vineri, 29 iunie 2018

POTOP !!! INUNDATII CATASTROFALE INSPRE SUD !


                                   Noapte de 28 -29 Iunie 2018,ora 2,19 !

                                              Dragii mei, 

Tot in aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu inspre Sud,vad multe vile cu acoperis rosu sub un Cer de ziua,vile ce erau in apa pana la jumatate.
Dragii mei,astfel de imagini vedeam eu in timp ce scriam aici pe blog.
Iata:

                       Image result for inundatii graveImage result for inundatii graveImage result for inundatii grave.

                        Related image.

Prieteni dragi,sa lasam la o parte rautatea si ura ,ci cu multa dragoste in inima si-n suflet, sa ne indreptam catre Mult Prea Milostivul Dumnezeu si catre Maica Domnului ,rugandu-ne ca sa nu-si intoarca Faţa sa de la noi Fiii Săi.
Cei care se vor ruga si vor alunga raul din sufletul lor,acestia vor fi si ocrotiti si păziti de tot ce ne asteapta ,si nu bine ne asteapta.
Sa ne amintim si de acest articole:

Dumnezeu există - Mărturii.: AVEM NEVOIE DE ARCA LUI NOE ?

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../avem-nevoie-de-arca-lui-noe.html - Translate this page
Iar această ARCĂ a lui NOEs-a întins ca un ARC , şi -a ocupat două treimi din ... Daca nu credeti in mesajele Mariei, de ce intrati pe blog si comentati? ..... o luna tot incercati sa o manipulati pe doamnaMaria sa ma scoata automat de la ...

Dumnezeu există - Mărturii.: ARCA LUI NOE ! POTOPUL ??? SĂ AIBĂ ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../arca-lui-noe-sa-aiba-oare-omenire...

Translate this page
Apr 20, 2014 -  AIBĂ OARE , OMENIREA NEVOIE DE O ARCĂ A LUI NOE ??? ..... arheologia a reusit sa scoata de sub daramaturi, tablite pe care sunt relatari in legatura cu potopul. ..... Cu dragoste şi pretuire, Maria. ... Arhivă blog.


Am văzut adevărata arcă a lui noe ! arca lui noe, potopul , au existat cu ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../am-vazut-adevarata-arca-lui-noe-a...

Translate this page
Oct 15, 2014 - Arca lui Noe a existat, Potopul a existat, iar in zilele noastre ,se ..... esti cumva extraterestru si-ti expui ideile matale aici pe blogul Mariei?

                                                            Cu dragoste,Maria.

71 de comentarii:

  1. Noua ne cereti sa lasam ura? Scarbita e putin spus... uitati-va la hienile din fruntea statului si din justitie... rugati-va pentru ei caci tare imi e teama ca sfarsitul Romaniei se aproprie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Justitia a ajuns anexa Cotroceniului. Vai de ea tara cu o justitie animata de multe personaje ce executa ordine in loc sa apere dreptatea.

      Ștergere
    2. Mare adevar graiesti,anonim 15.44!

      Ștergere
    3. Noi romanii i-am votat, si va reamintesc ca in Romania un partid a ajuns la putere (guvernare) din cauza proastei guvernari a celor ce au fost la putere inainte de alegeri. Nici dreapta si nici stanga nu au tinut la romani si la Romania ci s-au gandit doar la buzunarul lor ca sa si-l umple cat mai mult si cat mai repede, prin furtisaguri bineinteles. Dupa revolutie a iesit la suprafata tot ce este mai rau in poporul acesta, adica toate scursorile societatii au devenir "revolutionari" si politicieni de te ia scarba vazandu-i cum ar fi in stare sa-si dea in cap unul altuia doar ca sa ajunga la furat din banul public. Asta este miza lor, furtul din banul public.

      Ștergere
    4. Voiam sa scriu un mesaj si am realizat ca vars ura mea...

      Se spune ca Romania e sub semnul varsatorului ... acum ma intreb de ce nu reactionam ca niste varsatori?

      Ștergere
    5. Anonim 15:44 la orice va impiedicati de guvern daca tu ai atata ura in suflet ce vrei sa primesti? Noi ne hranim sentimentele de la guvern? Pot gandi ei in locul nostru? Spui niste aberatii mai mari ca tine. Problema se afla in tine asumati responsabilitatea pt faptele tale si nu mai arunca vina asupra altora. Dar e mai comod asa nu???

      Ștergere
    6. 21:41, ai punctat realitatea! BRAVOOO! Iti vine sa ii calci in picioare. Furtul e preocuparea lor zi de zi.

      Ștergere
    7. 07.04 cred ca guvernul se îm piedica de noi poporul. Nu-În luam sa scape de pușcărie și sa fure cât ar vrea ei. Pe unii dintre voi i-a mituit cu cativa lei. A fost de ajuns sa că sa va lăsați tara pe mana unor hoți.

      Ștergere
    8. Anonim 07:04, eu nu am facut nici o aluzie la guvern.

      Stiti? Devin ca Iohannis, citesc mesajul dumneavoastra si nu inteleg nimic

      "daca tu ai atata ura in suflet ce vrei sa primesti" - vorbiti de dumneavoastra?

      "Noi ne hranim sentimentele de la guvern?" - utilizarea cuvantului "sentiment" ce sens are aici?

      "Spui niste aberatii mai mari ca tine." - care sunt alea?
      Faptul de a se ruga pentru cei sus pusi sa te reprezinte e aberatie? Uite ca eu asa am invatat de la bunica mea care este inca in viata la 102 ani. Sa te rogi pentru anumite persoane sa le lumineze Dumnezeu mintea e gresit?

