luni, 4 iunie 2018

SALVAŢI ROMÂNIA !!!



Image result for STEAG         Image result for STEAG   .

                                                    3 Iunie 2018,ora 15,47 !

                                                                          Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                        "Salvaţi România ,se petrece cu 9 zile înainte de împlinire a ...."(aici nu am mai înţeles ultimul cuvant).   
Dragii mei, cam complicat acest Mesaj.
Daca este vorba de România ca Ţară,sau de vreun PARTID anume, vom vedea cu totii.
Sa nu uitam fratilor ca, suntem la o mare cotitură în ceea ce priveste ŢARA noastra. 
În clipa de faţă,Romania este împărtita în două tabere.
DREPTATEA insa, este numai la BUNUL si PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU care ,ne va judeca cu milă ,cu bunatate ,dar intotdeauna cu Dreptate.
Sa fim ferm convinsi că, vom primi ceea ce meritam după Credinta noastra,după faptele noastre.
                                                Cu dragoste,Maria.       
  P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.        

                      

83 de comentarii:

  1. Pare a fi legata viziunea cu cea penultima in care spune tot de 9 zile.
    O fi vorba de o actiune cu caracter de lovitura de stat ca tot s-a folosit acesta expresie in ultimile doua saptamini mai mult ca in doua deceni dinainte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Candidatul Pro -european Andrei Nastase a cistigat in alegerile de ieri postul de primar al Chisinaului ,punind bazele unei coaliti pentru alegerile parlamentare in r Moldova in luna noiembrie,impotriva politicii mafkirovka a folo rusilor.
    Salvini ministru de interne in noul guvern italian transmite emigrantilor;'pregatitiva sa impachetati' si alte mesaje nazisto-fasciste mai dure.Vor fi afectati mai ales africanii , romii si romanii basarabeni,ultimii fiind peste o jumatate de milion.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar sa ne uitam si la noi in Romania cu cea mai mare migratie din istoria sa,a doua dupa Siria ,dar care este in razboi.
    La noi e altfel de razboi ,intre minciuna si ADEVAR,cu cel mai mare numar de romani ascultati si urmariti legal din lume conform spuselor de aseara pe TV a presedintelui comisiei parlamentare SRI.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. 400 de comune din Romania fara medic si peste 200 de mii copii cresc fara parintii plecati la munca in strainatate .Sursa TV DIGI 24-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.38 Asta e si scopul , sa aduca aici negri din Libia si musulmani . Italia e disperata de atatia refugiati , iar Merkel trebuie sa scape de ei .

      Ștergere
    2. 22:21, asa ne trebuie daca stam slugi la UE. Pulberea sa se aleaga de UE, caci ce tara intra in aceasta uniune face cea mai mare greseala, isi semneaza actul de sclavie. Au picat multe tari victime la aceasta inselaciune europeana numita UE iar acum nu pot scapa de acolo. Sper sa se destrame caci este o mare capcana.

      Ștergere
    3. 23:16Da am mai spus-o de cateva ori UE este "fiara"din Apocalipsa cu sediul la Bruxelles(Bell-inseamna diavol).Acolo se afla cel mai mare calculator numit"Fiara"iarprogramul lui se numeste"Iad"prin care leaga(conecteaza)pe oameni de Iad prin energia electromagnetica.Dar fiara nu stie sau a aflat ca duhul sfant cea mai puternica"energie"din univers ,creatoare a vietii are putete sa dezlege pe cei legati.Energia electromagnetica e o sursa cosmica inepuizabila si prin ea "fiara "fura sufletele(viata lui Hristos" care este in oameni )si-i leaga de haos .Astfel dupa moarte "fiara"vrea sa trimita sufletele oamenilor in haos in chinuri vesnice.Trziti-va oameni si intoarceti-va la Dumnezeu ca sa nu pieriti caci asta e lucrarea diavolului care lucreaza prin fiara.Cei care iubiti calculatorul si-l folositi prea mult si nu v-ati intors la Dumnezeu atentie va pierdeti sufletul!

