miercuri, 27 iunie 2018

SOROŞ ??? TE RUGĂM , NU NE VINDE LUI SOROŞ !

                              Dragii mei,

Am simtit in suflet ca sa readuc in actualitate acest articol,pentru a revedea calea,pericolul spre care ne indreptam ca popor roman.
Avem nevoie de unire,avem nevoie de stabilitate  si nu de ură a românului impotriva românului.
Daca se va intampla o nenorocire in Romania,va fi numai din cauza noastra,numai din cauza celor care vor sa destabilizeze Romania si totodata ,sa invrajbeasca românii contra români.
Iata:


Noapte de 11-12 Februarie 2017 ,ora 3,40 !

                       Frati  români !

S -a pus un preţ cu multe zerouri pentru ROMÂNIA  noastra!!!

Acum mai mult ca niciodata,trebuie să fim uniti si să nu acceptam ca ROMÂNIA SFANTA, sa fie vanduta acestui om fara niciun Dumnezeu.
Abia daca atipisem ,că m-au trezit glasuri multe care cântau la unison:

        A sosit ziua dreptății
Ziua sfântă a libertății
Tot românul veselește
Romania întinerește

Noi suntem români
Noi suntem români
Noi suntem aici
În veci stăpâni

Ardelean, copil de munte
Ia, ridică-ți a ta frunte
Și te-nsuflă de mândrie
Că ești fiu de Românie

Noi suntem români
Noi suntem români
Noi suntem aici
În veci stăpâni

Moldoveanul și munteanul
Sunt frați buni cu ardeleanul
http://Versuri.ro/w/hldm 
Trei români plini de putere
Că românu-n veci nu piere

Noi suntem români
Noi suntem români
Noi suntem aici
În veci stăpâni

Hai, români, lumea ne vede,
România-n noi se-ncrede
Că de-acum românu-n lume
Va fi vrednic de-al său nume

Noi suntem români
Noi suntem români
Noi suntem aici
În veci stăpâni

Noi suntem romani
Noi suntem romani
Noi suntem urmași
De-ai lui Traian

Vedeam frati români, în fata ochilor mei inchisi,vedeam pe toti conducatorii nostri .
Vedeam pe Decebal si pe Traian,pe  MIHAI VITEAZU, pe VLAD ŢEPES,pe STEFAN CEL MARE si SFANT,precum si pe multi altii cu tot cu ai lor soldati care ,cantau si marsaluiau pe o strada arhiplina,inconjurati de multa lumina alba.
Îi vedeam pe acesti stramosi ai nostri care ,au platit cu viata lor pentru ca noi sa ne bucuram de ROMANIA zilelor noastre.
Vedeam soldati ,ca in imaginea de mai jos:
Image result for traian si decebalromans1..

Image result for traian si decebal.
Astfel de soldati vedeam ,cu acele creste pe cap, facute din pene colorate,aplicate pe pânză.

                         FRAŢI  ROMÂNI !

În aceasta noapte, DUMNEZEU mi-a aratat ,mi-a ingaduit sa aflu si sa vad ADEVARUL din spatele Protestelor care au dezbinat Poporul Român.
Iata frati români, cine ne cumpără ROMÂNIA noastra :

                              George Soros !

                        Image result..

Iar acum, vă voi arăta ADEVARUL  LUI DUMNEZEU,frati români.
Iata ce spunea un glas, pe fondul muzical al cantecului "NOI SUNTEM ROMÂNI",cantat atat de frumos de stramosii nostri care, au luptat pentru ROMÂNIA SFANTA,pentru o ROMÂNIE unită.

