LUMEA CEALALTA nu exista,biserica stie adevarul,dar nu are interesul sa dispara,ei zic ca e buna minciuna,ca omul are o frica sa mai faca rau. Dar,se vede ca minciuna cu Dumnezeu,nu functioneaza

      Ștergere
    6. A 18:01, am nevoie de identitate națională pentru că ea arată din ce popor mă trag și valorile pe care le-au prețuit înaintașii noștri, teritoriul pe care au trăit.
      Cei care doresc și vor să distrugă identitatea națională și granițele țărilor tocmai asta vor, să distrugă națiunile (colectivități umane unite prin limba, tradiții și cod genetic) și să le stăpânească teritoriul prin oameni aduși din lumea larga și vânduți lor.
      Acesta este prima etapă a apariției lui antihrist și a proorocilor lui. Cu cât popoarele se vor lupta ca să-și apere identitatea națională și teritoriul, cu atât timpul de pocăință și de mântuire al nostru și al urmașilor noștri se va mării.
      Cei care se lasă amăgiți de arginții străinilor se vând diavolului pe ei și urmașii lor ca Iuda Iscaioriteanu. Își trădează străbuni și își vând țara. Din cauza lor avem asemenea conducători.
      UE actuală este controlată de ologarhia mondială financiară, Europa se va unii numai pe baza valorilor creștine și prin păstrarea identităților naționale.

      Ștergere
    7. 05:37, mostenirea lasata de strabunii nostri nu inseamna nimic pentru tine. Trist. Nu esti in stare sa recunosti valorile nationale pastrate cu sfintenie de strabunii nostri, aparate cu pretul vetii lor si lasate noua in grija pentru a fi transmise urmasilor nostri.

      Ștergere
  12. Romania nu mai e independenta de cand a intrat in UE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.08 serios? De aceea poti circula liber oriunde in Europa? De aceea poti munci si muta oriunde in acesta Uniune Europeana? Mintea ta insa chiar ca nu e independenta ci sclava Antena 3 - PSD-ALDE.

      Ștergere
    2. A 00:34, prin UE mă pot plimba și mă pot angaja ori unde, dar ea îmi impune pentru aceasta să adopt o pseudo-credință în Hristos Domul, acceptând diversitatea credințelor fără discernământ, homosexualitatea, trăirea în concubinaj, adulterul, o educație ateism-satanista în scoli, ingineria financiara (înșelăciunea politico-economică) și cămătaria legalizată (băncile), să-mi vând pământul și să ajung să mănânc produse din pământul nostru dar la prețuri ca în UE, să folosim gaze și produse petroliere la prețuri ca în UE, iar marea majoritate a poporului să aibe venituri sub nivelul celor din UE, pentru ca să fim rentabili bogaților Europei și ai lumii.
      Toate astea pentru că mulți dintre noi s-au lăsat cumpărați acceptând sau alergând după salarii exagerate, au fugit din țară, iar aleșii noștri furând și înșeland poporul prin stat, plătind mită la bogații lumii și ai UE.
      Iar dacă unele state dacă se opun sunt amenințate cu excluderea din UE ca Polonia și Ungaria.
      La noi încă nu este cazul pentru ca aleșii noștri mint și înșală poporul, mitueste P.E. și C.U.E, iar mulți s-au lăsat amăgiți de mirajul lui UE. Dar curând se vor trezii pentru că chiar popoarele din țările lor de adopție se vor trezii și nu mai vor în UE.

      Ștergere
    3. Ai perfetta dreptate an.14.25!!!

      Ștergere
  13. Ne saboteaza UE,ne fura si ne saboteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:49 ai dreptate vă sabotează UE vă fură autostrăzile wc-ul din fundul curții și neoliticul în care trăiți! - crăciun

      Ștergere
    2. Ne saboteaza ue dar acest nazist care este presedintele tari ce face cu Romania??? oare cat il mai rabda Dumnezeu????????????????????

