marți, 12 iunie 2018

EXTRATERESTRII ALBI , CU DOUA ANTENE IN LOC DE URECHI !


                                                  11 Iunie 2018,ora 6,44 !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata, stand inca in pat cu ochii inchisi fiind,vad cum tot ce este material dispare,si astfel,vad un Cer de noapte albastra,iar dincolo de plafonul camerei mele care nu mai exista in aceste momente,vad doi Prieteni care, ma priveau balansându-se in aer.
Erau doi EXTRATERESTRI albi stralucitori,ca doi bulgari mari de zăpada.
Aveau ochii negri si luciosi,asezati oblic in orbitele lor mari si o gura deschisa  si neagra la interior ,gura fiind sub forma de romb.
In loc de urechi ,aveau doua ANTENE (un fir alb si lung de circa 40 cm care se termina la varf cu o sfera alba presarata usor cu maro deschis.



              Image result for EXTRATERESTRIImage result for EXTRATERESTRIImage result for EXTRATERESTRI.

Capul lor era perfect rotund si mare cât o minge mare de baschet,poate chiar mai mare.
Am vorbit cu ei mental si i-am intrebat de ce nu au venit inca ,ca sa se arate oamenilor,poporului român asa cum au promis.
In loc de raspuns am primit cateva miscari de-ale lor in norul alb gri in care stateau ,constand in ,leganarea capului lor atat pe stanga cat si pe dreapta ,astfel incat,sa vad ca acele doua ANTENE ale lor sunt flexibile ,si ca fac parte din corpul lor,nu sunt atasate.
Expresia chipului lor, asa cum eu am vazut-o ,exprima numai bucurie ,numai lumina si liniste sufleteasca; numai speranta ca vor actiona la momentul potrivit; adica,exact atunci cand omenirea vor avea mai multa nevoie de ajutorul lor.
Dragii mei, EXTRATERESTRII exista, si nu sunt numai omuletii gri-verzi,ci sunt si oameni ca noi,dar care,nu traiesc pe Pămant ,ci traiesc pe alte PLANETE,avand inaltimea intre 2,50 si chiar 3 metri ,si multe alte multe specii diferite.
Noi nu suntem singuri in acest UNIVERS !
DUMNEZEU i-a creat si pe ei si i-a asezat pe alte PLANETE.
Si EXTRATERESTRII se inchina DUMNEZEULUI nostru al tuturor si o divinizeaza pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin! 
                                       Cu dragoste,Maria.

  P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.        


                      



                                   

131 de comentarii:

  1. Este scris doar Dumnezeu sa i te inchhini si sa-i slujesti cu tot sufletul,nu extraterestrilor nu Maicii Lui Iisus,nu nimanui,decat Prea Sfintei Treimi,Maicii Lui Iisus trebuie sa-I aducem doar cinste si multumire ca se roaga Lui Iisus pt noi,nu inchinare,nu venerare,nu divinizare,nu exista nimeni in Univers,decat Domnul Iisus caruia trebuie sa-I aducem venerare,si evident sa traim ca El in sfintenie,nu in pacate,pt ca doar El a primit plata rascumpararii pacatelor noastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca din stravechime oamenii au avut incredere in Divina Mama si o regasim in toate Cartile Sfinte ale tuturor popoarelor. Deci, este in regula sa I te inchini Maicii Doamnului, deoarece Dumnezeu Insusi a sfintit-o, cand a stat noua luni in pantecele ei. EA este Cheia, Ea L-a nascut pe Mantuitorul lumii, Iisus Hristos, Ea este Regina Pacii, Maica Luminii, Imparateasa Cerului si a Pamantului, deci este benefic sa te rogi Ei, sa I te inchini, sa-i inchini cantari, sa-I aduci ofrande, sa ii ceri ajutorul in orice. Ea va avea intotdeauna un cuvant greu chiar si la Marea Judecata.

      Ștergere
    2. 10:00, esti pocait neoprotestant. Voi sunteti cei care uriti pe Maica Domnului.

      Ștergere
    3. Nu sunt neoprotestant,nu mai am nici o religie de pe Pamant,am ramas la ortodocsi de forma,religgia mea este regia Lui Iisus,aceea de a tine invaturile si poruncile Lui cu tot cu Sabatul,si de a ma pocai de pacate cand cad si n-am spus ca urasc pe Maica Domnului,ci ca la nimeni nu e bine sa-i aduci slava si inchinare decat Lui Dumnezeu,nu ea s-a jertfit pt pacatele noastre ci Fiul ei Iisus,nimeni nu vine la Tatal decat prin El,am explicat clar ca Mariei si celorlati sfinti ingeri si oameni,trebuie sa le cerem ajutorul,sa le multumim si sa-i cinstim dar dupa Dumnezeu,fara a ne inchina lor,este scris,doar Lui Dumnezeu sa I te inchini si sa-I slujesti cu toata inima ta!Plus ca in Vechiul Testament oamenii nu se inchinau la sfinti,la icoane,si la prooroci,ci Lui Dumnezeu,de sfinti si de prooroci ascultau pt ca erau trimisii Domnului,asemenea si in Noul Testament adevaratii oameni ai Domnului Iisus,se inchina doar Lui in Duh si Adevar!Singura schimabare sau diferenta adusa de Iisus este iertarea prin jertfa Sa,dar in niciun caz schimbarea obicceiurilor si traditiilor,adica legilor Lui Dumnezeu,cu obiceiurile si traditiile lumesti,adica legile lumesti,care desfiinteaza Legea Lui Dumnezeu,cand insasi Iisus cand a venit n-a venit sa modifice nimic din Lege ci sa implineasca tot,si tot El a spus ca atat cat vor fi Cerul si Pamantul nu va trece nimic din Lege!

      Ștergere
    4. Orice suflet o divinizeaza pe Maica Sfântă sus in cer si îngerii si sfinții si toata lumea care au trecut in nefiinta, ii canta imnuri de glorie si slavă in fata Prea Sfintei Treimi unde isi are tronul langa Fiul ei iubit.Astfel precum e in cer asa e si pe pământ .Toti o cinstesc si ii se închină in duh si in adevăr laudandu-i numele sau pentru biruința pe pământul unde a fost greu încercată cu lacrimi si suspine.Asa ca orice om sfânt care ajunge la cer isi are locul lui de Glorie..Si de Slavă..Cu atât mai mult doreste Dumnezeu de la Noi sa o slavim pe Preacurata Fecioara Maria asa cum o slaveste si El asemeni in cer prin sfinții sai..Cei care sunt contra acestei voințe nu sunt din tabara lui Dumnezeu ci se numesc vrajmasi lui Dumnezeu crezând ca fac voia lui Hristos.Asa ca mare grija voi sectantii de la alte culte bisericesti care gândiți in acest mod.
      FECIOARA MARIA ESTE REGINA LUMII SI ESTE VENERATA SI IN CER SI PE PAMANT.Si cu toții o ve-ti venera asa ca nu scăpați.

      Ștergere
    5. O sa vedeti voi astia de la alte biserici straine ca in curand Ortodoxia este adevarata religie a lui Hristos si vor fi dovezi cu nemiluita.O sa va para rău vouă care ati iesit din ortodoxie dar va asigur ca tot in tabara aceasta ve-ti intra după ce se vor confirma toate prin puterea lui Dumnezeu.El vine cu puteri mari.Va fi un soc pentru voi sa vedeti in ce ati intrat.Totul va iesi la lumina.

