miercuri, 20 iunie 2018

LUNA SÂNGERIE ÎNTR-UN CERC DE FOC , SI UN OZN IN FAŢA EI !



                            Noapte de 19 -20 Iunie 2018,ora 3,56 !

                                      Dragii mei,

În aceasta noapte,m-a trezit un glas si o lumina puternica care m-a cutremurat la propriu si astfel aveam in faţa ochilor inchisi (eu asa vad cel mai bine )un Cer de noapte si o Luna mare rosie, o Luna sângerie cuprinsa intr-un cerc de foc.

Asa arata Luna ,precum in imaginea de mai jos:
                               

                 Image result for LUNA SANGERIE.

Iar Cercul de foc, era de un rosu mai intens decat LUNA de pe Cer.
Iata un exemplu de Cerc de foc ,in imaginea de mai jos:


                               Image result for CERC DE FOC.

În faţa Lunii sângerii care era total cuprinsa in Cercul ca de foc, a apărut un OZN oval.Era un OZN usor transparent, era un OZN in miscare ca de plutire usoara.
Aud glas care spune asa:

                "Luna sângerie !
            Ia uite ce avem noi aici !"

Clipă în care,vad LUNA SÂNGERIE (rosie) cuprinsa in cercul de foc (rosu intens spre grena)iar la partea de sus a LUNII sângerii ,un OZN venea dinspre dreapta spre stanga.

                         Image result for ozn EXTRATERESTRI.

Prieteni dragi,după cum vedeti este al treilea MESAJ cu LUNA de pe CER,in decursul a doua zile.
Doua articole cu LUNA NEAGRA si acesta cu LUNA SÂNGERIE.
Ce inseamna oare si ce se va întampla cu omenirea,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu fermitate este faptul că,daca vom avea CREDINTA macar cat un graunte de mustar,vom fi ocrotiti si păziti de tot necazul si de toate Dezastrele atat noi cat si cei dragi noua. Vom putea primi si noi atunci Cuvantul Lui IISUS HRISTOS care spune:

             "Credinţa ta ,te-a vindecat !"

Iata:

„Credinţa ta te-a mântuit; mergi în pace!“

Duminica a 24-a după Rusalii (Învierea fiicei lui Iair) Luca 8, 41-56
În vremea aceea a venit la Iisus un om al cărui nume era Iair și care era mai-marele sinagogii. Și, căzând la picioarele lui Iisus, Îl ruga să intre în casa lui, că numai o fiică avea, ca de doisprezece ani, şi ea era pe moarte. Iar pe când se ducea Iisus şi mulţimile Îl împresurau, o femeie, care de doisprezece ani avea curgere de sânge şi cheltuise cu doctorii toată averea ei şi de nici unul n-a putut să fie vindecată, apropiindu-se pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui şi îndată s-a oprit curgerea sângelui ei. Și a zis Iisus: Cine s-a atins de Mine? Dar toţi tăgăduind, Petru şi ceilalţi care erau cu El au zis: Învăţătorule, mulţimile Te îmbulzesc şi Te strâmtorează, şi Tu întrebi: Cine s-a atins de Mine? Iar Iisus a zis: S-a atins de Mine cineva, căci am simţit o putere care a ieşit din Mine. Atunci femeia, văzându-se vădită, a venit tremurând şi, căzând înaintea Lui, a spus de faţă cu tot poporul din ce pricină s-a atins de El şi cum s-a tămăduit îndată. Iar El i-a zis: Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Mergi în pace! Pe când încă vorbea El, a venit cineva de la mai-marele sinagogii, zicând: A murit fiica ta. Nu mai supăra pe Învăţătorul. Dar Iisus, auzind, i-a răspuns: Nu te teme; crede numai şi se va izbăvi. Şi, venind în casă, n-a lăsat pe nimeni să intre cu El decât numai pe Petru, pe Ioan şi pe Iacob, pe tatăl copilei şi pe mamă. Și toți plângeau şi se tânguiau pentru ea. Iar El a zis: Nu plângeţi; n-a murit, ci doarme. Și râdeau de El, ştiind că a murit. Iar El, scoţând pe toţi afară şi apucând-o de mână, a strigat, zicând: Copilă, scoală-te! Şi duhul ei s-a întors şi a înviat îndată; şi a poruncit El să i se dea copilei să mănânce. Şi au rămas uimiţi părinţii ei. Iar El le-a poruncit să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.
Pasajul evanghelic al acestei duminici arată cum Domnul Iisus, întors în Capernaum împreună cu Apostolii Săi, tocmai Se îndrepta către casa lui Iair, rabinul iudeu care Îl rugase să vină şi să-i vindece fiica aflată pe patul de moarte.
Poporul îi asculta frecvent dumnezeieștile învățături și vedea minunile săvârșite de El. Pentru aceasta Iisus este rapid înconjurat de mulțimea care Îl asaltează, căutând să fie cât mai aproape de Dânsul. Există ascunse aici, în gestul apropierii, al atingerii, un limbaj de exprimare a afecțiunii pe care o porți față de cineva, fără a folosi cuvinte, cât și o întărire a propriei tale voințe din forța celui care-ți inspiră încredere.
Dar în această mulțime se afla cineva, o femeie. Aceasta purta pe trupul ei un stigmat, o boală căreia nu-i găsise leac de doisprezece ani, deși cheltuise mulți bani pe la doctorii vremii. Scurgerea sângelui de care suferea nu era doar o neputință a trupului ei, căci legea acelor vremuri îi dăduse și o conotație mai adâncă, considerând-o ne­curăție, încât nimeni nu putea, nu avea voie să se atingă de ea, ca să nu se întineze. Astfel, femeia aceasta al cărei nume nu ni-l dă Evanghelia resimțea o dublă suferin­ță: una fizică, datorată stării de durere și disconfort, cât și una sufletească, datorată însingurării, marginalizării.