      Ștergere
    3. Acest iohanis uraste Romania si pe romani, vrea din nou guvernul meu? n-ar fi exclus un nou colectiv mai poti sti ce le pueste mintea acestor tradatori de tara? Doamne Dumnezeule ai mila de Romania si de romani!!!

      Ștergere
    4. craciun , iti place ce face gasca lui macovei in ue?iti place cum ne saboteaza si ne batjocoreste ue? praful si pulberea se va alege de ue si nu va dura mult!

      Ștergere
    5. Ala cu autostrazile,poate zici,bre,cine n-a dat voie sa se faca autostrazi in tara asta,sau nu stii,sau stii prea bine.

      Ștergere
    6. 15.49 asa e, te saboteaza UR ca nu-ti da voie sa furi banii pe care ti da gratuit pentru dezvoltarea tarii. Eu cred ca unii dintre voi s-au imbolnavit de virusul prostiei grav, dar grav! Nimic nu va mai face bine! Tu stii pe ce lume traiesti? Acest guvern nazist, condus de un bolnav mintal care sacrifica o tara intreaga pentru binele sau propriu, te reprezinta, fara doar si poate. Ori esti dingasca lor de infractori, ori suferi de prostie crunta!

      Ștergere
    7. 15.49 Pai ce sa-ti fac daca te-ai bagat in gasca infractorilor, normal ca UE te saboteaza, doar n-o sa te lase sa-i furi banii dati degeaba pentru autostrazi si multe alte proiecte de dezvoltare! Ar trebui ca voi astia cate tipati ca opariti ca UE nu va lasa sa traiti, sa dati toti banii inapoi pe care UE i-a investit in diferite proiecte de dezvoltare. Voi ve-ti intra in istoria Romaniei ca o pata neagra. Nepotii vostri va vor condamna ca le-ati fura viitorul si libetatea.

      Ștergere
    8. 00:38, gresesti. UE saboteaza Romania, dar nu pentru multa vreme. Vine vremea platii si pentru gashca oculta UE.

      Ștergere
    9. An.00.38 ori esti Prost, ori penelist ori sorosist-macovist doar aceste categori VOR "binele" Romaniei

      Ștergere
    10. Ai vazut cine s-a folosit de banii de la UE pentru "dezvoltarea tarii"??? " guvernul meu" prin ciolos aservitul lui soros. Au aratat la televizor ce a facut acest individui cu banii de la UE. Si maivrea catastrofa sa FIE presedintele Romaniei...hai sictir!!!

      Ștergere
  14. Toti ne fura,olandezii,austriecii,americanii.Ne mananca cainii din traista.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si doamna Maria avea previziune cu UE,ca se va rupe, se va destrama!nici nu una,mai multe previziuni...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 :42 pentru tine și alții de pe aici care înjură UE. Se va rupe UE va fi vai și amar de România. Unde era România înainte de UE? Pe genunchii Rusiei. Unde va reveni când nu va mai fi în UE? Pe genunchii Rusiei. Ai impresia că o țară mică ruinată aflată la granița marilor puteri va fi vreodată lăsată liberă? În secunda doi după lăsarea României din brațe de UE România va fi preluată de Rusia și să vezi viol cu perversiuni. O să plângeți după UE naivilor! - crăciun

      Ștergere
    2. 23:48, n-ai nici o grija, ca nu va plange nimeni dupa UE. Din contra! Chiar nu avem nevoie de asemenea specimene straine care sa isi vâre coada in casa noastra, crezandu-se stapanii nostri (obraznicii!!!). Nu au nici un drept sa vina ei sa ne spuna noua ce trebuie sa facem in casa noastra. Sa le intre bine in cap: romanul hotaraste in casa lui nu ei, pentru ca ei sunt nimeni iar romanul este neamul lui Burebista si Decebal, iar ei pleava luata de vant si purtata de colo, colo. Curand va asfinti aceasta organizatie oculta si ticaloasa.

      Ștergere
    3. PE cine vrei sa speri cu Rusia.? Nu ti-e rusine dezinformator sorosist macovist ce esti???