      Ștergere
    6. 12:08, tu cu siguranta esti o persoana care nu se integreaza in paginile scrise. Mergi pe drumul tau, pe care l-ai ales. Cand vei ajunge la destinatie poti sa urli cat vrei, nu te va auzi nimeni.

      Ștergere
    7. Ortodoxia nu mai e cea fost din 1500 incoace,pamenii au o forma de evlavie,si cine venereaza pe altcineva in afara de Iisus nu e vrednic de imparatia Sa,nu Fecioara Maria s-a rastignit pt noi,ci Iisus,si in Apocalipsa Lui Ioan de ce credeti ca Ingerul i-a spus Lui Ioan sa se fereasca sa se inchine lui,ci Lui Dumnezeu sa i se incchine!Asadar vai de voi ortodocsilor,catolicilor,adventistilor,protestantilor iudeilor,si indiferent de religia voastra de pe Pamant care nu mantuieeste ci duce la pierzare pt ca nu aveti Duhhul Sfant si nu stiti ccui sa va inchinati si ca nu exista in univers decat un singur Stapan Dumnezeu,nu Maria,nu ingeri,nu sfinti!Acestia toti sunt prieteni ai Lui Dumnezeu pt ca si-au castigat locul de slavva,asta nu-i face egali cu Dumnezeu,ci doar chipul si asemanarea Lui!Aceasta e slava lor ca au chipul si asemanarea Lui Iisus,dar asta nu-i face Dumnezei,pt ca e idolatrie,va ratacciti,pt ca nu cunoasteti Scriptura,inchinati-va Lui Dumnezeu in Duh si Adevar,nu sfintilor,sfintilor multumiti-le ca se roaga pt noi!

      Ștergere
    8. Si plus d-asta chiar duhovnicul meu,un preot ortodox mi-a spus ca e in regula sa ii aduc cinste Maicii Domnului Iisus,nu venerare!

      Ștergere
    9. 15:02, "veti intra" este corect.

      Ștergere
    10. Mai anonimule "Anonim12 iunie 2018, 15:02" Dar tu ai citit biblia? Te rogi de cel putin 3 ori pe zi? Postesti de fiecare data dupa cum e scris in calendarul Ortodox? Indeplinesti cele 10 porunci cu sfintenie? Daca nu respecti una dintre porunci sau nu postesti sau nu te rogi mereu, atunci esti orthodox doar cu numele. Deci, nu ai nici o valoare. Nu mai scoate paiul din ochiul altuia inainte de a scoate tomberonul de gunoi din ochii tai. Un orb indruma pe drum un alt orb si vor cadea inpreuna. Daca nu cunosti religia la cineva, nu ai voie sa te contrazici cu respectivul. Voi va nasteti orbi si tot orbi muriti. Voi nu vreti sa cereti sa vi se deschida ochii sa vedeti si sa intelegeti cu inima. Si apropos despre inchinari. Nu am gasit in nici o biblie sa scrie sa ne inchinam la morti. Toti sfintii cat si mama lui Issus este moarta. Doar Hristos este viu. Voi vorbiti de la voi. Cititi biblia bbine si vorbiti din bbiblie. Nu mai vorbiti de la voi.

      Ștergere
    11. amice Cicerone,fa si tu diferenta intre "inchinare" si " cinstire" intre venerare si respectul acordat Sfintilor (care sunt 'morti' doar in sens fizic/trupeste— in ortodoxie, pana cand ai sa pricepi diferentele teologice subtile go to bed kiddo..
      Cristi

      Ștergere
    12. 18:47, daca nesocotesti pe Maica Domnului, nesocotesti Inocenta si Mama. Pricepi neoprotestantule pocait? Pacatuiti amarnic voi astia de la secte si veti da seama. Avea dreptate mare Parintele Arsenie Boca atunci cand a afirmat despre voi ca veti ajunge in iad cu Biblia in mana, caci o tot studiati dar nu intelegeti nimic pierzandu-va in interpretari.

      Ștergere
    13. Cine esti tu ca sa spui ca un om care este creatia lui Dumnezeu nu are valoare?. Te pomenesti ca tu esti o valoare inestimabila.

      Ștergere
    14. Fals
      legea e DESFINTATA prin IMPLINIRE si daca ti legea NU AI HARUL lui HRISTOS
      „Legea a venit prin Moise, dar harul şi adevărul au venit prin Iisus CHristos!” IOAN 1:17
      „întăreşte-te în harul care este în CHristos Iisus” 2 TIMOTEI 2:1

      deci ORTODOXIA E SIGURA CU HAR''2. Şi cele ce ai auzit de la mine, cu mulţi martori de faţă, acestea le încredinţează la oameni credincioşi, care vor fi destoinici să înveţe şi pe alţii. ''si NUMAI ORTODOXIA poate invata pe altii caci ''15. Ioan mărturisea despre El şi striga, zicând: Acesta era despre Care am zis: Cel care vine după mine a fost înaintea mea, pentru că mai înainte de mine era.
      16. Şi din plinătatea Lui noi toţi am luat, şi har peste har.
      caci legea S.A INCHEIAT la ioan SI IOAN BOTEZATORUL a luat HAR , nu a implinit legea si E CEL MAI MIC IN IMPARATIA CERURILOR
      12. Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăţia cerurilor se ia prin străduinţă şi cei ce se silesc pun mâna pe ea.
      13. Toţi proorocii şi Legea au proorocit până la Ioan.
      VERSETE CLARE si orbii nu vad , surzii nu aud si implinesc '' orbul calauzeste alt orb SI CAD AMINDOI IN GROAPA ( IAD)''
      ..... restul MORTII vii care sunt NEBOTEZATI SI AJUNG in IAD( in adincurile lui ca la suprafata iadului suntem toti DE CIND am fost ALUNGATI DIN RAI ) la ALEGEREA LOR si nu pot propovadui decit asta :SEOL ( LOCUINTA MORTILOR =IADUL)CA SUNT PULBERE si SCRISI pe ea
      13. Tu, Doamne, eşti nădejdea lui Israel! Toţi cei ce Te părăsesc se vor ruşina, că Tu ai zis: "Cei ce se depărtează de Mine vor fi scrişi pe pulbere, pentru că au părăsit pe Domnul, izvorul apei celei vii".
      IEREMIA 17



      ca NU STIU NIMIC despre imparatia cerurilor ( ortodoxia e singura care poate sa te duca acolo ) caci IISUS HRISTOS prin APOSTOLII IMPARATIEI CERURILOR au facut ORTODOXIA ....



      Ștergere
    15. 19:07Te inseli amarnic,idolatrie in seamna sa te inchini zeilor hindusi budisti dar si lucrurilor gen case masini bijuterii imbracaminte etc.Maica Domnului si sfintii parinti care au trait si unii s-au jertfit pt Domnul sunt mijlocitori pt noi in fata Mantuitorului.Multi dintre noi nu sunt vrednici sa-si faca auzita rugaciunea inaintea Domnului si de aceea se roaga Maicii Domnului si sfintilor sa-i ajute!Maica Domnului va avea un cuvant greu la Judecata asa ca ai grija!

      Ștergere
    16. Sfântul Vasile îndeamnă pe creștini să ia exemplu de la albină și muscă .....restul e alegerea fiecaruia ...

      Ștergere
    17. Aventisti sunt pe aproape de adevar.pocaiti cum sunt numiti.ei cred ca Arhanghelul Mihail este Hristos nu domnul Isus.astia sunt secta ceva?!

      Ștergere
    18. 09:20 tataaa parinteee,te-ai intors?Sarut-mana,mult mi-o lipsit invataturile tale!

