luni, 25 iunie 2018

CATASTROFA ! CATASTROFA !


                                          Noapte de 24 -25 Iunie 2018,ora 1,15 !

                                             Dragii mei, 

In timp ce scriam la articolul anterior ,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul a grait de doua ori consecutiv asa:

                  "Catastrofă! Catastrofă !"

Prieteni dragi, m-a cutremurat si pe mine acest cuvant, si nu putem face decat sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi Fiii Săi si sa ne apere de tot necazul si de tot raul,Amin.

                                Image result for sfanta treime imagini
                      
                                  Cu dragoste,Maria.

89 de comentarii:

  1. Daumnezeu sa fie cu noi toti...Il rastignim in fiecare clipa,de milioane de ori,ca pe un inamic feroce...tot mai putini ne-ntoarcem si cerem iertare! De n-ar fi marii rugatori si facatori de bine,de mult ne-ar fi pierdut...sa deschidem inimile catre El,inca nu-i tarziu! Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare ce ne mai asteapta doamna Maria?
    Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de tot raul si necazul. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06.55 numai lucruri rele, draga, numai lucruri rele!

      Ștergere
    2. Te pup scumpa mea. Daca nu ne intoarcem la CREDINTA ne asteapta numai vremuri grele. Te imbratisez cu drag scumpa mea.

      Ștergere
  3. Extraterestrii monitorizeaza orice posibila folosire a armelor atomice de pamanteni si daca este cazul intervin pentru a minimiza consecintele sau chiar sa impiedice aceste actiuni iresponsabile ale pamantenilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveati o viziune cu Marea Adunare Nationala ,s-a implinit la Chisinau unde in piata cu acest nume sint mari manifestatii pentru invalidarea alegerilor pro-europeanului Nastase,manifestatia mai apare intr-o viziune comuna in acelasi timp-zi cu cele din Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.31 numai „impliniri” vezi, mai Craciune! Ce-ti mai place sa te amagesti!

      Ștergere
  5. Din surse, miercuri 27-06-2018 urmeaza sa se dea OUG pe Coduri Penale care printre altele va dezincrimina si pe autori.
    Statul este confiscat de borfasi si cel mai probabil incepe o situatie revolutionara.

    Ion Istrate scrie in cartea lui ca "Guvernul se va duce la Bellu".
    Bellu este cimitir in Bucuresti.

    In mod normal, crestinii ar trebui sa fie cei mai revoltati, se ataca fundamentul moral al societatii dar letargia sau chiar obedienta lor pentru PSD se explica prin alianta dintre borfasi si BOR.

    https://www.youtube.com/watch?v=yOagrcB7CUc

    Templul/Biserica (ca institutie) a fost dintotdeauna cel mai mare inamic a lui Iisus/Dumnezeu:
    - rastignirea si torturarea lui Isus
    - Inchizitia
    - complicele comunistilor
    - sustinatoare a borfasilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inchizitia nu a facut-o Biserica Ortodoxa,dar tu ori esti sectant,posedat,ori =rezistent=

      Ștergere
    2. 11:54, vorbesti aiurea!

      Ștergere
    3. Ma baiatule mai citeste si tu. Cind o lege este in dezbatere in parlament nu se poate da o OUG pe ia. Vai de capul vostru, nimic nu stiti si mai zapaciti si pe altii de cap cu prostiile voastre

      Ștergere
    4. Bai baiatule, esti prost rau. Ia-l pe Iohannis al tau ta duceti-va cat mai departe! Luati-o si pe Kovesi cu voi ca sa va tina de urat!

      Ștergere
    5. Inchizitia nu a facut-o Biserica Ortodoxa, ci Biserica Catolica...sunt foarte multi preoti care s-au opus comunismul si au sfarsit in puscariile comuniste,iar unii sunt Sfinti,dar padure cu uscaturi au fost in toate vremurile dar ignoranta dvstra o sa va coste pe lumea cealalta.