      Ștergere
  16. 15:49&co, cu voi nu e bine nici cum. La fel ati zis si pe timpul lui Ceausescu. V-ati plans de fiecare "neajuns". Acum faceti la fel. Poate sa vina si Dumnezeu si tot o sa aveti ceva de comentat. Mereu, dar mereu dati vina pe cineva sau ceva, pentru tot ce va pute voua. Carcotasilor!

    RăspundețiȘtergere
  17. Deşi Dancilă a fost mereu criticata,acum la Antena 3 a răspuns unor intrebări cu demnitate, răspundere, bun simț, pare a fi politicianul cel mai patriot la ora aceasta. Felicitări

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.39 vai de capul tau, degeaba il tii pe umeri ca nu functioneaza!

      Ștergere
    2. Nu am ascultat-o insa in opinia mea, putin conteaza ce femeie si ce pregatire profesionala ar avea, romanul isi va bate joc de ea caci femeia nu e respectata, nu e vazuta de la egal la egal...

      Ștergere
    3. An.22.39 ai dreptate, am toata stima si considerati a pentru premierul Dancila, un om integru, patriota, inteligent!

      Ștergere
  18. Comentariul de la 17,00 nu este al meu''-craciun' si nu ma reprezinta nici ca stil,nesimtire nici parere.E Al unui diversionist si impostor care stiti si voi de unde provine si care IMPOSTOR si DIVERSIONIST de profesie urmareste sa descurajeje si compromita libera exprimare,e SS-ul stiti voi cui dar ,nu sint eu acela -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu ca e alt Craciun,dar zice adevarul,daca ne lasa UE(sau altii?) din brate, sintem la Pamint

      Ștergere
    2. "De esti tu acela,nu ti-s muma eu"😀😀😀

      Ștergere
    3. 22.46

      Domnul Craciun, aveti dreptate ! Comentariile lui 17.00 si 23.48 , nu sunt ale dvs.!Asa e cand esti smecher si nu inteligent , asa e cand deschizi intai imprimanta si apoi computerul , deh!
      Impostorul tupeist scrie cu diacritice, dumneavoastra nu le aveti pe tastatura.
      Uite asa se dau de gol derbedeii de pe acest site de teama sa nu le mai fie sterse comentariile de catre gazda .
      Cat de mizerabil sa fii ca te semnezi cu alt nume al altui comentator din dorinta de ati fi publicat veninul !!!
      Domnul Craciun este o persoana respectabila, un om cult, decent care-si exprima punctul de vedere cu mult bun simt .
      Si tocmai pentru ca s-a vorbit pe blog de tot felul de escrocherii, este bine sa luam aminte si la acest gen de furturi de identitate .

      Cine face asa ceva inseamna ca poate fi chiar unul din cei care au escrocat-o pe doamna Maria scriind in numele dansei si trimitand acele plicuri. Notati-va doamna Maria aceasta adresa de IP de unde se trimit aceste comentarii ale acestui individ si sa fie in evidenta Politiei . Curand se va depista care sunt escrocii ce au facut si in numele dvs. acele colete postale .
      Niciodata nu trebuie sa fie cautati hotii prea departe pentru ca ei sunt de fapt sub ochii nostri !
      Domnul Craciun, nu va faceti griji, cine va stie, va cunoaste asa cum o cunoastem pe Doamna Maria .
      Dumnezeu este cu noi si nimeni impotriva ! Binevoitorii blogului, exista .
      s.

      Ștergere
  19. 22.08 gresesti,nu a fost bine cu Ceausescu,nu e bine cu UE,in schimb e foarte bine ca cca.4 milioane de romani,forta tanara de munca lucreaza in UE si cine mai stie pe unde pentru a intretine cu miliarde de euro pe asa zisii''GUVERNATI'' care au cate 5 neveste,amante sau ce-or mai fi,mai mici decat copiii lor.Intreb si eu:o fi bine,o fi rau?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine intretine pe cine? Daca lucrezi legal si nu sclav la altii afara, situatia e exact ca in tara: chirie, facturi, copii si fara bani la sfarsit de luna. De unde trimite-ti domnule atatia bani in tara cum spuneti? Eu cu 2400 euro pe luna si nu fac fata. Ce mancati? Chirii nu platiti? Facturi ...totul e gratis la voi.