      Ștergere
  5. ROMANIA nu poate fi salvata prin politica "democratica" de ce nu intelegeti?Singura salvare e un conducator credincios si un for legiuitor(un sfat) alcatuit din oameni valorosi care sa depuna juramant de credinta fata de Dumnezeu si popor.Celelalte organisme cu roluri diferite sa cuprinda numai oameni valorosi credinciosi care nu s-au murdarit in ispitele acestei"democratii".Poporul sa fie readus in matca lui Dumnezeu mai ales prin biserica invatamant(care a devenit satanic si nu exagerez dirijat de fortele oculte care vor sa distruga copii tineretul nostru crestin)Treziti-va parinti si cadre didactice ca veti raspunde in fata lui Dumnezeu pt nepasare si acceptare fara atitundine in fata distrugerii copiilor nostrii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati auzit de "incidentul" de la sf. m-tire Putna din 1992?In timpul unei vecernii luminarile s-au stins brusc iar din mormantul lui Stefan Cel Mare a iesit duhul sau sub forma unuo abur si le-a vorbit celor de fata spunandu-le celor de fata ca el este baciul nostru si ne-a sfatuit sa nu credem in promisiunile Europei caci sunt mincinosi si tradatori asa cum si el a crezut in ajutorul ei si nu l-a primitEl ne-a sfatuit atunci sa ne dezvoltam prin noi insine dar tradatorii ne-au vadut la straini(si Psd-isti si liberalii)Acest eveniment de la Putna a aparut in ziare a fost repede sters pt a fi uitat dar constiinta si dragostea de neam nu poate sa-l uite!Treziti-va romani rugati-va la Dumnezeu sa ne scape de toti tradatorii de neam si credinta si sa ne trimita Domnul un om credincios iubitor de Dumnezeu si de poporul roman!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=744

    RăspundețiȘtergere
  8. NU ERA Duhul lui Stefan cel Mare , era aburul CORPULUI SAU DIN PAMINT . aura CORPULUI din OASE , Qi-ul materiei , prana corpului MORT care ramine LINGA MORT si poate fi citit/a si sa se manifeste PRIN INFORMATIA avuta in el ....de asta e vazut ca abur CA E ABUR ... deci religiile DUHULUI LUMII asta fac si sunt MOARTE ... PROFETII LOR SUNT INSELATI SI MINCINOSI SI USOR DE PROSTIT DE DEMONI ...
    Cine stie poate citi IN ABURUL de pe pamint DIN ORICE TIMP istoria LUI ... e simplu si NON-SPIRITUAL ... NU EXISTA LUMI PARALELE ci ABUR IMPREGNAT CU TIMP SI SPATIU ...
    Geneza 2
    6.Ci numai abur ieşea din pământ şi umezea toată faţa pământului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ai informațiile astea? Care e logica, din ce e facut"aburul" asta, căci nu e abur, e abureala!

      Ștergere
    2. 18:23Dar tu de unde ai aparut ca nu pari a fi de pe aici!Ciudat personaj!PS.Intai informeaza-te si pe urma da-ti cu parerea pt ca osemintele lui Stefan cel Mare erau in interiorul unui sarcofag in biserica
      nu in pamant.

      Ștergere
    3. Aura corpului fizic se destrama dupa cateva zile de la moartea corpului fizic si nu dainuie sute de ani.

      Ștergere
    4. Simplu
      ABURUL =hidrogen si oxigen SEPARAT ...
      Geneza 2
      6.Ci numai abur ieşea din pământ şi umezea toată faţa pământului
      apoi citeste ce s-a intimplat mai departe si daca poti intelegi , daca nu toate la timpul lor ...

      Ștergere
    5. Osemintele pot fi oriunde ... Apa ca PLASMA trece prin orice ... asadar sarcofag sau nu ESTE IRELEVANT aburul plasmatic ESTE DE NEOPRIt de materie ...

      Ștergere
    6. Legenda Vrîncioaiei Tradiţia locală menţionează că după înfrângerea de la Războieni, Ştefan cel Mare s-ar fi retras în Munţii Vrancei pentru a-şi reface armata, iar la Bîrseşti a dat de casa Tudorei Vrâncioaia, care i-a oferit în ajutor pe cei şapte fii ai ei.

      lacătă-mi feciorii, măria ta! Aista-i Bodea, istălalt Spinea poreclit Spirea, celălalt Negrilă; apoi Bârsan, Spulber, Nistor şi cu Pavăl - alintat de mine Păulică. Sunt şapte fraţi ca şapte zmei, iuţi şi ageri la treabă ca şi la luptă. Ţin la ei ca la lumina ochilor. Dar acum când ţara-i la anaghie, ţi-i dăruiesc din toată inima. Cu ei şi cu întreaga gloată dimprejur mergi fără teamă şi am nădejde că vei putea alunga duşmanul din pământul ţării noastre dragi“, consemnează etnologul vrâncean Simion Hîrnea în lucrarea "Legende şi locuri vrâncene". Singura certitudine este faptul că în urma refacerii armatei, Ştefan cel Mare a transformat înfrângerea într-o victorie, alungându-i pe turci din ţară. Iar în semn de răsploată, fiecare fecior al babei Vrîncioaia a fost împroprietărit cu câte un munte.



