sâmbătă, 9 iunie 2018

RACHETE SI AVIOANE DE LUPTA SE RIDICA DE LA SOL , DINSPRE APUS SPRE RASARIT !


                             9 Iunie 2018,ora 6,11 dimineata !

                                       Dragii mei ,

În aceasta dimineata ,o lumina alba si stralucitoare m-a trezit si astfel,vad inspre Apus "o ploaie " de Rachete ce se ridica cu o viteza uluitoare de la pămant,la fel si multe Avioane de lupta.
Toate erau indreptate spre Rasarit.


Image result for RACHETE RAZBOIImage result for RACHETE RAZBOI.
Image result for RACHETE RAZBOIImage result for RACHETE RAZBOI.

Prieteni dragi, am scris adeseori ca RAZBOIUL este aproape.
Si iata ,din nefericire,iarasi mi s-a aratat ceea ce urmeaza a se intampla.
Dragii mei, sa ne rugam pentru copiii si nepotii nostri,pentru bunicii si părintii nostri; sa ne rugam pentru lumea intreaga fratilor,ca sa traiasca in liniste si-n pace, in dragoste si-n iubire, in buna intelegere si-n armonie.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

 1. Doamna Maria Bunul Dumnezeu s-a ne ocroteasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului. Cu mult drag

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamna Maria Bunul Dumnezeu s-a ne ocroteasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului. Cu mult drag as mai adauga ca s-a adeverit si mitingul dv. doamna Maria ca va fi cata frunza si iarba iaca asa este nu ai unde arunca un ac. Bunul Dumnezeu sa aleaga binele de rau si sa avem liniste. DOAMNE AJUTA.

  RăspundețiȘtergere
 3. Viziunea dvs poate fi corecta(in viitor), DAR NU pentru 2018.
  Anul 2018 este ANUL PACII pe GLOB.
  Sa nu uitam ca Preseditele Tramp l-a invitat pe Presedintele Putin la masa de comunicare si colaborare ptr mentinerea PACII.
  Dar ce ne facem cu mercurul din macroul mayonos?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar cred ca cineva a spus ca al treilea razboi mondial va porni in numele pacii! !!

   Ștergere
  2. 19:49Asa sa fie dar ma tem de proorocirea care zice:"Cand veti zice pace si liniste atunci o nenorocire va veni peste voi ..."Sper sa nu fie!

   Ștergere
  3. 23:13/01:33
   Perfecta dreptate aveti.
   PACEA care este la masa discutiei - sa speram ca va fi pentru urmatorii 7ani.
   deci Anul 2018 este ANUL PACII pe GLOB,
   apoi "one step at a time"

   Ștergere
 4. Am văzut și eu atacarea Rusiei de către occident. Au nevoie de resursele ei incredibile. Plus ieșirea de sub dominația dolarului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Bunastarea americana a fost cladita pe suferintele popoarelor cotropite de ei. Dumnezeu sa le dea dupa sufletele lor criminale. Amin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. la fel si bunastarea rusa cladita tot pe cotropirea popoarelor si sunt popor ortodox la fel ca noi.mai e necesar sa amintim milioanele de romani de la nipru si dincolo de nipru asimilate fortat de rusi ,dar de milioanele de romani din transnistria ucisi si stramutati in Siberia ,dar de cele 2 milioanele de romani din basarabia si bucovina ucisi in masa de bolsevicii rusi si evrei sau deportati in siberia inlocuiti cu alogeni rusi si ucrainieni, dar de milioanele de romani asasinati de bolsevismul ruso evreikesc in romania de dupa 1947 ?? gandeste romane ,gandeste ,salvarea ta este doar de la IISUS HRISTOS DUMNEZEU.

   Ștergere
 6. Viziunea aceasta cu avioane care treceau de la vest la est am avut-o la o varsta frageda erau atat de multe elecoptere printre ele...intr-o dimineata am avut o viziune cerul s-a intunecat si un trasnet un fulger a luminat de tot cerul dintr o parte intr-alta iar un fel de vultur metalic zbura si anunta sfarsitul lumii

  RăspundețiȘtergere