      Eu sunt o persoana care nu a plecat pentru bani caci gasesc mereu de lucru si imi e suficient. Insa nu ii inteleg pe cei carora nu le place lucrul in tara si vin in strainatate sa faca ce le-a fost rusine in tara si se mai si imbolnavesc mintal

      Ștergere
    2. E bine,nu l-ati impuscat pe Ceausescu ca nu va dadea la TV fenei goale?

      Ștergere
    3. 5.46 Controleaza-te la mansarda sau abtine-te de la comentarii.

      Ștergere
    4. Bietul #rezist drogat trebuie sa comenteze si el ceva...

      Ștergere
  20. In mesaj UNDE ESTE SEMNUL INTREBARII dna Maria ????

    RăspundețiȘtergere
  21. Impostor si diversionist'=-craciun' de la 22,48,nu aveam de gind sa mai comentez,dar daca tot ma provoci iaia si parerea mea
    Cred ca Romania a ales foarte bine cind a ale o umbrela de aparare SUA din afara UE ,altfel riscam ca pactul Hitler-Stalin sa se fi repetat iar in fata Rusiei nici nu prea aveam alta alternativa,si asta e meritul mare a lui Constantinescu.
    Iar evreii desi nu sint prea iubiti ,nu e bine sa-i jignesti cum a facut seful vostru,mai bine sa fim prieteni,
    Cit despre MCV-ul de astazi vina e a politicienilor 'nostri' din ambele tabere inclusiv a voastra.
    Dar mai cred ca astia fiind vinovatii UE ne-a cam incalcat demnitatea ca TARA pentru vina unora care s-au cocotat in fruntea ei ,calcind pe 'cadavre'
    ADEVARATUL-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa. "A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca". Vorbele unui nazist in viata.

      Ștergere
    2. Adevăratul Crăciun,, România a ales umbrela de apărare SUA din afara UE,,?? Adevăratule România a ales NATO o alianță din care fac parte SUA și mai toate țările UE. Nu te mai supăra că te faci de râs.

      Ștergere
  22. MCV-ul de ieri al javrelor din UE a fost un atac la independenta Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:40, se pare ca presedintele neoficial al Romania este Monica Macovei. Iohannis nu este decat un executant sinistru. Iohannis precum o sluga credincioasa, face ce i se spune iar cine ii dicteaza ce sa faca este Macovei ajutata de consiliera dansei. In spatele lui Macovei este Soros.

      https://www.antena3.ro/actualitate/exploziv-consiliera-monicai-macovei-se-da-de-gol-planul-de-distrugere-a-romaniei-495088.html

      Ștergere
    2. https://a1.ro/video/antena-3/sinteza-zilei/consiliera-monicai-macovei-se-da-de-gol-id818657.html

      Ștergere
    3. Traditori ordinari de tara! Sa FIE trasi la raspundere! Ce face parlamentul Romaniei dece nu apara tara de aceste bestii ordinare tradatoare ???

      Ștergere
  23. Normal ca nu e bine,23:08! Numai ei (forta tanara apta de munca) stiu ce trag afara. Iar bruma de bani stransa o trimit in tara, pentru ca guvernantii, adica hotii, sa isi permita luxul extravagant in orice. Economia bubuie prin consum, dar si pe imprumuturi externe. Productie ZERO! Sa fii orb si sa nu vezi cum pun poporului sula in coasta guvernantii actuali. Poftim, au dat puterea prostilor si uite ce fac cu ea. Cei care nu vor sa vada raul prezent, s-au bucurat de firmiturile aruncate de guvernanti, sa aiba si gura lor sa "manca" ceva. Dar! Nu au luat in calcul scumpirile. Si iata cum au ajuns de unde au plecat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect 10.28 . Fara banii diasporei , Romania intra in 7 crize .Valuta trimisa in milioane de euro pe tot parcursul acestor ani, a ridicat si mentinut balanta bugetara . La cat se fura non stop , la cata indiferenta este pentru problemele de sanatate si infrastructura , eram inainte de vreme in colaps.

