joi, 21 iunie 2018

BANATUL CIURUIT DE GLOANTE !


                                                21 Iunie 2018,ora 6,12 dimineata !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata treaza fiind, aud glas care spune ceva tare ingrijorator .
Glasul spunea asa:

               "O sa vedem BANATUL !
            Banat şi teren ciuruit de focuri de arme!"



                         Image result for banat pe harta.

Dragii mei, ce se va intampla in partea Banatului intre cele doua granite cu UNGARIA si cu IUGOSLAVIA ,eu nu cunosc.
De ce se vor trage focuri de arma,de ce vor fi ciuruite atat BANATUL cat si terenul,iarasi nu stiu.
Ceea ce stiu cu certitudine este faptul că,trebuie sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI mai mult decat pana acum, ca sa ne ocroteasca si sa indepărteze de la noi toti dusmanii Romaniei, pe toti cei care au ganduri rele cu Romania Duhului Sfant.

Image result for harta.

Daca vom fi uniti si nu dezbinati cum suntem acum, atunci vom putea trece cu fruntea sus,peste toate incercarile date nouă de BUNUL DUMNEZEU.
De vom continua sa ne luptam români cu români,DUMNEZEU ne va readuce cu picioarele pe Pămant, dându-ne cele mai mari DEZASTRE care vor cerne BINELE de RĂU .
Daca singuri nu ne vom indrepta, atunci sa nu ne miram ca vom primi ceea ce meritam,adica,pedeapsa divina pentru faptele noastre care nu sunt bineplacute LUI DUMNEZEU si MAICUTEI DOMNULUI.
Sa ne adunam Comori in CER si nu pe PĂMANT,deoarece , pe acestea din urma le mănânca cariile si moliile,iar pe cele din CER le vom gasi înmultite de DUMNEZEU, pentru faptele noastre bune si pentru mantuirea sufletului nostru.Amin !
                                   Cu dragoste,Maria.
 PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.        





                      

64 de comentarii:

  1. Ieri manifestatii in tara si la CHIsinau cum era intr-o viziune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria nu mai sterge mesajele impotriva lui Dragnea ,nu iti face cinste. Daca nu contin injurii ,posteaza-le. Asta este porunca Domnului.....iar Dumnezeu e sus si vede !

      Ștergere
    2. Daca e Dragnea,Iohanis sau Kovesi, etc etc,atata timp cat aceste Comentarii aduc jigniri si-i face si pe cititori prosti ,si-n tot felul, sau pe cei care tin cu PSD, comentariile vor fi sterse de mine personal. Cine are ceva de spus,sa spuna! Dar in mod civilizat,fara jigniri si injurii. Cred ca m-am facut inteleasa !

      Ștergere
  2. Panslavistii lui Putin,probabil vin prin Dobrogea si Bulgaria,sau cel mai probabil vor fi musulmanii care forteaza granitele UE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati spus odata ceva de Cluj Napoca si astazi a explodat o cutie suspecta si a ranit un pompier.Incidentul a avut loc chiar acolo in Cluj Napoca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ce spuneti de aceasta împăcare între țări a liderilor lumii ? Donald Trump a afirmat ca vrea sa se împace si cu Rusia asa cum sa intamplat si cu Koreea de Nord.Se lucreaza luna asta in iunie si la tratatul israeliano-palestinian se doreste o pace intre aceste doua regiuni .Vedeti ca aceste lucruri se intampla sub ochii nostrii când când nici nu era posibil vreodata si mai ales când tensiunea de război era atât de crescută..Nu cumva Dumnezeu face o schimbare in lume? Nu cumva e mana lui Dumnezeu aici si vrea sa aplaneze orice conflict si sa trăim ca fratii între națiuni? Mi se pare ca lumea se va transforma si nu va mai fii aceeasi lucrurile iau o întorsătură cum nu sa asteptat.Si asta e un lucru bun pentru toții.Dumnezeu ne iubeste.
    Dvs.ce spuneti despre acest lucru dna Mărie ? Care va este parerea dvs? Va rog sa răspundeți.De ce tot continuati numai cu mesaje de război când totul sa linistit si lumea vrea pace ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si crezi oare ca din pricina MESAJELOR pe care eu le scriu aici de la DUHUL SFANT ,crezi ca nu se va impaca lumea,daca doresc cu adevarat sa se impace?
      Eu iti spun(si nu de la mine spun,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT) ROMANIA va trece printr-o noua REVOLUTIE, va incepe al TREILEA RAZBOI MONDIAL care va dura doar 2 luni,după care,ROMANIA va deveni al doilea nou IERUSALIM iar MANTUITORUL va judeca vii si mortii pe pămant romanesc. Eu aici nu-mi dau cu părerea,sa fie clar. Nici nu scriu din vise! Eu scriu un ADEVAR al LUI DUMNEZEU ! Cine vrea crede,cine nu,nu! DOAMNE AJUTA sa fie bine !

