joi, 21 iunie 2018

PRIETENA MEA MARICELA ! MESAJ DE DINCOLO DE MOARTE !

                                           Image result for DUHUL SFANT IMAGINI.

                                         Noapte de 17 -18 Iunie 2018 ,ora 3,33!

                                       Dragii mei,

Astazi mi-am înmormântat cea mai buna Prietena de suflet,pe Maricela. A fost un suflet bun cu o inima mare si curata.
De pe mainile ei, au iesit multe generatii de elevi ai claselor I -IV .
Toti copii buni si care au ajuns oameni de nadejde in viata.
Dar iata ca după doar cateva ore de la înmormantare, târziu in noapte ma trezeste o lumina alba si stralucitaore ,si asfel ,vad un interior de Biserica si un sicriu in faţă,in dreapta stranei.
                      Image result for biserica imagini.
Nu vedeam cine este in sicriu,dar vedeam cine este aproape de acel sicriu; era nimeni alta decat, Maricela prietena mea de suflet.
Maricela era la un metru inaltime faţă de pămant, si privea spre mine care eram cu ea in SFANTA BISERICĂ la vreo 3 metri distanta de ea.
In Sfanta Biserica era un semiintuneric si nu mai era nimeni; doar DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI cu toti Sfintii Săi si noi doua. Cat despre acel sicriu,cred ca era al Maricelei,deoarece,ea privea spre sicriu si era imbracata exact asa cum o imbracasem noi după ce si-a dat Duhul.
Maricela priveste spre mine si ma intreaba fara cuvinte daca poate sa ia lumânarea de langa sicriu,din sfesnic.
Îi spun fara cuvinte ca da,poate s-o ia.
Atunci ,ca prin plutire Maricela ia lumanarea aprinsa cu mâna ei stanga, iar cu dreapta, in timp ce se deplasa ca prin plutire la 1 metru distanta de pămant ,a inceput sa mangaie peretii Sfintei Biserici pe care erau pictati SFINTII LUI DUMNEZEU si se ruga in soapta.
Maricela era extrem de bucuroasa ca, in sfarsit după 8 luni de zile de stat la pat in chin si suferinta ,a reusit sa ajunga la SFANTA BISERICA chiar daca a plecat dintre cei dragi.
Asadar fratilor,EXISTA VIATA DUPĂ MOARTE !
Sa nu va indoiti niciodata, de acest minunat DAR al LUI DUMNEZEU.
MARICELA a suferit timp de 5 ani de zile ;a luptat cu cancerul in toti acesti ani,iar pana la urma, boala cumplita a invins-o ,dar ea nu a cartit nicio clipa,nu a blestemat pe nimeni ca i-a dat aceasta boala . A suferit in lacrimi,in durere si-n tacere. Cu doua zile inainte sa moara,am adus un Preot s-o spovedeasca si s-o impartaseasca. A fost ultima zi in care a mai putut vorbi,apoi,a doua zi i s-a fcut SFANTUL MASLU,iar a treia zi la ora 17,50 pe 14 Iunie 2018 Maricela a plecat la Domnul.
Iar in noaptea de 19 spre 20 iunie a venit in vis la fata care a spalat-o imediat după ce-a murit, si i-a spus asa:

              " Vai ce bine m-ai spalat !
           Nu uita sa-mi aprinzi Candela zi de zi !"

Trebuie sa va spun ca pe timpul celor 8 luni de imobilizare la pat,Maricela nu a mai putut face baie in cada, ci era doar spalata cu un prosop ud la pat, sau cu servetele umede. Iar după ce a trecut la Domnul ,s-a bucurat si ea de o baie adevarata,asa cum îi placea ei, si a venit in visul acelei fete care a spalat-o ,ca sa-i spuna c-a spalat-o foarte bine. 
Prieteni dragi , exista viata după moarte si trebuie sa va amintesc ca ,nu luam cu noi decat faptele bune si Credinta pe care-am avut-o in inima si-n suflet.
Sa avem mare grija de sufletul nostru si sa-l hranim cu Dragoste si cu Credinta in Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu ne lepadam de HRISTOS DOMNUL care S-a rastignit pentru păcatele noastre ,si Caruia I se cuvinte toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                Cu dragoste,Maria.



 PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.        



