vineri, 8 iunie 2018

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS VA FI CRITICAT DE TELEVIZIUNI !


                                         8 Iunie 2018,ora 6,10 dimineata !

                                           Dragii mei,

Astazi ma trezeste un glas care, spune ceva despre PRESEDINTELE ROMÂNIEI, d-l KLAUS  IOHANNIS.
Glasul spunea asa :

                "KLAUS  IOHANNIS criticat de Televiziuni "!

După care,glasul nu mai spune nimic ,iar eu dragilo,r ma grabesc a scrie cele auzite in caietul meu de căpătâi,iar acum,scriu aici pe Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.
Dragii mei,PRESEDINTELE a fost si este si-acum criticat de Televiziuni.
Dar, este posibil ca in aceasta perioada in care trebuie sa semneze Revocarea Sefei DNA, si-n aceste zile tulburi pentru ROMANIA ,ca PRESEDINTELE  să fie criticat mai mult ca de obicei.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa lumineze mintile celor care ne conduc, si s -avem parte de liniste sufleteasca si de pace în Romania.
                                   Cu dragoste,Maria.

68 de comentarii:

  1. Care televiziuni ??? Doar a3 si rtv critica de cand a ajuns președinte si rahatul ala de mircea badea latră non-stop a lătrat 10 ani cu basescu acum cu Iohannis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....dar domnia voastra de ce "latrati?" nu ar fi mai bine sa nu judecati pe nimeni ? putem avea opinii diferite.nu mai jigniti...nu mai judecati....

      Ștergere
    2. Desigur cu cel care a zis "sa traditi bine" IAR actualul cu "lucru bine facut" . S-a vazut ce bine am trait si traim, de asemenea se vede si "lucru bine facut"...de iohanis

      Ștergere
    3. Fără ca să jignesc pe careva indiferent la ce nivel s-ar afla...
      Dar totuşi Cât de naivi sunteți voi cei din sistemu'securist şi pupincuriştii lor... voi credeți că Dumnezeu bate cu bâta? Vine judecata celor care de 28 de ani a ținut în sclavie şi control antidemocratic tot poporul român.
      Chiar dacă va fi sau nu revoluție Dumnezeu va elibera țara de adevărații mari paraziți ai țării care nu le ajung salariile de 2000-5000 de euro oricum nemeritate.
      România va teece prin evenimente foarte grele timp de câțiva ani dar la poruca Lui Dumnezeu țara se va curăți de cei care au greşit nemăsurat de mult față de poporul român. Totuşi Nu vă mai certați şi injurați că oricum nimeni nu va scăpa de judecată.
      Poporul român are un destin MĂREȚ ŞI NOBIL însă mai întâi va fi "curățită" de toți cei care au ținut captiv toată țara în nedreptate cei 28 de ani.

      Ștergere
    4. Pai si nu avea motiv sa "latre"????
      Adica Base a fost solutia magnifica pentru noi??? Sau adta de acum????

      Ștergere
  2. Tudorel Toader anunţă când va fi pus noul şef al DNA

    'Legea pentru numirea şefului DNA prevede că se declanşează procedură publică, se face comisie, se văd condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii candidaţi, condiţii legale, fiecare candidat depune un program de management, se dă un termen de înscriere, se face evaluarea, se face propunerea către CSM, propunere care dacă va fi validată va ajunge la preşedinte. Practic, în procedura de selecţie, de la declanşare până la numire, nu sunt implicaţi decât ministrul Justiţiei, CSM şi preşedintele României. Dacă eu m-aş abate de la procedură, preşedintele mi-ar putea spune că este nelegală şi drept urmare, nu mă voi abate', a declarat Tudorel Toader.

    https://www.dcnews.ro/tudorel-toader-anunta-cand-va-fi-pus-noul-sef-al-dna_595720.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Este vorba de cel care a fost cel mai slab primar al Sibiului,care nu a tinut niciodata nici o audienta,cel mai nesimtit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi toti primarii ca el, Romania ar fi schimbata. Din pacate sunt putini. Ciuma rosie a distrus tara.

      Ștergere
    2. Si ciurma neagra la fel a distrus tara :soros cu ongurile lui, liberali, usr, rezist, Totò acestia ce FAC? Sunt Totò o APA si un pamant. Doar mila lui Dumnezeu mai salvezza Romania

      Ștergere
    3. 16:05 cum au distrus tara USR ,ongurile ,Soros etc ???! Au fost la guvernare ?Spui numai bazaconii ,puisor. Vezi ca Dragnea si cu Ponta au fost si sunt la putere de 7 ani, adica PSD !