      Ștergere
    2. Doamna Maria parca spuneati ca razboiul va dura 2 ani dar acum spuneti ca 2 luni,mai concret cat va dura?

      Ștergere
    3. Cum sa nu credem Maria,se vede-se simte,noua revolutie e aproape.Faca-se voia lui Dumnezeu!Sa speram ca in tot raul e si-un bine!Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. 13:47Stiti ce e f. grav acum ca s-a apropiat pedeapsa cea mare caci este scris ca atunci cand omenirea va zice"Pace si liniste",atunci va veni o nenorocire si scapare nu va fi.

      Ștergere
    5. Doamna Maria, oare razboiul va dura 2 luni sau 2 ani? Multumim!Multa sanatate!

      Ștergere
    6. Îmi cer iertare ! Doi ani am vrut sa scriu si nu doua luni cum se scrie pe net. Inca o data imi cer iertare de greseala.
      Iata linkul: RĂZBOIUL VA DURA 2 ANI SI VA INCEPE - Dumnezeu există - Mărturii.
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../razboiul-va-dura-2-ani-si-va-incep...
      Translate this page
      Apr 19, 2018 - RĂZBOIUL VA DURA 2 ANI SI VA INCEPE .! 17 Martie 2017,ora 6,40 ! Dragii mei, În aceasta dimineaţă dragilor, treaza fiind, aud un glas de ...

      Ștergere
    7. Si eu spun ca in Romania va fi bine.Si acest bine il doreste si Dumnezeu dar trebuie sa-l dorim si noi..Daca vrem raul aia primim.De ce trebuie sa gândim numai rău si sa atragem rău?Lasa sa fie bine sa trăiască toata lumea bine..Pana acuma in Romania a fost bine si totul este bine suntem o tara ocrotită de calamități.Pe când in alte țări nu se intampla asta.Sunt inundații,cutremure si atentate teroriste...La noi nu se intampla.Nu permite Dumnezeu asta pentru ca ne rugam cu toții.Sa ne rugam in continuare si va fi bine.

      Ștergere
    8. Romania
      2008
      https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4
      2018
      https://www.youtube.com/watch?v=C_NSpMxXbnI

      Ștergere
    9. Romania asta va pati
      ieremia 15
      2 Şi dacă-ţi vor zice: „Unde să ne ducem?”, să le răspunzi: „Aşa vorbeşte Domnul: „La moarte, cei sortiţi la moarte, la sabie, cei sortiţi sabiei, la foamete, cei sortiţi foametei, la robie, cei sortiţi robiei!”

      3 Căci voi trimite împotriva lor patru feluri de nenorociri, zice Domnul: sabia, ca să-i ucidă, câinii, ca să-i sfâşie, păsările cerului şi fiarele pământului, ca să-i mănânce şi să-i nimicească.
      https://www.youtube.com/watch?v=BQVWZVkwGVk

      7 Îi vântur cu lopata, la porţile ţării; îi lipsesc de copii, pierd pe poporul Meu, căci nu s-au abătut de la căile lor.


      Ștergere
  5. Poate este borba de emigranti doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Refugiatii vor tranzita pe la noi , vom fi noua lor ruta . Orban a declarat ca ONG-urile care vor colabora cu aducerea de migranti in Ungaria , vor face puscarie . Tot el a zis ca va da o lege anti- Soros .


    Ungaria a adoptat legea „STOP Soros”. Închisoare pentru cei care îi ajută pe imigranți

    Un pachet legislativ care poartă numele miliardarului american George Soros, acuzat de premierul ungar Viktor Orban că ar orchestra invazia imigranților din Europa, a fost aprobat de parlamentul de la Budapesta.


    Pachetul de legi denumit „Stop Soros”, care face posibilă „incriminarea" ajutorului acordat de ONG-uri solicitanților de azil, a fost adoptat miercuri de parlamentul ungar. Prin adoptarea legilor, contestate de UE, va fi posibilă „incriminarea” ajutorului acordat de ONG-uri solicitanților de azil.