      Ștergere
    7. https://www.youtube.com/watch?v=ypyvcfnu4Gg

      Ștergere
    8. Aura=aburul , dainuie cit dainuie OASELE ca e legata STRICT de corp ...se poate citi ....

      Ștergere
    9. ÁURĂ
      fenomen biofizic dintr-un câmp de emisiune a unor radiații ale corpului, de natură luminoasă sau electromagnetică

      ÁURĂ s. f. 1. Boare, adiere.

      cum se simte aura ? ca o adiere
      cum se simte cimpul biofizic ? ca o adiere
      Cum se simte lumina ? ca o adiere
      cum se simte electromagnetismul ? ca o adiere

      asadar orice tehnologie SE SIMTE ca o adiere si profetii mincinosi nu fac diferenta si o numesc '' duh sfint '' ... satana prinde usor credulii prin tehnologie si stiinta blestemata din pomului cunostintei binelui si raului ... femeile pica usor in plasa ca '' simt adieri '' si '' emotii ''

      NICI O TREABA CU SUFLETUL UMAN ...

      Ștergere
    10. de vazut si gindit pentru cine are
      ochi sa vada si urechi sa auda ce se pregateste de extraterestrii impreuna cu oamenii morti sub tutela SATANEI CARE DORESTE SA SE INTRUPEZE

      https://www.youtube.com/watch?v=Tki2djOYbuc

      Ștergere
    11. Exista suflet?.Asta-i intrebarea!Ca Satana nu exista!

      Ștergere
    12. 14:00 Ceea mai vicleana metoda a diavolului este aceea de a convinge pe prosti ca el nu exista!PS.Deja esti pe lista fraierilor!

      Ștergere
    13. 14:00Emotiile iubirea nu pleaca din carne si oase ci din suflet care este imaterial dar este esenta fiintei umane.Sufletul detine toate insusirile care ii dau viata omului.Dupa moarte sufletul paraseste trupul care nu mai poate face nimic.Sufletul este "motorul" trupului!

      Ștergere
    14. da exista si unu si altul
      suflet
      7. Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.

      suflet = suflare de viata


      satana
      iov 1
      6. Dar într-o zi îngerii lui Dumnezeu s-au înfăţişat înaintea Domnului şi Satan a venit şi el printre ei.
      7. Atunci Domnul a zis către Satan: "De unde vii?" Iar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos".
      8. Şi Domnul a zis către Satan: "Te-ai uitat la robul Meu Iov, că nu este nici unul ca el pe pământ fără prihană şi drept şi temător de Dumnezeu şi care să se ferească de ce este rău?"
      9. Dar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Ore degeaba se teme Iov de Dumnezeu?
      10. N-ai făcut Tu gard în jurul lui şi în jurul casei lui şi în jurul a tot ce este al lui, în toate părţile şi ai binecuvântat lucrul mâinilor lui şi turmele lui au umplut pământul?
      11. Dar ia întinde mâna Ta şi atinge-Te de tot ce este al lui, să vedem dacă nu Te va blestema în faţă!"
      12. Atunci Domnul a zis către Satan: "Iată, tot ce are el este în puterea ta; numai asupra lui să nu întinzi mâna ta". Şi Satan a pierit din faţa lui Dumnezeu.

      Ștergere
    15. 14:00, ai grija de suflet, ca suntdeja multi care sustin ceea ce sustii tu si nu-i chiar sanatoasa aceasta teorie...