                    " Eu cred că pe Victor Ponta,l-ar fi omorât.
Iar un glas afirma:  
                     Daaaa! 
               Eu nu stiu  dacă Soros, ar trebui să intervină şi să oprească măcelul .
  Şi văd dragilor două SFINTE ICOANE,una cu MAICA  DOMNULUI si cu PRUNCUL IISUS in brate,iar a doua cu IISUS HRISTOS rastignit si cu fruntea însângerata.
Asa:
         Image result for maica domnului
Image result for iisus rastignit poze
                          Prin faţa acestor SFINTE ICOANE se desfasura un numar mare din multe cifre; si văd un bărbat care era cu spatele la mine si cu faţa spre SFINTELE ICOANE care lăcrimau:
 Iar aceasta persoana lată în spate,cu o haina neagra, adună precum IUDA cei 30 de arginti, adună o cifră care incepea cu :
                            5 454...........si urma frati români ,urma un sirag întreg de alte cifre ,pe care nu le-am putut retine.
Cel care aduna cifrele ce treceau prin faţa SFINTELOR  ICOANE, din care curgea izvor de lacrimi si sange de pe fruntea Lui IISUS HRISTOS,spune cu bucurie si cu satisfactie mare:
                 Este o cifră ,care merită......!
Iar in timp ce IUDA zilelor noastre culegea cifrele cu bucurie diavoleasca,un glas plange cu amar si -l imploră pe vanzătorul României Sfinte:
                          "Te rugăm ! (şi se îneaca în lacrimi si continuă)
           Te rugăm să nu ne vinzi lui SOROŞ !
                    Nu ne vinde lui Soroş ,te rugăăăăăm!"
 După care,totul dispare, dar rămane cântecul care ,rasuna in Cer si pe Pămant:
               

Nicolae Furdui Iancu - Noi suntem Romani (We are Romanians ...

https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI

Feb 26, 2009 - Uploaded by misterincome
This song has inspired Jordan Rudes in his "Jordan Rudes Ethno Instruments Demo 9" on youtube.com "Noi ...

Frati români,
Acum să-l întelgem pe VICTOR PONTA de ce a demisionat!
Acum sa intelegem ce s-a intamplat la COLECTIV ,acolo unde  au murit tinerii frumosi si liberi.
Acum să întelegem ce s-a incercat la Bamboo!

Frati Români!
Să nu le facem jocul!!!
Haideti să lăsam deoparte ura si dezbinarea, si sa ne dam mână cu mână,să facem cordon viu în jurul ROMÂNIEI SFINTE, si sa nu lăsam pe nimeni ca sa ne vanda TARA ROMÂNEASCA ,acestui om care nu mai are limite,si care a declarat singur ,precum că el, va trece si peste cadavre ,numai sa faca bani.Acesta este scopul lui în viaţă.
Frati Români !
Să oprim noi măcelul, înainte de a începe !
Să ne iubim si sa fim uniti !
În loc să aruncati în mine cu pietre si cu jigniri, mai bine sa facem ceva ca sa oprim macelul ce va urma, de nu vom fi uniţi.
Eu sunt doar Condeiul Duhului Sfant,al Mântuitorului IISUS HRISTOS.
Am promis Mântuitorului că voi scrie toate cate imi va arata si-mi va grai.
Iar EL,mi grait asa:
            "Tu esti Imaginea Mea!
              Să nu dai înapoi de la Înscrisurile tale !
               Altfel,vei da foc Credintei cele adevărate!"
Dumnezeu ne-a arătat nouă acum ,ADEVARUL SĂU!
De noi depinde ,daca ne apăram Tara,sau o lasam în mâinile lui SOROS.
Eu frati români, mi-am facut datoria de suflet faţă de voi,faţă de ROMÂNIA SFANTA,si faţă de IISUS HRISTOS,scriind aici, toate câte mi se arata si mi se graieste.
DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ,sa faca o Minune si sa ne uneasca, ca sa fim traim din nou ca fratii, si sa ne iubim unii pe altii,nu sa ne urâm.
               Cu dragoste si cu iubire de Ţară,
                                               Maria.