    Promisă de liderul conservator înainte de realegerea sa în aprilie pentru al treilea mandat în fruntea guvernului, noua lege, care vizează „organizatorii imigrației ilegale”, a fost adoptată cu 160 de voturi pentru și 18 împotrivă.

    Noua lege prevede o pedeapsă de până la un an de închisoare pentru orice individ care acordă ajutor unei persoane care intră ilegal în Ungaria dintr-o țară din afara spațiului Schengen, dacă viața persoanei în cauză nu este în pericol imediat, informează Agerpres.

    De asemenea, parlamentul ungar a adoptat și un amendament constituțional care prevede că nicio instanță nu poate aduce atingere „alcătuirii populației ungare”, o dispoziție destinată să facă neconstituțională impunerea de cote de migranți de către Uniunea Europeană.

    Setul de prevederi denumit oficial „Stop Soros” îl are în vedere pe investitorul și filantropul american de origine ungară George Soros, acuzat de Orban că a pus la cale un val de imigrație în direcția Uniunii Europene.


    https://www.activenews.ro/externe/Ungaria-a-adoptat-legea-%E2%80%9ESTOP-Soros-.-Inchisoare-pentru-cei-care-ii-ajuta-pe-imigranti-151515

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BRAVO ORBAN!!!!asa om politic de-am avea si noi macar unul!!! dar ai nostri sunt vanduti doar ei stiu la cine. Pedeapsa pentru ei este la Dumnezeu. Doamne apara si ajuta ROMANIA si pe ROMANI ORIUNDE SE AFLA EI !!! AMIN.

      Ștergere
  7. Mesajul cu o noua Revolutie in Romania , este dat de cativa ani lui Emilia Mezei de catre IIsus Hristos.........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine mai e si Emilia asta?

      Ștergere
    2. O găsești pe google. E din tara. Deși ms ei par ok, e cam hhhhhmmmm multe dacă citești mai profund de ea.

      Ștergere
  8. Unul dintre cei mai importanți analiști americani a DEZVĂLUIT ce ne așteaptă: România, parte a cordonului sanitar american ANTI-RUSIA/ SUA știu că ungurii din România vor SECESIUNEA, nu autonomia/ În Europa vor fi RĂZBOAIE

    Citi va rog cu atentie :

    https://www.activenews.ro/documente/Friedman.pdf

    sandy

    RăspundețiȘtergere
  9. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și șase luni CU EXECUTARE pentru instigare la abuz


    ACTUALIZARE 18:34 Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care este acuzat de DNA în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a două persoane, care de fapt lucrau pentru organizația PSD.

    Dragnea a fost achitat în schimb pentru instigare la fals intelectual.

    Suspendarea executării pedepsei din Dosarul ”Referendumul” a fost anulată. Cele două pedepse au fost contopite, rezultând o pedeapsă totală de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru Dragnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai atunci Marine le Pen va lua 10 ani de la ue daca ar fi sa comparam

      Ștergere
  10. DRAGNEA a luat 3 ani si 6 luni dar decizia definitivă va fi in 2019.Mai avem de asteptat pana il vedem inchis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:33, deocamdata nu este definitiv nimic. Asa ca, sa nu se bucure unii... caci s-ar putea sa ramana tare dezamagiti.

      Ștergere
    2. 22.42 cu siguranta ca tu estu unul dintre cei care se va bucura la urma pentru triumful unui infractor care da foc la tara numai sa scape! E in stare sa dea ordonanta de urgenta cu legi care sa-i anuleze sentinta! In diavol va incredeti voi?

      Ștergere
    3. 08:34, sa lasam timpul sa hotarasca. A da sentinte la comanda este o infractiune care ar cam trebui pedepsita. Sper ca judecatorii care s-au jucat "la ordin" sa plateasca si adevarul sa trimufe, caci ceea ce s-a intamplat ieri a fost o mare mizerie facuta la comanda cuiva. Nu te bucura, caci bucuria ta are la baza o facatura. Aceasta facatura va fi data la pamant, vei vedea.

      Ștergere
    4. An.08.34, spune-ne cei care au condus tara pana la Dragnea ce au facut cu tara? a fost in tara doar lapte si miere si a venit Dragnea si a distrus ? Sa fim lucizi si constienti. L-ai uitat pe basescu, macovei, roman, iliescu iohanis plimbaretu' ????