      Ștergere
    2. v-o faceti cu mana voastra si nu guvernantii

      cu banii trimisi voi cumparati mai mult si astfel fortati preturile sa creasca caci oferta e mica si automat preturile cresc

      orice licean invata asta la economie

      Ștergere
    3. 14.50
      Cu banii trimisi , oamenii si-au facut case , si-au tinut copiii in scoli , au trimis bani de medicamente parintilor , adica au supravietuit , altfel se intindea saracia peste toata tara . A alege intre supravietuire si a muri pe ,,baricade'' este diferenta de la cer la pamant . Prin sacrificiul lor unii au facut mult mai multe decat daca ar fi ramas in somaj sau la limita traiului . Avem destui asistati sociali care mananca seminte si intind mana la ajutoare , cei cu demnitate au luat calea emigrarii . Cinste lor si sacrificiului lor . restul sunt vorbe goale .

      Ștergere
  24. Dacă producția este ZERO, atunci de ce este lipsă de forță de muncă în multe regiuni ale țării chiar și la salarii decente.
    Cei plecați dacă vor să-și salveze țara și neamul, să se întoarcă ca să trăiască și să muncească aici, căci prin sacrificii și eforturii vor sfinți pământul țării în care s-au nascut și vor reforma politica economico-sociala a ei. Altfel vor fi socotiți mai târziu lași și trădători de cei care aleg să se întoarcă și de cei ce au rămas în țară ca să muncească.

    RăspundețiȘtergere
  25. 14:52, tu daca nu ai loc de munca, ce faci?! Astepti pana se trezeste guvernul sa dea drumul la investitii, pentru a avea loc de munca??? Cu ce platesti facturile? Dar mancarea? Asa au facut cei care au plecat!!! Nimeni nu te pasuieste nimeni de la plata facturilor etc. Datoriile se strang...asa ca... Pa!
    Sa mai intorc? NU! De ce?! Pentru ca afara nu vezi mizeria din Romania. Atentie! Tara e FRUMOASA! Dar lipsa educatiei si respectul pentru lucrurile simple din partea unora, Romania arata ca o fata frumoasa, dar foarte neingrijita.
    Afara esti respectat. Afara vezi civilizatie pe strada, in scoli, in mijloace de transport etc.etc. In Romania, de la cel mai mic pana la cel mai mare se injura in gura mare...sa te auda tot satul... Ca deh, e fudulie mare prostia.
    Tradatori? Lasi? Fugi, bre d'aci! Cei care au ramas in tara, o fac pentru ca sunt comozi. Pentru ca le e frica de munca. Afara, nu ai timp sa fumezi o tigare in timpul orelor de program cum o faci in RO. Afara, nu iti permiti sa tai frunza la caini 8 ore si sa iei leafa lunar pentru asta. Afara, nu iti permiti sa fugi de la serviciu la dentist, la mici cumparaturi etc. NU! Afara se munceste!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:23 ca guvernanții de după 1990 v-au transformat în șomeri în țară și o forță de muncă ieftină în vest, așa a fost pentru ca așa a vrut occidentul. A folosit forță de de muncă calificată dar plătită sub prețul celei autohtone pentru a-și crește profitul pe sama voastră.
      Despre lipsa de respect și civilizație în societate din păcate nu putem da vina numai pe guvernanți ci mai mult pe lipsa celor 6-7 ani de acasă.
      Acum se vad consecințele generațiilor de copiii crescuți în anii '70-'80 cu cheia de gât și în anii '90-2000 fără părinți.
      Cei care au rămas în țară nu sunt toți puturoși și comozi, marea majoritate se gândesc că "fie pâinea cât de amară, tot mai bună este în țara ta" printre rudele și prietenii tăi. Străinii cât le e bine sunt buni cu emigranții, când le greu dau vina pe ei și-i asupresc până îi alungă din țările lor.
      Cei care doriți și puteți întoarceți-vă în țară gând încă mai puteți, căci vremuri grele de război se prevăd.