      "Problema se afla in tine asumati responsabilitatea pt faptele tale si nu mai arunca vina asupra altora" - ce sens are aceasta fraza rupta dintr-un documentar si pusa asa ca sa de-a inteligent. Comentariu "a coté de la plaque"

      Ștergere
  2. E arma meteo,vor pamantul de sub noi,ne vor sufletul,pe orice cale,vor sa ne extermine pentru ca aici au fost primii oameni de pe pamant,suntem urmasii lor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania asta va pati
    ieremia 44
    22.Domnul n-a mai putut suferi faptele voastre cele rele şi urâciunile pe care le făceaţi, şi de aceea s-a Şi prefăcut ţara voastră în pustietate, lucru de spaimă şi de blestem şi fără locuitori, cum vedeţi acum.

    https://www.youtube.com/watch?v=jBzPrhsQWCg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de capul tau, 18.19 !

      Dai citate din biblie cum ca ar fi scrise pentru romani si bagi link cu muzica lui Puya !!!
      Pe unde sunteti imprastiati in lumea intreaga , nu stiti cum sa scuipati pe tara asta , de parca voi sunteti imparati si restul slugi ramase pe cale de disparitie . Uita-te in curtea ta , nu mai veni aici cu aere de mare cunoscator ca esti praf , fudul si cu obrazul gros. Te folosesti de religie ca sa iti ascunzi frustrarile si neajunsurile , altfel ti-ai masura vorbele si nu ai arunca cu sloganul ,,Romania asta va pati '', mai ales pe un blog gazda.
      Romania cu tine si fara altii ca tine, oricum a patit multe si inainte sa te nasti tu .
      O natie supravietuieste prin oameni adevarati si patrioti , putregaiul se elimina prin selectia naturala . Si nu trebuie neaparat sa stai in Romania ca sa dispari din amprenta Universului. Timpul, spatiul in creatia divina, nu exista , mon cher!

      https://www.youtube.com/watch?v=2F6GanjLUXs

      Ștergere
    2. 11.12 M-ai uns pe suflet.

      Ștergere
    3. 11.12 si pe mine la fel...Felicitari !!!

      Ștergere
    4. imparatia cerurilor se va da NEAMULUI care face roadele ei ... Romania dupa CURATIREA FARADELEGILOR EI ..

      42.Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: "Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri"?
      43.De aceea vă spun că împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei.
      44. Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.
      45. Iar arhiereii şi fariseii, ascultând pildele Lui, au înţeles că despre ei vorbeşte.

      Ștergere
  4. Romania asta va pati
    44
    25.Aşa zice Domnul Savaot, Dumnezeul lui Israel: Voi şi femeile voastre, ceea ce aţi grăit cu gurile voastre aceea aţi făcut şi cu mâinile, şi mai şi ziceaţi: Vom îndeplini întocmai făgăduinţele pe care le-am făcut, ca să tămâiem pe zeiţa cerului şi să-i săvârşim jertfe cu turnare". Voi vă ţineţi bine de fărădelegile voastre şi îndepliniţi întocmai acele făgăduinţe.
    26.De aceea ascultaţi cuvântul Domnului: Iată Eu M-am jurat pe numele Meu cel mare, zice Domnul, că nu va mai fi rostit numele Meu de gura vreunui iudeu în toată ţara Egiptului. Nimeni nu va zice: Viu este Domnul Dumnezeu!
    27.Iată Eu voi veghea asupra lor spre pieire, iar nu spre bine; şi toţi oamenii din Iuda, care sunt în ţara Egiptului vor pieri de sabie şi de foame, până se vor stinge de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.23

      Ma , da' destept te crezi tu, iei citate din Biblie si le atribui Romaniei !!!! Demonstreaza ca ceea ce tu extragi este pentru tara asta si nu pentru Austria, Ungaria, Belgia sau Africa , China, Israel etc.
      Ce va mai place sa infloriti, sa bagati de la voi , sa interpretati fara a fi chemati in cauza .
      Din bun simt daca il mai ai, mai abtine-te sa tot zici, ca o moara stricata, ca ce e scris in cartile sfinte este pentru Romania . Nu e tara asta buricul universului si pacatosi suntem toti, de toate natiile, Dumnezeu nu sta cu ochii doar pe Romania . Trogloditule !

      Ștergere
    2. Ia vezi, 18.23 ca la punctul 27 zice de tara Egiptului , nu de tara noastra . Citeste mai bine , nu mai baga diversiuni .

      ,,27.Iată Eu voi veghea asupra lor spre pieire, iar nu spre bine; şi toţi oamenii din Iuda, care sunt în ţara Egiptului vor pieri de sabie şi de foame, până se vor stinge de tot.''

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=OiTr78NQtl8

      Romania asta va pati
      „M-ai* părăsit, zice Domnul, ai dat** înapoi, de aceea Îmi întind mâna împotriva ta şi te nimicesc: sunt sătul† de milă.
      ieremia 15

      Ștergere
    4. Egiptul este Romania PAGINA ( COMUNISTA , ATEE , emisiuni SATANICE -ASTROLOGIE , NUMEROLOGIE , RUNE , EXTRATERESTRII , etc etc etc ,TV E PLIN DE INMVATATURI SATANICE ETC
      romania asta va pati
      ieremia
      13 Averile şi comorile tale le voi da pradă fără despăgubire* din pricina tuturor păcatelor tale, pe tot ţinutul tău.
      * Ps 44:12; Ier 17:3;
      14 Te voi duce rob la vrăjmaşul tău, într-o ţară* pe care n-o cunoşti, căci focul mâniei** Mele s-a aprins şi arde peste voi!”

      https://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc

      Ștergere
    5. Asta va pati Romania (Egiptenii se îngrozeau de fiii lui Israel)
      9.Acesta a zis către poporul său: "Iată, neamul fiilor lui Israel e mulţime mare şi e mai tare decât noi.
      10.Veniţi dar să-i împilăm, ca să nu se mai înmulţească şi ca nu cumva la vreme de război să se unească cu vrăjmaşii noştri şi, bătându-ne, să iasă din ţara noastră!"
      11.De aceea au pus peste ei supraveghetori de lucrări, ca să-i împileze cu munci grele. Atunci a zidit Israel cetăţi tari lui Faraon: Pitom şi Ramses, care serveau lui Faraon ca hambare, şi cetatea On sau Iliopolis.
      12.Însă cu cât îi împilau mai mult, cu atât mai mult se înmulţeau şi se întăreau foarte, foarte tare, aşa că Egiptenii se îngrozeau de fiii lui Israel.
      14.Şi le făceau viaţa amară prin munci grele, la lut, la cărămidă şi la tot felul de lucru de câmp şi prin alte felurite munci, la care-i sileau cu străşnicie.

