joi, 28 iunie 2018

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! ROMÂNIA SUB APE !


                                                           Dragii mei,

Scriam inca din 4 martie 2018, un articol cu titlul : 

ROMÂNIA SUB APE ??? 

INUNDATII EXTREME !


Dar iata dragilor si linkul ,cu articolul din 4 martie 2018:


Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA SUB APE ??? INUNDATII ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-sub-ape-inundatii-extrem...
Translate this page
Mar 4, 2018 - ROMÂNIA SUB APE ??? INUNDATII ... Asadar fratilor,din păcate,ROMANIA va fi lovita crunt de INUNDATII ... mariaghiorghiu.blogspot.com/.

Chiar daca iarna nici nu plecase din Romania,BUNUL DUMNEZEU a voit ca sa-mi arate ce se va intampla in vara 2018 in Romania.
Toate se vor implini dragii mei, asa precum este scris.
Eu nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata si trista Informatie:

ALERTĂ - România este sub ape: ANM a emis un nou COD GALBEN ...

https://www.stiripesurse.ro/alerta-romania-este-sub-ape-anm-a-emis...
Translate this page
9 hours ago - Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea cod galben de ploi abundente, care va fi în vigoare până vineri seară.

România, sub ape - Cod PORTOCALIU de inundații pentru mai multe ...

https://www.stiripesurse.ro/romania-sub-ape-cod-portocaliu-de-inu...
Translate this page
2 days ago - Hidrologii Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) au instituit cod portocaliu de inundații pe râuri din cinci județe ...
   Iata si articolul meu mai pe larg:

                      Noapte de 3 - 4 Martie 2018,ora 1,34 !

                                                                Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici la calculator,desi eram cu ochii pe monitor,aud un glas care spune ceva cutremurator la adresa ROMANIEI.
Glasul intreaba asa :

                    "România ?
                   România nu a fost udată ?

În aceasta clipă dragii mei, vad doar conturul negru a HARTII ROMANIEI,dar, era o ROMÂNIE impartita pe Regiuni.                     

Image result for HARTA ROMANIEI.

Liniile din conturul negru al Romaniei care separau Regiunile, erau tot negre.
Nu erau niciun fel de inscrisuri in interiorul conturului negru al HARTII Romaniei.
Image result for HARTA ROMANIEI.

Numai că, în clipa urmatoare a apărut  un numar rosu, un numar format din trei cifre.
Acest numar rosu fierbea, precum lava unui vulcan.
Numarul aparuse intre partea sudica a TRANSILVANIEI si partea nordica a MUNTENIEI. 
Ca pozitie pe HARTA,era cam la mijlocul HARTII.
Acest numar de foc care pulsa continuu, era scris de o mâna nevazuta asa :

                   " +30 ...!"

Si mai era ceva scris după +30 dar, nu am mai apucat ca sa citesc.Oare este posibil  ca apele sa creasca cu 30 metri fata de nivelul normal? Sau poate mai era un zero după 30 si sa fi fost 300 litri pe mp?
Image result for CELE MAI MARI INUNDATII DIN LUMEImage result for CELE MAI MARI INUNDATII DIN LUMEImage result for CELE MAI MARI INUNDATII DIN LUME
Asadar fratilor,din păcate,ROMANIA va fi lovita crunt de INUNDATII CATASTROFALE ! 
Daca vom avea apa 300 litri pe metru pătrat,inseamna ca vom fi luati la propriu de ape;sau daca nivelul apelor al MARII NEGRE va creste cu 30 de metri, cu adevarat CONSTANTA va fi sub dărâmaturi, asa cum am scris cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant,in acest articol:

Dumnezeu există - Mărturii.: CONSTANŢA VA FI SUB DĂRÂMĂTURI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../constanta-va-fi-sub-daramaturi-cic...

Translate this page
Sep 14, 2017 - Dacă este vorba de CICLON,(de URAGANUL IRMA),atunci se pot lua masuri de evacuare a oamenilor. Cel puţin după părerea mea, având în vedere cuvintele: "O taie pe dinainte,pe laConstanţa ! Constanţa va fi sub dărâmături !" cred ca este vorba de un Ciclon urias,asa cum am si scris chiar ieri ,in acest ..

Numai asa se explica ,acest articol din 14 septembrie 2017.
Ma mai gandesc la topirea zapezilor de pe munte, apoi la ruperea vreunui bazin de apa, la ploi torentiale care sa nu se mai opreasca multe zile; etc etc.
Oricum ar fi,va fi un adevarat dezastru.
Ma gandesc la aceste grave  INUNDATII ,deoarece ,glasul intreba:

                          România nu a fost udată ?