60 de comentarii:

  1. Qui prodest? Suntem foarte putini care stiu ca asa o sa se intample. Si suntem putini, foarte. Nu foloseste nimanui, asa meritam pana cand vom intelege. Trebuie sa trecem noi ca popor roman, prin cernere, pentru a ajunge ceea ce trebuie sa ajungem. Soros azi e maine nu mai e. El e doar o alta marioneta care a acceptat sa spuna public care sunt intentiile lui. Sunt altii in spatele lui mult mai periculosi. Noi ca romani suntem foarte rai, incredibil chiar. Sunt foarte putini bunicei, nu buni. Avem nevoie de oameni buni. Si asa intreaga umanitate e intr un declin foarte avansat unde singura cale de curatare este razboiul, revolutia, tot ce rezulta din schimbare brusca. Nu imi place dar asta este adevarul din pacate. Nu dragostea de Dumnezeu ii aduna pe oameni la biserica ci teama de chinurile iadului. Si asa noi economic suntem sub pamant, traim de azi pe maine. Acum suntem incolonati catre ultimul drum. Ni se ia conexiunea la matricea stramoseasca. Adica, nu ne mai intereseaza daca acest pamant a fost protejat cu sange, nu acaparat ci protejat. Nu mai conteaza ca unii si au dat viata ca sa avem ce manca, sa fim cu neatarnare(liberi). Oricum vom mai ramane foarte putini ca numar in tara asta. Daca se va mai numi asa. Degeaba. Ca Romania sa ajunga tara sfanta trebuie sa se produca cernerea primo secundo urmeaza raiul pe pamant. Dar nu doar o singura cernere vor fi mai multe. Doamna, stiu ca nu spuneti chiar totul, inclusiv in carti, stiti ca indiferent ce semnale de alarma trageti sunt degeaba. Raul se va produce indiferent pentru ca trebuie. Romanii sunt si au fost un popor care se conduce cu parul daca vrem sa fim ca occidentul in privinta bunului simt. Indiferent ce si cum tot la par ajungem. Si dpdv fizic dar si moral. Asa suntem noi altfel nu se poate Cine nu vrea sa recunoasca, spune ca nu e adevarat. Inseamna ca nu se uita bine in jurul lui. Si oricum, noua nu ne a vrut binele nici o tara. Degeaba ne amagim ba cu europa ba cu america sau china sau germania, etc. Nimeni. Sa ne intre bine in cap. Cum zicea Lenin: cu romanii nici prieteni, nici dusmani. Asa trebuie sa fim noi cu toate tarile lumii. Dar nu, noi ne facem pres in fata lor. Se pare ca avem nevoie sa fim condusi de cineva strain. Nu ma mir daca maine, poimaine romanii vor vrea ca sa ne conduca printul Charles al Angliei. Nu ma mir deloc. Dar cu ce pret. Nimeni nu cauta cauza de ce am ajuns in situatia asta. Repet, ce trebuie sa se intample se va intampla. Asta este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.18.58.ati scris un comentariu foarte real si argumentat.Felicitari ! As sublinia doua idei care ar trebui sa le dea romanilor subiect de gandire : ''Nu dragostea de Dumnezeu ii aduna pe oameni la biserica,ci teama de chinurile iadului'' si inca ceva extrem de important,ceva ce nu am mai vazut scris pe aici : ''Ni se ia conexiunea la matricea stramoseasca''...Aceasta ultima fraza mi se pare ca exprima cel mai mare pericol...Respectele mele pentru luciditatea de care dati dovada...

      Ștergere
  2. Foarte frumos Maria!!! esti o binecuvantata de Dumnezeu. Ma rog din tot sufletul ca bunul Dumnezeu sa ocroteasca Romania, sa-i "secere" pe toti tradatorii si vanzatorii ei! Dumnezeu face miracole , iar daca vom fi uniti vom trai miracolul promis noua. Doamne ocroteste Romania si pe romani oriunde ei se afla pe acest pamant!

    P.S. nu inteleg, securisti nu pazesc tara? comanda doar justitia in a face procese sau in a da verdicte??????