      Ștergere
    4. 01:07, USR, Soros si pnl joaca la comanda globalistilor. Ei se inchina in fatza fiarei numita UE. Presedintele este pionul globalistilor. Nu au facut decat sa bage betze in roate celor de la guvernare. Un joc murdar de sabotaj au facut tot timpul.

      Ștergere
    5. Numai bazaconii anonim 01:07 ...Deci nu sunt incapabili cei de la guvernare Dragnea ,Viorica si ceilalti ...ci au fost sabotati de ong si de Johannis ???! Dar ce fac toata ziua la guvern ,pesedistii tai ? Mai incearca dar nu te crede nimeni.

      Ștergere
    6. 00:21, sabotajul UE este evident. Pionii merkelisti lucreaza de zor... dar tot aiurea, vei vedea. Romania nu este lada de gunoi a UE, sa inteleaga bine merkelistii.

      Ștergere
    7. Sabotajul PSD impreuna cu Rusia este clar si vor sa alipeasca Romania la Rusia .

      Ștergere
    8. Nah, vezi tu ca nu prea sti. Merkel este buna amica exact cu Rusia si cu Putin. Deci cine este amicul UE si amicul lui Merkel este si amicul lui Putin. Nu acuza PSD ca astia nu sunt cu rusii, intreab-o pe tov. Merkel. de amicitia pe care o poarta Rusiei.

      Ștergere
  4. Dumnezeu să le deschidă sufletul şi mintea,caci toți s-au găndit numai la persoana lor şi puțin le pasă de acest popor chinuit şi amărăt.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu să le deschidă sufletul şi mintea,caci toți s-au găndit numai la persoana lor şi puțin le pasă de acest popor chinuit şi amărăt.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  6. il doare-n cot pe johanis de popor-nici in fata altor tari nu e in stare sa-si apere tara lui-ii este gandul la distractii! iar partidele si guvernul trag sforile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii doare in cot pe cei din PSD. El face ce poate de unul singur.Nu vezi ce-i mai sustine Marie pe blog? Ce scarba imi fac! Si mai spune ca-i in numele lui Dumnezeu. Diavoloaica asta isi merita iadul.

      Ștergere
    2. Si face multe pentruca poate doar e presedinte nu ? "Lucru bine facut" se vede...

      Ștergere
    3. 16:08 Vezi ca la guvernare sunt PSD si ALDE de 7 ani ! Presedintele nu guverneaza ! Nu vezi ca Dragnea este putred de bogat si fura tara si pe romani ?

      Ștergere
    4. 01:11, presedintele nu guverneaza dar baga betze in roate si saboteaza guvernul. La asta se pricepe, asta face conform ordinelor sorosisto-merkeliste primite de la UE. Aaa, si mai face lucruri anticonstitutionale, de exemplu a iesit sa protesteze in strada impreuna cu ong-urile lui Soros facandu-si printre altele campanie. Tare, nu?

      Ștergere
    5. E clar ca esti postac platit mai 19:34. Ce fac iubitii tai sefi toata ziua in birou ?!

      Ștergere
    6. Bai nene 19:34 aia cu protestul a fost o singura data , dar Dragnea nu vezi ca duce tara de râpă ?! Nu-i mai gasi scuze , ca PSD ul stie numai sa fure, nu si sa guverneze. Nu mai da vina pe Soros ,Ong uri ,extraterestrii, dinozauri si alte bazaconii . Țara merge prost si e vina numai a PSD si ALDE.

      Ștergere
    7. 00:22, tu ai filme in cap.

      01:08 Din cate se vede sorosismul este un flagel urat care te-a cuprins, poate reusesti sa te decontaminezi.

      Ștergere
    8. Anonimus 13:53 ,vorbeste cu sefii tai din PSD sa nu mai gaseasca scuze pt propria lor incompetenta . PSD este la putere de 7 ani si a dus tara de rapa .Restul sunt vorbe.

      Ștergere
    9. Anonimus 09:10, vorbeste cu sefii tai de la PNL sa nu te mai indoctrineze si sa se autodenunte caci e plin partidul vostru de hoti si banditi. Visati ciolan, dar vrabia malai viseaza. Asa ca stati calmi, caci nu faceti nici cat o ceapa degerata, voi bateti recordul la hotie, aveti vechime si sunteti profesionisti la furat. Ati mai facut aceasta. Aveti antecedente.

      Ștergere
    10. 13:55 Profesionistii cei mai mari la furat sunt Dragnea si PSD ul, o stie tot romanul. Spunei lui Dragnea sa-si faca bagajul ca a venit momentul.