                      








18 comentarii:

  1. Biserica ortodoxa este "tinda" raiului.

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU SA O IERTE ! Si sa.i rasplateasca suferinta din aceasta viata cu pace si odihna vesnica.
    Sincere condoleante familiei

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunul Dumnezeu sa odihneasca sufletul celor dragi noua doamna Maria cat si celor care au trecut la Domnul mai inainte, ma rog si pomenesc pe toti.
    Noi cei ramasi ne vine randul si trebuie sa ne rugam pentru ei si pentru noi ca Bunul Dumnezeu sa ne ierte si s-a ne miluiasca. Doamne Ajuta.cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara.Nu știu stau și mă întreb dacă cei plecați la Domnul simt același dor de noi cum ne este noua de ei.Oare știu ei cate lacrimi și regrete simțim noi pt.eDe foarte mult mă frământă aceasta întrebare.Sau poate cat de mult i_am iubit și nu le_am mărturisit în timpul vieții lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu erau pentru toata viata si probabil asa trebuia sa fie! Nu ei erau cei "meniti" de-a "pleca impreuna" in acelasi loc, in cazul cuplurilor, de ex. Totul are un scop precis si nu trebuie sa te deblochezi...

      Ștergere
    2. ...si "tu"(nu "nu") trebuie sa te deblochezi...

      Ștergere
    3. 22:04, sunt persoane care-s venite cu o treaba si doar pentru o anumita perioada, ca apoi, cand si-au terminat treaba sa plece, atata le-a fost "contractul" si "doar asa", nu altfel, cum tindem noi sa credem. Sunt persoane care au plecat dintre noi si oi nu le-am aratat suficiet respect si nu le-am declarat iubirea noastra, deoarece nu de aceea au fost ele venite, ci pentru ca sa " rezolve " partea care le era destinata a o echilibra pe "arborele lor genealogic", deci nu-i cazul sa ramai cu impresia ca trebuia altfel sa fie, ca nu-i asa... Au plecat cand si-au facut treaba pentru care-au venit, n-au venit pentru a le face "declaratii de dragoste", pentru asta o sa apara( sau este deja) persoana care este veita (si) pentru a fi langa tine vesnic.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Pentru 22:04:
      https://buna-vestire.net/2018/06/spovedania-contribuie-la-vindecarea-arborelui-genealogic.html#.Wyy1KEU34so.facebook

      Sa-ti fie de folos.

      Ștergere
  5. Dumnezeu s-o odihneasca in pace,ce putem face,nu plecat deodata toti,numai pe rind!

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria draga,dar de ce a trebuit sa sufere asa mult Maricela?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Impresionant...Dumnezeu sa-i aseze sufletul intre sfinti si sa-i mangaie pe cei ce i-au fost aproape! Doina

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca cere candela aprinsa inseamna ca traieste disperarea intunericului suferintei de pe Pamant.Nu va amagiti crezand ca slujba va va duce in Rai!Raiul este o stare de a Fii nu o locatie.Daca acea stare nu o dobandesti inainte de a muri,nu vei dobandi dcat realitatea in care p care ti-ai creat-o in viata.Dincolo vei trai intunericul la intensitate maxima daca nu realizezi ca tot ce gandesti se va infaptui imediat.Vei trai dintro frica in alta cand vei vedea ca nimic din ce ai crezut ca va fi dupa moarte nu este ci doar o continuare a ceea ce ai trait pe Pamant.Raiul se va manifesta numai daca sufletul se trezeste si incepe eliberarea de minte care ti-a fost inchisoare.In viata esti singurul creator al realitatii tale,asa va fi si "dincolo".Cine nu se trezeste inainte de moarte va trai in Iadul mintii sale,NUin vre-un IAD creat de Dumezeu

    RăspundețiȘtergere
  9. Condoleante celor apropiati si sa fie mangaiati in suferinta.Dumnezeu s-o odihneasca in pace!Cu piosenie aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ,scumpa mea Prietena de suflet !

      Ștergere
    2. Cu respect voi fi intotdeauna si ma aplec in fata Dvs.;Multumesc ca existati,aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  10. Dumnezeu să o ierte şi sa le dea putere rudelor .

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria,am o intrebare : baiatul si-a visat mama ? Si daca da,cum ? Nu pun aceste intrebari intamplator...P.S.Va rog,aveti mare grija de copil,e extrem de vulnerabil,stiu ce spun,am trecut prin asta,tot la varsta lui,tot cu mama.

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnul sa o odihneasca ,iar tuturor dragilor ei sa deie Domnul pace in suflet,ca a plecat in loc minunat,chiar daca celor ramasi pe Pamint vor dura un timp lipsa ei.

    RăspundețiȘtergere