      Ștergere
    16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  9. Romania asta va pati
    Isaia 10
    17.Şi lumina lui Israel se va face foc şi Sfântul său o flacără şi va arde şi va mistui spinii şi bălăriile uscate, într-o singură zi!
    18.Şi strălucirea pădurii lui şi a livezii lui va fi nimicită de sus şi până jos.
    19.Copacii rămaşi din pădurea lui vor fi aşa de puţini la număr, încât şi un copil va putea să-i numere.
    20.În vremea aceea rămăşiţa lui Iuda şi cei scăpaţi din casa lui Iacov nu se vor mai sprijini pe cel ce i-a lovit, ci se vor sprijini, cu credinţă, pe Dumnezeu, Sfântul lui Israel.
    21.O rămăşiţă din Iacov se va întoarce la Dumnezeul cel puternic.
    22.Chiar dacă poporul tău, Israele, ţar fi ca nisipul mării, numai o rămăşiţă se va întoarce. Nimicirea este hotărâtă de dreptatea cea nemăsurată.
    23.Această poruncă de nimicire, Domnul Dumnezeu Savaot o va împlini în tot cuprinsul ţării.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:28Nu e vorba de Romania.Dupa cum vezi e vorba de poporul evreu.

      Ștergere
    2. gresit
      poporul e ISRAEL ... si ISREAL E IACOB si
      fumnezeul lui Avraam , Isaac si iacov ( israel) ... e taina pentru tine stiu dar toate la timpul lor
      27. Şi l-a întrebat Acela: "Care îţi este numele?" Şi el a zis: "Iacov!"
      28. Zisu-i-a Acela: "De acum nu-ţi va mai fi numele Iacov, ci Israel te vei numi, că te-ai luptat cu Dumnezeu şi cu oamenii şi ai ieşit biruitor!"
      geneza 32

      evreii sunt israeliti DENATURATI

      Ștergere
    3. Anonim 18:28
      "Romania asta va pati"
      Multa-bogata imagiatie ai,dar NU MOR CAII CAND VOR CAINII!
      In agenda TATALUI CERESC nu exista aceasta interpretare gresita pentru Romania, DECI fa-ti un ceai de sunatoare-culcate la loc si poate visezi frumos.
      ps.ai grija ce-ti doresti... ca BUMERAGUL NU DOARME

      Ștergere
    4. 11. Atunci voi pedepsi lumea pentru fărădelegile ei şi pe cei nelegiuiţi pentru păcatele lor. Voi smeri mândria celor îngâmfaţi şi obrăznicia celor cruzi o voi arunca la pământ.
      Isaia 13

      Ștergere
    5. ieremia 6
      9. Aşa zice Domnul Savaot: "Până la sfârşit se vor culege rămăşiţele lui Israel, cum se culege via; lucrează cu mâna ta şi îţi umple panerul, ca şi culegătorul de struguri.
      10. Cu cine să vorbesc şi cui să vestesc, ca să audă? Că iată urechea lor este netăiată împrejur şi nu pot să ia aminte; şi iată, cuvântul Domnului a ajuns de râs la ei şi nu găsesc în el nici o plăcere.
      11.De aceea sunt plin de mânia Domnului şi n-o mai pot ţine în mine; o voi vărsa deci asupra copiilor pe uliţe şi asupra adunării tinerilor, că vor fi luaţi şi bărbat şi femeie, şi cel în vârstă şi cel încărcat de zile;
      12.şi casele lor vor trece la alţii; tot aşa şi ţarinele şi femeile. Pentru că voi întinde mâna Mea asupra locuitorilor ţării acesteia, zice Domnul,
      13.Pentru că fiecare din ei, de la mic până la mare, este robit de lăcomie şi, de la prooroc până la preot, toţi se poartă mincinos.

      Ștergere
    6. Romania
      16. Aşa zice Domnul: "Opriţi-vă de la căile voastre! Priviţi şi întrebaţi de căile celor de demult; de calea cea bună şi mergeţi pe dânsa şi veţi afla odihnă sufletelor voastre.
      17.Pus-am păzitori peste voi şi am zis: Ascultaţi sunetul trâmbiţei!
      18.Iar ei au zis: Nu vom asculta! Aşadar, ascultă, poporule, şi află, adunare, ce are să se întâmple cu aceştia.

      Ștergere
    7. Romania
      21.De aceea aşa zice Domnul: "Iată pun înaintea poporului acestuia piedici şi se vor poticni de ele deodată şi părinţii şi copiii, vecinul şi prietenii lui, şi vor pieri".
      ieremia 6

      Ștergere
    8. Romania
      28. Aceştia cu toţii sunt răzvrătiţi, îndârjiţi şi semănători de clevetiri; sunt aramă şi fier, toţi sunt nişte stricaţi.