      Ștergere
  6. Bună ziua doamna Maria,sa-ți dăruiască Prea Sfântul Dumnezeu putere ca si până acum,îmi imaginez cât de dură este viața ta să vezi toate astea,să le simți si cate nopți fără să dormi linistită dar stiu că vei fi răsplătită pentru tot efortul tău.Prea BunulDumnezeu sa ne ierte caci noi pricinuim toate câte se întîmplă in lume ,iertată-mă si îți multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara dragii mei,

    În aceasta seara ne vedem in direct pe KANAL D ,incepand cu orele 23 ! Se va transmite live de la mine de-acasa ! Va astept cu mare drag ! ,Maria Ghiorghiu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara.Nu are legatura cu subiectul dar un baiatel pe nume Gabriel cu arsuri pe corp in proportie de 90/suta are nevoie de rugaciunile noaste.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara.Nu are legatura cu subiectul dar un baiatel pe nume Gabriel cu arsuri pe corp in proportie de 90/suta are nevoie de rugaciunile noaste.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma voi ruga cu multa dragoste sufleteasca ptr GABRIEL. DOAMNE AJUTA sa se fac bine ! Fiti puternica !

      Ștergere
  10. Doamne fereste an.18:32! Mai bine nu.

    RăspundețiȘtergere
  11. .... stiam ca se va intampla ceva. In intervalul 2017-2020. Asta e doar inceputul

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria sunteti incredibila!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua. Ati vazut si ceva despre Arad?

    RăspundețiȘtergere
  14. cutremur in rominia de 3,7 la 116km= mesaj simplu http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=116

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.56 da, daca inversezi numarul adica 7,3, poti considera ca „s-a adeverit”! :))

      Ștergere

    2. 116. Snobismul intelectual religios Mă jignește
      Miercuri, 15 iunie 2011 la ora 10:00
      Fiica Mea, astăzi îi avertizez pe discipolii Mei credincioși, care proclamă public Numele Meu, să urmeze Adevărul Învățăturilor Mele și să le trateze cu atenție. Îi iubesc pe toți cei care Mă urmează, mai ales pe aceia care sunt mereu umili.
      Sunt dezamăgit când îi văd pe creștinii solemni și zeloși care vorbesc despre Învățăturile Mele și încearcă să le analizeze într-o manieră zgomotoasă și dictatorială. Lor nu le este de ajuns să răspândească Cuvântul Meu, ci cred că Învățăturile Mele trebuie aduse în centrul unor dezbateri intelectuale, care servesc un singur țel, de a demonstra altora că ei sunt mai calificați să înțeleagă Cuvântul Meu Sfânt. Cu atâta râvnă doresc ei să demonstreze că au dreptate în discernământul lor, încât provoacă divizări printre credincioșii Mei. Devotamentul lor zelos și solemn față de Mine poate să-i facă deseori incapabili să Mă iubească cu iubire adevărată, care întotdeauna trebuie să pornească din umilință.
      Ei trebuie să-și potolească cuvântările zgomotoase, care sunt pline de critică intelectuală. Ei trebuie să se oprească și să asculte glasul Meu și să reziste tentației de a demonstra celorlalți cunoștințele lor din domeniul spiritual. Dacă ei continuă să procedeze astfel, se vor face vinovați de păcatul mândriei. Ei nu Mă cunosc deloc pe Mine, pentru că nu-și fac timp să stea în umilință și liniște în fața Ochilor Mei care văd totul.
      Atâta timp cât acești discipoli solemni nu devin mici în ochii Mei și nu se pleacă în fața Mea, Eu nu voi putea să-i atrag la Mine.
      Slăviți-Mă. Cinstiți Cuvântul Meu. Urmați exemplul Meu. Nu-i persecutați pe alții în Numele Meu, mai ales pe frații voștri creștini.:)))))

      Ștergere
    3. pobabil te amuza iati barca

      Ștergere
  15. Buna seara! Ma numesc Oana , am urmarit transmisia din seara aceasta si am vrut sa va informez ca ziua mea de nastere este pe 13 iulie! nu stiu daca are vreo legatura cu profetia dumneavoastra ,dar mie mi s-a parut intriganta aceasta coincidenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea,categoric nu este vorba despre tine ! Sa fii sanatoasa si fericita. Iata linkul cu articolul:CAMELIA BADA....... VA FI PLÂNSĂ , ÎN SPECIAL PE 13 IULIE
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../camelia-bada-va-fi-plansa-in-speci...
      Translate this page
      May 30, 2018 - Dragii mei, este clar ca vom auzi pe 13 Iulie de cineva cu acest nume,dar fireste, mai clar (prenumele)si care va fi plansa pe 13 iulie.