      legalizarea avortului duce la pieire

      15.Ba, regele Egiptului a poruncit moaşelor evreieşti, care se numeau: una Şifra şi alta Pua,
      16.Şi le-a zis: "Când moşiţi la evreice, să luaţi seama când nasc: de va fi băiat, să-l omorâţi, iar de va fi fată, să o cruţaţi!"

      asta va pati romania
      https://www.youtube.com/watch?v=VNRQ9_Hvrpk

      Ștergere
  5. Romania va fi curatata prin:
    tunete , cutremure , uragane , vijelie , flacari

    6. Domnul Savaot te va cerceta cu tunet, cutremur şi zgomot mare, uragan şi vijelie şi flăcări de foc mistuitor!
    Isaia 29

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.26 Inexact .
      Lumea intreaga va fi ,,curatata'', fara exceptii . Isaia nu proorocea pentru Romania .

      Ștergere
    2. "8. Dupa cum cel flamand viseaza ca mananca, si se trezeste cu stomacul gol, si dupa cum cel insetat viseaza ca bea, si se trezeste stors de puteri si cu setea neastamparata: tot asa va fi si cu multimea neamurilor care vor veni sa lupte impotriva muntelui Sionului." -

      E din Isaia 29, zici ca muntele Sionului e la noi?

      Ștergere
    3. Sion =IONs=NOIs
      noiéș s.n. (reg.) zăpadă proaspăt căzută.
      psalm 5o
      18.Jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima înfrântă şi smerită Dumnezeu nu o va urgisi.
      19.Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, şi să se zidească zidurile Ierusalimului.
      on, V. un.
      30. Eu si Tatal una(sion- is on) suntem."
      ISÓN, Sunet prelungit, folosit în scopul acompanierii unei melodii vocale sau instrumentale
      14.Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: "Eu sun(e)t(is on) Cel ce sun(e)t(is on)"

      Si cuvintul ( sunt, sunet, ison, SION) s.a facut trup caci el e calea (acela - litere inversate)
      eu sunt calea =eu sion acela = eu sunet calea =eu sunet acela =eu SUNT ACELA(IISUS FIUL DUMNEZEU = EU SUNT CEL CE SUNT ( DUMNEZEU TATAL )

      ps Sionul e profund in adevar de la munte pina la mare

      https://www.youtube.com/watch?v=t1pqi8vjTLY



      Ștergere
    4. https://www.youtube.com/watch?v=iS0wKKOPu0s
      Da ,
      Sion = catedrala MANTUIRII NEAMULUI .caci IISUS HRISTOS este SIONUL
      Hristos cap al Bisericii, "Hristos este capul trupului Bisericii" (I Col. 1, 24 si 18). "Toate le-a supus sub picioarele Lui si pe El L-a dat peste toate cap Bisericii, care este trupul Lui, plinirea Celui ce plineste toate in toti" (Efes. l, 22-23). Sau: "Sa sporim in toate in El, Care este capul Bisericii, in Hristos, din Care tot trupul bine alcatuit si bine incheiat si hranit prin toate legaturile isi savaseste, prin lucrarea potrivita fiecarui madular, cresterea ca trup" (Efes. 4, 15-16). Sau: "Barbatul este cap femeii precum si Hristos este cap Bisericii, trupul Sau, al caruia este Mantuitor" (Efes. 5, 23). In Epistola catre Coloseni (Col. 2, 18-19),

      Ștergere
    5. 18.26 poti sa explici cine e „ Domnul Savaot”? Altfel degeaba citezi din biblie!

      Ștergere
    6. Savaot, (la creștini) unul dintre numele liturgice ale lui Dumnezeu; (la evrei, în forma Sabaot) atribut al lui Iahve, ca divinitate războinică, exprimând suveranitatea sa asupra universului, inclusiv calitatea sa de căpetenie divină a oștilor lui Israel, cărora le garantează victoria. În Vechiul Testament este adorat ca stăpân al oștirilor îngerești, al aștrilor și al tuturor forțelor cosmice.Biserica, se împarte în două: Biserica luptătoare, adică ceea care cuprinde pe toţi credincioşii care sunt încă în viaţă şi este „luptătoare” pentru că luptă împotriva tuturor relelor; şi Biserica biruitoare sau triumfătoare, care cuprinde pe credincioşii care au trecut din viaţă şi au biruit toate uneltirile cele rele şi împărăţesc cu Domnul în cer.
      Sfantul Dionisie Areopagitul, ucenicul Sfantului Apostol Pavel a enumerat 9 cete îngereşti care sunt despărţite în trei ierarhii, care cuprind câte trei cete.
      În cea dintâi ierarhie, sunt Serafimii, Heruvimii si Scaunele.
      În ierarhia cea de mijloc, sunt Domniile, Puterile si Stapaniile.
      În ierarhia cea mai de jos, sunt trei cete: Începătoriile, Arhanghelii şi Îngerii.
      Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, credincioşi slujitori ai lui Dumnezeu, în vremea căderii satanei, din pricina mândriei şi a depărtării lui de la Dumnezeu, au adunat aceste trei cete şi oşti îngereşti şi au dat slavă Sfintei celei de o fiinţă şi nedespărţită Treimi, Unul Dumnezeu, cântând cu glas de prăznuire: „Sfânt, sfânt, sfânt, Domnul Savaot, plin este cerul şi pământul de mărirea Ta!” Întreg soborul îngeresc, este ca o luare aminte, o cugetare, o glăsuire, o unire; căci împreună şi cu un glas slăvesc pe Tatăl, pe Fiul şi pe Sfântul Duh, pe Sfânta Treime, căreia şi noi să-I aducem mărire în veci.
      Sfinţii Arhangheli sunt în număr de şapte: Mihail, Gavriil, Rafail, Uriil, Selafiil, Gudiil şi Varahiil.