      Ștergere
    19. Sfinta Evanghelie :
      15 Căci chiar dacă aţi avea zece mii de învăţători în* CHristos, totuşi n-aveţi mai mulţi Părinţi, pentru că eu v-am născut în CHristos IIsus, prin Evanghelie.

      16 De aceea vă rog să călcaţi pe urmele* mele.

      Ștergere
  2. Si extraterestri pot fi diavolii eliberati cand suna ingerul a 5-lea din trambita sa chinuie 5 luni pe pacatosii nepocaiti de pacate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut vreodata un inger?. Ai vazut sau ai auzit vreodata vreun inger trambitand cu o trambita (din alama)?. Cu siguranta NU si nici nu vei auzi, asa ca revino cu picioarele pe pamantul pe care inca traiesti.

      Ștergere
    2. S-au tot auzit niste sunete de trambite cam din 2011-2012 incoace dar Trambitele Judecatilor Lui Dumnezeu suna din Cerul Lui Dumnezeu si se vor simti de oameni pe Pamant ca niste cataclisme asupra Pamantului,Oceanelor,Soarelui,Lunei,Stelelor si oamenilor,dar oamenii nu vor crede nici atunci,si vor spune ca nu-s Judecati ci dezastre naturale cauzate de natura si vor spune ca asa e cursul vietii,adica TRAGIC,CEI RAMASI IN VIATA NU SE VOR POCAI DE PACATE NICI CAND VOR VVEDEA CA MOR CU SUTELE DE MILIOANE SI CU MILIARDELE!

      Ștergere
    3. 09.25 erau sirenele de avertizare care sunt verificate. Cum poti crede ca sunt trambite? Iei totul ad literam din biblie? Trambitele sunt ceva simbolic!

      Ștergere
  3. http://aliatiiumanitatii.org/bun-venit

    RăspundețiȘtergere
  4. Legamintul cu iadul si moartea ADUCE FURTUNA NAPRASNICA PESTE ROMANIA
    ISAIA 28
    14. Pentru aceasta, ascultați cuvîntul Domnului, voi, oameni de rîs, îndrumători ai poporului celui din Ierusalim!
    15. Voi ziceți: Noi am făcut legămînt cu moartea și cu iadul (șeolul) învoială; urgia va trece fără să ne atingă, căci ne-am făcut din minciună un adăpost și din viclenie un liman!

    ASA ZICE DOMNUL
    16. Pentru aceasta așa zice Dumnezeu: "Pus-am în Sion o piatră, o piatră de încercare, piatra din capul unghiului, de mare preț, bine pusă în temelie; cel care se va bizui pe ea, nu se va clătina!
    17. Și voi face judecata dreptar și dreptatea cumpănă. Și grindina va lua la vale adăpostul minciunii și potop de ape va da peste locul ei de scăpare!
    18. Și legământul vostru cu moartea va fi stricat și înțelegerea voastră cu iadul (șeolul) va fi desfăcută. Când urgia va trece, vă va zdrobi,
    19. Ori de câte ori va trece, vă va apuca! Căci ea va trece în fiecare dimineață, ziua și noaptea, și nu va fi decât groază, pentru a pricepe descoperirea!

    URGIE SI GROAZA pentru a pricepe....

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine are o gandire "inchisa" , nu va ajunge niciodata sa progreseze spiritual. E conditia de baza; dupa aceea asculta.ti vocea interioara ca aceasta te va ghida

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine. Voce de care vorbesti se numeste cunoastere si fiecare fiinta umana o ara in interiorul lui. Aceasta nu se afla in interiorul corpului fizic cum ar crede unii ci dincolo de acesta.

      Iti recomand urmatorul site daca inca nu il cunosti
      si nu are legatura cu nicio religie.

      https://www.newmessage.org/ro/

      Din pacate cartile prezente pe site sunt traduse aleator in limba romana, nu stiu din ce cauza. Cine stie engleza nu se va impiedica de asta.

      Ștergere
    2. iadul are '' progres spiritual '' si cu totii suntem in el ca AM FOST alungati din rai pe pamintul si universul BLESTEMAT si '' că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.'' caci iadul e pavat cu intentii bune , spirituale SATANICE caci e scris '' 11. Ca să nu ne lăsăm covârşiţi de satana, căci gândurile lui nu ne sunt necunoscute.''2 cor 2 si '' 13. Pentru că unii ca aceştia sunt apostoli mincinoşi, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos.
      14. Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.cor 11

      '' progres spiritual '' =inchinatorii lui SATANA




      Ștergere
    3. @Anonim 13 iunie 2018, 09:34
      Amice, cu ce te droghezi ?
      Este uimitor cata ignoranta poate exista in tara asta. Nu e de mirare ca suntam bataia de joc a tuturor.

      Ștergere
    4. 14:06, intrebarea pusa de tine ti se adreseaza tie.

      Ștergere
    5. Anonim13 iunie 2018, 14:06
      stai linistit ca daca era ignoranta in tara ,ERAM raiul pe pamint ... dar va veni si asta DUPA CE INCHINATORII SATANEI pier sau dispar din tara ca sa se implineasca prima fericire care spune
      3.Fericiţi cei săraci cu duhul( lumii ), că a lor este împărăţia cerurilor.

      asadar drum bun sau intoarce-te in ORTODOXIE si pregateste-te temeinic . tu alegi daca pieri sau nu in iad , MAI IN ADINC ca la suprafata lui suntem toti .
      Imparatia cerurilor NU ESTE PENTRU LENESI CA SCRIS ESTE :
      12.Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăţia cerurilor se ia prin străduinţă şi cei ce se silesc pun mâna pe ea.

      alte nelamuriri ?

      Ștergere
    6. 09.34 nu ne-a facut Dumnezeu pentru a ne tine in ingnoranta. Poate nu stii ca si ignoranta e socotita un mare pacat. Ortodoxia nu inseamna ignoranta si nici progresul spiritual nu inseamna Satana! Habotnicia ta insa este un pacat care te va indeparta de la calea cea buna catre Dumnezeu.

      Ștergere
    7. @Anonim13 iunie 2018, 19:05
      Scuza-ma ca ti-am ranit Ego-ul.
      Cum ziceam, iesi din starea euforica.

      @Anonim14 iunie 2018, 08:21
      Da, am o nelamurire.
      Cum reusesti sa fi asa ilogic in comentariile postate? Vad ca ai mai multe, nu e greu de observat.

      Iadul e in capetele voastre, cu cat esti mai prost cu atat vezi numai iad in fata ochilor. Iadul nu e un loc ci o stare. Depinde doar de tine sa depasesti aceasta stare.
      Dumnezeu nu te vrea prost ti-a dat puterea sa alegi, ignoranta sau cunoastere.

      Ștergere
    8. ignoranta mare pacat ???HA HA HA
      ia vezi la botez CE SPUN NASII CIND BOTEAZA PE CEL MIC SI CE SUNT INTREBATI DE PREOTUL ORTODOX ???

      si ca sa te ajut sunt intrebati
      TE LEPEZI DE SATANA SI DE TOATE LUCRURILE LUI( DE 3 ORI)????? sI nasii raspund MA LEPAD( DE 3 ORI) si din ce pom ai mincat CIND AI FOST ALUNGAT DIN RAI ???? exact . din pomul MORTII BINELUI si raului ... asadar ignorantA duhului ACESTEI LUMII este LEPADAREA DE SINE , A LUA CRUCEA SI A-L URMA PE IISUS HRISTOS . VREI SI VERSETELE ??? deci IGNORA DUHUL LUMII ACEASTEIA COMPLET cA e scris '' IMPARATIA MEA NU E DIN LUMEA ACEASTA si SATANA o conduce de la invatari satanice pina la POSEDARI ,INSEAMNA prima FERICIRE
      AI PRICEPUT ? daca nu am rabdare sa iti recapitulez ca nu esti ortodox cum trebuie sa fii.