Hristos vădește tămăduirea femeii pentru ca și alții să-i urmeze credința

Deși împresurat de această mulțime, Hristos citește, ca Dumnezeu întrupat, gândurile și inima fiecăruia. Tocmai de aceea, când această femeie vine și trece peste toate opreliștile impuse de cultura religioasă a vremii și chiar de greutatea de a ajunge până la Iisus, datorită aglomerației din jurul Lui, își întinde mâna, ca măcar să-I atingă poala hainei, El simte această atingere a credinței care a vindecat-o pe acea femeie.
Realitatea acestei minuni ar fi rămas ascunsă dacă Însuși Mijlocitorul ei nu ar fi căutat să o vădească. Sfântul Ioan Gură de Aur, în ale sale Omilii la Matei, explică gestul, afirmând că Domnul Hristos o face cunos­cută: „mai întâi ca să-i curme frica femeii, ca să nu trăiască neliniș­ti­tă… să-i îndrepte părerea ce o avea despre El, pentru că socotise că se poate tăinui de Hristos. Iar în al treilea rând, ca să arate tuturora credința ei, pentru a o urma și alții…” (Omilia XXXI).
Înțelegem, așadar, că vindeca­rea femeii de boala de care suferea s-a produs prin conjugarea puterilor sufletești și trupești, configurate în actul credinței și gestul atingerii de Iisus Hristos. 
Evidențierea minunii, ca și a altora, asemănătoare cu aceasta, indică lucrarea înnoitoare, transformatoare și vindecătoare de bolile trupești și sufletești a cre­dinței în Hristos Iisus, manifestată în Biserică.
Potrivit învățăturii noastre de credință, Biserica este viața de comuniune a oamenilor cu Dumnezeu prin Hristos în Duhul Sfânt, manifestată concret prin acte de credință, prin participarea la aceleași Sfinte Taine și slujbe săvârșite de cei învestiți cu puterea Duhului Sfânt în acest sens de către Hristos În­suși: episcopii și preoții.