      Ștergere
    7. Isaia 6
      1.În anul morţii regelui Ozia, am văzut pe Domnul stând pe un scaun înalt şi măreţ şi poalele hainelor Lui umpleau templul.
      2.Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte şase aripi: cu două îşi acopereau feţele, cu două picioarele, iar cu două zburau
      3.Şi strigau unul către altul, zicând: "Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot pământul de slava Lui!"

      alte nelamuriri ??? ha ha ha ... vrei sa iti si explic ??? nu juca in ligi care te depasesc sau iti asumi consecintele ... alege si taci sau continua si aplic '' cine scoate sabia de sabie va muri ''si continua cum ai ales ca scris este :Romania asta va pati
      Ascultaţi, ceruri, şi ia aminte, pământule, căci Domnul vorbeşte: „Am hrănit şi am crescut nişte copii, dar ei s-au răsculat împotriva Mea.
      3Boul îşi cunoaşte stăpânul, şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte, poporul Meu nu ia aminte la Mine.”
      4Vai, neam păcătos, popor încărcat de fărădelegi, sămânţă de nelegiuiţi, copii stricaţi! Au părăsit pe Domnul, au dispreţuit pe Sfântul lui Israel. I-au întors spatele…

      Ștergere
    8. 11.59 Te-ai reactivat , ortodoxule , incepusi iar cu rasetele si batjocura?
      Se eliberase putin blogul de tupeisti si se rarefiase atmosfera de cei inversunati .
      Cine doreste sa isi expuna propriile convingeri, ar face bine sa isi faca blog personal, acolo e indicat sa faci batalii si ,,ligi '', sa va ratati muschii , intre profesionistii ca tine . Iar spre satisfactia voastra, va veti complimenta des cu sloganul ,,Romania asta va pati '' . Succesuri !

      Ștergere
    9. Romania asta va pati ca inca tine nasul sus in faradelegi
      ieremia 9
      3."Ca un arc îşi încordează limbile lor pentru minciună şi se întăresc pe pământ prin nedreptate, că trec de la rău la mai rău şi pe Mine nu Mă cunosc, zice Domnul.
      4.Păziţi-vă fiecare de prietenul vostru şi nu vă încredeţi în nici unul din fraţii voştri, că fiecare frate pune piedică celuilalt şi fiecare prieten împrăştie clevetiri.
      5.Fiecare înşală pe prietenul său şi nu spune adevărul; şi-au deprins limba la minciună şi viclenesc până obosesc.

      8.Limba lor este săgeată ucigătoare şi grăieşte viclenii; cu buzele lor grăiesc prietenos către aproapele lor, iar în inimă ei făuresc cătuşe.

      Ștergere
    10. Romania asta va pati
      foc
      IEREMIA 9
      Pentru munţi voi ridica plângere şi bocet şi pentru păşunile pustiului mă voi tângui, pentru că vor fi arse, şi nimeni nu va mai umbla pe acolo şi nu se va mai auzi glasul turmelor; de la păsările cerului şi până la animale toate s-au împrăştiat şi s-au dus!

      Ștergere
    11. Asta va pati Romania
      ISAIA 28
      14. Pentru aceasta, ascultați cuvîntul Domnului, voi, oameni de rîs, îndrumători ai poporului celui din Ierusalim!
      15. Voi ziceți: Noi am făcut legămînt cu moartea și cu iadul (șeolul) învoială; urgia va trece fără să ne atingă, căci ne-am făcut din minciună un adăpost și din viclenie un liman!

      ASA ZICE DOMNUL
      16. Pentru aceasta așa zice Dumnezeu: "Pus-am în Sion o piatră, o piatră de încercare, piatra din capul unghiului, de mare preț, bine pusă în temelie; cel care se va bizui pe ea, nu se va clătina!
      17. Și voi face judecata dreptar și dreptatea cumpănă. Și grindina va lua la vale adăpostul minciunii și potop de ape va da peste locul ei de scăpare!
      18. Și legământul vostru cu moartea va fi stricat și înțelegerea voastră cu iadul (șeolul) va fi desfăcută. Când urgia va trece, vă va zdrobi,
      19. Ori de câte ori va trece, vă va apuca! Căci ea va trece în fiecare dimineață, ziua și noaptea, și nu va fi decât groază, pentru a pricepe descoperirea!

      URGIE SI GROAZA pentru a pricepe....

      Ștergere
    12. ha ha ha ha ha ha
      Romania asta va pati
      psalm 2
      4.Cel ce locuieşte în ceruri va râde de dânşii şi Domnul îi va batjocori pe ei!

      Ștergere
    13. Romania asta va pati
      continuare
      5.Atunci va grăi către ei întru urgia Lui şi întru mânia Lui îi va tulbura pe ei;

      Ștergere
    14. Romania asta va pati
      psalm 2
      12.Luaţi învăţătură, ca nu cumva să Se mânie Domnul şi să pieriţi din calea cea dreaptă, când se va aprinde degrab mânia Lui!

      Ștergere
    15. psalm 3
      Romania dupa ce va fi curata de faradelegi SATANICE
      6.Nu mă voi teme de mii de popoare, care împrejur mă împresoară.
      7.Scoală, Doamne, mântuieşte-mă, Dumnezeul meu, că Tu ai bătut pe toţi cei ce mă vrăjmăşesc în deşert; dinţii păcătoşilor ai zdrobit.
      8.A Domnului este mântuirea şi peste poporul Tău, binecuvântarea Ta.