      Ștergere
    2. 02:49, ai pus punctul pe "i"!

      Ștergere
  26. Fostul ministru al Justitiei ,Iordache a vorbit de la tribuna Parlamentului despre Independenta,iar Premierul Dancila referindu-se la NOUL MCV cu noile puncte adaugate ,a spus ca UE schimba regulile in timpul jocului si ca nu ar fi corect-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Un ziar din Satu Mare arata cozi la bancomate ale elevilor pentru cei circa 200 de Euro primiti din Ungaria de copii care au acceptat scoala in limba maghiara,majoritatea romi.
    Tot Victor Orban finantat cu 3,2 milioane Euro echipa de fotbal din Miercurea Ciuc si aceiasi suma la Sfintul Gheorghe unde la meciul SEPS-Dinamo s-a Scandat' Ungaria' si 'tiganii' la adresa dinamovistilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. 13,14 anul trecut romanii au trimis din UE acasa 2,8 miliarde de Euro reiese din statistica oficiala care nu cuprinde si banii adusi in buzunar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu mai jigniti diaspora !

    N-a plecat nimeni de bunavoie , ci silit de imprejurari . Cu ce sa mai platesti ratele la banca , din ce sa traiesti cu salarii minime pe economie , nu toti lucram la stat , la patroni e jale . Descoperi ca nu ti s-a platit nimic , esti furat , umilit , muncesti si tot nu ai . Ce usor sa dai lectii patriotice stand pe scaun la tastatura si sa nu ai bani de lemne si de spagi la medici .
    Ah, s-au s-a reglat societatea romaneasca acum si doctorul iti refuza plicul dand din cap ca nu vrea nimic, ori la scoala s-au terminat meditatiile facute ca altfel nu iei bacul ????
    Cate apartamente pentru tineri cu chirii normale direct proportionale cu salariile minime pe economie s-au construit ? Aud ? Cum stam cu vaccinurile , cu bacteriile ucigase din spitale ???
    Venim , da' la 50 , 55 de ani cat avem acum, unde muncim ? La Mega Image cu 1200 lei pana la 10 seara si sambata si duminica ???? Pe capul cui sa cadem , sa cersim ? Noi nu avem aceleasi facuri de platit, aceleasi nevoi de trai si hrana ca si cei de la stat care iau 5000, 6000 pe luna , pentru ca suntem multi cu studii superioare DAR CARE NU AVEM PILE SI RUDE POLITICE. Noi am muncit , nu ne-am cardasit cu ei la nunti, petreceri, cumetrii . Eu pot sa spun din ce traiesc eu si ai mei , dar puscariasii de lux , iesiti din puscarii , cu ce traiesc acum ?

    O sa vina vremea cand locul de munca in Romania se va da cui va avea cazier, va fi o mandrie pe blazon , o recunoastere intre ei , restul, , minoritarii corecti, vom fi aratati cu degetul , izolati . Daca ,,ieri'' meseria era bratara de aur , acum e o rusine , haina nu facea pe om , acum face , banii nu aduceau fericirea , acum fara ei nu o ai . Cam asa stau lucrurile , valorile sunt zero, nulitatile conduc si sunt multi tare .

    RăspundețiȘtergere
  30. Ceauşescu cu bune şi rele

    https://www.youtube.com/watch?v=Uwz9_ar1YoA

    RăspundețiȘtergere
  31. Intrebarea mea, Craciunilor, este urmatoarea
    Are grija Magyarorszag de cetatenii ei ei ? da sau ba ?
    dar Romania ?
    Vezi-ti ma de batranete, ca pe astia ii doare-n bata ciobanului de cetatenii pe care au jurat sa-i apere.
    Halal...

    RăspundețiȘtergere
  32. 00.02 Tara ASTA nu e a mea si nu e a voastra ci a urmasilor urmasilor vostri in vecii vecilor.Parca asa spunea cineva.

    RăspundețiȘtergere