      Ștergere
    9. ilogic spui ? sau nu pricepi tu ca NU STII ? hai sa facem o statistica cu toti si toate care au citit si AU INTELES si apoi tu in prostia ta vei spune ca si ei sunt ilogici , nu ? tu nu pricepi CA NU STII dar iti dai cu parerea ca asa da bine in zilele noastre
      cum se simte un prost in democratie ? tot prost CA ARE DREPTURI ca sa ramina prost la alegerea lui . traiasca libertatea demonocratica.iti place sa fi asa cum esti , nu????
      si vezi ca s-a postat din Sfinta scriptura versete cu prostia ca sa nu te simti jignit ca poate iti ramine ceva in cap

      asa ma distrez cu lupii in piei de oaie si continua ca de abia am inceput .... si se vor auzi multe '' scelalaituri ''

      Ștergere
    10. cuvintele adresate de Hristos Sfantului Siluan: "Tineti mintea in iad si nu deznadajdui".

      caci ESTI IN IAD din mai multe aspecte ale aceluiasi adevar
      1. pamintul a fost blestemat pentru adam care a mincat DE LA FEMEIE din pomul MORTII binelui si raului
      2. satana a cazut pe pamint
      3.duhul satanei poseda oameni ( toate posadarile biblice )
      4. satana se plimba pe pamint ( iov )\
      5.demonii au intrat in PORCI ca legiune
      6. inchinarile la Baal
      7 copii arsi pentru demonul MOLOH
      etc etc etc
      mai studiaza ca in capul tau nu exista decit GOL si se aplica '' erau goi si SE RUSINAU '' dupa ce au mincat din pomul SATANEI BINELUI si raului

      ps cit despre starile tale IMAGINATIVE CA EMOTII ca fiind iad E PURA INTERPRETARE PSIHOLOGICA si FILOZOFIE IEFTINA ... dar iti raspund si ce este aceasta intepretare cu iadul ca stare '' aburul din geneza ''de care se folosesc demonii CA SA SE ASCUNDA SI SA ii faca pe profetii mincinosi sa prooroceasca ( e alt nivel inalt la care tu nu ai acces ca nu stii )

      sta re adica sta lumina =sta aburul si ai iluzii de iad ca si CORP UMAN deci nici un iad ci DEREGRALI FIZICE ALE CORPULUI
      tu ca orice necunoscator NU FACI DIFERENTE dar '' le zici bine '' ca toti '' stiu in zilele noastre ca se dezvolta personal IN PACATELE LOR ... satana SI-A LUAT VACANTA ca omul SE SATANIZEAZA singur cu duhul lumii LUI si IADUL SE DESCHIDE , incet incet ....


      ps si vezi ca daca pricepi din prima intri la '' ilogic '' ... fa-te ca nu ai inteles si scapi de asta ... ha ha ha

      Ștergere
    11. La asta se inchina lumea si asta va primi cind se va naste satana dintr-0 desfrinata

      Iron Maiden - The Number Of The Beast Lyrics
      https://www.youtube.com/watch?v=_3Vynew5mrw

      Iron Maiden - Fear Of The Dark
      https://www.youtube.com/watch?v=vjmnot3hSUg


      Ștergere
    12. 08.17 citeste inca o data biblia. E clar ca nu mai tii minte mare lucru. Aplici cateva citate rupte din contex la cu totul alte situatii. Nu ma intereseaza habotnicia ta si nici rastelile tale de „crestin-ortodox” de carton. Ramai in lumea ta de ignoranta! Nu ma intereseaza explicatiile tale pline de aroganta si fanatism religios!

      Ștergere
    13. nu te intereseaza DAR MA COMBATI ??? aha .... nu mai vorbi de logica CA NU O AI ...HA HA HA ... dupa ce mai citesti astept sa ma combati CU ARGUMENTE si NU de genul '' habotnicia ta '' , '' rasteli de crestin ortodox '' '' lumea ta de ignoranta '' SI ALTE VRAJELI SATANICE IEFTINE de '' nu ma intereseaza ''...

      tu nu ai citit biblia dar ma combati crezind ca esti tare ... LOGICA LIPSA ... ORICIND TE INVAT DIN EA si ITI ARAT ca nu o stii ... retine ORICIND LA ORICE ORA DIN ZI SI DIN NOAPTE ... ha ha ha

      Ștergere
    14. Raspuns TUTUROR ca sa nu se mai chinuie cu judecatile PE LINGA SUBIECTE si DEGEABA ....

      1 corinteni 4
      3 Cât despre mine, prea puţin îmi pasă dacă sunt judecat de voi sau de un scaun omenesc de judecată. Ba încă nici eu însumi nu mă mai judec pe mine.
      4 Căci n-am nimic împotriva mea, totuşi* nu pentru aceasta sunt socotit neprihănit: Cel ce mă judecă este Domnul

      Ștergere
    15. 10.02 n-am reusit sa citesc elucubratiile tale pana la capat. Este extrem de obositor pentru ca esti plin de ura, aroganta si dispret.Eu am raspuns la ideea de ignoranta si e ultima data cand o fac. Nu te combat, esti liber sa crezi ce vrei, NU MA INTERESEAZA. Dar e bine sa afle si altii care pot lua de bun ce spui tu. PA!

      Ștergere
    16. Sunt convins ca NU AI PUTUT sa o citesti CA NU O PRICEPI

      elucubrație =(Iuz) Operă alcătuită cu multă trudă
      ELUCUBRÁȚIE s.f. 1. (Rar) Lucrare compusă, cu multă osteneală și multă răbdare, lucrând ziua și noaptea.
      elucubrați(un)e f. 1. operă compusă cu multă muncă; 2. lucrare îndelungată și stăruitoare.

      mai studiaza pina sa intelegi ce spun eu si taci ca asa pari intelept sau vorbeste si spulberi orice speranta ... ha ha ha

      Ștergere
    17. Si ca sa iti raspund si la elucubratiile tale de genul ''pentru ca esti plin de ura, aroganta si dispret'' ITI TRADUC prin Sfinta scriptura
      24 Aşadar, oricine ascultă aceste cuvinte ale mele şi le împlineşte, va fi asemenea cu bărbatul înţelept care şi-a construit casa pe stâncă.
      25 A căzut ploaia, au venit şuvoaiele, au suflat vânturile, au năvălit peste casa aceea, dar ea n-a căzut, pentru că fusese construită pe stâncă.

      si daca cumva judeci nesmerenia mea uite si Adevarul raspuns INAINTE ca sa nu o mai faci pe NEDREPT daca esti ortodox
      1 Corinteni 15
      „În fiecare zi mor, [jur] pe lauda voastră, fraților, pe care o am în Hristos Iisus Domnul nostru.”