      Ștergere
    2. Sa de-a Domnul sa nu fie nimic insa citindu-va mesajul m-a facut sa ma gandesc la sarbatorirea zilei nationale a Frantei cu multe concerte si evenimente pe 13 iulie...o cantareata cu numele Camelia va canta intr-un loc special...

      Ștergere
  16. Puneti si pe youtube emisiunea sa o vad si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  17. V.a fi si eclipsa de luna ,cu luna sangerie cum vi s.a aratat. Va fi de durata...
    Sa vedem daca vor fi detectate si ozn.uri. De toata forma , va avea influenta si asupra lumii- si ma tem ca nu de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eclipsa cu luna sangerie va avea loc pe 27 iulie si va fi vazut din unele țări în special Israel cu o durata de o ora si câteva minute va fi cea mai lunga eclipsa de luna sangerie.Atunci se va împlini profeția dnei Maria.Aceasta eclipsa se spune ca va declansa pe pamant multe catastrofe si calamități cum nu a mai vazut omenirea si va fi un preambul al apocalipsei si semnul celei de-a doua veniri a lui Hristos pe pământ.

      Ștergere
    2. 18:13, este posibil asa ceva...!

      Ștergere
  18. Noul nume al romaniei . Catastrofa ...

    RăspundețiȘtergere
  19. Bine ati facut ca ati aparut si la Kanal D,e o televiziune mai urmarita,pentru diferitele emisiuni de tot felul de divertismente.Macar oamenii mai aud si de aceste lucruri,care are trebui sa-i puna pe ginduri, sa nu fie lumea chiar asa distrata,cind trebuie,sa se apropie si de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  20. V-am urmarit aseara la tv As dori sa-mi spuneti cum il vedeti pe tatal meu care a murit pe 11 iunie Numele lui este Dumitru tare ma doare ca a plecat

    RăspundețiȘtergere
  21. Carina Turcan arestata de rusi pentru spionaj acuza din inchisoare un scenariu,La Chisinau in piata MARII ADUNARI NATIONALE se acuza DICTATURA lui Plofotniuc pentru anularea Alegerii primarului proeuropean Nastase.'Curat SANTAJ'murdar rusesc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Demareaza constructia romaneasca a Conductei transcontinentale de gaz BRUA.Poate si asta ii deranjaza pe rusi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Iohanis inca nu a terminat saptamina 'cititului' hotaririi Curtii Constitutionale la `18 zile.
    Poate il ajuta Parlamentul cu un 'alfabet' al SUSPENDARII si o vacanta luuunga... pentru citit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:05, stai ca este cum abecedarul in mana, inca invata.

      Ștergere
    2. Anonim 10:05 știi cât a trecut de când românii au votat PARLAMENT CU 300 DE PARLAMENTARI ȘI CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A VALIDAT REZULTATUL VOTULUI???? Cap ai minte ce-ți mai trebuie!!!

      Ștergere
    3. 10.05 vezi sa nu fie suspendad PSD-ul de catre popor. Ne-am saturat de incompetenti la guvernare, fac tara de rusine si o trag inapoi. Jos cu guvernul de incompetenti si cu sustinatorii lor cu tot! Ar trebui bagati la puscarie pentru subminarea economiei si tradare de tara! Rusine!

      Ștergere
    4. Bravo, Iohanis!

      Ștergere
    5. Doamne ajută! E un neamț cu suflet de gheață!Priviți-i ochii şi uşor vă puteți da seama.MariaH

      Ștergere
    6. 19:57, ma faci sa rid!!!:) Asculta la mine, poporul este simpatizant PSD in mare parte, asa ca nu iti fa vise caci minoritatea se supune majoritatii, deci minoritatea ta se supune majoritatii, adica vointei poporului.

      Ștergere
    7. Anonim 13:02 cred că râzi chiar de tine . Marea majoritate (cum zici tu ) este formată și din localități unde votarea a fost 200% și din oameni care au votat dar ei ERAU MORȚI DE 5—6ANI Și nici asta nu ar fi fost o problemă dacă guvernau bine și nu i ar fi interesat decât bunăstarea lor,pensii speciale,angajări masive a rudelor,cunoștințelor,amantelor pe BANII NOȘTRII !!! AVEM PREA MULȚI PARLAMENTARI !!!