      Ștergere
    16. Romania neascultatoare
      PSALM 4
      2.Fiii oamenilor, până când grei la inimă? Pentru ce iubiţi deşertăciunea şi căutaţi minciuna?
      3.Să ştiţi că minunat a făcut Domnul pe cel cuvios al Său; Domnul mă va auzi când voi striga către Dânsul.
      4.Mâniaţi-vă, dar nu greşiţi; de cele ce ziceţi în inimile voastre, întru aşternuturile voastre, vă căiţi.
      5.Jertfiţi jertfa dreptăţii şi nădăjduiţi în Domnul.

      Ștergere
  6. Doamne,daca anul trecut de Sfintii Petru si Pavel,a fost maturata Timisoara,astazi priveam cum ai spalat o parte din tara,si din judetul Botosani.Doamne,oare ce semne vor pamantenii,ca nimica nu-i sperie,nu am vazut o persoana din Botosani,sa ingenuncheze sau sa ridice fata catre cerul Sfant sa-si ceara iertare pentru pacatele lor,ca unii de cand se trezesc sunt in birturi in crasma in bufet.Doamne,multi uitam sa iti multumeasca cand se trezesc,ca le daruiesti viata,si tot ce-si doresc.Multi cand se trezesc,nici pe fata nu se spala,si la retelele de socializare alearga.Doamne,multa rabdare ai cu noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine esti tu crestine ???? Iti pare ca esti sfant ???????????Cine esti tu sa judeci fratii tai ???????

      Ștergere
    2. Nu stiu cine sunt,nu sunt sfant,nu am venit in lume sa judec lumea,am venit sa o trezesc la credinta si fapte bune,sa nu-si piarda sufletul pentru cel rau,sa aiba sufletele curate nu pline de ura,animalele au sufletele mult mai curate de cat noi.Ele chiar daca nu vorbesc,dar ne pazesc de primejdie,pe cand noi cu totii il suparam pe Dumnezeu si Maica Domnului,in fiecare zi.Nu exista sfinti pe pamant,cu totii suntem pacatosi inaintea Lui Dumnezeu.

      Ștergere
    3. 23:38 N-a spus că este sfânt si nici nu judecă,vede doar realitatea care din păcate asta este.Omul face absolut orice astăzi,absolut orice in afară de a-si aminti măcar că D-zeu existã si că el ne-a creat.

      Ștergere
    4. 00.25 Grav ca nu stii cine esti , dar mai grav este ca iei cuvantul din Scriptura si-l modelezi dupa bunul tau plac. Biblia nu a fost scrisa pentru romani , doar pentru romani , doar pentru Romania , bagati-o bine in cap .
      Nu de ,,sfintenia'' ta s-a legat cineva , ci de faptul ca tot mentionezi de la tine citire ca ,,Romania asta va pati ''. Ai inteles ? Esti alunecos ca un sarpe si intorci cuvintele , insa nu toti ne facem ca nu vedem cum arunci o piatra in lac si apoi iti ascunzi mana .
      Uita-te mai bine la ce vor pati Franta, Italia care sunt pline de musulmani teroristi, de migranti , uita-te la Germania lui Merkel cum e in colaps cu sistemul de pensii sau la dictatura de la Erdogan , aia ce vor pati ?


      ,,Ideea că noii veniți se vor integra sau asimila e absurdă, noii germani nu vor fi germani. Principalul motiv pentru care oamenii se mută în Germania este pentru bunăstarea personală în loc de cultura germană. Imigranții își păstrează religia și moștenirea, formează partide politice, construiesc instituții religioase, au magazine separate și își doresc chiar să aibă propriul sistem legal. Luând în considerare cât de mulți năvălesc în Germania, nu e posibil ca germanii să-și susțină structura politică, limba și indentitatea culturală.

      Ia mult timp pentru ca un super-petrolier să-și schimbe cursul. În mod similar, schimbările demografice sunt vizibile doar după 15 până la 30 de ani. Aceptarea a 1,3 milioane de strâini în doi ani și adăugarea a 200 de mii de migranți din afara Europei anual unei populații germane ce se diminuează rapid va avea un efect devastator pentru populația germană până în 2030.

      Rezultatele Cerberus 2.0 ne arată că discuția despre migrați nu are de-a face cu acceptarea și protejarea drepturilor minorităților; mai degrabă e o chestiune existențială, e despre protejarea germanilor. Când elitele germane la putere încep să-și înțeleagă politicile falimentare, va fi prea târziu. Nu sunt exemple în istorie în care astfel de schimbări majore să se fi terminat cu bine.''

      http://ortodoxinfo.ro/2018/04/07/va-mai-apartine-germania-germanilor-in-viitorul-apropriat/

      Ștergere
    5. Europa VA FI COMPLET DISTRUSA ( musulmanii si evrei SI CATOLICII SI SECTATII SI ATEII etc SI TOTI CA SUNT pagini SE VOR OMORI INTRE ei SI NU E PAGUBA DELOC PENTRU DUMNEZEU CA SUNT MORTII VII... ROMANIA va FI INCONJURATA DE FOC ... ai inteles ca vecinii sunt in FOC ???? exact asta va pati ... alte nelamuriri ???
      DEMONOCRATIA e distrugere in masa si succes la mortii care sa isi ingroape mortii