      ''23. Dar pe toate de dragul Evangheliei le fac, ca sa-i fiu partas.
      24. Nu stiti ca cei ce alearga'n stadion 6 alearga toti, dar numai unul ia premiul?
      Alergati asa ca sa-l luati. ''

      Ștergere
  6. isaia 24
    1. Iată Domnul pustieşte pământul şi îl preface în deşert, răstoarnă faţa lui şi împrăştie pe locuitori.
    2. Şi preotului i se întâmplă ca şi poporului, stăpânului ca şi robului, slugii ca şi stăpânei sale; vânzătorului ca şi cumpărătorului, celui care dă cu împrumut ca şi celui care se împrumută, datornicului ca şi cel căruia îi este dator.
    3. Pământul va fi pustiit, el va fi jefuit, că Domnul a grăit cuvântul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebui sa vina sa previna lucrurile pe pamint,nu in al 12-lea ceas!Cine mai reface tot,pe pamint cind se va distrage, cladiri, fabrici etc!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar IISUS HRISTOS este Calea, Adevarul si Viata. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  9. "În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.(...) Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui anti-HRIST oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni."

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/23/profetiile-arhim-gavriil-despre-extraterestrii-despre-cum-vom-rezista-in-munti-si-paduri-despre-antihrist-si-adeptii-sai-fara-fapte-bune-dar-care-vor-umbla-la-biserica-se-vor-boteza-si-v/

    RăspundețiȘtergere
  10. Este o chestiune de timp pana la marea schimbare în bine a României vedeti toate lucrurile cum se misca in politica curand KODRUTA va fi revocata, Iohannis va fi suspendat,DRAGNEA si el va dispărea de pe scena politica apoi totul se va restaura.Dumnezeu a oranduit toate aceste lucruri pentru a ne scapa de toti cei care au distrus aceasta tara pentru ca la toamnă toate lucrurile se vor aseza si va deveni "Nou".Acum este timpul acelui "Nou" si de restabilire promisă de Dumnezeu când toate lucrurile amintite de El se vor împlini.Pana la toamnă tot sistemul va cădea si Tara va intra sub conducere de lumina dar trebuie sa avem incredere, credinta si răbdare caci mana lui Dumnezeu este la lucru intervenind chiar El insusi la planul de salvare a tarii.Tara va fi salvată de la distrugere.Mai avem de suferit pana la toamnă când totul răul din tara va fi alungat.Cei care au contribuit la trădarea țării vor plati cu vârf si îndesat.Aveti incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine asa cum v-am spus in acest mesaj.Ve-ti vedea si nu o sa va vina sa credeți când totul credeati ca luat-o la vale atunci tara se va ridica...Dar Dupa acest haos care vine va fi un nou inceput..Si acest inceput a inceput deja sa se miste.Pace si lumina in suflet la toata lumea.Romania este binecuvântată.Romania va redeveni o tara suverană si libera.Va fi o mare renastere cum nu sa mai vazut .Cu Dumnezeu inainte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reteaua Soros:

      http://www.fluierul.ro/index.jsp?artcat=soros-network

      Ștergere
    2. Sa ai gura de aur an.13.05!!!! Doamne ajuta asa sa fie ! AMIN, AMIN, AMIN.

      Ștergere
    3. Asa este.Romania va fi înconjurată de lumina Duhului Sfânt..Poporul roman se va întoarce la Dumnezeu.Peste aceasta tara acum este Sfânta Treime care a inceput sa lucreze in mod direct prin intervenție.Mulți ii percep prezenta .Este aici deja.deasupra României,dincolo de nori.Va incepe transformarea țării.

      Ștergere
    4. Nu te mai tot amagi de unul singur.

      Ștergere
    5. 13:05Eu am o mare dilema,nu inteleg de ce d-na Maria nu vorbeste si despre sfinti de ce nu i se arata de ce nu scrie o carte si despre ei si vede foarte mult ET si e atat de atasata de ei.Sf parinti ii numesc demoni si atunci care e adevarul?

      Ștergere
    6. 01:25, exact! Toti avem dilema asta.

      Ștergere
    7. 13:05, de la tine vorbesti sau ti s-a transmis de sus aceste lucruri?. Poti fi mai explicit in acest mesaj incurajator?.

      Ștergere
  11. Tara va reveni la normalitate aveti incredere ca totul va fi bine.Trebuie doar sa ne inarmam cu Tarie,Curaj,si Răbdare.Cu aceste arme vom castiga acesta lupta finala.Totul se apropie de sfârsit.Jocul lor este terminat.Lupta cu raul il vom da acum.NOI SUNTEM CASTIGATORII, POPORUL ROMAN.POPORUL LUI DUMNEZEU.Poporul cel mai neanfricat,umilit si asuprit de toate popoarele..Noi ne vom lua partea pe buna dreptate pentru ca asa voieste Bunul Dumnezeu.Noi copiii sai suntem in inima sa plina de iubire.Lupta este câștigată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:55 Te iubesc si te imbratisez.Imi luminezi ziua citind mesajul tau plin de incurajare,optimism,pozitivitate.
      Sectantii tare negativisti sunt.

      Ștergere
    2. Te pup si te iubesc si eu 15:47..Multe lucruri se vor schimba de acum inainte.
      Aveti un pic de răbdare ca Dumnezeu va restaura totul va face lucrurile noi.Si a inceput deja sa miste treburile..Ceva a primit si dna Maria in mesajele ei dar nu a inteles nimic din ce urmează..Vine ceva de bine pe toata planeta.Pacat ca ea vede decat raul din nefericire...Cred ca observați ca in lume deja sa asternut linistea si liderii au facut pace.Nu vrea nimeni război.Lumea vrea schimbare..Relatiile intrnationale au inceput sa refaca legaturile si aceasta pentru ca este strict din vointa lui Dumnezeu.Este mana lui Dumnezeu aici.Numai cine este orb nu vede.Vor veni schimbari majore in toata lumea asa cum ne-a anunțat Dumnezeu Tatăl Ceresc...Ve-ti vedea si cum milioane de romani din tara si din diaspora se vor întoarce la mântuire.Acesta este planul lui Dumnezeu Tatăl.Important e sa aveti rabdare mult nu mai e.Voi mai scrie...

      Ștergere
    3. 17:59, spune-ne de ce sa te credem pe tine si nu pe Maria care spune ca va fi razboi (mondial)?. Care este sursa ta, de unde ai aceste informatii (in contradictoriu cu Maria)?.

      Ștergere
  12. Trebuie sa fii chiar idiot chiar sa crezi că în acest univers suntem singuri,de ce încercați mereu să loviți un om care chiar are acces la aceste viziuni ,mai bine încercați să vă obișnuiți încet încet și să acceptați existența acestor ființe extraterestre și să vă puneți întrebări,Chiar Biblia daca o citiți atent sunt ea extratereștrii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sa fiu ca Maria, viziunile cu extraterestri nu le-as publica pe blog fiindca o pun in postura neplacuta deoarece par halucinatii. De ce?. Fiindca acei extraterestrii nu sunt fiinte cu corp material, ii vede doar ea si nu poate confirma nimeni prezenta lor decat ea insasi si de aici se poate deduce ca sunt doar halucinatii ale ei. Cine i-a vazut in afara de ea?. Daca exista sunt fiinte cu corp spiritual, invizibili de catre oameni si nu poate fi dovedita in vreun fel prezenta lor pe Terra. Maria a mai scris despre tot felul de viziuni cu extraterestri care inca nu s-au adeverit, deci ar fi bine sa fie mai circumspecta in a scrie despre extraterestri pe care doar ea ii vede si doar cu ea vorbesc.

      Ștergere
    2. Sunt destui oameni care au vazutET si OZN-uri.

      Ștergere
    3. Serios an.10:43?

      Ștergere
    4. Anonim 10:43, doar stiri de presa care sa faca senzatie, dar inca nimic argumentat si probat concret (cu probe materiale).