    RăspundețiȘtergere
  3. Romanii ar trebui sa se trezeasca in sfarsit si sa iesim in strada cat mai multi pentru a scapa tara de Iohannis, Kovesi si ceilalti sorososti! Doamne ajuta! Felicitari, doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria,sunteți sigură că cel care strânge monezile , nu e dl Voiculescu ??? Emisiuni de la antena 3 și Alessandra Stoicescu au primit premii de la fundația lui Soroș !!!! CINE PE CINE DEZBINĂ ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi protestatari! pe langa lozincile pe care le strigati cu:"JOS PENALII" sau" "CIUMA ROSIE egalPSD" mai trebue sa strigati si :JOS PENALII din :PNL +PDL,PMP,UDMR, JOS CIUMA PORTOCALIE, JOS CIUMA GALBENA,JOS CIUMA ALBASTRA... asta ca sa fiti corecti sa nu se inteleaga ca a-ti fi de partea celorlalti HOTI pe care nu-i mentionati deloc. Si daca totusi V-ATI TREZIT DIN SOMN, strigati si JOS MAFIA care a devalizat intreaga Romanie, JOS clica celor care au distrus padurile, JOS cei care au distrus si vandut pe nimic flota,...etc JOS TRADATORII DIN SERVICIILE SECRETE...etc, etc, etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate! Stim foarte bine cum a fost cu BASESCU,cu BLAGA,cu UDREA si BICA,si cu toti hotii galbeni si portocalii. Toti tipă pe PSD,de parca PSD ar sta numai intr-o singura persoana,adica in DRAGNEA. Sunt si in PSD hoti, poate si DRAGNEA,dar asta nu inseamna ca ne dorim ca sa revina poortocaliii si albastrii la putere. Acestia ne-au taiat salariile, au desfiintat scoli si spitale,au taiat pensiile, au taiat fondurile pentru retete gratuite, au facut toate relele pamantului. Apoi, li s-a dat voie sa fuga din ROMANIA cu banii furati din bugetul Statului. Cine fura,cine distruge ROMANIA si se dovedeste,trebuie sa plateasca conform LEGILOR ROMANIEI,indiferent de PARTIDUL din care face parte. Ar trebui ca nimeni sa nu fie mai presus de LEGE! Ori PRESEDINTELE IOHANNIS se crede mai presus de LEGE. Vom vedea. După cum vedeti,voi cei care aveti alta optiune decat noi cei care tinem cu aceasta guvernare proasta cum o numiti voi, nu jignim pe nimeni. Nu tipam, nu blestemam, ci cerem in mod legal si civilizat, ca acei care au furat si distrus TARA,sa plateasca ; dar sa plateasca după o JUDECATA dreapta si definitiva,nu după dreptatea celor care striga in strada ,acelor care jignesc si ameninta pe oricine are o alta optiune decat ei. Unde va este demnitatea? Unde va este rusinea si unde va sunt cei 7 ani de-acasa? Nu se poate! Nu traim in VESTUL SALBATIC! Suntem oameni civilizati, intelepti, si ne putem suporta si respecta unii pe altii,chiar daca avem o alta optiune de VOT. Aici este vorba de VOT si nicidecum ca tinem cu INFRACTORII. INFRACTORII vor plati pentru tot ce nu au facut,si pentru tot ce au facut rău. Dar asta nu ne da dreptul ca sa improscam cu lături pe oamenii care incearca sa aduca ROMANIA pe linia de plutire. Stim cum a fost sub conducerea portocaliilor si albastrilor. Ati vazut ce averi si palate au ??? Sa aceasta nu se pune ???
      Va avertizez ca orice COMENTARIU jignitor si plin de injurii nu-l voi publica,indiferent de ce culoare va fi Comentariul.

      Ștergere
    2. Averi si palate au toti , iar culoarea partidului e cameleonica, toti au trecut din stanga in dreapta si viceversa , important este sa fie si opozitie , altfel avem regim totalitar, dictatura .

      Ștergere
    3. Dna Maria nu vreau să vă supărați dar în 1990 (când țara nu AVEA DATORII) cine au fost la putere ???Țara a fost jefuită de toți care au fost la putere (inclusiv p.s.d. al dvs) Aveți idee ce avere are dl.Dragnea ?Dvs îl vedeți pe Iohannis neamț (și e căsătorit cu o româncă) și pe Sevil Șhhaideh româncă (și e căsătorită cu un arab) Dacă Iohanis ar fi divorțat și ar fi avut o amantă care at putea să-i fie fiică ce ar fi fost la gura dvs !!!!Sunt multe de spus dar .....la ce bun

      Ștergere
    4. Nu ma intereseaza viata particulara a nimanui ! Asadar,ma judeci gresit ! Nu uita ca JUDECATA este a LUI IISUS HRISTOS !