Întâlnirea prin credință

Părintele Dumitru Stăniloae arată că oficierea Sfintelor Taine ale Bisericii, ca și a oricăror alte slujbe sau rugăciuni, se săvârșeş­te „la întâlnirea a două subiecte umane deschise prin credință Duhului Sfânt lucrător în ambi­anța Bisericii, întâlnire care se prelungește și în atingerea trupească directă între ele, sau prin mijlocirea unei materii. Nu materia și nici cuvintele rostite sau gesturile săvâr­șite, luate în ele însele, constituie Taina, ci ea se constituie în întâlnirea în cre­dință a celor două persoane în ambianța Bisericii plină de Duhul Sfânt și în atingerea trupească între cele două persoane, odată cu mărturisirea prin cuvinte a acestei credințe a lor: a uneia care să­vârșește Taina și a alteia care o primește” („Teologia Dogmatică Ortodoxă”, vol. III).
Astfel, prin toate cele șapte Sfinte Taine, în toate slujbele și rugăciunile Bisericii regăsim mărturisirea credinței, la care se adaugă gestul liturgic de atingere, care mijlocește lucrarea nevăzută a harului: în Taina Botezului: prin întreita afundare în apa sfințită; în Taina Mirungerii: prin pecetluirea cu Sfântul și Marele Mir a tuturor părților trupului; în Taina Euharistiei: prin împărtășirea cu însuși Trupul și Sângele Domnului; în Taina Spovedaniei: prin semnul și cuvintele dezlegării duhovnicului; în Taina Nunții: prin încununarea și binecuvântarea mirilor; în Taina Preoției: prin punerea mâinilor arhiereului; iar în Taina Maslului: prin ungerea bolnavului.
În contextul unei culturi și a unor influențe care ne propun închiderea egoistă a credinței în chip individualist („de ce să mai mergem la biserică, că doar ne putem ruga și acasă”), înțelegem din Evanghelia de astăzi cât de importantă este prezența noastră în biserici, participând la slujbele oficiate aici „cu frică de Dumnezeu, cu credință și cu dragoste”, cum ne îndrumă dumnezeiescul Hrisostom în Liturghia sa. Ce frumos ne spunea părintele Teofil: „Cum să ai pace în suflet dacă tu nu vii la biserică, unde preotul transmite adesea binecuvântarea: Pace tuturor!”
Această prezență în sfântul locaș ne face mai conștienți de împreuna noastră lucrare cu Hristos Domnul la izbăvirea sufletelor noastre, la sfințirea trupurilor noastre și a cosmosului, întru auzirea dumnezeieștilor cuvinte: „Îndrăznește, fiică (fiule), credința ta te-a mântuit, mergi în pace“.

 PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.        





                      

10 comentarii:

  1. Ceva va fi ,poate va fi lovita de un meteorit si va influenta si Pamintul mai ales mareele oceanice,cutremure

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.105.net/news/tutto-news/249136/luna-rossa-il-27-luglio-ci-sara-leclissi-piu-lunga-del-secolo-ecco-tutto-cio-che-c-e-da-sapere.html

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/SSK4m4XX7BQ?t=1448

    RăspundețiȘtergere
  4. Ieremia 23
    25.Am auzit ce zic proorocii care profeţesc minciună în numele Meu. Ei zic: "Am visat, am văzut în vis".
    26.Până când proorocii aceştia vor spune minciuni şi vor vesti înşelătoria inimii lor?
    27.Cred ei cu visele lor, pe care şi le povestesc unul altuia, să facă uitat, poporului Meu, numele Meu, aşa cum au uitat părinţii lor numele Meu pentru Baal?
    28.Proorocul care a văzut vis, povestească-l ca vis, iar cel ce are cuvântul Meu, acela să spună cuvântul Meu adevărat. Ce legătură poate fi între pleavă şi grăuntele de grâu curat, zice Domnul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte adevarat an 08;05 .

    RăspundețiȘtergere
  6. OZN-urile ,prieteni cu necredincios,sau cu cei inselatati.

    RăspundețiȘtergere
  7. pe tine nu te schimba nimeni Maria Ghiorghiu dar nu are importanta.esti ridiculizata pana vei crede.cand vei crede imi vei scrie.dar te rog sa incepi cu scuzele capul plecat sabia nu-l taie.
    12. Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
    13. Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.
    14. Iar cerul s-a dat în lături, ca o carte de piele pe care o faci sul şi toţi munţii şi toate insulele s-au mişcat din locurile lor.
    15. Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile oştilor şi bogaţii şi cei puternici şi toţi robii şi toţi slobozii s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor,
    16. Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
    17. Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut un documentar in care se povestea faptul ca doi savanti rusi au studiat si au ajuns la concluzia ca Luna e articiala, goala si inauntru e baza extrateresra si mai sunt scrieri vechi care spun acelasi lucru, ca de acolo ne supravegheaza extraterestrii

    RăspundețiȘtergere
  9. si in cavernele pamantului sunt extraterestri-dar nu sunt cei buni ci acei care influenteaza negativ si se amesteca in treburile statelor--mai ales monariile avvide de putere si avere--n-o sa vedeti regi saraci!

    RăspundețiȘtergere
  10. a mai fost luna rosie-este vorba de ionizarea particulelor din jurul lunii nu neaparat de vreo intamplare nefasta

    RăspundețiȘtergere