      Ștergere
    5. Sfinta Scriptura CITIRE
      IEREMIA 23
      31.Deoarece Eu, zice Domnul, sunt împotriva proorocilor care vorbesc cu limba lor, dar zic: "El a spus".
      32.Tot Eu, zice Domnul, sunt împotriva proorocilor care spun visuri mincinoase, care le povestesc pe acestea şi duc pe poporul Meu la rătăcire cu amăgirile lor şi cu linguşirile lor, deşi Eu nu i-am trimis, nici le-am poruncit; ei nu aduc nici un folos poporului acestuia, zice Domnul.

      Ștergere
    6. 21.26 nu e chiar asa! Citeste dosarele desecretizate ale C.I.A, acelea sunt dovezi nu doar stiri de presa!

      http://evz.ro/teoriile-conspiratiei-cia.html

      Ștergere
    7. Anonim 12.06.2018, 21:56, se simte oare invidie in vorbele tale? Urat, foarte urat...

      Ștergere
    8. 23:18 , este vorba doar de posibilitatea de a proba ceva, iar despre invidie ...... de ce anume ar putea fi cineva invidios ca nu vede extraterestri (pe care nu-i vede nimeni in afara de Maria), nevazuti de oamenii obisnuiti.

      Ștergere
    9. 21.26 extraterestrii exista dar nici eu nu cred in cei pe care sustine Maria ca ii vede.

      Ștergere
    10. 23:48, evident, toate planetele sunt locuite de fiinte spirituale sau de fiinte cu corp fizic in functie de conditiile de viata (daca poate exista viata in corp fizic) de pe fiecare planeta.

      Ștergere
  13. Dumnezeu a facut creaturile sale dupa imaginea lui. Deci, aratarile astea sunt a lui Satana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:02Bine subliniat!Aceste creaturi cu chip infricosator nu sunt nascute ci facute.Ele pot fi "incepatoriile"dinaintea creatiei omului si nu sunt chemate la Mantuire.Abia se mantuiesc oamenii iar acesti demoni au rolul sa impiedice mantuirea oamenilor sa-faca sa renunte la Iisus si sa se inchine diavolului care sa-i duca pe alte planete unde sa-i chinuie vesnic.Nu va dati mintile unor invataturi ale demonilor care sunt si deghizati in oameni si va indeparteaza de Dumnezeu(TV face jocul lor)

      Ștergere
    2. FALS
      Dumnezeu A FACUT OMUL dupa chipul si asemanarea sa, creaturile sunt DIN PAMINT si DE PAMINT ... CA oamenii vor sa devina DOBITOACE e alegerea lor si satana II FOLOSESTE CA ANIMALE ... succes ca e scris psalm 48
      12.Şi omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor.
      FACEREA 1
      26.Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!"

      Ștergere
    3. 10:33 asa este, dar este vorba despre spiritul/duhul omului care este asemenea lui Dumnezeu care este duh. Corpul fizic moare dar duhul/spiritul ramane vesnic fiind creat de Dumnezeu.

      Ștergere
    4. FALS
      IISUS HRISTOS s-a facut TRUP si A INVIAT IN TRUP si este UNA CU TATAL SI VA JUDECA VII SI MORTII IN TRUP SI DUH

      CORPUL FIZIC BLESTEMAT moare si INVIE IN TRUPUL FIZIC de dinainte de cadere PRIN CU SI PENTRU IISUS HRISTOS ca scris este :
      luati TRUP si SANGE ca asta E LEGEA NOUA
      26.Iar pe când mâncau ei, Iisus, luând pâine şi binecuvântând, a frânt şi, dând ucenicilor, a zis: Luaţi, mâncaţi, acesta este trupul Meu.
      27.Şi luând paharul şi mulţumind, le-a dat, zicând: Beţi dintru acesta toţi,
      28.Că acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulţi se varsă spre iertarea păcatelor.
      29.Şi vă spun vouă că nu voi mai bea de acum din acest rod al viţei până în ziua aceea când îl voi bea cu voi, nou, întru împărăţia Tatălui Meu.

      NU INTRI in imparatia lui DUMNEZEU fara TRUPUL si SANGELE LUI IISUS HRISTOS CACI EL este calea trupului si sangelui , ADEVARULUI TRUPULUI si sangelui , si VIATA TRUPULUI si sangelui ...





      Ștergere
  14. eu zic sa continuam sa ne mintim Unii pe altii.fiecare avem dreptul la a spune adevarul.de dumnevoastra este nevoie.am nevoie oarecum de viziunile dumneavoastra pana in clipa de pe urma...deocamdata adevarul va ramane ascuns pana cand aceste cuvinte se vor implini lasate la Vanga:Dumnezeu l-a tinut departe de strabuni sai intr-un loc ascuns tinand dusmanii departe.pana cand aceste cuvinte lasate la Daniel cap.12 se vor implini.

    RăspundețiȘtergere
  15. esti sigura Maria Ghiorghiu ca ai ales si esti suficient de inteleapta ca sa intelegi adevarul.
    Romania
    Isaia 5
    20. Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:23
      Parintele CLEOPA ti-ar fi raspuns atat de frumos:
      "MANCA -V-AR RAIUL SA VA MANANCE"
      Din ce secta face_ti parte?

      Ștergere
    2. Aloo 15:53 daca mentionezi cuvintele din Scriptură la voi inseamna sectă ? De unde atâta ură pe semenii vostrii ? Ce inseamna sectă poți sa clarifici ? Eu stiu ca majoritatea dintre noi de aici sunt ortodocși tu din ce tabără esti?

      Ștergere
    3. An. 15:53 nu fac parte din nici o secta am fost botezat crestin ortodox.
      am intrebat-o pe Doamna Maria daca este sigura ca are la cunostiinta adevarul si este destul de inteleapta sa aleaga intre bine si rau caci aceasta viziune pare ridicola si este doar pentru a fi ridiculizata...in sensul ca dansa nu este pregatita inca sa inteleaga adevarul.
      adevarul este acesta:
      Sa facem chip dupa asemanarea Noastra.

      Ștergere
    4. IEREMIA 23
      31.Deoarece Eu, zice Domnul, sunt împotriva proorocilor care vorbesc cu limba lor, dar zic: "El a spus".
      32.Tot Eu, zice Domnul, sunt împotriva proorocilor care spun visuri mincinoase, care le povestesc pe acestea şi duc pe poporul Meu la rătăcire cu amăgirile lor şi cu linguşirile lor, deşi Eu nu i-am trimis, nici le-am poruncit; ei nu aduc nici un folos poporului acestuia, zice Domnul.

      Ștergere
  16. esti sigura Maria Ghiorghiu ca ai ales si esti suficient de inteleapta ca sa intelegi adevarul.
    Romania
    Isaia 5
    20. Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!

    RăspundețiȘtergere
  17. Extratereștri cu antene în loc de urechi ? Este clară treaba. Cred că acești extratereștri sunt foarte răi din cauză că au antene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba sunt buni, fiindca nu au urechi sa auda vorbele urate ale pamantenilor si nu capteaza doar ce pot cu antenele care de fapt nu sunt antene ci proeminente ale corpului lor.