      Ștergere
    5. 23.19 nu a fost lapte si miere dar totusi ca acum nu a fost niciodata. Tara e distrusa de grupul infractional Dragnea-Tariceanu. Sa dai legi care sa favorizeze infractorii si sa faciliteze furtul e ceva ce nu s-a facut niciodata de la revolutie incoace.Guvernul nu tine cont de cei care protesteaza.Ceri luciditate dar cand acest guvern a eliberat detinuti pentru infractiuni grave fara niciun discernamant iar apoi i-au si recompensat pentru „conditiile grele” din inchisoare cu sume de bani au fost lucizi? Te intreb, tu esti fericit acum,traiesti mai bine ca inainte de Dragnea? Ai mai multa putere de cumparare? Te simti reprezentat de adunatura de analfabeti din guvern? Te simti mandru ca ai un prim ministru ca Viorica Dancila? Dar sincer, nu cu minciuni gen PSD!

      Ștergere
    6. 17:23, chiar nu pricepi nimic. Tu crezi ca este simplu sa ridici o tara din mizeria in care au tarat-o alte guvernari de la revolutie incoace, mai ales perioada lui Basescu care a fost una total nevaorabila tarii, in situatia in care avem in coasta o oganizatie oculta numita UE care nu te lasa nicicum sa-ti revii din starea de sclav in care am ajuns aderand la aceasta? Cu cat aceasta tara va da semnale ca vrea sa se elibereze cu atat strange "surubul" UE ca sa iti fie si mai greu. Sa sti ca nu este simplu. Nicidata un stapan nu va dori sa-si lase sclavul de pe care suge sa plece. Din contra il inlantuie si mai tare. Asta este situatia care se intampla in prezent. Fie ca Romania sa se elibereze de jugul UE si sa devenim o tara independenta!

      Ștergere
    7. 20.40 Eu cred ca creierul tau e paralel de realitate. Nu faci decat sa le gasesti scuze si sa te minti singura!
      Cat despreJugul UE, ai sa vezi apoi cum va fi cu jugul rusesc si evreiesc. Nimeni nu te mai scapa! Ce varsta ai de ai uitat nenorocirile comunismului si al dictaturii?

      Ștergere
    8. 00:05, te amagesti singur. Pentru ca Germania este mana in mana cu Rusia, daca tu nu ai stiut pana acum... Nemtii au interese ecoomice foarte mari in Rusia, caz ca nu ai aflat. Rusia reprezinta o importanta piata de desfacere pentru nemti.
      Afla ca situatia nu este asa cum o visezi tu. Intr-o zi te vei trezi. Momentan dictatura UE exista si isi face de cap. Dar nu va dura prea mult si va fi facuta bucatele. Nemtii au mai fost zdrobiti si alta data. Nu au sanse sa-si constituie suprematia pe Planeta pentru ca sunt diabolici. Au demonstrat asta pe vremea lui Hitler iar ce fac in prezent este exact acelasi lucru, chiar daca folosesc alte tertipuri cum ar fi mizeria de Uniune Europeana in care au ademenit si alte state sa adereze si care nu au ajuns decat victime sigure.
      Multe tari din Europa au ajuns in criza din cauza Uniunii Europene, caci le-a secatuit iar Romania va avea aceeasi soarta, daca nu iese din aceasta gaselnita. Anglia a avut minte sa vrea sa iasa si a facut foarte bine.

      Ștergere
  11. Draga anonim 13,47 nu te amăgi singur ei au făcut pace pe moment dar în realitate se urăsc unii pe alții și citind va veni și războiul Însuși Mântuitorul prin msj.sale a spus că la început vor face pace dar e un foc mocnit care se va desprinde la prima scânteie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Marioara surioara,evreií conduc lumea spre distrugere de la facerea lumii. Noi putem doar sa ne rugam,ca toti ai nostri ca brazíi sunt vanduti,nu mai avem ce alege,pana si varfurile bisericií sunt plecate duhului acestei lumi. Singura scapare ramane ín rugaciune, alta cale nu avem,si aceia care ne vom ruga vom fi acuzati de antisemitism,dar de antiromanism,de anticrestinism,cine-i acuza pe pamant,íi va judeca tatutul din cer. Stati cuminti ín banca voastra crestinilor creduli ca maíme vor veni vaccinurile obligatoríi peste voi si o sa muriti pe capete. Cati jidovi sunt vaccinati,le interzice religía lor tare,a noastra-i de rahat moale. Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  13. De Timisoara ati avut si alte viziuni, cu revolutia,nyúl trecut mi se pare...