      Ștergere
    5. Pai noi vedem ca Dragnea este mai presus de lege, nu Johannis. Iar PSD sta intr-un singur om : Dragnea .Chiar nu vedeti adevarul , care este unul singur ?! Mare este disperarea in tabara hotilor si penalilor ,daca veniti cu astfel de dezinformari si rastalmaciri.Sa va fie rusine obrazului.

      Ștergere
    6. Doamna Maria nu mai spuneti nimic de Vot ,ca PSD a luat numai 17% din electorat , adica 3 milioane , in timp ce Johannis are 6 milioane ! PSD a castigat pt. ca nu au iesit oamenii la vot, iar acum nu mai reprezinta poporul. Este asa greu de inteles ? Dragnea are vreo 20000 voturi, ca parlamentar si nu reprezinta Romania .

      Ștergere

    7. Anonim28 iunie 2018, 00:40
      Serios? DECIZIA CURTII CONSTITUTIONALE este obligatorie si trebuie respectata ! Sa le fie rusine celor care improsca cu mizerii si cu minciuni!

      Ștergere
    8. Bravooo an. 00:47!

      Ștergere
    9. 01:05 Serios ?! Care decizie a Curtii Constitutionale trebuie respectata ,aia care este in favoarea lui Dragnea sau aceea in care ,in urma unui referendum trebuiau sa fie 300 de parlamentari ?! De ce nu sunteti corecta pana la capat ?Tradati Romania si pe romani cu astfel de dezinformari...Lidia

      Ștergere
    10. Doamna Maria , Dragnea isi modifica legea pe care a fost condamnat . E normal si corect asa in fata lui Dumnezeu ? De ce nu isi da demisia deoarece a fost condamnat de 2 instante ? Tot pe Johannis il gasiti vinovat ? Fiti cinstita si spuneti adevarul , nu propaganda PSD ului.

      Ștergere
    11. Decizia CCR este data de prietenul Dorneanu si nu este legala . Ce este asa greu de inteles ? Daca era respectata decizia CCR in care Parlamentul era format din 300 de parlamentari ,Dragnea probabil nu intra in parlament .Deci despre ce vorbim ?! Cine este condamnat penal de 2 ori Dragnea sau Johannis ? Cine a luat bani de la copilasii din Teleorman sa îi dea la partid ?! Dumnezeu e sus si va vede ca tineti cu penalii...

      Ștergere
    12. 00:47, ii vedea tu in curand cat are PSD, nu subestima. Iohannis nu a fost votat cu adevarat cu cat crezi tu ci a fost instalat de Servicii la ordinul Globalistilor Progresisti. Asa a fost si cu Basescu la al doilea mandat al lui. De aia sunt pupaciosii acestor Globalisti, amandoi, si joaca precum papusile pe sarma.

      Ștergere
    13. Sorosisti care ii slujiti pe progresistii-globalisti, nu mai pupati strainii intre coarne. Treziti-va din nebunia care v-a cuprins si nu mai slugariti pe la porti straine jucand dupa cum va canta strainul.

      "Cine-au îndrăgit străinii,
      Mânca-i-ar inima câinii,
      Mânca-i-ar casa pustia,
      Și neamul nemernicia!"

      Doină
      de Mihai Eminescu

      Ștergere
    14. Ce tot aveti cu PSD,Mai! Ce ,in partidul asta e doar Dragnea? In PNL nu sunt hoti sau ai uitat ce au facut ?!

      Ștergere
    15. 15.09 daca te-ar auzi Eminescu cum i-ai folosit versurile, s-ar rasuci in mormant de indignare.

      Ștergere
  6. La propaganda lui Soros nu mai pun botul numai ONG-urile ci mai nou si sefi de servici care tocmai au o intilnire in Belgia.De Banul ochiul Dracului.