      Ștergere
  7. Parintele Arsenie Boca se ducea în miez de noapte la biserica, îngenunchea în întuneric lânga masa sfântului altar si doua-trei ore se ruga pentru poporul român. Asa ar trebuie sa facem si noi ca Dumnezeu sa ne ajute in trecerea noastra peste aceste vremuri cand avem conducatori care sunt dusmani ai acestui popor, greu incercat de-a lungul existentei sale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Marioara surioara,toate au un ínceput si un sfarsit,pui ínceput bun sfarsestí cu bime. Am íncercat sa póstez despre suleyman magnificul de . Tariceanu cum ca va urma la functie,sa ne ameteasca iarasi cu f.m.i.ul lui si f.m.e.ile lui,ca ín jurul lui nu sunt barbati ci doar femei usoare de schimbat ín harem cum l-o schimbat pe ponta cu colectivul. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ne mearga mai bine,trebuie sa ne facem bilantul in fiecare seara,sa cerem iertare si ajutor divin si vom primi,garantat suta la suta,ca orice lucru bun vom cere de la . Tatal . Ceresc in numele . Fiului . Iisus . Hristos ,vom primi,ínsa ne trebuie un bob de credinta. Pacea . Domnutului . Nostru . Iisus . Hristos si a . Maicíi . Sale ocrotire sa fie peste noi toti. Amin. Marioara surioara.,multúmesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.34 ai o idee gresita despre bine! Si sfintii faceau bine si tot erau maltratati si se jertfeau pentru credinta lor. A face bine nu aduce automat bine, de multe ori esti mai horopsit decat unul care face rau. Uita-te la politicieni, sunt plini de bani si au putere de a influenta lucrurile in favoarea lor. Rar auzi sa se intample ceva rau unuia care a abuzat de putere. Ei sunt bine, mersi! Lucrurile rele se intampla mai mult oamenilor buni nu celor rai!Dumnezeu are alte planuri cu noi!

      Am mai spus-o si o mai spun pentru cine are urechi sa auda si minte sa priceapa:
      Degeaba faci bine asteptand pentru asta o rasplata din partea lui Dumnezeu! Nu se ia in considerare pentru ca l-ai facut tot cu gandul la binele propriu si nu la celalalt semen al tau. Deci nu e dezinteresat!
      Binele adevarat ca si dragostea adevarata nu asteapta nicio rasplata, e facut pur si simplu din iubire de aproapele tau, atat! Doar acel bine se ia in considerare in fata lui Dumnezeu pentru ca abia atunci dovedesti ca ai inteles ce este iubirea neconditionata! Ai inteles acum?

      Dragostea
      1 Chiar dacă aş vorbi în limbi omeneşti şi îngereşti, şi n-aş avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.
      2 Şi chiar dacă aş avea darul prorociei* şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa, chiar dacă aş avea toată credinţa, aşa încât** să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste, nu sunt nimic.
      * 1 Cor 12:8-10; 1 Cor 12:28; 1 Cor 14:1; Mat 7:22; ** Mat 17:20; Marc 11:23; Luca 17:6;
      3 Şi chiar dacă* mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic.
      * Mat 6:1; Mat 6:2;
      4 Dragostea* este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
      * Prov 10:12; 1 Pet 4:8;
      5 nu se poartă necuviincios, nu* caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
      * 1 Cor 10:24; Fil 2:4;
      6 nu* se bucură de nelegiuire, ci se** bucură de adevăr,
      * Ps 10:3; Rom 1:32; ** 2 Ioan 1:4;
      7 acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul*.
      * Rom 15:1; Gal 6:2; 2 Tim 2:24;
      8 Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârşi; limbile vor înceta; cunoştinţa va avea sfârşit.
      9 Căci* cunoaştem în parte şi prorocim în parte,
      * 1 Cor 8:2;
      10 dar, când va veni ce este desăvârşit, acest „în parte” se va sfârşi.
      11 Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; gândeam ca un copil, când m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.
      12 Acum, vedem* ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă** în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin.
      * 2 Cor 3:18; 2 Cor 5:7; Fil 3:12; ** Mat 18:10; 1 Ioan 3:2;
      13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea.

      Ștergere

    2. Evrei 12
      4.În lupta voastră cu păcatul, nu v-aţi împotrivit încă până la sânge.
      5.Şi aţi uitat îndemnul care vă grăieşte ca unor fii: "Fiul meu, nu dispreţui certarea Domnului, nici nu te descuraja, când eşti mustrat de El.
      6.Căci pe cine îl iubeşte Domnul îl ceartă, şi biciuieşte pe tot fiul pe care îl primeşte".
      7.Răbdaţi spre înţelepţire, Dumnezeu se poartă cu voi ca faţă de fii. Căci care este fiul pe care tatăl său nu-l pedepseşte?
      8.Iar dacă sunteţi fără de certare, de care toţi au parte, atunci sunteţi fii nelegitimi şi nu fii adevăraţi.
      9.Apoi dacă am avut pe părinţii noştri după trup, care să ne certe, şi ne sfiam de ei, oare nu ne vom supune cu atât mai vârtos Tatălui duhurilor, ca să avem viaţă?
      10.Pentru că ei, precum găseau cu cale, ne pedepseau pentru puţine zile, iar Acesta, spre folosul nostru, ca să ne împărtăşim de sfinţenia Lui.
      11.Orice mustrare, la început, nu pare că e de bucurie, ci de întristare, dar mai pe urmă dă celor încercaţi cu ea roada paşnică a dreptăţii.

      Ștergere
  10. 15.44 ai mare dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  11. La ala cu v. T.,se refera toate la evrei,la noi se refera . N. T.,ce tot cobesti ce nu sti mai pocanitule,ca de te pun sa explici apocalipsa lui loan íti prnzi urechile.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. serios ??? ha ha ha
      la evrei nu se refera Vt ci la ISRAELITI .retine ISRAELITII .
      cind inveti diferenta intre ei discutam ... la tine se aplica asta DIN VECHIUL TESTAMENT
      Solomon 1
      20.Înţelepciunea strigă pe uliţă şi în piele îşi ridică glasul său.
      21.Ea propovăduieşte la răspântiile zgomotoase; înaintea porţilor cetăţii îşi spune cuvântul:
      22."Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
      23.Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.

      ps apocalipsa nu poate fi inteleasa fara vechiul testament la care tu si multi de aici sunteti REPETENTI dar aveti '' glas'' ... nu juca in ligi care te depasesc sau ma ocup si de tine... ha ha ha
      AI PRICEPUT ??? ha ha ha ha ha
      ps multi chemati , putini alesi ( nu faci parte dintre cei alesi , acum) mai straduieste-te citva ani si vorbim .... ha ha ha


      Ștergere
  12. a plouat foarte mult in partea de nord est . toate raurile umflate de ape unde se revarsa ? siret . dunare. la ce sa ne asteptam ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ei da cum mai este prin Grădina Maicii Domnului ? Cam prăpăd. Da cunoaștem sunteți buricul pământului ,protejații lui Dumnezeu și al doilea Ierusalim se vede se vede. Așa-i când umbli în zdrențe dar cu nasul pe sus că te crezi împărat.

    RăspundețiȘtergere
  14. 17:52, ce bine le zici! Adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta stim ca ploua ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Oamenii n-au nicio vina, ,,băieții veseli" se distrează
    https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/06/17/harp/amp/

    RăspundețiȘtergere
  17. toate raurile din Romania mai ales in Moldova si Muntenia se varsa in Dunare--e de asteptat sa se umfle Dunarea

    RăspundețiȘtergere
  18. 9.04 Am trait s-o aud si pe asta - ,,Egiptul e Romania ''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EGIPTUL E ROMANIA pagina ( sfinxul din bucegi il stii ???ha ha ha )prin PRAF SAHARIAN ( DESERT )
      alt argument si mai am o gramada ... ha ha ha ...

      Sahara ocupă mari porțiuni din statele Maroc, Algeria, Tunisia, Libia, Egipt, Mauritania, Mali, Niger, Ciad, Sudan și o mică parte din Senegal și Burkina Faso.

      ''Norul de praF saharian care a acoperit ieri Italia și Ungaria a ajuns și în România. La Oradea, mașinile oamenilor au fost acoperite de o peliculă fină de praf, în timp ce la Timiș ploaia a lăsat urme de noroi roșiatic pe mașini și pe ferestrele locuințelor.''( stire veche)

      mai studiaza ca nu stii nimic iar de inteles , departe de tine asta ...ha ha ha

      Ștergere
    2. 10.51, 10.53 8.26 E total ilogic ceea ce ai scris, pentru ca s-au rugat pustnicii si marii duhovnici ca Romania sa nu pateasca distrugerea .
      Intre timp majoritatea s-au mutat la Domnul si s-a umplut pamantul de cei care gandesc ca tine.

      Ștergere
    3. Romania va pati si mai multe nenorociri
      Serios ?? s-au rugat pustnicii ??? ha ha ha \
      ieremia 11
      11.De aceea, aşa zice Domnul: Iată voi aduce asupra lor nenorociri, de care nu se vor putea izbăvi şi, când vor striga către Mine, nu-i voi auzi.
      12.Atunci cetăţile lui Iuda şi locuitorii Ierusalimului vor alerga şi vor striga către dumnezeii pe care-i tămâiază, dar aceia nu le vor ajuta în vremea nenorocirii lor.
      13.Căci câte cetăţi ai, tot atâţia dumnezei ai, Iuda, şi câte uliţi sunt în Ierusalim, tot atâtea sunt şi jertfelnicele celui de ruşine, jertfelnicele pentru tămâierea lui Baal.
      14.Tu însă nu te ruga pentru poporul acesta şi nu înălţa pentru e! rugăciune şi cereri, căci nu voi auzi când vor striga către Mine în vremea nenorocirii lor.

      PS nu prea asculta DUMNEZEU ca e scris mai sus motivul ...

      Ștergere
    4. Profeţiile lui Varlaam
      "Moldova va fi ruptă şi împărţită după bunul gust al puterii de la Răsărit, prin sfaturi mârşave şi ticăloase. La vremea din urmă o hiară roşie cu multe capete va înghiţi întreaga Europă creştină, iar oamenii se vor sălbătici mai rău ca fiarele".
      Varlaam avertizează şi ce se va întâmpla cu specia umană.
      "Oamenii se vor înrăi şi vor strica obiceiurile pământului, înmulţindu-se între ei ca dobitoacele fără nici o neruşinare, lepădând Sfânta Taină creştină a nunţii. Vor defăima obiceiurile creştineşti dedându-se la tot felul de obiceiuri străine, iar păgânii se vor amesteca cu sânge creştinesc. Mare urgie va fi atunci".
      "La vremea cea din urmă, pământurile nu-şi vor mai da roada lor, pădurile vor fi tăiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde moşiile fără de ruşine, uitând că strămoşii lor le-au păstrat cu sabia". Mitropolitul Varlaam îi are în atenţie şi pe cei care prin legi dure, vor lua şi pielea de pe om prin impozitele pe care oamenii sunt obligaţi să le plătească. "La vremea de apoi, pe pământurile Moldovei va domni sărăcia, jalea, moartea, spaima, frica şi omul nu va mai fi stăpân în bătătura lui. Vor pune domnii pământului biruri şi legi cum n-au mai fost de la întemeierea Moldovei. Vor pune biruri şi pe aerul lăsat de Dumnezeu".
      În final, Varlaam anunţă când va veni apocalipsa. "Aşa arată Apocalipsa Sfintei Cărţi a Scripturii, că la vremea din urmă, când veţi vedea urâciunea pustiirii în locul cel sfânt, războaiele pe alocurea, urgiile şi uciderile între oameni, lepădarea pruncilor din pântecele femeieşti şi oameni căutând liniştea de la un capăt al altuia al pământului, când graiurile se vor amesteca ca altă dată în Babilon, şi sfârşitul va fi aproape".

      Ștergere
    5. Prezicător în versuri
      Unul dintre cei mai recenţi sfinţi ai Bisericii Ortodoxe Române este Ioan Iacob Hozevitul, ieromonah orginiar din Botoşani, a rămas cunoscut pentru profeţiile făcute în versuri, dar şi rimele care descriau vremurile în care trăia sau cele ce urmau să vină.
      Una dintre cele mai cunoscute poartă numele de " Semnele apocaliptice": "Vânturi rele, pierzătoare/Ameninţă azi mereu / Pe noroadele smerite/Care cred în Dumnezeu / Bate "Crivăţul" năprasnic / De la Nordul Comunist / Răspândind în toată lumea / "Dogmele" lui Anticrist/Din Apus "Austrul" suflă / Aducând cu el "Progres" / Care naşte necredinţă/Şi împrăştie eres/De la Miazăzi mai tare/"Băltăreţul" s-a pornit/Şi, lovindu-se de "Crivăţ"/Pe cei negri i-a-nroşit/Iar la Răsărit de soare / "Valul galben al lui Gog"/Spumegă şi se frământă/Cu "vlăstarii lui Magog"/Ucenicii stricăciunii/Forfotesc îngrozitor/Căutând să otrăvească/Pe sărmanul muritor / Grabnic uneltesc perzarea / Cei cu duhul "răzvrătit"/Şi precum se vede lumea / Nu-i departe de sfârşit/Urâciunea pustiirii / Şi-a găsit învăţăcei / Care dăscălesc pe oameni/Ca să meargă după ei."
      Versurile au fost scrise de ieromonah au fost scrise în ziua Sfintei Magdalena, pe 22 iulie 1960 la Sihăstria "Sfânta Ana" de la Hozeva. Mai mult decât atât versurile fac aluzie şi la un val de asalt asupra Europei a popoarele din Orientul Mijlociu. Acesta trăia ca un schivnic: mânca doar o dată pe zi, iar masa lui consta în pesmeţi, măsline, smochine şi puţină apă. Noaptea dormea câteva ore, pe o scândură, având pe post de pernă o piatră. Era cunoscut ca un om cu o cultură remarcabilă. A murit în 1960

      Ștergere
    6. În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg şi în acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ţi se arată ţie. Tot merge, cu buletine, cu asta... asta e unul, semn, pe cer. Preţurile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. În scriptură scrie că diavolul are 666, copilul lui are 999 şi atunci vine. Socotim: la naşterea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul şi trei ani va domni pe scaun, va veni judecata şi sfârşitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun şi în 2032 va fi, cam aşa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu cipul, cu toate, care se pun în magazine, preţurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului", susţinea Cleopa Jurj, călugăr la mănăstirea Gai.

      Ștergere
    7. Cu darul prezicerii, părintele Argatu, care şi-a trăit ultimii ani din viaţă la mănăstirea Cernica, a făcut câteva profeţii despre vremurile pe care le vom trăi.
      "Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat!"
      "Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, va dispare dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Va conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor, nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani.

      Ștergere
    8. Mult mediatizatul Arsenie Boca se află şi el pe lista profeţilor. El a prezis moartea, într-o zi de sărbătoare, a soţilor Ceauşescu, după cum a povestit nepoata duhovnicului, Zoe Dăian.
      „Prin anii '80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?". Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi". Ceauşeştii nu au crezut şi i-a spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă", spunea Zoe Dăian, într-un interviu publicat în septembrie 2014, de Agerpres. Nepoata părintelui a mai spus că acesta ar fi zis că după moartea dictatorului, dar nu imediat, poporul va trece prin suferinţă şi că trebuie să nu ţină capul plecat şi să aibă demnitate.

      Ștergere
    9. Este şi cazul părintelui Iustin Pârvu, stareţ al Mănătirii Patru Vodă din judeţul Neamţ, reprezentant important al ortodoxiei române, trecut la cele veşnice în vara anului 2013.
      Cu cinci zile înaninte de a muri, pe patul de suferinţă stareţul le-a vorbit celor cinci ucenici care se aflau în chilia sa. El a profeţit că omenirea se află la o grea răspântie: „12 luni de libertate şi vine urgie", a rostit Iustin Pârvu. Ultimele sale cuvinte au fost privite de mulţi cu neîncredere, şi la momentul în care au fost pronunţate nimeni nu putea preconiza o „urgie" iminentă. Aproape de termenul limită avansat de Arhimandrit, în Ucraina, stat învecinat României, conflictul cu separatiştii rusofoni căpătase proporţii alarmante. Nici în zilele noastre situaţia nu este clarificată, iar în regiunea Doneţk încă se aud focuri de arme care alimentează tensiunile de la graniţa de est a Uniunii Europene. Ulterior, a urmat atacul din redacţia revistei satirice Charlie Hebdo de la Paris, unde un grup de fanatici islamişti au ucis mai mulţi ziarişti ai redacţiei.
      În acelaşi timp, în Niger, 45 de biserici au fost incendiate în cadrul unor proteste asemănătoare, împotriva reprezentării lui Mahomed în publicaţia atacată de terorişti pe 7 ianuarie 2015.

      Ștergere
  19. Inundatiile actuale sint mici fata de ce v-a aduce incalzirea globala,.
    In lume au fost in anul 2017 circa 120 de milioane de refugiati,in primul semestru al a anului 2018 numarul lor a crescut la 80 de milioane.
    In viitor prin cresterea nivelului oceanic tari intregi ca Bangladesul si cele mai mari orase ca New Yorkul, Los Angeles,Sidnei etc cu miliarde de locuitori vor fi parasite de locuitorii lor in fuga din calea apelor oceanului.
    Dezechilibrele climatice vor duce la acoperirea cimpiilor agricole si transformarea unor zone fertile agricole in noi deserturi iar tinuturile acum inghetate ca Siberia vor devenii grinare bogate intr-o lume terestra mai mica dar suprapopulata si dusa la infometare din cauza reducerii cantitatii si calitatii productiei alimentare.
    Din cauza inundarii cimpiilor europene din nord si est,Europa va deveni o insula,iar tarile ei vor fi mai mici-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. De fapt Europa se va diviza in doua insule intrucit peninsula Scandinavica va fi o insula separata-craciun

    RăspundețiȘtergere