    RăspundețiȘtergere
  14. In septembrie vor fi mari schimbari , iar Dragnea va intra inainte de 2019 la puscarie . Destinul acestei tari este hotarat din afara.

    România este o țară părăsită, este părăsită de chiar cei care sînt în interiorul granițelor. Marea majoritate sînt numai administrativ locuitorii unei țări de la periferia lumii numită România. Afectiv, nu-i leagă nimic de această ființă ciudată. Avem, pe de o parte, un „patriotism” incult, grobian, de bubulidacopați și îndopați cu mici și bere și concerte de manele, pe de altă parte o indiferență crasă față de tot ceea ce ține de istoria reală și de identitatea națională. De aici patima cu care distrugem tot ce ține de memorie de chipul trecut și singurul autentic al țării. „Patria” e undeva pierdută, între aceste extreme.



    Ideea este că am suferit toți de un optimism maladiv în anii 90, socotind că sechelele comunismului vor dispărea de la sine, prin legile simple ale biologiei și sociologiei. Ceea ce se întîmplă în ultimul an și ceva dovedește că simptomele ciumei roșii nu numai că nu s-au resorbit de la sine în iureșul (post)modernității, ci au devenit mai acute, mai periculoase. Românilor le-a plăcut dintotdeauna jeluirea că s-au născut fără noroc. Imaginile grotești din politica de pe Dâmbovița, Bahlui, Jiu etc. arată că nu de noroc este vorba. Ci de calitate. De calitatea oamenilor. Să presupunem (Doamne ferește!) că izbucnește un război dintr-acelea care cer mobilizare generală. Cine mai iese să lupte și mai ales pentru ce? Oamenii ăia diformi, aduși cu autocarele și plătiți cu 50 de lei sau amenințați că li se taie ajutoarele sociale? Tinerii care s-ar duce pe front să-și facă selfiuri? Pentru alde Dragnea and clica? Să fim serioși! Ceea ce au reușit oamenii ăștia, ca în numai 30 de ani să destructureze complet ideea de unitate de neam, este remarcabil.

    Recent am fost la un tîrg de carte unde am asistat la un elogiu grețos la adresa generalului „patriot” Iulian Vlad. Patria din suflete a fost părăsită, dislocuită de asemenea fantoșe. Ridic și chestiunea elitelor: după distrugerea lor cu care a debutat comunismul, una dintre preocupările obsedante ale tardo-comunismului românesc actual a fost combaterea „elitismului”, adică impunerea analfabetismului funcțional la conducerea țării, cum spunea recent Președintele. Un popor fără elite este o turmă. Un popor cu false elite este o turmă condusă de lupi. Se tot vorbește, de exemplu, despre deciziile CCR. S-a mai combătut teoria infailibilității, ce bun ne-ar fi fost un parlament la jumătatea celui actual, nu? Oamenii politici nu au dreptul să invoce respectarea hotărîrilor Curții, atîta vreme cît există alte hotărîri pe care ei le-au ignorat cu indiferență. Nu mai spun de cîte legi „simple” zac nerespectate prin codicele civile sau penale! Oamenii ăștia care de un an jumătate ne tot amețesc cu legile justiției, îngropîndu-ne în titluri, articole și paragrafe încearcă să-și apere interesele și averile fabuloase prin disocierea ideii de drept de cea de dreptate. Faptul că al doilea om în ierarhia statului practic nu ține un singur discurs (se poate verifica statistic) fără să atace justiția, și nimeni nu se sesizează, arată în ce măsură ideea de dreptate este absentă în spațiul nostru public. Tot acest sistem diabolic al „ajutoarelor sociale” nu este altceva decît un fel de a ține populația într-un prizonierat material și mintal aproape perfect. Cine ar vota împotriva unui regim care îți dă bani ca să nu faci nimic? Cum ieșim din acest impas? Presimt întrebarea. Nu știu, nu știu dacă ieșim, nu știu dacă merită să ieșim. Pentru ceea ce vedem zilnic la tv sigur nu merită. Iar copiii merituoși oricum pleacă.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:08, ramane de vazut in ce il priveste pe Dragnea. Nu te grabi a concluziona caci s-ar putea sa nu fie cum ai gandit tu.

