duminică, 24 iunie 2018

UN CUTREMUR DE 7 GRADE !!!


     
                                                  24  Iunie 2018,ora 6,09 dimineata !

                                            Dragii mei,

Dormeam la aceasta ora,cand aud un glas care spune de doua ori consecutiv asa:

                  "Cutremur de 7 grade !
             Un Cutremur de 7 grade !"


                                Related image     .

Prieteni dragi, din păcate vom auzi de un astfel de Cutremur foarte mare, Cutremur ce va zgâlţâi totul de deasupra pămâtului dar si-n inima lui.   
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu fie in Romania si nici intr-o alta tara unde ar putea muri oameni. Sa se tot duca in ocean si în pustiu.
Noi stim ca ROMANIA a fost si este ocrotita de astfel de mari Cutremure.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,AMIN !
                                          Cu dragoste,Maria.

  P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 


În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !
Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.                              

               

26 de comentarii:

 1. In Romania va fi de 7 grade mi sa spus in vis acum o luna de zile si eu m-am mirat ca va fi de 7 ca ma asteptam la mai mare.Era un cutremur foarte intens eu l-am trăit in vis si era noapte când se daramase un bloc in fata mea.Si o cruce albă apăruse pe cer in momentul cutremurului...Doamna Maria nu va fie teama suntem ocrotiți.Nu se vor darama multe blocuri.. doar panica este mai mare,atât.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Visele tale sunt profetice?. S-a intamplat sa devina visul realitate?.

   Ștergere
  2. anonim 07:02 din păcate mi s-au adeverit prea multe din vise ca sa nu cred..Eu am trăit live cutremurul in vis...Auzeam zgomotul cutremurului cum vuia si scutura violent pământul.un bloc se daramase in fata mea in miezul nopții si păsările tocmai iesise speriate din ascunzatorile lor de la streașina blocului, ele apucase sa zboare inainte sa darame toata cladirea din cartierul meu.O cruce alba stralucitoare aparuse si pe cer. Priveam cerul si crucea si pamantul se cutremura tare.Mi sa spus ca a fost un cutremur de 7 grade si eu m-am mirat ca eu stiam ca va fi ceva mai mare din alte surse pe la tv...Eu totusi cred ca se va intampla in curand evenimentul din nefericire.

   Ștergere
  3. Cruce alba pe cer senin ... visul ...

   Ștergere
  4. Anonim 19:21 păi dacă nu se vor dărâma toate blocurile ci doar jumătate chiar că suntem ocrotiți. Dacă nu îți pierzi ambele picioare ci doar unul ești un mare norocos. Mai ai fraţi acasă?

   Ștergere
 2. Va reveni dictatura in Romania am primit asa in vis un mesaj.Mi sa spus ca se va instala dictatura in Romania ..revine dictatura, ve-ti vedea cu ochii vostrii pe cine am ales la vot si de cine avem încredere...Cred ca va face parte din Noua ordine mondială.Iar noi vom fi condusi de aceasta ordine globală.Din pacate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In Romania se poate orice fiindca suntem un popor fara reactie la derapajele derbedeilor din politica romaneasca. Facem opinie doar cand este deja prea tarziu si nemernicii au distrus tara si si au batjocorit acest popor.

   Ștergere
  2. După venirea antichristului, dictatura va fi pe întreg globul. Și ca sa îl recunoașteți, antihristul va fi cel care va facilita și garanta tratatul de pace între Israel și arabi, pentru o perioada de 7 ani, dar tot el după 3 ani jumate va încalca tratatul și se va întoarce împotriva evreilor.
   Când apare antihristul este prima pecete care se rupe, căci el este călărețul alb cu arc in mâna care pleacă la lupta biruitor, descris in apocalipsa.
   După cele 7 peceți, urmează cele 7 trâmbițe și apoi cele 7 urgii. Totul este descris in apocalipsa lui ioan, iar dacă vreți mai multe detalii citiți și ezechiel și Daniel (din vechiul testament). Antihristul va fi un om înșelător, deosebit de plăcut și cu o mare carisma, care vrea doar sa ne transforme in sclavi, numerotați și cipați , căci pana la cipare va fi drăguț , apoi își va arată adevarata fata. Pe timp de criza și foamete, oare câți vom rezista sa nu ne vindem sufletul pentru o bucata de pâine! Urmăriți ce se întâmpla cu Israelul, de acolo e ora exactă a profețiilor! Ce se întâmpla in România n-are importantă, oricine ar fi la conducere!

   Ștergere
  3. Sa fie oare Dumnezeu asa de crud ca sa faca cu creatia Lui ceea ce este scris in apocalipsa?. Pe timp de razboi oamenii se salbaticesc, iar umanitatea din ei dispare din cauza instinctului de conservare.

   Ștergere
  4. Lucrurile s-au accelerat si se va sari peste unele "etape' profetite, care nu mai are rost sa se implineasca!

   Ștergere
  5. 06:36, depinde pe cine numesti tu Dumnezeu. Daca il cauti in afara, pe undeva prin Univers, acela este un ET . Daca Il cauti inlauntrul tau, acela este Dumnezeu.

   Ștergere
  6. Dumnzeu este si inauntru si in afara...

   Ștergere
  7. 20:53, inlauntru tau este. In afara nu vei vedea decat emanatii, manifestari ale Dumnezeului. Dar nu cauta o persoana numita Dumnezeu, caci acela nu-i decat un ET impostor care isi spune Dumnezeu.
   Viata din oricine si orice este Dumnezeu, El tine totul in fiintare. Dumnezeu=Viata= Forta de Viata, nu este o persoana anume. El anima totul si face sa fie.

   Ștergere
  8. Multumesc 22:52!

   Doamne ajuta!

   Ștergere
 3. Având în vederea ca la alta mărturie vi s-a arătat tricolorul României tare mi-e teama ca e posibil sa se producă în România

  RăspundețiȘtergere
 4. Tensiunea extrema din societate se propaga la nivelul scoartei terestre, in toate straturile atmosferei. Din pacate nu constientizam fenomenul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Haarp a activat toti vulcanii din lume.Citiți si va informați.Folositi google translator.
  http://www.climaseveromundial.com/2018/06/video-el-haarp-esta-activando-los.html?m=1

  RăspundețiȘtergere
 6. 18.09 si ce sa facem, sa inghtim toate nedreptatile lor? Crezi ca e mai bine asa? Ei vor sa fure tara cu totul! Au cumparat o mare parte din ea dand cate 50 de lei in plus la pensie si salariu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Decat s-o fure inapoiatii, analfabetii si infractorii cu functii de conducere mai bine o „fura” „progresistii”.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 20:26, doresc sa cred ca nu-ti doresti jugul progresitilor-globalisti-neonazi. Nu realizezi in cest caz cine-s acestia.

   Ștergere
  2. 20.26 nui stiu de cine vorbesti, dar stiu cine e PSD-ul de acum si nu ii mai vreau la putere. Ne ducem de rapa!

   Ștergere
 8. https://youtu.be/0b3sDCYG9Qc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. https://www.lovendal.ro/wp52/o-imagine-care-il-arata-pe-barack-obama-imbracat-intr-un-costum-satanic-devenit-virala-pe-internet/

   Ștergere
  2. 15.29 asta nu e site serios!

   Ștergere
  3. 22:50, poza prezentata este cat se poate de REALA. A fost studiata si restudiata de profesionisti, ESTE REALA.

   Ștergere