      Ștergere
    11. Hotia este de natura PNL-ista, caci acolo sunt ascunsi toti hotii grei din PDL. I-ati adoptat iar acum va conduc. PNL este de fapt un mic partid, insa din momentul in care a fost inghitit de PDL, ei au devenit PNL... aveau nevoie de culoarea vostra caci portocaliul s-a dovedit public extrem de toxic si a prins de veste toata lumea. Asa ca si-au tras pijamale galbene. Ce sa faceti daca i-ati primit, acuma asumati-va treaba aceasta.

      Ștergere
  7. Maria di PSD sa va ia dracu. Ati distrus tara si nu va lasati pana n-o sa mai fie nimic de ea.Daca as fi eu moartea v-as secera pe toti pt ca asta meritati:iadul. Tot acolo o sa ajungeti mizerii ce sunteti. Diavolul a pus stapanire pe tine si pe ciuma rosie dar Dumnezeu n-o sa va lase mult timp sa actionati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu care scrii testi o mizerie! Cum iti per miti sa aduci injuri aici? Spune-le celor care au distrus Romania ca sunt mizerii!

      Ștergere
    2. Exact ,PSD a distrus tara cu coruptia si furturile . Psd este la guvernare si oamenii o duc tot mai rau !

      Ștergere
    3. 01:13, cine a distrus tara este statul paralel, cel care serveste strainatatea, iar presedintele il cunoaste foarte bine.

      Ștergere
    4. PSD cu Dragnea si cu Ponta au dus tara in criza ,iar oamenii stiu foarte bine adevarul : Dragnea este un corupt si nu stie sa guverneze.

      Ștergere
    5. 01:10 ai vrea tu, dar nu este asa. Oamenii stiu prea bine cine sunteti si cu ce va ocupati voi, adeptii lui Soros.

      Ștergere
    6. 13:58 nu mai incerca sa prostesti oamenii : vina pt. marirea taxelor si micsorarea salariilor este numai a PSD .Nu stiu sa guverneze ,iar Dragnea este prietenul lui Soros si Benjamin Netanyahu, lor le-a vandut Rosia Montana.

      Ștergere
    7. 09:14, nu mai dezinforma caci Soros este un globalist progresist prieten cu Merkel si cu Iohannis, nicidecum cu Dragnea. Bati campii...

      "Liviu Dragnea: Nu ştiu ce are George Soros cu mine sau cu PSD, dar e ceva. Sunt prea multe lucruri care se leagă
      Liviu Dragnea a fost întrebat "ce are George Soros cu el sau cu PSD", liderul PSD spunând că nu ştie, dar este convins că "ceva e".

      "Asta este o întrebare la care aş vrea să am răspuns. Nu ştiu, dar ceva e, pentru că sunt prea multe lucruri care se leagă şi din prea multe părţi vin acest informaţii. Nu prea mai cred în coincidenţe", a spus Liviu Dragnea, citat de News.ro.

      Întrebat de unde are aceste informaţii, el a spus că "vorbeşte lumea".

      Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la România TV, că ancheta DNA privind aspecte publicate în urma investigaţiei jurnalistice a Rise Project nu îl vizează, deoarece el nu are nicio afacere în Brazilia şi nu a trasferat bani în această ţară, totul pornind de la George Soros, care este, în opinia sa, „un personaj malefic”.

      Şi premierul Mihai Tudose a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei PSD-ALDE, că este "evident" că miliardarul George Soros are interesul ca, destabilizându-l pe Liviu Dragnea, să destabilizeze partidul, coaliţia de guvernare, Executivul de la Bucureşti şi, în final, România."


      Ia de aici si informeaza-te:

      http://www.fluierul.ro/index.jsp?artcat=soros-network

      Ștergere
  8. Ii doare in cot pe toti politicienii de poporul roman . Toti cu furatul .

    RăspundețiȘtergere
  9. ''Premierul'' de la Grivco.

    RăspundețiȘtergere
  10. 16:11, cum iti permiti sa negi ca tara e pe duca? Atat de bine traiesti ca te dau avutiile afara din casa????? Asta inseamna ca te ocupi cu furatul.
    07:49 are dreptate. Dracul este in voi! Mizerie ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu este nici un glas care ss te trezească la realitate , și să-ți spună ce nenorocire a făcut Dragnea si partidul lui din biata noastră țară?
      Maria , tu trăiești bine ? Ești mulțumită de viața pe care o duc românii ?