      Ștergere
    2. Asa este,nu mai avem nici o sansa de indreptare pana la o palma puternica de Sus,dar ati uitat sa ii amintiti pe "rezistenti" sustinuti de cealalta gasca mafiota progresista-sorosista,pe cand Dragnea cu Psd-ul sau este sustinut de sionismul conservator...asa ca din doua rele ce sa alegem?!

      Ștergere
    3. Bucuria deliranta a sorosistilor arata starea de "nebunie" a acestora. Curand se va face dreptate, pentru ca minciuna care a fost fluturata in instanta respectiva nu va ramane asa. Mai vedem in final care este hotararea de la Dumnezeu si nu hotararea dictata de la Cotroceni.

      Ștergere
    4. Ai dreptate an.21.43.... ce sa alegem din aceste rele? doar bunul Dumnezeu le mai poate anihila.

      Ștergere
    5. @ 07:08 Ai scris superb! Este in acelasi timp adevarat ca manipularea vine din ambele parti. Din pacate, prapastia se adanceste pe zi ce trece, si cei care ar avea capacitatile intelectuale si spiritul de sacrificiu necesar pentru a conduce sunt impinsi cu tot mai multa forta spre margini si/sau se autoizoleaza. Este intr-adevar nevoie de "Ceva" care sa produca simultan doua efecte: sa trezeasca poporul manipulat si sa-i mobilizeze pe cei care au capacitatile de a scoate tara la liman.

      Ștergere
    6. 21.43 vorbesti despre poporul roman, realizezi ce spui?
      Care cealalta gasca? Dar poporul unde este? Progresisti-sorosisti??? Unde exista asa ceva, in delirul tau cred!Inventezi lucruri care nu exista, nu te mai uita la antena 3!!!

      Ștergere
    7. An.07.08. si an.05.21. respectele mele.Doar atat mai pot sa spun...

      Ștergere
    8. 10:32, mai citeste si tu ce se intampla pe Glob si vei intelege ce este cu progresistii acestia, caci da, ei exista iar Soros este unul dintre ei. Mai mult, habar nu ai tu pe cine reprezinta ei la alt nivel. Te-ai speria. Insa este o informatie mult prea profunda sa o poata pricepe omul obisnuit, fara sa ramana afectat.

      Ștergere
    9. 20.45 citesc mai mult ca tine, fi sigur dar am si capacitatea de a intelege corect lucrurile, nu ca tine. Soros e folosit pe post de Bau-Bau de toti dictatorii cum ar fi Orban in Ungaria si viitorul dictator Dragnea ca sa-si justifice masurile abuzive pe care le iau. Numai prostii mai cred asa ceva, e ca si cum te-ai certa cu o fantoma. Tu stii ce inseamna cuvantul „progres”? Daca ai stii nu te-ai mai speria de el. De cand a progresa inseamna ceva rau/ Atunci pentru ce te mai duci la scoala daca vrei sa ramai prost ca su progresezi? De unde ai scos enormitatile astea? De pe site-uri cu fake-news? Ai verificat sursele inainte de a crede minciunile de acolo? Binenteles ca NU!

      Ștergere
    10. 00:11, se vede ca esti "pe spate". Habar nu ai de multe. Nu detii informatie profunda. Judeci doar pe baza unor informatii de suprafata. Nu detii un minim de cunostinte despre gruparile masonice care joaca in prezent pe scena lumii. Informeaza-te si vei intelege ce se intampla. De alte informatii mai profunde nici ca poate fi vorba, nu le ai si nici nu le pot cere de la tine. Situatia este mult diferita decat tu o cunosti.

      Ștergere
    11. 1)