      Ștergere
    8. 14:44, te intreci in basme!

      Ștergere
    9. 20.59 daca ma uit bine si tu ai o privire de gheata numai ca esti romanca. Cred ca esti un om rau! Cine nu crede sa se uite la privirea ta de gheata!

      Ștergere
    10. 17:38, 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏! Jos palaria in fata ta!

      Ștergere
  24. Tinarul de 31 de ani din Cluj, care a plasat bomba intr-o cutie de bijuteri a fost arestat si este testat la psihiatrie.El spune ca nu pompierul ranit a fost tinta lui.

    RăspundețiȘtergere
  25. Asta noapte am visat trei tuburi de sticla de circa 0,50 cm largime, si aveau capac tot de sticla , erau bagate in pamint, si inafara se vedessi doar circa 0,50 cm, erau bagate in pamint verticale, erau puse la o distanta de circa 30-40 m una fata de alta, cu pozitia, una est, alta sud , una veste, si in toate aveste tuburi ardea un foc inspaimintator cu pocnituri, si eu sub scoarta paminteni peste tot era foc inspaimintator, aveste tuburi erau puse ca sa vedem noi ceea ce se intimpla sub pamint, EU cred ca mesajul spune despre Vezuviu (catastrofe) Sau un alt vulcan.Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fie ceva, deoarece si eu am visat ceva referitor la pamant!

      Ștergere
    2. Posibil Ika ca acele tuburi sa fie cosul unui vulcan care erupe .
      Iar cele 3 tuburi, sa fie o zi de 3 sau 3 saptamnai, 3 luni .

      Ștergere
    3. Cam asta s-ar putea intampla, 19:19 si, probabil, cat de curand!

      Ștergere
  26. Cred ca pe 13 iulie este vorba de Camelia Badalau, Doamne fereste , e frumoasa si tinara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11:04 cine este Camelia Bădălău ? Pe soția parlamentarului Bădălău o cheamă Rodica și pe fică o cheamă Ioana

      Ștergere
    2. Cine e Camelia Badalau?

      Ștergere
  27. Cioloş, la "Friends of Europe" o organizație condusă de Bilderbergi şi finanțată de Soros?

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1303835&title=ciolos-stimati-lideri-psd-o-demisie-de-onoare-nu-are-nimic-de-a-face-cu-drepturile-constitutionale-ce-onoare-ai-tu-mai-ciolos-cand-te-ai-bagat-la-friends-of-europe-o-organizatie-condusa-de-bilderbergi-si-finantata-de-soros-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.50 daca ii iei la puricat pe cei de la antena 3 o sa vezi ca unii dintre ei au avut de a face cu organizatii de ale lui Soros. Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai cunoscute moderatoare ale Antena 3, a beneficiat, in trecut, de o bursa acordata de una dintre fundatiile lui George Soros.Exista dovezi ca insasi cea mai premiata emisiune de la Antena 3, „In premiera”, a fost finantata de catre Fundatia Soros Romania. Potrivit logicii vehiculate de Gadea, Soros a platit Antena 3. Dovada este furnizata de Info Sud Est.Este vorba de investigatia jurnalistica “Dospeste mafia”, difuzata in doua episoade, in lunile septembrie si octombrie 2011, in cadrul emisiunii “In premiera”, realizata de Carmen Avram.

      http://www.aktual24.ro/culmea-penibilului-cea-mai-premiata-emisiune-de-la-antena-3-a-fost-finantata-de-fundatia-soros-dovada-ca-antena-3-este-platita-soros/

      Ștergere
    2. Poate ni-l vara de prim ministru in "guvernul meu" la a doua candidatura a lui iohanis. Atunci cu adevarat ar fi "lucru bine facut" si vai de ea Romanie si romani. Sper bunul Dumnezeu sa ne apere.

      Ștergere
    3. 20:07, ce tot o dai cu Antena 3? Nu ma uit la Antena 3 dar de aia tot vad ca Ciolos nu-i de treaba pentru ca este un un slugarnic la progresiti-globalisiti, uns cu toate alifiile.

