joi, 1 noiembrie 2018

COLECTIV ! DIN NOU COLECTIV !


                     1 Noiembrie 2018,ora 5,12 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune ceva despre un posibil nou Colectiv.
Glasul spunea asa:

         "Oamenii ca fiinţe,sunt oamenii mici.
         Vor avea un proiect bine întrupat la Colectiv."
Iata dragii mei, iata un Mesaj bine tâlcuit,un Mesaj care ne da de gandit.
Deci,se fac proiecte pentru un posibil nou Colectiv.
Proiecte despre care  noi nu stim, ci vom fi pusi in faţa Tragediei gata provocate.
Cine va face aceasta si din ce  motiv, mi-i si teama ca sa ma gandesc,avand in vedere suferinta tinerilor care au murit la Colectiv acum 3 ani.
Imagini pentru colectiv imaginiImagini pentru colectiv imagini
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fi apărati de tot raul si de tot necazul ,Amin.
                              Cu dragoste,Maria.

P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  


                   


                                    



27 de comentarii:

  1. Cine va face asta? Cine a mai făcut un Colectiv niște securiști care au jefuit România și care stau în funcții cam în toate instituțiile statului oprind astfel eventuale anchete și trăgând sfori. Astfel România este în halul în care este niște găști mafiote se războiesc pe hoitul ei. Chiar dacă le reușește sau nu un eventual Colectiv care să provoace haos și să le rezolve schimbările politice pe care le doresc ei nu își fac probleme că vor fi prinși sau că vor răspunde legal au oameni în justiție care obstrucționează vezi dosarele revoluției a mineriadei etc. Zici România și tragi apa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate stie Iohannis si cu Ciolos raspunsul.

      Ștergere
    2. 13:32
      d-nul Ciolos pare om serios. Nu cred ca s-ar ocupa cu asa ceva.

      Ștergere
    3. Nu, nu, poate stiu cei ce guverneaza si nu i-au masuri. Orice cladire trebuie sa respecte normele de securitate si orica eveniment trebuie organizat cu prezenta pompierilor si a salvarii.

      Ștergere
    4. Ciolos, este un om serios care a inteles politica cu adevarat dupa ce a guvernat pt ca inainte nu stia jocul politicii. A facut experienta si-a inteles cata coruptie exista , asa ca s-a intors in politica la cererea celor dezamagiti de atata nedreptate. Ar fi bine sa-l avem la putere dar coruptii n-o sa-l vrea pt ca este ca o rana pt ei.

      Ștergere
    5. An.18.47 ce vorbesti? Cum se face ca televiziunea securista Realitatea TV stia inainte cu ceva zile de colectiv ca ciolos va FI premier, a poi "au trebuit sa moara oameni" etc.etc.testi un postac platit. Dava iese ciolos presedinte atunci Romania este cu adevarat terminata definitiv si irevocabil. Speranza este doar la Dumnezeu...

      Ștergere
    6. An.13.32 sa FI sigur ca iohanis cu guvernul lui adica ciolos stiu bine raspunsul. Ca doar ei sunt informati nicidecum EU sua voi.

      Ștergere
    7. Ai perfetta dreptate an11.52, dar VOR raspunde in fata lui Dumnezeu IAR atunci o sa le para tare rau dar va FI prea tarziu...

      Ștergere
    8. 00:06, asa este. Au stiut si stiu prea bine adevarul despre actiunea programata de la Colectiv de acum trei ani. Acei tineri au fost ucisi cu premeditare. Nu a fost o intamplare.

      Ștergere
  2. Prea marii bisericii de visavis de colectiv nici in picioare singuri nu mai vor sa stea de imbuibati si tirani ce sunt..numi ar fi de mirare a nu fie straini de astfel de planuri..ei si securistii de ieri si azi ca tot ei sunt..apocalipsa din cer va veni si ne va pregati razboiul ..