    RăspundețiȘtergere
  7. 18,58 Tot ce se va intimpla depinde de cum v-om actiona noi romanii si mai ales sa nu fim fatalisti.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai ales sa nu umblam cu minciuni gen Soros ,inventate de consultantii evrei ai lui Dragnea si de rusi. Pericolul vine de la Dragnea si de la Moscova ...

      Ștergere
    2. https://www.activenews.ro/externe/Mesaj-fara-precedent-din-Israel-Europenii-trebuie-sa-se-ridice-impotriva-Retelei-Soros-si-sa-si-apere-traditiile-si-valorile-nationale-de-planurile-subversive-ale-megalomaniacului-137855

      Ștergere
    3. 00:49, nu-s minciuni. Sorosistii sunt o realitate. Ii gasesti in strada, iesiti la comanda, unde urla ca dementii. Nu spune ca nu i-ai vazut.

      Ștergere
    4. Pe acestia nu au ochi ca sa-i vada ! Ci numai pe pensionari si pe oamenii de rand care se bucura ca li s-a mai dat 100 lei la salariu si la pensie. Pe acestia ţipa. Lucrurile bune ei nu le vad ! S-au marit pensii,s-au marit salariile medicilor si a profesorilor, s-au marit salariile in general, cu mai mult decat au taiat portocaliii si albastrii.S-au redeschis spitale,scoli si gradinite. Batranii au dreptul la retete gratuite; cei bolnavi grav de boli incurabile, au intâietate la tratamente. S-au indreptat multe lucruri in ROMANIA ,multre lucruri din cele desfiintate de PNL si de PDL. Blaga se lafaie pe plaja, la fel si Udrea si Bica, si multi altii care au distrus ROMANIA si Poporul roman. Oamenii acestia chiar au incercat si au reusit sa faca ceva pentru românii de rand. Daca Dragnea e vinovat,daca mai sunt si alti vinovati alaturi de el, sa plateasca; sa fie tras la raspundere. Dar asta nu inseamna ca in PARTIDUL de guvernamant sunt toti hoti,sunt toti infractori, iar PNL si USR,PDL sau PMP,acestia sunt buni.Daca am cauta cu amănuntul pste tot vom gasi si astfel de oameni care au profitat de functia pe care au avut-o intr-un partid sau in altul.

      Ștergere
    5. Cat tupeu poti avea 15:55! Te bucuri de maruntis. Tinerii nu au aceleasi dreptul ca ale tale? Daca pleaca tinerii(ca in ultimul timp) cine iti mai plateste pensia???

      Ștergere
  8. Cred că nu ne priveşte care este inamicul României, ci să ne reluăm lupta adevărată şi cu adevătar semnificativă, RUGĂCIUNEA. restul sunt doar prostiile inamicului făcute să ne distragă atenţia. Dumnezeu a spus că dacă doi sau mai mulţi ne vom pune de acord şi vom cere ceva în numele Lui, ne va da acel lucru, deci să ne punem de acord pentru a cere PACE ŞI UNITATE pentru mult iubita noastră ţară.

    RăspundețiȘtergere
  9. Puterea noastră stă în rugăciune, şi a venit momentul să ne mobilizăm. Eu mă rog zilnic pentru pacea ţării şi sper să mi se alăture şi alţii. Prin rugăciune putem muta munţii. nu e relevant cine pe cine plăteşte, nimeni nu este mai puternic decât Sfânta Treime. Dumnezeu aude fiecare cuvânt, deci nu trebuie să credem minciunile inamicului precum că noi suntem prea mici şi neimportanţi, RUGĂCIUNEA SCHIMBĂ TOT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu anonim 23:38 ! Asa este a venit vremea sa ne mobilizam sa fim uniti in cuget si simtiri cu toti romanii adevarati ce simt romaneste. Sa ne rugam cu toate puterile noastre sufletesti, cu credinta tare si sa ne iubim unii pe altii asa cum a poruncit Domnul nostru Iisus Hristos, care este adevaratul conducator al neamului romanesc. Sus capul frati romani si inimile la Dumnezeu si Maica Domnului. Doamne ajuta tuturor!!!!

      Ștergere
  10. Multa ura si dezbinare mai este,Doamne unde esti?