      Ștergere
    2. Anonim16:57 ce legatura are dna Maria cu Dragnea? De ce nu faci tu nimic dacacesti asa pornit dar e mai usor sa intri aici si sa dai din clanta.

      Ștergere
  11. Anonim 16:57 vrei sa spui ca totul era minunat pana la Dragnea si totul s a dus de rapa din cauza lui? Vezi ca furia iti intuneca judecata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate 21:43 inaintea lui Dragnea a fost Ponta ...si tot Dragnea ca era secundul lui Ponta. Amandoi in PSD si au distrus tara.

      Ștergere
    2. 01:15, inainte de a scrie, te rog sa te gandesti mai bine. Ineptiile tale pe care le postezi sunt vizibile, mai mult tu faci propaganda aici, se vede cine esti.

      Ștergere
    3. Pai nu vezi ce guvern de incompetenti a adus Dragnea si cu Tariceanu ,mai 19:37 ? Mai sunt bani de pensii daca nu iau împrumuturi din strainatate mai agentule ?

      Ștergere
    4. 01:12, bani sunt, no stress. Nu au nevoie de imprumuturi. De ce inventezi?

      Ștergere
    5. 13:59 Nu mai sunt bani de pensii , deoarece PSD a dus tara de rapa. Pensiile sunt platite din imprumuturi externe de la statele UE .

      Ștergere
    6. Sunt bani de pensii 09:17, nu mai dezinforma.

      Ștergere
    7. 15:05 Nu mai sunt bani de pensii , a recunoscut si ministrul de finante , nu mai dezinforma !

      Ștergere
    8. 11:37, din contra, sunt bani la pensii. Au spus-o public guvernantii, inclusiv Min. Vasilescu.

      Ștergere
  12. pe Iohannis l-am vazut legat la maini intr-un loc intunecos.cred ca este prizonier undeva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Presedinte cu termen redus si vacante dese-cheia marilor 'succese'

    RăspundețiȘtergere
  14. 7,53 CIUMA ROSIE nu a fost in stare singura sa distruga tara pina nu si-a dat mina cu CIUMA BRUNA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:39, o actualizare, caci ai nevoie: vezi ca s-a nascut CIUMA SOROSISTA-MERKELISTA made in UE. Aceatsa cauta sa distruga tara noastra de foarte mult timp. Ar fi timpul sa te trezesti la realitate.

      Ștergere
    2. 19:42 faci ore suplimentare la partidul lui Dragnea ? Cat iei pe mesaj ? Poate ma bag si eu daca se merita...Hai ,nu fi secretos.

      Ștergere
    3. 01:14, daca tu esti postacul cuiva, asta nu inseamna ca altii care scriu aici sunt postacii cuiva.

      Ștergere
    4. 14:00 haide spune cat iti iei pe mesaj ...sau esti platit la ora ?!Sa stii ca cititorii de aici sunt mai greu de prostit , trebuie sa gasesti alta abordare...

      Ștergere
    5. 09:20, daca tu esti postacul cuiva, asta nu inseamna ca altii care scriu aici sunt postacii cuiva.
      Cititorii stiu prea bine cine sunteti voi sorosistilor, asa ca nu te mai stradui, caci nu ai ce demonstra.

      Ștergere
    6. 09:20 tu esti postacul ciumei rosii Dragnea ,nu incerca sa te ascunzi. Cat iei pe mesaj mai postac?

      Ștergere
    7. 11:39, daca tu iei bani este treaba ta, inseamna ca esti un postac sorosist-pnl-ist.
      Ce nu poti tu intelege este ca in aceasta tara exista si oameni care o iubesc si vad adevarul care trebuie spus nu tinut ascuns asa cum iti place tie. Este datoria fiecarui roman sa fie pentru adevar si dreptate.
      Adevarul, dreptatea si iubirea de tara, ar trebui sa fie in inima ta, nu altceva. Sacrificiul pentru Sfanta Tara si pentru acest Popor. Esti tu in stare sa te sacrifici pentru Patria Mama si pentru acest Popor minunat de bland si special?

      Ștergere
  15. 01.11 Asta mai lipsea ,sa guverneze 'Premierul de la Grivco' si am fi fost colonie totala.Aici a facut bine ca nu l-a acceptat Basescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar mai rau era daca Johannis accepta premierul de Teleorman, pe Dragnea. Hai lasa postarile si mai ia o pauza .

      Ștergere
  16. este criticat Johanis de marea parte in populatie-nimic constructiv nu se vede ii sta mintea la vacante-neamtul e egoist ce sa-i faci -numai la romani nu-i este mintea!

    RăspundețiȘtergere