joi, 7 iunie 2018

STATUL DE DREPT ??? STATUL DE DREPT NU MAI ARE POLITICĂ !


                            21  Februarie 2018,ora 22,17 !


                                        Dragii mei,

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune asa:

              "Statul de drept ?
           N-avem politică a Statului de drept !"

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, nici eu nu o sa comentez nimic referitor la acest Mesaj. 
Astept cu mult drag si Comentariile voastre !

                                Cu dragoste ,Maria.

22 de comentarii:

  1. Sâmbăta 9 iunie va fi acel miting PSD,oameni obligați sa vin din toată tara, iar pe lângă acest miting vor fi și proteste anti PSD, speram sa nu se stârneasca vreun conflict.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta ! Un conflict ar scoate opoziția in afara legi si arestările vor fi masive ca in Turcia . Nu are opoziția curaj sa facă scandal, de fapt unii au fugit din țara gen Rareș Bogdan, Iohanis si Multi alți.

      Ștergere
  2. http://loon.ro/teroarea-rosie-sute-de-plangeri-angajatii-la-stat-sunt-obligati-sa-vina-la-mitingul-psd-am-fost-amenintati-chiar-nu-ii-poate-opri-cineva-distribuie-sa-vada-toata-lumea-abuzul/

    RăspundețiȘtergere
  3. Stat de drept nu avem ,dar avem STAT DE DREPTI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu Maria cred ca acesta v a fi inceputul marii revoluti. Sper sa nu fie asa. Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu pace si liniste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără fitil rusesc nu va niciodată o revoluție in România.

      Ștergere
  5. De la mineriada la pedeseriada nu-i decat un pas, domnule Dragnea

    http://www.ziare.com/liviu-dragnea/psd/de-la-mineriada-la-pedeseriada-nu-i-decat-un-pas-domnule-dragnea-1516546

    RăspundețiȘtergere
  6. Statul de drept este acaparat de mafia PSD. Presedintele nu mai are atributii, Curtea Constitutionala a incaput pe mana PSD, la fel si Justitia.Se pregateste o dictatura si un mare jaf national. Iata de ce programul se guvernare al lui Dragnea continea atatea pomeni, ca sa ia ochii romanilor, pe el si gruparea lui de jefuitori vor da marele tun, Fondul Suveran de Investitii.Pomenile vor fi platite din bani imprumutati pe care generatii de-a randul le vor plati scump pe cand Dragnea si ai lui vor huzuri bine-mersi. S-ar putea sa iasa razboi civil. Cu mitingul asta de sambata se urmareste sa se distraga atentia lumii pentru ca ei sa faca manarii pe dedesupt asa cum a facut si acest Fond.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, Ha, Ha, ce bine imi pare, de mult aștept aceasta zi .

      Ștergere
  7. Dumnezeu și Maica Domnului să ocrotească poporul român! Politicienii sunt cei care incită spiritele apoi se retrag la adăpost. Cei care rămân la miting se pot invrăjbi între ei!Să ne apere Bunul Dumnezeu să nu mai fie vărsare de sânge!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa a făcut si ceașcă un miting pentru susținerea ordinii in țară...ce a ieșit in decembrie 1989 se știe!

      Ștergere
  8. IN ROMANIA NU EXISTA STAT DE DREPT-justitia a facut jocul politicienilor si partidelor care au fost la putere -au fost obligati DINAFARA-au profitat cat au putut si acum se desconspira unii pe altii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:10Acesta e adevarul !Balaurul turbat stiind a nu mai are timp sa conduca pe pamant(diavolul care lucreaza prin fiara UE) a pornit cu mare manie sa nimiceasca pe multi si a silit pe cei din fruntea tarii sa
      faca jocul lui si sa creeze discordie in popor.Fiara stie ca timpul ei a luat sfarsit ca vine Domnul Iisus si e manuoasa de aceea dicteaza dupa voia ei.Dar nu e singurul dusman al lui Dumnezeu al doilea este America iar al treilea proorocul mincinos.Cele 3 vor declansa Razboiul Mondial.Domnul Iisus nu va veni pana ce puterea poporului sfant nu va fi biruita de tot si va fi cu totul al lui Dumnezeu ca sa nu fie nimicit ca ceilalti cand Domnul va Judeca pamantul.Poporul roman trebuie sa inteleaga ca trece un mare examen fiind supus de diavol la mari nedreptati pt a se alege neghina din grau .Politica diavolului e"dezbina si stapaneste"de aceea ramaneti calmi si uniti nu faceti jocul fortelui intunericului fiti uniti in pace si rabdare suntem totusi un popor crestin .Chiar si conducatorii nostrii sunt greu incercati .Oricare guvern ar fi fost la fel de silit ar fi fost de cei din afara.Credeti ca liberalii ar fi tinut cu poporul ?Mai rau ar fi fost pt ca ei tin cu bogatasii.Rugati-va la Dumnezeu pt ca fortele intunericului cu Soros si altii vor sa piarda Romania.Rugati-va si stati calmi!

      Ștergere
  9. Acum m-asi duce, jos #Rezist! Hulligans go home !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am crezut (pt.prima data) in proiectul de tara al psd. Am sperat ca acum va fi altfel. Nici vorba. Proiectul de tara este o carte de colorat personaje: pitici, iepurasi si zana cea buna. Am crezut si ce spune maria, dar din pacate si aici am dat de zmei, balauri, soparle. Mai rau, am descoperit ca aici se promoveaza politica psd si nu cele sfinte. Cat de usor pot fi manipulati oamenii de buna credinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:30 Mergi la nani caci ti-e somnic, copilas!

      Ștergere
    2. 09:30 Ai dreptate.Toți sunt manipulați.Si pe blog se vorbeste doar de politica.Nu asta doreste Iisus..El nu ar fi de acord cu asa ceva.

      Ștergere
    3. 22:26, ce doreste Iisus tu nu cunosti. In caz ca nu sti, chiar si tu apartii unui partid religios...caci ortodoxia, catolicismul, etc. sunt partide religioase concurente (fiecare sustine ca detine adevarul, desi nu-i asa) iar linia promovata de fiecare este un soi de politica... religioasa.

      Ștergere
    4. 23.42 cum poti sa debitezi asemenea prostii? Auzi, ortodoxia e partid! Ti-a corupt mintea PSD-ul tau!
      Daca e sa ma iau dupa mintea ta ar insemna ca relia, de azi incolo, e PSD. Mai bine taceai ca filozof ramaneai. Doamne fereste-ne de asemenea minti intunecate!

      Ștergere
    5. 12:45, ortodoxia/catolicismul si orce alta orientare religioasa sunt partide religioase, fac politica religioasa. Au structura piramidala, au propriile reguli la care cei care au aderat trebuie sa se supuna. Nu te supui te revoca, adica te exclud. Functioneaza la fel ca si partidele politice. Sunt organizatii masonice de manipulare si acestea.
      Mai periculoasa este politica religioasa decat orice alta forma.
      PS.Partidele politice sunt la fel organizatii masonice cu scop de manipulare, inclusiv PNL-ul tau.

      Ștergere
  11. Offf...imi vine sa plang, cand vad atata intriga in cuvintele voastre. Mai bine ne am ruga de sanatate..de liniste si pace in tara !!! Ne mai lipseste sa porneasca si un razboi civil si suntem aranjati pe viata ...si asa suntem vai de capul nostru !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Nicaragua este deja război civil cu împușcături din cauza conducerii..Pe străzi oamenii sunt împușcați si lucrurile stau sa se intensifice.Urmează si la noi.

      Ștergere