      Ștergere
  28. Noua plingere penala impotriva lui Iohanis la Parchetul General de pe linga Curtea de Casatie si Justitie pentru abuz in SERVICIU ...pentru nepunerea in practica a hotaririi Curtii Constitutionale si demararea stringerii de semnaturi pentru suspendarea presedintelui

    RăspundețiȘtergere
  29. Toate mesajele transmite de Maria, chiar daca sint triste si se adeveresc, nu sint asa de importante , precum Este A DOUA VENIRE A LUI ISUS CARE VA FI CIT DE CURIND, prin toate mesajele transmise de la DUHUL SFINT, Dumnezeu vrea sa ne arate ce ceea ce spune Maria Este VOCEA DOMNULUI, CARE NE SPUNE INTOARCETI-VA CATRE CREDINTA , FITI BUNI , IERTATORI, MILOSTIVI, SI CREDINCIOSI, ISUS ESTE INAPOIA PORTILOR NOASTRE, PENTRU FOARTE PUTIN TIMP ESTE INCA MILOSTIV, DUPA CARE VA FU JUDECATORUL FOARTE SEVER. Ika

    RăspundețiȘtergere
  30. Ciao a tutti!
    Grazie alle vostre indicazioni, sono riuscita anch'io a trovare il canale Youtube del Kanal D ed a vedere l'intervista alla Signora Maria! Qui:
    https://youtu.be/R3kEk_oLEEY
    Purtroppo non sono riuscita a capire granché, ma penso di aver colto l'essenziale: ci sarà un lutto nazionale per una tragedia collettiva che accadrà, una devastante inondazione in Craiova che avrà l'effetto di uno tsunami.
    Ho capito bene? Purtroppo non si potevano attivare i sottotitoli in lingua italiana ed il resto del discorso mi è rimasto incomprensibile.
    Anche qui in Italia questa estate è anomala! Cali improvvisi di temperatura, più volte nella stessa giornata e bombe d'acqua sia al Nord che al Sud. Grandinate che lasciano paesaggi come innevati e freddo, danni ovunque per inondazioni, anche qui sulla riva del mare dove vivo io!
    Proprio come aveva previsto Maria!
    Ma sono convinta che se ce la mettiamo tutta e con cuore puro preghiamo Dio perché ci protegga Lui ci ascolterà ed attenuerà tutte queste catastrofi.
    Prego tanto anche per Gabriel, i bambini ed i ragazzi meritano sempre tutto il nostro amore incondizionato! Coraggio Gabriel, ce la farai e ne uscirai più forte di prima!
    A Maria un grande abbraccio!
    - - - - - - - -
    Bună tuturor!
    Datorită sugestiilor dvs., am reușit să găsesc canalul Kanal D Youtube și să văd interviul cu doamna Maria! aici:
    https://youtu.be/R3kEk_oLEEY
    Din păcate, nu am putut înțelege prea mult, dar cred că am înțeles esențialul: va exista un doliu național pentru o tragedie colectivă care se va întâmpla, o inundație devastatoare în Craiova care va avea efectul unui tsunami.
    Am înțeles corect? Din păcate, subtitrarea nu a putut fi activată în italiană, iar restul discursului a rămas de neînțeles pentru mine.
    Chiar și aici, în Italia, această vară este neobișnuită! bruscă a temperaturii Cali de mai multe ori în aceeași zi, și bombe de apă în nord și sud. grindinei care lasă peisaje, cum ar fi zăpadă și frig, daune oriunde la inundații, chiar aici, pe malul mării, unde locuiesc!
    La fel cum Mary se aștepta!
    Dar sunt convins că dacă o vom pune împreună și cu o inimă curată, ne rugăm lui Dumnezeu să ne protejeze. El ne va asculta și va atenua toate aceste catastrofe.
    Mă rog atât de mult pentru Gabriel, copiii și băieții merită mereu toată dragostea noastră necondiționată! Curaj Gabriel, o vei face și vei ieși mai tare decât înainte!
    O îmbrățișare mare pentru Maria!