    RăspundețiȘtergere
  3. colectiv cu C mic schimba sensul mesajului

    RăspundețiȘtergere
  4. OAMENII MICI LA SUFLET se gandesc doar la profitul lor-de aceea lasa la voia intamplarii construirea de localuri fara protectie--de data asta daca se repeta iese rau DUMNEZEU SA NE APERE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect! Ma mir de prostii care nu-nteleg si dau vina pe unul sau pe altul. Statul e cel care trebuie sa controleze si sa faca legi pe masura, dar cum toti sunt o apa si-un pamant.. .asta-i rezultatul

      Ștergere
  5. Fereasca Dnezeu si Maicuta Domnului.
    Doamna Maria nu stiu ce sa mai cred sper ca nu vom ajunge intr-un haos unde nu vede nimeni nimic.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa le dea minte si mila de aproapele nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria Ghiorghiu este o mincinoasa ordinara.Din surse sigure , din televiziune : ea primeste bani multi de la televiziunile unde este invitata.Unde lucrez eu primeste pana la 1.000 lei si mai mult , in functie de tipul se " predictii " pe care are sa le spuna.Se vorbeste dinainte ce si cat sa spuna pentru a asigura raitingul.Atunci se negociaza si suma. Banii nu se dau in mana ci in cont. Atunci cand se considera ca nu asigura raintingul necesar sau din alte considerente (exemplu revolta telespectatorlor prin email si scrisori la adresa unei televiziuni ) Maria Ghiorghiu nu mai este invitata.Exemplu la dl Brancu.
    Am vazut cu ochii mei masina care o aducea la studiourile tv si lucrurile scumpe cu care se etaleaza - bijuterii, genti,telefon...ce vedeti voi la tv sunt minciuni.Se schimba in cabina inainte de emisie.Tot atunci e coafata si machiata daca e cazul.
    Conform unui coleg care lucreaza la un ziar cunoscut, viata de huzur a fiului ei din straintate (studiul, petrecerile ,masina etc.) sunt platite din contractele de publicitate cu televiziunile, din vanzarea de carti si escrocheria cu sectantii-escroci ce apareau pe la OTV cu minunile lor.
    Vecinii spun ca e chiabura dar zgarcita.Nici pomeneala ca da carti gratuit.Am sunat-o eu ieri dupa-amiaza si am fost luata repede la intrebari , daca am donat in cont si ce suma , ca sa stie valoarea si ce si cate carti sa-mi trimita.Are si oferte.Daca vreau sa donez pentru o troita pe care vrea sa o inalte la inceputul lui 2019 , am garantia ca-mi rezerva viitoarea carte cand o sa iasa e la tipar.
    In concluzie , Maria Ghiorghiu e ca Patriarhul. Inoata in aur si bani si o doare undeva de restul.Se vede ca-i merg afacerile...

    P.M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim1 noiembrie 2018, 22:22
      Draga mea,

      Îti doresc din toata inima sa ai parte toata viata ta,de bogatiile pe care mi le pui in cârcă. Câti bani am eu acum in cont,sa-i ai tu si sa te descurci toata viata ta. Cat aur si alte bogatii spui ca as avea eu, sa ti le dea DUMNEZEU tie.
      Iar telefonul pe care spui ca mi l-ai dat,ti-l cva da DUMNEZEU tie,atunci cand vei plati pentru aceste minciuni ordinare.
      Cat despre TROITA,CONTRACTE cu TELEVIZUNILE,etc etc, sunt scorneli ale mintii tale bolnave,saracuta de tine.Ce-ar fi sa intrebi pe ELENA LASCONI, pe MIRELA VOICU,pe KANAL D, sa-ti spuna cum stau eu acasa, si din ce traiesc? Poate asa te vei linisti. Intreaba cititorii Blogului si vezi draga mea,cati oameni au primit in DAR CARTILE mele?
      De ce minti cu nerusinare??? Ce ai de castigat? Chiar nu ai teama de DUMNEZEU? Spre linistea ta,baiatul meu nici nu are macar o rabla de masina ,d-apoi una scumpa. Ce te-a facut sa minti in halul acesta? Puteam sa nu-ti public Comentariul,dar am vrut sa te vezi cat esti de mincinoasa,de plina de ura,si sa afli ca vei primi rasplata divina pe masura acuzatiilor tale pe nedrept.Astept scuzele tale public,tot aici pe Blog. Astept sa dezminti toate aceste minciuni ordinare. Eu nu fac TROITE ! Eu nu caut fonduri pe ziduri ! Eu zidesc CUVANTUL LUI DUMNEZEU prin scrierile mele, alaturi de cititorii de buna Credinta,alaturi de DONATORII care m-au ajutat sa editez un nr mai mare de carti,si carora le multumesc din suflet. Dar tu? Tu de unde ai atata venin si rautate in tine? Daca te-a invatat cineva sa-mi scrii astfel de mizerii si minciuni ordinare,rau te-a invatat. Daca ai scris de la tine putere, rau ai facut,deoarece ti-ai intunecat sufletul cu păcate grele, cu MINCIUNA pe care o spui precum ai respira. DUMNEZEU sa te ierte draga mea,căci eu te-am iertat,si sa aiba mila de sufletul tau intunecat!