      Ștergere
  18. 15:36
    bai,una e sa crezi in `civilizatii extraterestre' in sensul de fiinte inteligente ce traiesc pe alte planete (pentru astea NU EXISTA DOVEZI CA EXISTA) alta e credinta in Dumnezeu si in fiintele eterice create(ingeri,demoni,djini etc). Daca exista Dumnezeu si a creat si alte fiinte asemenea noua pe alte planete inseamna ca ne—a mintit ca suntem ' cununa creatiei' si Domnul nostru Iisus prin deductie logica s a 'reincarnat'de 'n' ori si pe alte planete ceea ce este o nebunie. ori esti crestin si crezi in Cuvantul lui Dumnezeu si Traditia multimilenara a Bisericii Lui ori crezi in culte 'UFO' in mama Gaia,in Thor si Odin etc.ecuatia e simpla, da pentru retarzi probabil trebuie desen..
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce meserie au parintii vostrii? intreaba profesoara
    - tata e inginer, zice Gheorghe
    - tata e mecanic, zice Ionel
    - tata e sef, zice Bula
    - cum asa Bula?intreaba mirata profa
    - are 500 de oameni sub el
    - cu ce se ocupa deci?
    - taie iarba-n cimitir


    Se duce un om la un magazin zoo şi zice:
    - Aveţi vreun animal vorbitor?
    Vânzătorul:
    - Da avem, poftim o omidă vorbitoare!
    Cumpără omul omida, o aduce acasă şi o pune într-o cutiuţă, pe urmă îi spune:
    - Mergi la plimbare?
    Ea tace. El strigă mai tare:
    - Mergi la plimbare?
    Iarăşi tace, omul enervat la maxim, strigă din toate puterile:
    - Mergi la plimbare ?
    Omida:
    - Nu striga bre, nu vezi că mă încalţ?!



    La circ: - Iar acum urmează un număr pentru bărbaţii adevăraţi.
    Notaţi: 07*******9, Izabela!



    O femeie nervoasa da buzna intr-o farmacie:
    - Am nevoie de o otrava puternica!
    - Ce sa faceti cu ea, doamna?
    - Pentru un soricel de 1,85 m si cam 90 kg..



    Profesoara ii intreaba pe copii la scoala ce meserii au parintii lor.
    - Ion, cu ce se ocupa tatal tau?
    - Tata este gunoier.
    - Nu se mai numeste gunoier, ci agent la salubritate. Ce este tatal tau, Maria?
    - Tata este gropar.
    - Nu se mai numeste gropar, ci agent de pompe funebre. Ce este tatal tau, Bula?
    - Tata este DJ la Mystic Club!
    - Ce este asta? intreba mirata profesoara.
    - Clopotar la biserica.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma bucur Maria, ca i ai intrebat de ce nu vin odata! Daca mai si raspundeau era ceva special!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O,nu de aia nici extraterstri numai vin la noi.suntem un popor de hoti , mincinosi care marturisesc stramb impotriva aproapelui.suntem un popor lipsit de discernamant.

      Ștergere
    2. 10.12 Nu suntem un popor de hoti doar ca hotii au un mediu prielnic in Romania si se catara in functii de conducere ca sa fure mai bine.

      Ștergere
    3. Sunt hotii nostri, dintre romani s-au ridicat ca sa-i fure pe romani.

      Ștergere
    4. 22.14 da, sunt romani dar nu sunt ai „nostri”. Nu ma pot identifica niciodata cu asemenea creaturi diabolice.Au destui fani aici pe blog care le ridica osanale.

      Ștergere
  21. Ca să ne facem o idee despre ce vorbim. Cu mulți ani în urmă dacă îi spuneai cuiva că va putea vorbi dintr-o cutiuță foarte mică cu cineva de la celălalt capăt al pământului te lua la bătaie. Dacă îi spuneai că pe un ecran de două degete va vedea evenimente în timp real riscai să fii făcut nebun. Problema la ora actuală a oamenilor a rămas aceeași suntem încorsetati în aceeași gândire de gen doar ce se vede există o gândire materialistă și limitată. Curentul electric nu îl vedem dar există,undele wifi nu le vedem dar există,microbii nu îi vedem cu ochiul liber dar există extratereștrii dacă nu îi vedem de ce nu ar exista ? Știința a demonstrat că există lucruri pe care nu le putem vedea cu ochiul liber.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos argument, bravo! Total de acord... in sfarsit un anonim capabil de rationament logic. Inseamna ca nu e totul pierdut pentru noi ca natiune si popor. Felicitari doamna Maria, continuati sa postati, va urmaresc blogul cu interes si durere in suflet cand vad vatjocura la care va supun unii...

      Ștergere
  22. Marioara surioara,ce-o ajuns gradinuta . Cuvantului . Duhului . Sfant? Un loc fara gradinareasa? Un loc plin de buruieni otravitoare? Tu ce pazesti . Mariuca ,draga a sufletului meu? Te stiam mai hotarata. Tu nu te gandesti ca te vor íntreba sfintii care te ocrotesc . Pana cand? Referitor la extraterestrii ,precum ín cer asa si pe pamant,foarte putini ne vor binele nostru din cea mai ínalta iubire ,si tu poti sa-i simti pe aceia ce-ti dau linistea si pacea lui . Iisus . Hristos si a . Sfintei . Sale . Mame,. Fecioara. Maria. Multumesc frumos pentru gazduire,surioara mea proorocita.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  23. Extraterestii sunt diavoli asa au spus toti Sfintii Parinti ai bisericii noastre ortodoxe.diavolul acum 50-100 de ani se preschimba in caine,iele etc.acum ca omenirea s-a modernizat si a aparut atata tehnologie e clar ca si diavolul se preschimba in extraterestrii si ozn.Doar daca va uitati la desenele animate de acum vedeti cum se obisnuiesc copii de mici cu aceste creaturi hidoase.Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti cu Harul Sau ca sa nu cadem nici unul in mrejele celui intunecat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestrii sunt si ei creatia lui Dumnezeu. Tot ce vietuieste in afara Terrei este extraterestru.

      Ștergere
  24. Daca stam si ne gandim la ce spune Crezul.
    Cred intru unul Dumnezeu,Tatal Atottiitorul,Facatorul cerului si al pamantului,vazutelor tuturor si Nevazutelor. Deci dragilor aici trebuie sa stim ca noi nu cunoastem tot ce a creiat Dumnezeu NEVAZUT de noi.
    Asa ca trebuie sa dam crezare doamnei Maria pentru viziunile pe care le vede si aude si sa nu mai spunem lucruri de care suntem foarte departe de a le cunoaste BUNUL DUMNEZEU SA NE LUMINEZE CALEA SI MINTEA DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pământul ca si sol pe care stai este creatie a Dumnezeului Pământ.cerul ca și atmosfera este creatie a Dumnezeului Pământ.studiaza cum au aparut.creatorul vostru este Dumnezeu Pământ conștiința planetei.ati ratacit-o si ve-ți plati.si acum nu mai aveți nici o scuza ca vezi Doamne nu am fost avertizati si ne-am lasat seduși de chestii lumești si de ocultă.acum stiti si nu vreti sa-i dați slavă.10 sunt ochii DUMNEZEULUI PĂMÂNT ȘI VE-ȚI PLĂTI CU VÂRF ȘI ÎNDESAT CĂ L-AȚI RĂTĂCIT...PT CĂ ACUM AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ DESPRE EL...

      Ștergere
    2. Fiecare planeta este creatia Dumnezeului acelei planete?!

      Ștergere
    3. Madus, faptul ca tu, relativ tanar fiind, nu stii sa scrii mai corect decat un elev de clasa I, dovedeste cat stii si intelegi despre lumea asta.

      Ștergere
    4. Are si Luna Dumnezeul ei?.