    RăspundețiȘtergere
  11. jocurile sunt facute din-afara Romaniei-ca sa nu spunem ca tara este lipsita dde aparare din pricina tineretului plecat in afara-zarurile sunt aruncate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia si PSD vor raul Romaniei , restul sunt vorbe in vant aruncate de manipulatori.

      Ștergere
    2. 12:11, gresit! RAUL ROMANIEI il vor globalistii progresisti pe care ii sustii tu. Ei vor raul pentru umanitate, cautand sa distruga natiuni. ACESTI GLOBALISITI vad in noi doar niste vite bune de microcipat. Pentru acesti GLOBALISTI, omul inseamna un numar, nimic altceva, pe care ei sa-l reduca cum vor, chiar si printr-un razboi. GLOBALISTII sunt REPREZENTANTII DIAVOLULUI pe pamant.

      Ștergere
    3. An.00.14.,12.11,16.27. fiecare din voi a exprimat o ''felie'' de adevar,dar nu ...intregul...''Puzzle''-ul e un pic mai complex,cautati toate ''piesele'',fara graba,fara partinire,fara patima...

      Ștergere
    4. Iohanul este slujitorul progresistilor globalisti. Joaca dupa cum ii canta ei.

      Ștergere
  12. Protestatarilor" teleghidati "pe cine vreti sa aduceti mai buni pe tradatorii de liberali usr-isti pe oamenii de"doua parale" ungurii Orban Ciolos sau alte personaje" de nimic"?Pe cine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa zic sti tu de originea lui Dragnea care este cuman si uraste pe romani.

      Ștergere
    2. 12:12, indrugi diversiuni prostesti.

      Ștergere
  13. Soros-priviti-i fata scimonosita-a ce aduce?=reptilian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar a ce seamana chipul lui Dragnea = extraterestru cu mustata sau hot la drumul mare cu antene ?

      Ștergere
    2. Multi-miliardarul George Soros (87) bate recordul pentru finanțarea haosului internațional. Dar in spatele lui îl vedem pe lăudatul Lord Nathanial Yakov Rothschild (81), susținătorul ideologic și financiar al sinistrului Soros.
      ...
      Organizația Soros, Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF) a finanțat organizații neguvernamentale (ONG) din întreaga lume cu peste 11 miliarde de dolari, promovând rasismul mai multor grupuri etnice, dizolvarea credinței creștine, promovarea avortului - uciderea copiilor . El este sinistrul care este contracepția finanțată de stat, sterilizarea și mutația lesbiană Gay, Bi-Sexual Transgender (LGBT).
      ...
      Maleficul George Soros, a alimentat cu bani protestele antiguvernamentale din Ungaria, Polonia, România, Slovacia și Republica Cehă, în încercarea de a schimba politicile în funcție de scopurile sale proprii. Președintele rus, Vladimir Putin, l-a alungat pe Soros și pe orice alte organizații legate de el din țară, acum trei ani, pentru aceeași trădare.
      În decembrie 2016, a fost făcut public faptul că Soros încearcă să răstoarne legile pro-life din Irlanda și Polonia, ambele țări catolice majoritare, oferindu-le milioane de dolari unor grupări străine pentru a organiza proteste.

      Mai multe, aici:
      https://europeansworldwide.wordpress.com/2017/11/19/in-the-shadow-of-satan/

      Ștergere
    3. Care 11 miliarde,numai in octombrie anul trecut ar fi transferat catre OSF 18 miliarde,s-a scris in presa.Evident,nu sunt numai banii lui.Ideea este ca acesti bani trebuie sa lucreze,sa produca rezultate.Din cele care-ti dau fiori pe sira spinarii.

      Ștergere
  14. Păcat că ați trăit atâția ani.Dar veți mai trăi multi și veți trece prin alta criza,dar veți înțelege oare că politica nu face casa buna cu religia.