      Ștergere
    9. https://www.youtube.com/watch?v=ypyvcfnu4Gg

      13. Voi împlini asupra ţării acesteia toate cuvintele Mele pe care le-am rostit împotriva ei; tot ce-i scris în cartea aceasta şi ceea ce Ieremia a proorocit împotriva tuturor neamurilor.
      14. Pentru că şi pe ele le vor robi multe popoare şi regi mari şi le voi răsplăti după purtarea lor şi după faptele mâinilor lor.

      PENTRU NEASCULTARE
      4. Trimis-a Domnul la noi necontenit pe toţi robii Săi prooroci şi voi n-aţi ascultat, nici v-aţi plecat urechea ca să-i ascultaţi.
      6. Şi să nu umblaţi după alţi dumnezei, ca să le slujiţi şi să vă închinaţi lor, şi să nu Mă mâniaţi cu faptele mâinilor voastre, şi nu vă voi face nici un fel de rău.
      7. Voi însă nu M-aţi ascultat, zice Domnul, ci M-aţi mâniat eu faptele mâinilor voastre, spre răul vostru.

      Ieremia proorocul neamurilor pentru cei care cred ca Romania nu e vizata de NENOROCIRII .... MORTII ISI VOR INGROPA MORTII SI PLINGE MORTII PINA CE VOR ZICE '' VIU ESTE DUMNEZEU LUI AVRAAM ( SFINTA TREIME de la stejarul Mamvri , ISSAC si IACOV ( CARE A VAZUT SCARA ( crucea ) '' ...iacov e israel , Avraam e ortodox caci e scris
      56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
      57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
      58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam.

      ioan 8

      Ștergere
    10. 7:56Stiu si eu aceasta taina dar mai este o taina pe care tu nu o stii!

      Ștergere
    11. 7:56Ai ramas in legea veche dar o noua lume s-a nascut prin venirea lui Iisus Hristos!Iar Dumnezeu are rabdare sa vina la EL toti sa nu se piarda niciun suflet.Dar de nu se vor intoarce lumina Duhului Sfant care este foc neaprins va arde tot duhul cel fara Dumnezeu (oamenii se vor autoaprinde-combustie interna)caci e scris:"Foc am venit sa arunc pe pamant si cat as vrea sa-l aprind acum!"Sa vedem cine mai are curajul sa badjocoreasca pe Dumnezeu si pe sfinti!Cine are Duhul Sfant se salveaza cine nu se arde.
      Acesta e secretul lui an.7:56.

      Ștergere
    12. imparatia cerurilor se va da NEAMULUI care face roadele ei ... Romania dupa CURATIREA FARADELEGILOR EI ..

      42.Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: "Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri"?
      43.De aceea vă spun că împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei.
      44. Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.
      45. Iar arhiereii şi fariseii, ascultând pildele Lui, au înţeles că despre ei vorbeşte.

      Ștergere
    13. 17:56, cum poti sa sustii treaba cu "DENATURATI"?! Cred ca n-ai fost atent cand ai scris asa...

      Ștergere
    14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    23. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    29. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    30. 18:28 hai sa fim seriosi, dute de plimba ursul ca te cauta "vanatorii".O sa-ti para rau de ce ai scris despre Romania
      si o sa fie prea tarziu

      Ștergere
    31. Romania E INCLUSA
      ''Domnul din ceruri va ride si ii va batjocori pe ei''
      Psalm 2


      1.Pentru ce s-au întărâtat neamurile şi popoarele au cugetat deşertăciuni?
      2. S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună împotriva Domnului şi a unsului Său, zicând:
      3. « Să rupem legăturile lor şi să lepădăm de la noi jugul lor ».
      4. Cel ce locuieşte în ceruri va râde de dânşii şi Domnul îi va batjocori pe ei!

      Ștergere
    32. Romania
      12. Luaţi învăţătură, ca nu cumva să Se mânie Domnul şi să pieriţi din calea cea dreaptă, când se va aprinde degrab mânia Lui! Fericiţi toţi cei ce nădăjduiesc în El.
      psalm 2

      Ștergere
    33. ROMANIA
      20. Înţelepciunea strigă .....
      22. "Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
      23. Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.

      Ștergere
    34. Romania asta va pati CA NU ASCULTA mustrarile Blinde si batjocoraste intelepciunea ...
      pilde 1
      25. Ci aţi lepădat toate sfaturile mele şi mustrările mele nu le-aţi primit.
      26. De aceea şi eu voi râde de pieirea voastră şi mă voi bucura când va veni groaza peste voi,
      27. Când va veni peste voi necazul ca furtuna şi când nenorocirea ca vijelia vă va cuprinde.