      Ștergere
    5. 17:45, ar vrea el sa mai fie tanar...plimba nepotii prin parc si le spune despre "Dzeu pamant"

      Ștergere
    6. 07:56
      Din pacate e un tanar care ascunde calculatorul in pod ca sa nu afle nimic copiii sai despre lumea aceasta.
      In schimb le impuie capul cu Dumnezeu pamantul crezand ca toti sunt prosti si numai el a descoperit Adevarul.

      Ștergere
    7. L-am donat la grădiniță.iar despre lumea lor pot afla adevărul din cărți.nu ști tu cu ce le împui eu capul copiilor mei....eu doar le arăt minunile din jurul lor si le spun despre Dumnezeu.aici e Raiul pentru ei si trebuie sa fie fericiți....asa ca nu iti mai da cu părerea...esti în pom și pomul in aer...dar toate sunt de la Dumnezeu Pământul...numai cu el vă înălțați la Dumnezeu Celest...până și Sfinții Părinți știau asta și își făceau chiliile în trupul DUMNEZEULUI PĂMÂNT nu stateau cu botu în soare toată ziua...

      Ștergere
    8. Madus, Raiul nu e pe Pamant.
      Si chiar daca Pamantul are suflet, nu este Dumnezeu.

      Ștergere
  25. https://www.youtube.com/watch?v=6Uh4Ss7DR84

    RăspundețiȘtergere
  26. https://www.youtube.com/watch?v=OUyfQLd3bCs

    RăspundețiȘtergere
  27. Madus, salvarea Sufletului tau , este IISUS HRISTOS , si NU altcineva , cum crezi tu .....Dumnezeul pamant.

    RăspundețiȘtergere
  28. Iisus Cristos este fiul Dumnezeului Pământ.priveste poza mea de avatar.Rusia ca si forma de relief este chipul lui Iisus Cristos.

    RăspundețiȘtergere
  29. Maria, te-ai întrebat vreodată de ce Sfântul Duh nu-ți spune simplu și direct:
    " - Maria, mesajul pentru astăzi este ......."?

    RăspundețiȘtergere
  30. madus- de ce te adresezi cu-DUMNEZEUL VOSTRU--al tau care este?-pamantul a fost creat iar oamenii au lumina lui DUMNEZEU cu care s-au nascut-iarasi o iei pe aratura!

    RăspundețiȘtergere
  31. DESPRE EXTRATERESTRI-preotii cu har si daruri au spus-ei exista dar nu au sentimente-sa va uitati atent la expresia fetei si a ochilor-si gura f mica-iti dau impresia de lipsa de emotie-AU UN SCOP NU NEAPARAT SA NE RIDICE SPIRITUAL-SE HRANESC CU ENERGIA OAMENILOR daca ar fi sfinti nu ar face experiente pe oameni astept raspuns de la d-na MARIA

    RăspundețiȘtergere
  32. 13.36 Asa este , nu se cunoaste in prezent ca ar fi adus ceva bun oamenilor . Toti cei rapiti sunt material experimental pentru ei .

    RăspundețiȘtergere
  33. Ignoranţa sau orbirea minţii este unul dintre factorii care contribuie la păcatul necredinţei – Luca 23,34. Pavel prezintă ignoranţa ca fiind unul dintre motivele pentru care evreii au respins Evanghelia lui Isus Hristos – Rom. 10,3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FALS
      NU IGNORANTA e problema CI NECUNOASTEREA LUI DUMNEZEU , caci toti vorbesc despre Dumnezeu DAr singura care il cunoaste ESTE ORTODOXIA .
      SI Scriptura e clara ca EVREII sunt israelitii DENATURATI si FIII DIAVOLULUI sunt EVREII ca scris este:
      IOAN 8
      33.Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
      34.Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.
      35.Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac.
      36.Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veţi fi într-adevăr.
      37.Ştiu că sunteţi sămânţa lui Avraam, dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că cuvântul Meu nu încape în voi.
      38.Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
      39.Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.
      40.Dar voi acum căutaţi să Mă ucideţi pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta.
      41.Voi faceţi faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu.
      42.Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
      43.De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
      44.Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.

      ASADAR EVREII SUNT FIII DIAVOLULUI care l-au rastignit pe ISRAELITUL IISUS HRISTOS ...

      IISUS CHRISTOS NU A FOST EVREU , CI ISRAELIT ( DUMNEZEU LUI AVRAAM , ISAAC SI IACOB=ISRAEL)

      EVREII IL ASTEAPTA PE ANTIHRIST PE CARE IL VOR INSCAUNA LA NOUL TEMPLU DE LA IERUSALIM CIND IL VOR CONSTRUI PE LOCUL UNDE ACUM ESTE Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim si unde se crede că au fost ruinele templului iudeu din Ierusalim, care a fost distrus de romani în anul 70 d.Hr.

      Ștergere
  34. Sunt Sholea , si am avut o postare referitor la antenele extraterestrilor .
    De ce ati cenzurat-o , caci nu a avut cuvinte triviale?

    RăspundețiȘtergere
  35. cei care au intrat pe blog recent n-au aflat ca MADUS ESTE REPTILIAN SI A RECUNOSCUT-pana si cea mai ignoranta pers poate declara ca nimeni DE LA DUMNEZEU LA SFINTI TRAIESC IN LUMINA -NU IN INTUNERICUL PAMANTULUI-uitati-va la cer si vedeti lumina stelelor-cine a creat-o? cine se ascunde are duh rau incompatibil cu sf TREIME

    RăspundețiȘtergere
  36. am scris mesaj despre madus dati--i drumul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scris si l-ai jignit pe MADUS ! Orice jignire adus oricarei persoane,nu va fi publicata !

      Ștergere
    2. Merci Maria,știu precis că la comentariile mele ai mult de furcă cu selectarea răspunsurilor...

      Ștergere
    3. Cu drag,Madus! Nu puteam sa public raspunsurile pentru tine (nu pe toate)deoarece contineau injurii si jigniri ). Asa procedez pentru toti cititorii Blogului Dumnezeu Exista -Marturii.

      Sunt raspunsuri la Comentarii cu grave jigniri,cu trimitere la nebuni,cu daca ti-ai luat pastila,sau cu prost,tampit,etc etc. Aceste Comentarii nu le voi publica niciodata!

      Ștergere
  37. D-NA MARIA DEJA A APARUT MESAJUL IN CARE SPUNEAM CA MADUS ESTE REPTILIAN----A RECUNOSCUT CU CEVA LUNI INAINTE-NU ESTE DECI JIGNIRE CITITI MESAJUL LUI SI VA CONVINGETI-sunt multe comentarii la care nici nu va uitati-SUNTETI FEMEIE CULTA NU MAI FOLOSITI CUVINTELE-A ARUNCA CU PIATRA SI VENIN--sunt regionalisme-vocabularul roman are destule cuvinte potrivite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea sunt cuuvintele din SFANTA BIBLIE ! Deci,le pot folosi si eu ca sa se infricoseze cei care nu-si pot stapani limba.

      Ștergere
  38. d-na MARIA multumesc lui DUMNEZEU- CA ORICE LIMBA SCAPA SI ALTE CUVINTE NUMAI CA EU COMENTEZ CE STIU DE LA PARINTII CU HARURI--IAR EU NU MA INFRICOSEZ DE CUVINTELE VENIN SI PIATRA PENTRU CA GANDUL ESTE MULT MAI INFRICOSATOR CA TOATE- cat despre MADUS n-am respect fata de un om care vorbeste de intuneric-motiv sa fie atacat de alti comentatori cu jigniri--nu inteleg cum il acceptati cu aberatiile lui?

    RăspundețiȘtergere
  39. astept raspuns d-na MARIA

    RăspundețiȘtergere