vineri, 29 iunie 2018

ROMÂNIA ! PREVESTIM PANICĂ SI GROAZĂ !


ROMÂNIA ! PREVESTIM PANICĂ SI GROAZĂ - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-prevestim-panica-si-groa...

Translate this page
Jul 22, 2017 - Sunt prevestite pentru Româniapanică si groază ! ... ROMANIA Sfanta,esteROMANIA DUHULUI SFANT si este ocrotita de orice rău dinafara.

                           22 Iulie 2017,ora 15,12 după amiază !

                                        Dragii mei,

În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

                 "ROMÂNIA !
Sunt prevestite pentru România, panică si groază !
Prevestim cu mult drag, si cu multă panică !"
Prieteni dragi, cine a pus gand rău ROMANIEI SFINTE, s-a inselat amarnic!
ROMANIA Sfanta,este ROMANIA DUHULUI SFANT si este ocrotita de orice rău dinafara.
DUMNEZEU va curata ROMANIA  SA de uscaturi,dar nu va ingadui altor forte negre sa-si bata joc de TARA SA SFANTA,de ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSLAIM. 
Noi s-avem CREDINTA dragilor, s-avem Dragoste fata de DUMNEZEU si fata de MAICUTA DOMNULUI, s-avem Iubire fata de Aproapele nostru si NADEJDE neclintita in AJUTORUL DIVIN.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA  LUMINII,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. "Prieteni dragi, cine a pus gand rău ROMANIEI SFINTE, s-a inselat amarnic!".

    Dragnea si PSD-ul care vor sa fure fara sa suporte rigorile legii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:23, legea manipulata de magistrati corupti care asculta de comanda de la Cotroceni. Despre ce rigori mai vorbim aici?! Totul este o mascarada orchestrata de la Bruxelles, prin pionii lor din tara, pe care toata lumea ii stie deja.

      Ștergere
    2. 23.30 saracul de tine cred ca suferi de conspiratita! Repede la psihiatru pana nu e prea tarziu.

      Ștergere
  2. Se pare ca prin multe si grele incercari avem de trecut. Sf. Pr. Arsenie Boca a spus "„Îmi pare rau de voi ca sunteti slabiti în credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pâna la moarte. Vor cadea si cei alesi. Îmi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte îngradiri. Vor lua totul!”. Doamne ajuta-ne si ne intareste ca noi romanii sa putem trece prin toate cate ne sunt date noua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum adica prevestim cu mult drag? E ceva bun in panica si groaza??

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi era greu de crezut profetia Parintelui Arsenie Boca in momentul cand spune ca vom fi atacati simultan de trei tari vecine, ca sa traiesc acum actiuni aiuritoare ale PSD care pot duce la iesirea Romaniei din UE si NATO si sa faca posibila materializarea profetiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. iarasi stergeti ce nu va multumeste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are tot dreptul si chiar noi am cerut ca postarile/comentariile ce contin exprimari triviale sa nu fie publicate.

      Ștergere
    2. 06.39 nu te mai face ca nu pricepi. Nu despre trivialități e vorba.

      Ștergere
    3. 06.39 cine sunteti voi sa cereti? Cu ce drept?

      Ștergere
  6. Ungaria face fata de Romania un joc fatarnic,deci profetia lui Arsenie Boca prinde contur,dar si cu ajutorul minoritarilor din interior-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria ,pentru cei care nu cred ce srieti dumneavoastra aici ,sa bage bine la cap ,ca tot ce ati scris si veti scrie se va intampla . Pana si vremea ne-o aratati si sfinti si sfanta cruce .Eu personal va urmaresc in fie care zi ,este ca si cum m-as informa din ziar sau mass-media,dar din pacate acolo sunt minciunu dar dumneavoastra scrieti adevarul de la DUHUL SFANT ! Va iubesc mult ,ma rog sa fiti sanatoasa si sa va BINECUVANTEZE DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  8. 30 iunie 06:39-eu vorbesc de mesaje serioase fara jigniri care sunt sterse fara motive-ca sunt cotroverse! normal lumea e diversificata -asa putem extrage binele de rau

    RăspundețiȘtergere
  9. 6,39 Dar nu sint sterse de doamna Maria de data asta ci direct din server de angajatii politici ai 'politrucului vrajbei nationale',care fac alergie la comentariile ADEVARATE despre seful lor 'premierul de la Grivco'.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cecilia , daca tu porti ochelari de cal , si vezi numai inainte si nu vezi si in laturi , asta numai este vina celor care vad si in laturi , .......fa o sfortare si incearca sa aprofundezi mai amanuntit , mai in detaliu,......poate dai de ADEVAR .

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria, confirmati ce spune 11.00 adica craciun?
    Altfel nu e decat un mincinos ordinar!

    RăspundețiȘtergere
  12. 11,32 Ar trebui sa ai si LOGICA in capul tau inainte de a face acuzatii 'ordinar'-e si nefondate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un articol din revista Intelligence atrage atentia despre pericolul mare care pindeste Romania si UE in cazul in care Rusia ar anexa de la Ucraina INSULA SERPILOR dupa modelul Crimeei punind accentund pe resursele de energie ale M Negre dar si ale celor din M Caspica in cazul blocarii Bosforului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Ministru Fifor se plinge de desele provocari ale rusilor in zona m Negre,iar Ucraina spune ca a indepartat un submarin care dadea tircoale insulei SERPILOR.
    Pe de alta parte slavii doresc Delta si asta doar pentru inceput ca feliul intii mai ales pentru blocarea UE dar si pentru ca are in larg mari resurse de gaze naturale.
    Se contureaza viziunea doamnei Maria cu tensionarea si intinderea Dobrogei ca o bucata de cauciuc,multi o doresc pentru legatura ei intre panslavisti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Act provocator-expansionist al Rusiei.Putin a dat un decret prin care regimentul 400 artilerie a fost denumit Transilvania,alaturi de alte regimente de tancuri, redenumite dupa urase din Ucraina,Polonia etc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria panica si groaza din tara asta va pleca.caci chiar Dumnezeu este hotarat sa distruga tara si refaca din nou.suntem o mizerie de popor.moralmente este renasterea acestui popor vor ramane putini dar acum acum si cei ce nu aveau vor avea si acest popor va devni exemplu intre toate popoarele lumii.aici va fi scaunul de domnie al Lui Dumnezeu 1000 de ani.asa ca prevestim cu drag groaza moarte si panica caci ce ramasita mizerii acestui popor va fi cernuta ca prin sita...cei ce vor ramane vor vedea fata Lui Dumnezeu si voe vedea cele 2 tronuri si cetatea coborata din cer de la Dumnezeu din care ies 2 rauri de foc ce vor strabate interg pamantul prim mari oceane.nu va mai fi boala si cel mai pacatos om va trai 120 de ani.cei mai drepti vor deveni nemuritori iar peste 1000 de ani vor fi inaltati de pe acest pamant toti si dusi catre o alta planeta.aceasta va ramane pustie din cauza lui satan.

    RăspundețiȘtergere