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geraldine, grazie mille, sei una vera amica !!! Ti voglio tanto bene a te ed per tua famiglia...un baccione !!! Vio

      Ștergere
  31. e tragic ca primim mesaje incomplete

    RăspundețiȘtergere
  32. https://youtu.be/0b3sDCYG9Qc

    RăspundețiȘtergere
  33. in legatura cu mesajul dvs. din 18 iunie referitor la un spital care va fi evacuat : https://www.stiripesurse.ro/explozie-la-un-spital-din-texas-13-victime-ce-indica-primele-informa-ii_1273562.html

    RăspundețiȘtergere
  34. 20,07 azi a fost aratata la tv plecarea lui Coldea cu avionul in Belgia la un samit despre globalizare dar si pericolele internetulu ,tinut de ONG-uri cu sefi de stat si guverne.

    RăspundețiȘtergere
  35. 19,57 si 19 .58 Numirea premierului Viorica a fost facuta de Iohanis in 2 ore cum spunea Banciu 'in doi timpi si trei miscar pentru a pleca in vacanta.Atunci eu comentam pe blog ca numit=rea fara a astepta reacti din presa sau servicii a fost facuta asa rapid pentru a distruge Psd-ul si tara.Asa ca vinovatul e cel ce a numit-o,Iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  36. Zi-ne de PSD. Ce mai urmează d-na Maria? Pleaca Dragnea? Pleaca Viorica? Pleacă Iohanis? ...sau plecam noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IOHANIS va fi suspendat,Dragnea va fi in arest preventiv macar o zi, iar de Viorica inca nu stuiu nimic.
      Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA SUSPENDATA ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-suspendata-presedintele.h...
      Translate this page
      Jun 2, 2018 - KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT !!! ... Feb 4, 2017 - Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile .
      Dumnezeu există - Mărturii.: KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT !!!
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../klaus-iohannis-va-fi-suspendat.ht...
      Translate this page
      Feb 4, 2017 - KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT !!! ATENŢIE !!! Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile ..

      Ștergere
    2. Pe Dragnea nu il mai aresteaza preventiv. Dacă pierde în ultima instanță face pușcărie. Pe Iohannis, politicienii majoritari îl pot suspenda
      . Poate după ce pica moțiunea.

      Ștergere
    3. 13:10, probabil ca asa o sa fie!

      Ștergere
    4. 13:10, Dragnea nu va face puscarie, vei vedea!

      Ștergere
    5. Iohanis nu va fi suspendat, Dragnea ar trebui sa infunde puscaria si nu numai el ci si tot guvernul de incompetenti pentru subminarea ecomoniei si datoria enorma pe care au facut-o tarii iar Romania va fi suspendata pentru ca nu isi respecta obligatiile asumate cu UE. Multi ani cu executare lui Dragnea & comp.

      Ștergere
    6. Aaaa, 22:21, Iohannis trebuie sa infunde puscaria. Stie el de ce!

      Ștergere
    7. 22.43 daaa dar numai cu tine de mana!

      Ștergere
    8. 12:38, numai pana la intrare... iar de acolo, va regasiti amandoi, ca vorba aia: ce se aseamana se aduna!

      Ștergere
    9. 15:57, vezi ca scrie despre tine. http://asapteadimensiune.ro/pensionari-idioti-nu-mai-nenorociti-aceasta-tara.html

      Ștergere
    10. 19:19, habarnistule! O dai cu bata in balta, ca de obicei! Doar asa ne poti demonstra nesimtirea idioata care te poseda.
      Apropo, nu ti-ai trecut testul, stai prost cu "capacitatile".

      Ștergere
  37. Am visat az noapte ca va intra in eruptie un vulcan sub apa in Reino Unido dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  38. Am visat az noapte ca va izbucni un vulcan sub apa in PineIsland Antártida de marime Reino Unido eu am visat si am vazut scris atit retinut minte nu stiu ce inseamna sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne pazeseasca amin

    RăspundețiȘtergere
  39. Am visat az noapte ca va izbucni un vulcan sub apa in PineIsland Antártida de marime Reino Unido eu am visat si am vazut scris atit retinut minte nu stiu ce inseamna sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne pazeseasca amin

    RăspundețiȘtergere
  40. Am visat az noapte ca va izbucni un vulcan sub apa in PineIsland Antártida de marime Reino Unido eu am visat si am vazut scris atit retinut minte nu stiu ce inseamna sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne pazeseasca amin

    RăspundețiȘtergere
  41. https://www.agerpres.ro/planeta/2018/06/27/eruptie-vulcanica-in-galapagos-50-de-locuitori-evacuati--134934

    RăspundețiȘtergere