Ce putem face ca sa preîntampinam acest DEZASTRU?
Sa ne intoarcem cu faţa catre BUNUL  DUMNEZEU si catre MAICA DOMNULUI.
Sa multumim in fiecare clipa, pentru toate câte primim in DAR de la MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine; sa fim mai buni si mai milostivi cu Semenii nostri care sunt in necaz si-n suferinta.
Sa ne intarim in CREDINTA fratilor! Sa nu uitam ca sa ne rugam cu inima si cu sufletul la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI in fiecare dimineata, si-n fiecare seara.
Chiar si-atunci cand suntem la serviciu,sau muncim in casa,in gandul nostru sa avem RUGACIUNEA curata; sa avem gandul cel bun si dragostea fata de Aproapele.
Vom trece prin mari si grele incercari fratilor!
Dar ,avem la îndemana cele mai tari "ARME ".
Acestea sunt: CREDINTA ,NADEJDEA si DRAGOSTEA !
Daca le vom tine unite,legate intre ele precum un lanţ,vom fi cu siguranta bucurosi,sanatosi ,fericiti ,si vom dobandi un loc în Împaratia Lui Dumnezeu.
MAICA DOMNULUI ne va ocroti cu mila si cu dragostea Sa,acoperindu-ne cu Aripile-I ocrotitoare.
                            Cu dragoste,Maria.

Dar iata si Informatia mai pe larg:

Toată România va fi sub ape! ANM: Vremea se înrăutățește și mai mult în orele următoare. La ce trebuie să ne așteptăm

ment
Şaizeci de localităţi din paisprezece judeţe sunt afectate de inundaţii în urma ploilor căzute în ultimele ore, cel mai afectat fiind judeţul Bacău, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea cod galben de ploi abundente, care va fi în vigoare până vineri seară.
Meteorologii spun că în cea mai mare parte a Moldovei, local în estul şi în sud-estul Transilvaniei, în Maramureş şi în nordul Munteniei şi al Olteniei vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ, dar va continua să plouă până sâmbătă în majoritatea zonelor ţării.
Avertizarea cod galben de ploi abundente, prelungită până vineri seară pentru 19 judeţe. Meteorologii spun că va ploua până sâmbătă în majoritatea zonelor ţării
ANM a emis joi o nouă avertizare cod galben vizând cantităţi însemnate de apă, care va fi în vigoare de joi seară, de la ora 21.00, până vineri, la aceeaşi oră, în 19 judeţe - Maramureş, Bistriţa-Năsăud,  Suceava, Botoşani, Mureş, Harghita, Neamţ, Iaşi, bacău, Braşov, Covasna, Vrancea, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău. 
În acest interval, în cea mai mare parte a Moldovei, local în estul şi în sud-estul Transilvaniei, în Maramureş şi în nordul Munteniei şi al Olteniei vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantităţi de apă de 20-30 l/mp şi pe arii restrânse 50-60 l/mp. 
Meterorologii spun că va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă, temporar însemnat cantitativ.
Joi, până la ora 23.00, se află sub cod galben de ploi Capitala şi 17 judeţe: Suceava, Harghita, Neamţ, Braşov, Covasna, Bacău, Dâmboviţa, Prahova, Argeş, Buzău, Brăila, Vrancea, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea.
IGSU: Şaizeci de localităţi din paisprezece judeţe sunt afectate de inundaţii; cele mai mari probleme sunt în judeţul Bacău
Judeţele afectate de inundaţii sunt Argeş, Bacău, Buzău, Braşov, Brăila, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Ialomiţa, Neamţ, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea, unde pompierii din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă au intervenit pentru evacuarea apei din 21 de locuinţe, două anexe gospodăreşti, 382 de curţi, 20 subsoluri şi beciuri, precum şi patru obiective social-economice. 
Credit foto: Facebook/ MAI
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/apa-de-30-de-centimetri-pe-strazile-din-alba-iulia-dupa-jumatate-de-ora-de-ploaie.html

    RăspundețiȘtergere
  2. de la inceputul anului s-a dat la meteo despre vremea din vara lui 2018 curios ca in vara este mai racoare si DUMNEZEU NU A FACUT JOCUL METEOROLOGILOR

    RăspundețiȘtergere
  3. dar dupa ploi vine si seceta ca sunt scrise in apocalipsa-se vad efectele

    RăspundețiȘtergere