      00:11, ceea ce tu numesti "progres"... nu este nimic altceva decat un "progres bancar".
      Progresul adevarat, inseamna o evolutie a societatii. O evolutie care incepe de la baza, in relatiile interpersonale, banale, pe care le are populatia, iar din acea interactiune, tendinta inspre perfect, crescand...atinge sferele inalte ale conducerii.
      Dar acele "sfere" in realitate sunt mereu "supuse" in evolutia lor dupa necesitatile "patrurilor de jos", adica a populatiei normale ce creaza un stat... la urma urmei...
      Progresul... "bancar-economic"...reprezinta doar agenda de lucru a acelora ce se considera "superiori" populatiei si se cred in drept de a dirija aceasta omenire, in virtutea faptului ca ei "stiu mai bine" ce este de facut, fiindca sunt superiori clasei medii si de jos a populatiei.
      Noi oamenii...orice familie care exista, are de fapt niste prioritati simple: sa aiba de mancare, sa aiba un acoperis deasupra capului, sa-si satisfaca nevoile sexuale...si un alt factor important, supravietuirea odraslelor familiei.
      Toti ne preocupam pentru a asigura un viitor, o posibilitate de supravietuire a fiilor nostri!
      Asadar...nevoile noastre sunt simple...si identice cu acelea ale oricarei vietati din regnul animal, caci noi facem parte implicita din regnul animal.
      Toti suntem la fel de fapt... nu exista diferente semnificative intre aspiratiile noastre...
      Aceasta este aspiratia omenirii explicata in forma cea mai simpla posibila!
      Acesti "progresisti" pe care tu ii numesti astfel, au ca prioritati sistemul economic-bancar. In acest sistem prioritatea nu este persoana, familia ci este banca, economia. Scuza lor falsa este ca ei pun semnul egal intre bunastarea bancilor si bunastarea familiilor, a persoanelor.
      Este fals!
      Este fum aruncat in ochi!

      Ștergere
    12. 2)

      Nevoile noastre sunt putine la numar...iar faptul ca avem dreptul sa le satisfacem, astazi in 2018, caci suntem o specie umana evoluata, si avem dreptul la aceasta...este un drept si nu un lucru pe care trebuie sa-l cersim... este libertate dobandita si nu un favor pe care trebuie sa-l milogim acestor pseudoconducatori ce s-au autoproclamat patroni ai omului.
      Aminteste-ti ce este scris in Biblie:
      "Niciodata sa nu iei bani in imprumut de la un popor, ci tu sa dai cu imprumut la popoare!
      Caci aminteste-ti ca acela care da bani cu imprumut stapaneste asupra datornicului sau.
      Iar cel ce ia bani cu imprumut devine sluga celui ce l-a imprumutat."
      Este exact ceea ce fac acesti asa-zisi "progresisti": Soros, Rothschild (unchiul sotiei lui Macron) si tot grupul Bilderberg, in general. Acestia se cred stapanii lumii, intrucat dupa declaratiile lor, spun ca omenirea este prea slaba politic, ca sa se guverneze dupa capul ei si sa nu cumva sa cauzeze dezastre mondiale, de aceea au nevoie de o minte "superioara" care sa o puna la adapost de daunele provocate de prostia umanitatii. Toate acestea sunt spusele lor, nu ale mele (Comisia Trilaterala).
      Dar toate astea implica o mare aroganta!
      Iar asta implica o supravietuire a acelui 3% din populatia mondiala ce detine 93% din resursele economice ale planetei.
      Este un fapt acesta! Nu este o afirmatie a mea personala.
      Se falesc cu lucrul acesta.
      Este indeajuns o simpla documentare si vei gasi aceste declaratii ale lor.
      Departe de mine... acesti monstri.
      Omul, ca prioritate, are nevoi simple... iar vezi tu? Nevoile noastre sunt identice...
      Nu cadea in capcana manipulatorilor. Noi trebuie sa ne ingrijim de nevoile noastre... ajutandu-ne unul pe celalat...colaborand unul cu altul, nu dusmanindu-ne, nu competizand intre noi... Caci fi constient… ca atunci cand tut e vei ingriji, preocupa de semenul tau… vor fi alti zece care se vor preocupa de tine insuti. Ce alt sistem mai bun decat asta ar putea exista? Iubesteti aproapele tau… caci, zic eu… este unica posibilitate a omenirii de a se dezrobi!!!
      Separatorii...sunt dusmanii reali ai omenirii!
      Acesta este dusmanul... priveste-l clar in ochi... cu ochii mari deschisi... priveste-l direct in fata!
      Este de ajuns sa-i recunoastem... caci astfel acestia nu vor avea nici o putere, caci sunt putini, doar 3% din populatia mondiala.
      Faci ce vrei cu informatia pe care ti-am dat-o... poti sa o arunci, intr-un sertar al mintii tale... sau ...te va ajuta sa deschizi ochii mari... si sa vezi cu acesti ochi clar, ca in prima lumina a diminetii...
      PS. Este nevoie sa ma mai semnez?...