      Ștergere

    2. Anonim1 noiembrie 2018, 22:22
      Doamneeeeeeeeeeeeee,cum poti sa minti in halul acesta??????????
      Ma rog pentru sufletul tau,ca sa aiba mila DUMNEZEU de el si sa ti-l scoata la LUMINA SA . Mi-i mila de tine,deoarece,stiu ca vei primi o rasplata crunta de la DUMNEZEU pentru aceste minciuni ordinare. Sa ma suni cand esti la necaz,ca sa-ti alin durerea. Eu te-am iertat ! DUMNEZEU sa te ierte !

      Ștergere
    3. Dor eu cred , doamna Maria Ghiorghiu ca nu-i coincidenta acest PM cu Anonim alias RAMONA MARIA PIT , cu acele comentarii acide ? Sigur nu e RMP dupa nume si prenume, dar e P - PIT (nume de familie presupun0 si M - unul din prenume.
      Daca folosea P.M.R batea prea repede la ochi.

      Ștergere
    4. Foarte bine spus Anonim2 noiembrie 2018, 02:51 . Mai mult cas sigue e iar tipa aia care avea de cometat extrem de negativ la orice postare de Maria Ghiorghiu.
      Rusine !

      Ștergere
    5. Aberezi... din vanzare de carti nu faci bani, publicitatea care o iei de la emisiune de 1-2h care nu e nici macar in prime time nu iti plateste tie traiul in Occident.

      Ambele iti pot completa veniturile dar nu poti trai din interventii la TV si vanzare de carti. Daca era asa de obsedata dupa bani nu crezi ca ar fi pus si niste publicitate platita pe blog?

      Trezeste-te din somn!

      Ștergere
    6. Trandafirul Galben2 noiembrie 2018, 17:04
      Asa este ,ai perfecta dreptate !
      La cate zeci de mii de vizualizari am pe BLOG,daca voiam sa pun PUBLICITATE,faceam multi bani din asta.
      IATA un ex:
      Afișări de pagină astăzi
      14.429
      Afișări de pagină ieri
      41.093
      Afișări de pagină luna trecută
      805.011
      Istoricul general al afișărilor de pagină
      24.106.312
      Persoane interesate
      16
      Dar eu vrea sa fac VOIA DOMNULUI si sa nu abat pe cei care-L cauta,cu tor felul de reclame.
      Trebuia sa-mi fac Intreprindere Individuala,deoarece nu voiam sa aiba cineva ceva de spus impotriva mea.
      Da,platesc impozit la STAT. Am 2 ani de cand platesc.
      Sigur ca nu te imbogatesti din CARTI. Dar LEGEA e LEGE pentru toti,iar eu vreau sa fiu in legalitate. Doar CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT,le-am trecut pe INTREPRINDEREA INDIVIDUALA si nimic altceva,deorece,eu nu umblu cu afaceri. Eu slujesc LUI DUMNEZEU si nu diavolului. Nu puteam sa le amestec! Ori cu DOMNUL,ori cu alte afacerii si escrocherii cum sunt acuzata pe gratis. Dar isi vor primi rasplata acestia,sa stea fara grija.DUMNEZEU nu doarme!

      Ștergere
  7. PM pe tine cine te plateste sa debitezi prosti si sa calomniezi?
    Tu esti un mincinos ....
    Doamna Maria e rugata sa permita publicitate cu bani pe blog ,dar a refuzat.
    Asa ca dute si plimba'' ursu'' pe la cei care te-au pus sa calomniezi nu mai debita aiureli ca pe aici nu te crede nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Clar e Ramona Pit in spatele mesajelor astea rautcioase si urate.
    Acum ca e lamurita situatia pe cand noi postari ? Sa stim si noi ce se va mai intampla prin lume.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ajutor, sunt blonda si nu stiu nimic.
    cine e Ramona Pit?....

    RăspundețiȘtergere
  10. SUA: Atac armat într-un club din California
    Zeci de persoane au fost împuşcate la un club din Thousands Oaks, în statul american California, scrie The Independent.
    https://www.news.ro/externe/sua-atac-armat-intr-un-club-din-california-1922404408002018111018653040

    RăspundețiȘtergere
  11. In Italia (Corinaldo ) din cauza unui spray lacrimogen (gen) a fost creata panica ,nu au murit 7 persoane si 68 de raniti....s- au calcat in picioare pt a iesi afara ...evenimentul nefericit a avut loc acu 2 saptamani cred

    RăspundețiȘtergere