    RăspundețiȘtergere
  15. O fi vreo valoare Dragnea asta de sar toti pe el.La noi asa se intampla,daca cineva conteaza pentru tara asta,e rastignit.Desi,la cat de nehotarat e...A vrut sa joace tenis si sa fumeze pipa pacii cu tabara ailalta.Uite ca nu se poate,castigul nu se imparte.E care pe care.In timpul asta tara tremura,zdrentuita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:36, Dragnea ii deranjeaza pe progresitii lui merkel, care au tentacule extinse pana in Romania. Lor le este teama ca nu isi pot face jocurile pana la capat, aici in Romania din cauza lui, de aceea se straduiesc sa-l elimine. Insa, Dragnea este diferit de restul fostilor leaderi de la psd, nu se lasa intimidat.
      A spus clar ca nu ii este teama de nici un pion al globalistilor si nu se lasa.
      Bine face!

      Ștergere
  16. Câți ani are Soros asta? Cam 100. Pai la 100 de ani abia mai deschide ochii, alta treaba chiar nu are decat să ne cumpere pe noi? Hai sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:50, Soros nu-si vede de treaba la anii pe care ii are. El este slujitorul necuratului, un globalist care umbla sa strice identitati nationale.

      Ștergere
    2. Exact, an.11:50! Dar crezi ca ei gandesc? NU! Stiu doar sa caute un tap ispasitor ori de cate ori nu le ies mofturile.

      Ștergere
    3. 18:26, culmea dar multe state l-au dat afara pe Soros asta si pe ong-urile lui. Sa fim seriosi, acest Soros si-a cam bagat nasul prin multe tari cautand foloase si creând tensiuni si deranj.
      Romania trebuie sa faca la fel, sa-l trimta afara din aceasta tara.

      Ștergere
    4. 19.39 care-s alea „multe state”? Cele conduse de extremisti ca sa-si justifice furturile si minciunile?

      Ștergere
  17. Mai bine sa ne vanda lui dragnea & co, barem astia sunt seriosi , dau un leu in plus la pensie pentru prostime si ei isi dau 10000 (vezi pensiile speciale) , ca doar sunt votati de popor si muncesc din greu

    RăspundețiȘtergere
  18. 28 iun 12:14-ESTI SIMPATIC -EU NU-I SIMPATIZEZ PE NICIUNUL-AU NUMAI INTERESE LE STA CAPUL LA MINCIUNI SI PUTERE

    RăspundețiȘtergere
  19. Romania furata de 28 de ani este o PRADA inca FOARTE BOGATA,aur,argint si multe metale rare in toti muntii alaturi de gaze naturale de sute de miliarde dolari in est si Vest.
    Asa ca e normal ca au interesat pe Soros inca din primele zile ale revolutiei din 1989,dar el lucreaza intodeauna cu materialul clientului,COZILE de Topor din INTERIOR care se vind si tradeaza TARA pentru cei 30 de ARGINTI ai lui IUDA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este craciun! Ai surprins corect situatia!

      Ștergere
  20. 13:55, da, mai bine cum spui. Votantii sunt fericiti. Se spetesc cu spartul semintelor pe banca. Noroc ca vin pasarile si fac curat, cat de cat, dupa ei. Probabil si in casa lor tot asa este... numai ca acolo nu curata nimeni dupa ei. Imaginea care a arata lumii ca avem romani harnici a fost cea de la inundatiile din Moldova. Pompierii munceau, iar adevaratii romani(moldoveni, urmasii lui Stefan cel Mare) stateau pe margine, cu sticla in mana, si le dadeau indicatii. Da, foarte harnici! Sa nu le fie de deochi! Scarbele!

    RăspundețiȘtergere
  21. Rompetrol va exploata un nou zacamint de gaze in valoare de 40 miliarde de euro descoperit in jud. Buzau..
    Pe de alta parte un seic arab a investit 200 milioane euro pentru a controla firma care administreaza Balta mare a Brailei,cel mai bun pamint agricol al Romaniei.
    Deci...'are balta peste'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Are dreptate,ne trebuie o curatire generala de sus pana jos in scara ierarhica printr-un soc puternic dat de bunul Dumnezeu, sa apara oameni noi cu valori din matricea steamoseasca, cu dragoste adevarata de tara de oameni de
    Creatia intreaga si frumoasa a Bunului Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Good article. I will be facing many of these issues as well..

    RăspundețiȘtergere