      Ștergere
    13. Nu mai e nevoie. Aici esti cel adevarat :)

      Ștergere
    14. Nu cred! Dincolo te-a ajutat cineva :)

      Ștergere
    15. Si aici si dincolo!:)

      Ștergere
    16. 18:40,
      sunt eu...sunt eu. Aici... dincolo, precum si in multe alte locuri unde am scris fara sa ma semnez, caci vezi tu...numele este neimportant, conteaza informatia impartasita.
      Bineinteles, impartasita cu aceia care o accepta ca si informatie.
      Intotdeauna am incercat, sa ies din sfera conceptelor si sa "povestesc" mai degraba realitatea asa cum o vad eu.
      Insa sunt constient ca fiecare dintre noi reprezinta un univers in sine, iar adevarul poate fi vazut doar printr-o prisma personala a constiintei individuale. Totusi, adevarul este unul... insa poate fi diferit doar unghiul dinspre care se priveste catre acest unic adevar.
      Totul se rezuma la o simplitate extrema...sa nu va imaginati ca lucrurile sunt complicate, caci doar mintea noastra le complica la infinit...
      Este de ajuns sa stam din cand in cand in simtire si nu in minte, iar de aici, multe din conceptele mentale pe care le aveam in trecut si pe care construisem o imagine iluzorie a vietii, se vor narui precum ceva putrezit, vested...iar de aici incolo, odata cu naruirea vechiului va iesi la iveala, din aceasta simtire traita, autoconstienta de sine, va rasari un nou adevar...simplu si ...minunat, dar mai presus de toate... PROASPAT!

      PS. Constiinta atata timp cat este legata de individualitate, ne va duce inspre o interpretare a adevarului prezent in jurul si in interiorul nostru...intr-un oarecare fel... nu stiu cum sa va zic...dar ar putea fi simtita ca o separare intre noi si restul. Cu toate acestea, acest lucru este minunat... caci poate fi numita adevarata contemplare...
      Dar, de aici... din acest punct, incet, incet aceasta separare se va "topi" iar constientizarea ce inainte era legata de persoana (de sine insasi) se va intinde la infinit... caci nu exista limite! Limitele sunt doar zabrele ale mintii, iluzii!
      Deci se "moare"... incat din multitudine (istorii individuale)...se ramane in UNUL etern neschimbat, fara forma, fara imagine... eternul ce doar ESTE, un gol plin...
      PLINATATEA VIETII !!!

      Viata buna sa ai!:)

      Sorin T.

      Ștergere
    17. Superb, Sorin!! Scris in felul acesta, mesajul tau nu va mai fi contestat deloc! Acum nici sa nu-ti faci iluzii ca "poporul tau" il va recepta pe scara larga, dat fiind nivelul de... actual. Insa vor fi destui care sa-l perceapa, iar asta e un bun inceput. Si, cel mai important, cei cu care nu rezoneaza de nici un fel nu vor mai avea motive sa ironizeze :)
      Deci... cand apare cartea? (Nu astept neaparat un raspun acum. Doar... asteptam... :)
      Viata buna si tie/voua!

      Ștergere
  15. 21.43 si 22.00 sorostistii nu exista decat in mintea ta otravita de minciuni ca si Statul Paralel. Cine a mai pomenit ca un guvern aflat la putere cu majoritate in parlament sa se planga de propria conducere de parca nu ei ar fi la putere? Nu au cum sa-si justifice incompetenta si marlaniile fara margini si atunci inventeaza fantome ca Statul Paralel si sorosisti. ABERATII de oameni bolnavi de ura!Cum e posibil sa vrei sa fii condus de niste HOTI???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:12, din pacate schema ta din cap nu corespunde cu adevarul. Cei din strada sunt manipulati, vai de ei.

      Ștergere
    2. 16:41, stiti doar doua cuvinte: "manipulati" si "sorosisti". Vai de voi!

      Ștergere
    3. 10:11, vai de tine!

      Ștergere
  16. 17:12, asa estee! Bravooo!!! Cand nu merge treaba, altii sunt vinovati. Mama lor!

    RăspundețiȘtergere
  17. LUPTELE SE VOR DUCE LA ARAD !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/12/luptele-se-vor-duce-la-arad.html

    RăspundețiȘtergere
  18. romania nu a fost de acord cu delimitarea actulelor state din Serbia-asemanator cu dorinta de autonomie a ungurilor din Ardeal-motiv de discordie si conflictele sunt gata-e posibil ca sa scape sarbii arme si in Banat!

    RăspundețiȘtergere