      Ștergere
    35. Nimic nu se face fara voia lui Dumnezeu si '' vin(Z)atorii '' sa stea linistiti ca DACA NU VREA DUMNEZEU se agita degeaba saracii... si invata ca nu ma intereseaza vreo functie IN DEMONOcratie ca sa ma caute vin(z)atorii de neam si tara ...
      ioan 18
      33. Deci Pilat a intrat iarăşi în pretoriu şi a chemat pe Iisus şi I-a zis: Tu eşti regele iudeilor?
      34. Răspuns-a Iisus: De la tine însuţi zici aceasta, sau alţii ţi-au spus-o despre Mine?
      35. Pilat a răspuns: Nu cumva sunt iudeu eu? Poporul Tău şi arhiereii Te-au predat mie. Ce ai făcut?
      36. Iisus a răspuns: Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta. Dacă împărăţia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu predat iudeilor. Dar acum împărăţia Mea nu este de aici.

      deci pamintul si intreg universul va fi distrus TOTAL prin FOC ca scris este '' cerul si pamintul VOR TRECE ''
      LUCA 21
      31. Aşa şi voi, când veţi vedea făcându-se acestea, să ştiţi că aproape este împărăţia lui Dumnezeu.
      32. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta până ce nu vor fi toate acestea.
      33. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

      Ștergere


    36. https://www.youtube.com/watch?v=QHG4M8Xb3pU

      Ștergere
    37. 10:03
      Ce ai mai tata cu Romania?
      Te vad obsedat rau de tot.
      Cand ti-ai facut ultima oara un consult la tartacuta ca te vad pornit rau de tot(vezi sa nu faci o comotie-infarct.
      Linisteste-te,relaxeazate ca bumerangul e in spatele tau.
      Nu ti-e frica de Dumnezeu. Dati toti cu pietre in loc sa invatati sa inotati.

      Ștergere
    38. Romania asa va fi condusa pentru a indeplini ce ii este scris ;
      Frica de Dumnezeu ESTE INCEPUTUL INTELEPCIUNII .
      Ioan16
      Asadar aplicind '' 7. Dar Eu vă spun adevărul: Vă este de folos ca să mă duc Eu. Căci dacă nu Mă voi duce, Mângâietorul nu va veni la voi, iar dacă Mă voi duce, Îl voi trimite la voi.
      8. Şi El, venind, va vădi lumea de păcat şi de dreptate şi de judecată.
      9. De păcat, pentru că ei nu cred în Mine;
      10. De dreptate, pentru că Mă duc la Tatăl Meu şi nu Mă veţi mai vedea;
      11. Şi de judecată, pentru că stăpânitorul acestei lumi a fost judecat.
      12. Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteţi să le purtaţi.''se va curata prin foc de pacate


      Ștergere
  10. 4 iunie 15:07-este mult pana la implinirea a ce doreste poporul-zarurile sunt aruncate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:57 La Dumnezeu totul poate fi scurtat si planul sau sa se implineasca in mod neasteptat!

      Ștergere
    2. 23:47, cu siguranta ca asa este.

      Ștergere
  11. Ce nu este cu putinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu anonim18.57. Mai mult poate face rugaciunea decat poate face sabia .De asta sunt atat de defaimati crestinii si se incearca prin toate mijloace anihilarea credintei ortodoxe .

    RăspundețiȘtergere
  12. Citití si luati aminte la cuvantul lui. Dumnezeu de la noul ierusalim ro. Luatí aminte! Marioara surioara,multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.23 Unde sa introducem,comentariu ca scrii intr-una asta?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  13. Romania trebuie salvata si ferita de de romanii romanii din fruntea tarii care o fura si o pradeaza cum faceau turcii si popoarele barbare in trecut.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiri pe surse.ro anunta ca dosarul depus de Lumea Justitiei la DNA pe numele sotilor Iohannis cu nr 8948 care la declinat la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Alba Iulia.
    Sotii Iohannis sint acuzati de fals,abuz in serviciu,spalare de bani si GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te uiti mult la televiziuni... Sotii Johannis au cumparat de buna credinta un imobil de la un cetatean ,care a obtinut in mod fals o mostenire !Acest cetatean avea acte in regula de proprietate, la data tranzactiei ,ulterior anulate.Acum ai inteles ?!

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. `16,45 Cea ce spui tu e doar o ABUREALA ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  18. cine sa mai salveze ROMANIA-PENALII? DOAR DDUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere