vineri, 8 iunie 2018

SĂ NU AVETI ALŢI DUMNEZEI !!! SĂ NU ŢINEŢI ALŢI DUMNEZEI !


                                         7 Iunie 2018,ora 6,22 !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas la imperativ care ne graieste asa:

                "Alţi Dumnezei nu se ţine !!!
            Înafară de Dumnezeul vostru si al nostru al tuturor,Acesta se ţine !"

După care dragilor, vad in faţa ochilor mei inchisi,vad ÎNSUSI TRONUL ÎMPĂRĂTESC cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA DOMNULUI inconjurat de multa lumina alba orbitor de stralucitoare.
                      Image result for prea sfanta treime imagini
Toate acestea le vedeam intr-un Cer de noapte albastru violet ,intr-un Cer deosebit de frumos.  Părea că acest Cer a coborât foarte aproape de Pământ ,foarte aproape si de mine.
                          Image result for prea sfanta treime imagini
Dragii mei, cu totii,toata suflarea trebuie sa ne inchinam in DUH si-n ADEVAR,trebuie sa ne inchinam LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL -IISUS HRISTOS si PREA SFANTULUI SĂU DUH .
Sa ne inchinam MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA si s-O chemam in ajutorul nostru ,ori de cate ori suntem la necaz si-n suferinta.
Sa multumim fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU  pentru toate DARURILE DIVINE pe care le revarsa asupra noastra si neaparat pentru MINUNEA LUMII intregi, de a ne fi ales pe noi ca Popor român, sa devenim al Doilea Viitor Nou Ierusalim.
Sa respectam si sa implinim cu dragoste PORUNCILE DOMNULUI, si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, in fiecare clipă a vietii noastre.
                                        Cu dragoste,Maria.

  P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.        

                      

55 de comentarii:

 1. Lupta Romaniei e lupta intre DIAVOLUL MINCIUNII,santajului , amenintarilor, impostorilor si DUMNEZEUL ADEVARULUI,iar mizele sint SUFLETELE romanilor si Romania-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Se pare ca nu stii cine ti a lasat mesajul stie ca Dumnezeu va fi condmnat la iazul de foc cel mult sau iad o perioada lunga de timp.si la fel stie ca altcineva i va lua locul si va deveni judecator drept impreuna cu 24 de batrani si batrane.toti vor deveni zei dar nu Dumnezei asa ca primele doua porunci nu vorfi incalcate..astept pe curajosul de Dumnezeu sa anunte schimbarea apocalipsei...ca oricum se va intampla.este vorba de cateva cuviinte cauza si efect...se pare ca Dumnezeul nostru s a slobozit pe propiile Lui cuvinte.fata sufletului meu nu tine loc de vagin si cred ca pe fata meaa fost suficient de mult sloboz din partea Lui si a ingerilor Lui.cu asta am incheiat.deciziile le iau singur dar si pe deasupra anunt ca nu voi face nici o nunta in biserica Lui Dumnezeu nu merita prezenta mea acolo.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. stiu ca Isus a spus ca cei care spun aproapelui sau nebun i asteapta iazul de foc si chinuri grele si la fel cei care i au facut pe cei nevinovati sa para nebuni in fata semenilor desi dreptatea si adevarul era de partea lor toti vor merge vesnic in iazul de foc dar pot sa te intreb macar este adevarat ce scrii aici.pur si simplu par hule si erezii ce scrii tu de unde stim noi ca acesta este adevarul

   Ștergere
  2. Stergeti d-na Maria porcariile lui 9.30 , chiar nu ati citit ce a scris ?????? Ori site-ul dvs. e invadat de bolnavi psihici ori calitatea cititorilor a devenit de ultima speta !!! Sa va fie rusine celor care comentati asa ceva , nu intrati ca sa cititi , ci doar sa scrieti mizerii .

   Ștergere
  3. Lumea nu mai distinge binele de rău din pacate.mulți cad in plasa celor bolnavi psihici ca cel de la 9.30.Ferească Dumnezeu !!

   Ștergere
  4. Tu esti membru al bisericii sataniste.
   Tu reprezinti pe cel rau si urat(diavolul), iar tratmetul este exorcizara sau internare cu tratament psihiatrie.
   Piei satana din randurile noastre

   Ștergere
  5. 19:40, poftim?! Daca tu nu intelegi "mintea" an-lui 09:30, nu inseamna ca el este "bolnav psihic"! Te depaseste, este peste puterea ta de intelegere. Nivelul tau de cunoastere este mediocru. Esti incorsetata de regului impuse din vechi timpuri. Mai iesi din cercul tau mintal si vei descoperii lucruri de senzatie!

   Ștergere
  6. 08:05 Si tu esti in supunerea diavolului.Ai mare grija ce vorbesti,ca duci pe altii in eroare si mare răsplată vei avea de dreptul Judecător.

   Ștergere
  7. 8.05

   Daca esti atat de ,,cult/a'' , explica tu mizeriile lui 9.30:
   adica :
   1. ,,Dumnezeul nostru s a slobozit pe propriile Lui cuvinte'' . Explica !
   2. ,,pe fata mea fost suficient de mult sloboz din partea Lui si a ingerilor Lui.'' Explica !

   Care e puterea Ta de intelegere si nivelul Tau de cunoastere . Ia sa vedem ce poti si tu ,,sa slobozesti''!
   3. ,,Dumnezeu va fi condmnat la iazul de foc '' ????!!!!
   Explica !

   P.S. Inteleg ateismul multora , dar nu te lua la tranta cu Dumnezeu , amice ! De aceea l-am catalogat ca fiind bolnav psihic , pentru ca doar unul cu mintile duse il scoate pe Dumnezeu din Univers mentionand in plus ca ,,Dumnezeu nu merita prezenta mea acolo.''
   Serios ? Esti plin de muschi .
   Stai in banca ta ca Cel de sus nici nu te asteapta si nu trage de tine sa te duci nicaieri !

   Ștergere
  8. Cocutza, mai taie din ele, zau! Nici tie Dumnezeu nu iti baga in traista. Atentei!!!!

   Ștergere
  9. 8.05 Ortodoxia nu se ocupa cu lucruri de senzatie !

   Ștergere
 3. Ah, an.09:30! Putini te vor intelege.... Lupta cu tine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. am hotarat sa merg pana la capat sa i fac in ciuda Lui Dumnezeu...adica toate cele 1260 de zile.dar dupa nu stiu ce voi face...Dumnezeu va fi condamnat pentru ce a facut sigur...am doua variante incerc sa implinesc profetia din filmul "Numere Fatale" sau pe planeta cealalta unde se afla Isus vor conduce 24 ds batrani intelepti si 16 batrane femei intelepte dintre cele care nici Dumnezeu sa indrazneasca un cuvant a spune ce cauta femeia sa judece si aiba aceste drepturi.cum au tinut in pantec si au nascut si crescut asa au drept sa si si conduca sa judece...in total vor fi 40 care vor conduce planeta pe care se afla Isus si vor judeca toate sufletele iar eu si cea de a doua martora ramanem aici 1000 de ani pentru restul omenirii doar cu sufletele trupurile putand fi puse in mormant...
   cel mai lucru este sa lupti cu furia din tine cand altul isi bate joc pe nedrept.

   Ștergere
  2. 14:19, te iubesc!

   Ștergere
  3. 14.19 alias 9.30 - delirezi iar ?

   ,,in total vor fi 40 care vor conduce planeta pe care se afla Isus ''.

   ,,iar eu si cea de a doua martora ramanem aici 1000 de ani pentru restul omenirii '' .

   Fereasca Dumnezeu !

   Sunt unii care au globul de cristal si vad peste 1000 de ani . Fain .

   Ștergere
  4. 14:19Esti un caz grav de posedare
   Ai nevoie urgent de o exorcizate!

   Ștergere
  5. Du-te repede la un psihiatru si cere-i sa te trateze ca cine stie ce bazaconii o sa mai scrii.

   Ștergere
  6. daca ati sti cine sunt nu ati face atata galagie.asteptati ca Satan va veni curand...cand va veni va spune exact ce am scris eu.nu ma mai certati atat pentru ce am scris eu...puteti sa scrieti tot felul de injurii jignirii ca adevarul nu-l va schimba nimeni.absolut nimeni.
   dar am o intrebare caci zilele se apropie cati dintre voi va veti lupta cu Satan sa nu primiti insemnul lui si cati dintre voi il veti adora ca a venit sa va spuna adevarul sa va arate cine este Dumnezeu si de ce a pirnit el un razboi impotriva Lui Dumnezeu...
   oare de ce un suflet ca al lui Satan de un miliard de ani nu s-a rascolit cu Dumnezeu si acum dintr-o data apar eu si scriu niste "mizerii" aici pe blog si vin cu intrebarea asta catre voi.de ce vin 2 martori sa lupte pentru voi sa nu va puneti numarul acesta 666 si sa luptati sa nu aveti alt Dumnezeu chiar daca acesta va fi condmnat la moartea vesnica...
   doamna Maria a primit un mesaj.:cutare este "Isus".
   la care doamna Maria a raspuns socata:cine este cutare?
   Dumnezeu a facut un sir de greseli mari care vor culmina cu un razboi groaznic si in cer si pe pamant.in urma razboiului se va instala haosul si o criza mare mondiala.cititi si veti afla ce va urma.

   Ștergere
  7. in acest glob de cristal 20:12.vezi tu mai multe decat Noi.nu cred.eu asta vad un rege unul care spune ca nu mai vede nici un om.si aici ne oprim.de tot restul videoclipului este irelevant stiu sigur
   https://youtu.be/ADS9Pgeoc3g

   Ștergere
  8. 20:12 nu meriti atentia mea prea mare esti execrabila fiinta asa ca nu merita nici macar sa stii adevarul.dar poate ai auzit si tu piesa asta...

   https://youtu.be/cVSSMGDciHQ

   Ștergere
  9. An.15.35. mesajele tale sunt atat de stranii,incat nu stiu ''de unde sa te iau''.Am senzatia ca inteleg multe din ce spui,ca simt ce spui,ca in clipa urmatoare sa-mi scape acel ''ceva'' care ma facea sa inteleg,asa,putin,cat simteam...Cine esti ? Care e provenienta ta adevarata ( nu ma refer la etnie )? De ce acum ? Care e adevarul despre rebeliunea din Cer ? Cati urmasi nephilimi mai sunt printre noi ? Ei constientizeaza cine sunt cu adevarat ? As mai avea multe sa te intreb,caci ai ''miscat ''ceva ...dar nu acum...

   Ștergere
  10. 15.44 Noi toti om fi execrabili asa cum iti place sa spui , dar Tu , Maria Ta, care ,,te slobozesti '' pe Iisus , ce esti , cine esti ?

   Unul care isi sustine ineptiile cu replici de pe internet, cu videoclipuri ?
   Grav, tati, dar stai in aberatiile tale , ca stai excelent .

   Ștergere
  11. Intr-adevar adevarat ai grait dar nu el s-a slobozit pe Fata lui "Isus".o sa afli la timpul potrivit.

   Ștergere
  12. Anonim 18:07 tu cunosti cartea lui Enoh si Geneza cap 6 daca nu ma insel.stii ca asta s a mai intamplat.ingerii fac si acum asta dar pusi de Dumnezeu si mai rau comit sodomii din porunca Lui Dumnezeu.ca asa pedepseste si isi face El dreptate.sabia pumnul sunt de prisos...lumea il crede sfant pe Dumnezeu dar e un las depravat.si criminal pe deasupra in cartea lui Iov este scris cum Satana il ispiteste pe Dumnezeu sa se atinga de Iov cu raul si o sa fie blestemat dar culmea Lucifer i cade i cursa Lui Dumnezeu si zice printre cuvinte nu ma leg Eu de Iov du te tu si fa ce vrei dar de viata lui sa nu te atingi...si vei vedea ca prostul de Satana cu acordul Lui Dumnezeu o ucide fii si ficele lui Iov chiar si o parte din slujitori.nu cumva fa ce vrei a mers cam prea departe si Dumnezeu a comis crima impreuna cu Satana si credinta a fost verificata cu crima asupra unor nevinovati...multi cred ca stiu cine este Dumnezeu dar oare chiar stim.

   Ștergere
  13. Anonim 18:07 tu cunosti cartea lui Enoh si Geneza cap 6 daca nu ma insel.stii ca asta s a mai intamplat.ingerii fac si acum asta dar pusi de Dumnezeu si mai rau comit sodomii din porunca Lui Dumnezeu.ca asa pedepseste si isi face El dreptate.sabia pumnul sunt de prisos...lumea il crede sfant pe Dumnezeu dar e un las depravat.si criminal pe deasupra in cartea lui Iov este scris cum Satana il ispiteste pe Dumnezeu sa se atinga de Iov cu raul si o sa fie blestemat dar culmea Lucifer i cade i cursa Lui Dumnezeu si zice printre cuvinte nu ma leg Eu de Iov du te tu si fa ce vrei dar de viata lui sa nu te atingi...si vei vedea ca prostul de Satana cu acordul Lui Dumnezeu o ucide fii si ficele lui Iov chiar si o parte din slujitori.nu cumva fa ce vrei a mers cam prea departe si Dumnezeu a comis crima impreuna cu Satana si credinta a fost verificata cu crima asupra unor nevinovati...multi cred ca stiu cine este Dumnezeu dar oare chiar stim.

   Ștergere
  14. Multumesc pentru raspuns...Da,nu te inseli.Dar cel din Vechiul Testament nu e Dumnezeul nostru,nu el e Tatal Ceresc...Nu poate fi el...Mi-e mila de oameni,inselarea e cumplita...

   Ștergere
  15. 5.46 Iata ca ti-ai aratat adevarata fata . Blasfemie spui cand afirmi :'

   ,,.lumea il crede sfant pe Dumnezeu dar e un las depravat.si criminal pe deasupra ...''

   Vai de tine , nu mai posta aberatii , veziti de cercul in care stai . Nimeni nu are nevoie de prostiile tale.

   Ștergere

  16. Anonim10 iunie 2018, 18:07
   o sa rescriu din nou ce am avut de adaugat.
   cand vor veni jos ingerii lui Satan nu au reguli nu le respecta.poruncile au fost incalcate de Dumnezeu si-a iesit razboi din cauza aceasta in cer si din cauza ca Dumnezeu a mintit in profetii prin ucenici cu privire la identitatea fiului Sau Isus acesta nefinnd cel promis omenirii si nefiind nici cel care a ridicat pacatul omenirii ,moartea.acesta este Arhanghelul Mihail prezis de daniel cap 12 de fapt singurul Arhanghel care exista in cer si el conduce si toate ostirile ceresti si el este cel ce se lupta pentru dreptate si adevar el este aici:
   Apocalipsa cap19:11. Şi am văzut cerul deschis şi iată un cal alb, şi Cel ce şedea pe el se numeşte Credincios şi Adevărat şi judecă şi se războieşte întru dreptate.
   12. Iar ochii Lui sunt ca para focului şi pe capul Lui sunt cununi multe şi are nume scris pe care nimeni nu-l înţelege decât numai El.
   13. Şi este îmbrăcat în veşmânt stropit cu sânge şi numele Lui se cheamă: Cuvântul lui Dumnezeu.
   14. Şi oştile din cer veneau după El, călare pe cai albi, purtând veşminte de vison alb, curat.
   15. Iar din gura Lui ieşea sabie ascuţită, ca să lovească neamurile cu ea. Şi El îi va păstori cu toiag de fier şi va călca teascul vinului aprinderii mâniei lui Dumnezeu, Atotţiitorul.
   16. Şi pe haina Lui şi pe coapsa Lui are nume scris: Împăratul împăraţilor şi Domnul domnilor.

   dar continui sunt peste 250.000 de ingerii a lui Satan care vor fi aruncati pe pamant aducand tot felul de atrocitati care s au comis in Geneza cap. 6 si cartea lui enoh.vor fi violuri cum nu au mai fost vor vioala si ingerii si oamenii femei maritate mame cu copii soti acestor femei vor privi sau vor fi ucisi in fata lor.se va manca carne de om si se va bea sange de om.cei care nu se supun vor ucisi si culmea Satan cand va veni va ucide multi vinovati astfel ca lumea il va considera de fapt salvator.nici pe sfert din atocitati nu am scris dar adevarat va spun sa va fereasca Dumnezeu sa aveti copii mici caci vor fi mancati caci foamete va fi apa va fi amara si multi vor muri de la apa aceasta.aici inchei.

   Ștergere
  17. 21.49 bine ca ai incheiat , . Acum vezi-ti de ale tale.

   Ștergere
 4. s-a dus omenirea de rapa !?-8 iun 09:30 esti in afara blogului-bati campii cu gratie si esti si agramat-vai de steaua ta

  RăspundețiȘtergere
 5. D-naMaria spuneati ca nu mai publicati mizeriile unora dar replicile la9:30nu le-ati publicat pe toate.Cand ne jignesc pe noi(desi muritori) luam atitudine dar cand se spun niste grozavii despre Dumnezeu le-ati
  publicat.Ce sa intelegem?Un preot sau calugar nu le-ar fi aratat ca sa jigneasca pe Dumnezeu dar si sa spurce cu celelalte mizerii pe cititori.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt de acord, Maria ar trebuie sa nu publice profanari aduse lui Dumnezeu si nici mizeriile si spurcaciunile exprimate prin vorbe urate ale unor oameni fara constiinta si fara bun simt. Maria trebuie sa discearna intre bine si rau, intre buna cuviinta si reaua credinta. Prin blogul se aduc injurii, calomnii si multe alte vorbe necuviincioase adresate oamenilor si lui Dumnezeu. Acest bolg nu este voie sa fie unealta celui rau si viclean. Daca Maria nu-si da seama de acest lucru si nu poate opri uraciunea, mai bine sa inchida acest blog

   Ștergere

  2. Anonim10 iunie 2018, 12:50

   Niciodata nu voi inchide acest Blog !!!
   Lasa-i sa se inece in propriul lor venin !!!
   DUMNEZEU le va da lor,adica celor care ma batjocoresc si pe mine si NUMELE SĂU,CUVANTUL SĂU,după faptele lor,după vorble lor, după mizeriile si veninul care-l varsa aici pe BLOGUL LUI DUMNEZEU ! Sa-i fereasca BUNUL DUMNEZEU de MANIA SA !

   Ștergere
  3. eu zic sa continuam sa ne mintim Unii pe altii.fiecare avem dreptul la a spune adevarul.de dumnevoastra este nevoie.am nevoie oarecum de viziunile dumneavoastra pana in clipa de pe urma...deocamdata adevarul va ramane ascuns pana cand aceste cuvinte se vor implini lasate la Vanga:Dumnezeu l-a tinut departe de strabuni sai intr-un loc ascuns tinand dusmanii departe.pana cand aceste cuvinte lasate la Daniel cap.12 se vor implini.

   Ștergere
  4. 15:59, grup infractional organizat. Inselaciune!!

   Ștergere
  5. Foarte corect d-na Maria , blasfemiile nu au ce cauta pe acest blog .
   Sunt aceeasi oameni care va jignesc in permananenta pe dvs., pe alti cititori , care se aproba intre ei si instiga la ura, va ameninta si mai nou au ce au si cu bunul Dumnezeu . Ramasese el sa nu fie luat in colimator de persoanele care se cred cine se cred , dar stau in anonimat .
   Sa-si decline identitatea daca vor sa dialogheze cu dvs. ca nu-i toaleta publica acest site .

   Ștergere
  6. Ho ho...bravo asa este de cand am intrat sa scriu pe blog a inceput sa dea in mine 9:30 in sus.Doamna Maria are dreptate.i las sa se inece in propiul venin.nu sunt mizerii ce am scris eu.doamna Maria a inteles ca nimeni nu este perfect nici Dumnezeu.a inteles daca citit raspunsurile mele ca Dumnezeu a mers foarte departe si nevinovati au murit.insa cred ca e timpul sa ma gandesc cumva la ce o sa fac cum o sa fac.am vazut ca un comentariu doamna Maria nu l a publicat.dar tot ce am scris in el contine niste adevaruri care vor urma din pacate.am inteles ca s a cerut ca acel comentariu care l am scris a fost cerut sa nu fie publicat.nu stiu daca ar crea panica insa unii incep sa gandeasca la ce s a intamplat in trecut doar ca acum lucrurile vor fi mai rau.se va ajunge sa se bea sange de om si sa se manance carne de om.atrocitati pe care nimeni nu si le poate inchipui acum.

   Ștergere
  7. Deci Doamna Maria Ghiorghiu cine este cuvantul Lui Dumnezeu.vedeti ca cuvantul Lui Dumnezeu nu este cuvantul care iese din gura Lui Dumnezeu ci o persoana.cand veti afla cine s a ridicat impotriva acestui om veti sti cine este Antichrist.
   Apocalipsa cap19:11. Şi am văzut cerul deschis şi iată un cal alb, şi Cel ce şedea pe el se numeşte Credincios şi Adevărat şi judecă şi se războieşte întru dreptate.
   12. Iar ochii Lui sunt ca para focului şi pe capul Lui sunt cununi multe şi are nume scris pe care nimeni nu-l înţelege decât numai El.
   13. Şi este îmbrăcat în veşmânt stropit cu sânge şi numele Lui se cheamă: Cuvântul lui Dumnezeu.
   14. Şi oştile din cer veneau după El, călare pe cai albi, purtând veşminte de vison alb, curat.
   15. Iar din gura Lui ieşea sabie ascuţită, ca să lovească neamurile cu ea. Şi El îi va păstori cu toiag de fier şi va călca teascul vinului aprinderii mâniei lui Dumnezeu, Atotţiitorul.
   16. Şi pe haina Lui şi pe coapsa Lui are nume scris: Împăratul împăraţilor şi Domnul domnilor.

   Ștergere
 6. 9.30 cum iti permiti sa scrii asa mizerii ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Romania
  Isaia 5
  20. Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!

  RăspundețiȘtergere
 8. fiecare cu convingerile lui ,dar daca sunt contrare nu trebuie sa jignim ,nu inteleg de ce se neaga cu atata vehementa ce scrie doamna , daca nu-ti convine n-ar trebui nici sa citesti macar ,e totusi interesant cum unii se cred stapanitorii adevarului si intelepciunii cautand cu orice pret sa-i credem :) :) :) Scrieti Doamna mai departe ce vedeti ca e interesant si bine de stiut ,ca o fi sau nu asa om vedea ,deocamdata nimeni nu cunoaste ADEVARUL

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. adevarat...este nevoie de Doamna Maria.unele lucruri care se intampla cu un anume motiv.curand dansa va spune niste lucruri care multora nu o sa le convina

   Ștergere
  2. Anonim 13:54, daca ADEVARUL nu e, atunci minciuna nu are ce cauta aici ca fiind cuvant al lui Dumnezeu sau al Duhului Sfant!.

   Ștergere
 9. Maria, poti sa il convingi pe an.14:19??? Il poti intoarce cu fata la Dumnezeu????? Sa te vad!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe dracu nu-l poti duce la cruce.

   Ștergere
  2. 15.35
   deci vina crizei mondiale si a razboiului ce va veni e a lui Iisus, dupa cum afirmi . Dar in afara de a muri pe cruce pentru tine si pentru noi, ce ,,sir de greseli mari'' a mai facut amaratul asta de cade iar tap ispasitor ????

   Dar tu, cand te inchini si iti faci semnul crucii , la cine te inchini ?

   Ștergere
  3. 20.15 Alta care e dusa cu pluta . E suficient unul sa arunce o tampenie , o petarda , o ineptie , ca sare unul sa ii tina isonul .
   Vai de sufletele voastre .
   Sunteti pe un blog ortodox si va permiteti sa aduceti blasfemii lui Iisus , gros obraz aveti .

   Ștergere
 10. 14.19 Cum o sa-i faci tu ,,in ciuda lui Dumnezeu'' si unde scrie ca Dumnezeu va fi condamnat ?

  RăspundețiȘtergere
 11. 1.
  Cei nemântuiţi vor fi chinuiţi veşnic? Ce înseamnă cuvintele lui Ioan din Apocalipsa 20:10: „Şi diavolul, care-i înșela, a fost aruncat în iazul de foc si de pucioasă, unde este fiara și prorocul mincinos. Și vor fi munciți zi și noapte în vecii vecilor.” – la moartea cuiva, acel om, merge imediat în cer sau în iad?

  În primul rând în Biblie nu găsim nicăieri astfel de expresie ca ,,nemântuiţi’’, ci dimpotrivă, Biblia afirmă că Dumnezeu este ,,Mântuitorul tuturor oamenilor’’ – 1 Tim. 4:10, că Dumnezeu ,,voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi’’ – 1 Tim. 2:4, deoarece Fiul Său Isus Cristos ,,S-a dat pe Sine Însuşi ca preţ de Răscumpărare pentru toţi’’ – 1 Tim. 2:5, 6.

  Să examinăm acum: Ce înseamnă a fi mântuit? Acest cuvânt este folosit in Biblie ca mântuire sau salvare, care înseamnă acelaşi lucru; dar ne întrebăm: salvaţi sau mântuiţi de la ce? Sau de unde suntem mântuiţi? Pentru a vedea răspunsul mergem în primele capitole ale Bibliei şi citim că Adam prin neascultarea lui a păcătuit, şi toată omenirea este născută în nelegiuire şi zămislită în păcat – Psalm 51:5, Iov 14:4; şi prin Adam toată omenirea a fost condamnată la moarte – Rom 5:12. .

  Pentru ca omenirea să vină din nou în relaţie cu Dumnezeu era nevoie de un sacrificiu, de un om perfect, aşa cum a fost Adam, înainte de păcătuire. Citim în Psalmul 49:7: “Dar nu pot să se răscumpere unul pe altul, nici să dea lui Dumnezeu preţul răscumpărării”. Numai prin sângele lui Isus omenirea poate ieşi de sub acea condamnare care a venit asupra lui Adam – 1 Corinteni 15:22: “Şi după cum toţi mor în Adam, tot aşa, toţi vor învia în Hristos”; Evrei 10:4: “căci este cu neputinţă ca sângele taurilor şi al ţapilor să şteargă păcatele” – Deci noi suntem salvaţi sau mântuiţi din această moarte care a venit asupra lui Adam: Romani 8:1 “Acum, deci, nu este nici o osândire pentru cei ce Sunt în Hristos Isus”; 1 Timotei 2:3-6: “…care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului. Căci este un singur Dumnezeu, şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine însuşi, ca preţ de răscumpărare pentru toţi: faptul acesta trebuia adeverit la vremea cuvenită”. Domnul vrea ca toţi să fie mântuiţi, adică să aibă o ocazie, ca prin moartea lui Isus să vină din nou în armonie cu El. Moartea lui Isus garantează fiecărui om o şansă de viaţă. Acei care nu vor asculta de Domnul şi legile lui nu vor primi viaţa promisă, şi ei vor fi distruşi în “moartea a doua”.

  RăspundețiȘtergere
 12. 2.
  Ce este chinul veşnic? Poporul lui Israel în vechime au văzut că alte popoare păgâne ardeau copii de vii şi au început şi ei să facă la fel. Ca răspuns la aceasta Domnul le spune în Ieremia 32:35: “Au zidit înălţimi lui Baal în valea Ben-Hinom, ca să treacă prin foc lui Moloc pe fiii şi fiicele lor: lucru pe care nu li-l poruncisem; şi nici nu-Mi trecuse prin gând, că au să facă asemenea grozăvii ca să ducă pe Iuda în păcat”. Domnul spune că arderea în foc nici nu I-a trecut prin gând, şi El o numeşte ,,grozăvie’’ – cu atât mai mult Dumnezeu nici nu are în gând o ardere veşnică. .

  Expresiile ,,foc veşnic’’ sau ,,chin veşnic’’ reprezintă ceva, la fel cum caprele reprezintă pe cei neascultători şi oile pe cei ascultători în – Matei 25:32-46. Iuda 1:7 spune: “Tot aşa, Sodoma şi Gomora şi cetăţile dimprejurul lor, care se dăduseră ca şi ele la curvie şi au poftit după trupul altuia, ne stau înainte ca o pildă, suferind pedeapsa unui foc veşnic”. Cei care studiază Biblia ştiu foarte bine că Sodoma şi Gomora au fost distruse din cauza răutaţii lor şi vor avea o şansă de a veni în armonie cu Domnul. Aceata ne spune chiar Domnul Isus în Luca 10:12: ,,Eu vă spun că, în ziua judecăţii va fi mai uşor pentru Sodoma decât pentru cetatea aceea’’. Apoi în Ezechiel 16:55 aflăm: ,,Astfel, surorile tale: Sodoma şi fiicele ei, se vor întoarce iarăşi la starea lor de mai înainte, şi Samaria şi fiicele ei se vor întoarce iarăşi la starea lor de mai înainte, şi tu şi fiicele tale vă veţi întoarce iarăşi la starea voastră de mai înainte’’. .

  Deci chin veşnic nu înseamnă suferinţă veşnică – ci este moartea a doua, care va servi ca exemplu veşnic. Apocalipsa 19:3, vorbind despre unul dintre aceste sisteme, spune: “… fumul ei se suia în secolii secolilor”. Aceasta vrea să spună că amintirea (“fumul”) nimicirii acestor sisteme de înşelare şi eroare va fi durabilă, lecția nu va fi uitată niciodată — după cum fumul care continuă să se ridice după un foc nimicitor este mărturie că focul şi-a făcut lucrarea. Vezi de asemenea Isaia 34:8-10. .

  Pentru a înţelege mai clar, trebuie să ştim ce învaţă Biblia despre plata păcatului? Care este pedeapsa pentru păcat? Moartea sau viaţa? Se presupune ca cel care va fi pedepsit este încă viu şi încă n-a fost pedepsit, dar urmează să fie. Ei bine care va fi acea pedeapsă? Va continua să trăiască sau va muri. cum zice apostolul? „…plata păcatului este moartea…” – Romani 6:23. Răspunsul corect este cel dat de apostolul Domnului.

  Care este pedeapsa pentru Satan? Nu tot moartea? Bine, dar de ce zice în Apocalipsa 20:10 că aceştia trei vor fi chinuiţi în foc zi şi noapte în vecii vecilor? Se pare că pentru unii plata păcatului este moartea, iar pentru alţii chinul veşnic? Nu! Dumnezeu are o singură pedeapsă pentru toţi păcătoşii, fie oameni fie îngeri. Plata păcatului este moartea. Este destul de simplu: dacă cineva moare, nu poate fi nici viu, nici în focul veşnic.

  RăspundețiȘtergere
 13. 3.
  Dar ce este acest „foc veşnic”? Cuvântul lui Dumnezeu spune: „…fiindcă Dumnezeul nostru este un foc mistuitor…” – Evrei 12:29. Ca primă observaţie: Acest „foc” este: MISTUITOR, şi nu CHINUITOR.

  Dar cum poate fi Dumnezeu în acelaşi timp şi IUBIRE şi FOC MISTUITOR? Dumnezeu este Iubire, dar mai întâi este Dreptate – Ps 89:14. Dicţionarul Explicativ: „a mistui” = a face să nu mai existe, a nimici, a distruge, a dispărea.

  Să mergem puţin înapoi să auzim ce spune un alt om al lui Dumnezeu, Moise. Citim în a cincea carte a lui, următoarele: „Domnul a venit din Sinai……având la dreapta Sa focul legii” Deut.33:2 (Cornilescu standard, – Dr. N. Niculescu)….„Din dreapta Lui ieşea o lege de foc (Cornilescu revizuită) The New King James version.

  Deci: Legea divină este „focul”. Legea este veşnică, deci şi „ Focul” este veşnic. Dar acest „foc” nu chinuie. ci mistuie.

  Legea arde păcatul, îl distruge, în timp ce ea rămâne veşnic.
  Dar în acest caz, cum va fi chinuit Satan, „fiara’’ şi „balaurul” în foc? Aceasta este o istorie puţin mai lungă. În Apocalipsa aceasta este o profeţie, este ceva eveniment care se va întâmpla în viitor. Apostolul Petru ne învaţă că pentru a înţelege o profeţie şi să nu cădem în deducţii greşite, trebuie să respectăm o anumită regulă. Care este acea regulă? Să auzim: „….Mai întâi să ştiţi că nici o prorocie din Scriptură, nu se interpretează singură…” – 2 Petru 1:20.

  Şi revenind la întrebarea: Care este plata păcatului? Moartea, cum zice Pavel, sau chinul veşnic, cum scrie în Apocalipsa 20:10?

  Cine a greşit? Apostolul Pavel sau apostolul Ioan care a scris Apocalipsa? Răspundem: Nu a greşit nici unul, pentru că atât unul, cât şi altul au scris mânaţi de duhul lui Dumnezeu care nu poate greşi. In cartea lui Iov este scris: „Dumnezeu vorbeşte când într-un fel când în altul dar omul nu ia seama” – Iov 33:14.

  Domnul Isus a spus că ,,litera omoară iar duhul dă viaţă’’ – 2 Cor. 3:6. Cuvintele din Apocalipsa sunt duh – sunt simbolice. De fapt toată cartea Apocalipsa este o carte scrisă prin „semne”, adică în simboluri Apoc.1:1.

  Cine este „Fiara”? Cine este „Balaurul”? Acestea sunt sisteme, nu persoane fizice, din carne şi sânge. Să luăm ca exemplu Comunismul: a fost un sistem, o putere. „Focul” (pedeapsa legii) lui Dumnezeu l-a distrus, dar oamenii lui trăiesc. Mulţi comunişti trăiesc în prezent, deşi Comunismul a murit (nu mai are putere). În Europa fostului Imperiu Roman, „fiara” a patra din cartea lui Daniel – la fel.

  Aşa sunt şi cele două, „Fiara’’ şi „Balaurul”, ele nu pot fi fripte ca şi carnea pe foc. Acolo focul veşnic reprezintă o dreaptă pedeapsă, o veşnică nimicire – „Şi vor fi chinuiţi în vecii vecilor”… .

  Poate fi oare Satan chinuit în foc literal? Este el un om sau un duh? Dacă este duh, nu l-ar afecta un foc literal care pe un om l-ar frige. Deci nici „focul” nici „chinul’’ nu nu sunt palpabile, nu sunt literale.

  Şi totuşi cum vor fi aceştia chinuiţi? Să luăm câteva Scripturi care vorbesc despre cum şi cu ce pedeapsă va fi pedepsit Satan. În grădina Edenului, Dumnezeu îi spune lui Satan următoarele: „Sămânţa femeii îţi va zdrobi capul”; Apostolul Pavel la fel zice: „În curând Dumnezeul păcii va zdrobi pe Satana sub picioarele voastre” – Rom. 16:20. Iar în Evrei 2:14: ”…pentru ca prin moarte să nimicească pe cel ce are puterea morţii, adică pe diavolul”. Isaia 14:6-20 proroceşte distrugerea lui Satan. Ezekiel 28:12-18 spune că diavolul va fi făcut „cenuşă”, iar versetul 19 arată cum va fi „chinuit” şi de către cine? Citim: „toţi care te cunosc dintre popoare rămân uimiţi din cauza ta; ai ajuns o groază (ai ajuns demn de dispreţ veşnic) şi nu vei mai fi (nu vei mai trăi) în vecii vecilor”.

  Aşa vor ajunge să fie chinuiţi (dispreţuiţi) şi cei doi, „Fiara” şi „Balaurul”. Amintirea lor în minţile celor ce vor trăi veşnic va fi veşnic o amintire urâtă. Aşa vor fi „chinuiţi” aceştia trei în vecii vecilor. Deci nici o profeţie nu se interpretează singură.

  RăspundețiȘtergere
 14. 4.
  Neţinând cont de sfatul apostolului Petru din 2 Petru 1:20, s-a ajuns la ideea falsă că Dumnezeu are mare plăcere să chinuiască pe păcătoşi. În acelaşi timp păcătoşii din ţările civilizate făuresc legi care pedepsesc aspru pe cei care chinuie chiar şi animalele.

  Deci în concluzie: Scripturile ne învaţă clar că plata păcatului este moartea, şi nu chinul veşnic. Deci nimeni nu va fi chinuit veşnic. Şi nimeni când moare nu merge nici în cer nici în ,,iad’’ (cuvânt folosit ca o traducere incorectă a cuvântului sheol din Vechiul Testament şi a cuvântului hades din Noul Testament – ambele înseamnând mormânt), ci toţi merg în mormânt, unde ,,nu mai este nici lucrare, nici chibzuinţă, nici ştiinţă, nici înţelepciune’’ – Ecl. 9:10, şi ,,toţi cei din morminte’’, nu din altă parte, ,,vor auzi glasul Lui şi vor ieşi afară din ele’’ – Ioan 5:28, 29, la ,,învierea celor drepţi şi a celor nedrepţi” – Fapte. 24:15. Şi ,,diavolul’’, ,,fiara’’ şi ,,prorocul mincinos’’ din Apocalipsa sunt simboluri ale sistemelor, precum şi ,,iazul de foc’’ este simbol al ,,morţii a doua’’ (adică distrugere totală şi definitivă, fără nici o şansă de înviere vreodată) – Apoc. 20:14, 21.8, tot aşa şi ,,chinul lor în vecii vecilor’’ este un simbol al dispreţului veşnic, şi al veşnicei amintiri amare despre ele.

  RăspundețiȘtergere
 15. sa mai lasam cuvantul VENIN= ARHAISM MAI BINE SA SPUNEM RAUTATI-de fapt sa nu avem ATI DUMNEZEI SE REFERA LA CULTE SAU SECTE CARE AU DIFERITI ZEI- CA IN INDIA SI CHINA-DUMNEZEU S-A REVELAT POPORULUI EVREU SI IISUS HRISTOS A COMPLETAT VECHIUL TESTAMENT

  RăspundețiȘtergere
 16. Corect si eu nascut ortodox si mereu sunt alaturi de ISUS si DUMNEZEU dar asa e sulfletul meu si asa ramane pe veci si sunt alaturi de ISUS si TATAL lui ISUS

  RăspundețiȘtergere
 17. Si asa ca iubesc mereu pe ISUS si TATAL lui ISUS. Mie nu place Politica de loc si Politica e din partea Iadului care numai fura si fraierire oamenilor ca sa ramineti infomateti si sclavi.

  RăspundețiȘtergere