vineri, 22 iunie 2018

DOLIU IN JUSTITIA ROMÂNĂ ?


                                                        22 Iunie 2018,ora 11,33 !

                                             Dragii mei ,

Desi eram intr-un mijloc de transport in comun, aud si vad ceva care va aduce Doliu în JUSTITIA ROMÂNĂ.
Deci, vedeam o SALA mare si un catafalc cu un sicriu.
În jurul sicriului si pe stalpii catafalcului erau aprinse multe lumânari.

                        
                                     Image result for sicrie
             Image result for LUMANARIImage result for LUMANARI.

Priveam la lumânarile aprinse si la sicriul care era deschis, dar in care nu am vazut cine era acolo.
Aud glas care spune asa:

                    "Institutia  Justitiei :"

După care,totul dispare.
Dragii mei, eu nu cunosc daca va pleca dintre noi vreun nume de la varful Justitiei,sau insusi JUSTITIA actuala va muri si se va reinoi din temelii.
Cert este faptul că, JUSTITIA va fi cutremurata din temelii.
Timpul si voia LUI DUMNEZEU ne va arata ce se va intampla.
cu JUSTITIA româna si-n JUSTITIA româna.
Sa ne rugam pentru pace si liniste,pentru iertarea pacatelor noastre si pentru mantuirea sufletului nostru.
CREDINTA noastra si Dragostea fata de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI si fata de APROAPELE nostru, trebuie sa ne fie hrana pentru suflet.
                                    Cu dragoste,Maria.

  P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 


În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !



Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.      

87 de comentarii:

  1. La noi in tara totul e mort.justitie,invatamint,sanatate,agricultura,armata ca folosim miliarde de euro pentru vechiturile americanilor,si roamania nu are bani pentru medicamente in spitale.Doamna Maria toate institutile Romaniei sunt moarte,inclusiv si noi ca spiritualitate.Dumnezeu sa va binecuvinteze doamna Maria si pe toti Romanii la fel.Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea suntem dramatici noi romanii si mereu ne plangem de mila fiindca privim viata doar prin prisma materialismului. Suntem sub manati de dorinta de acumulare, de a avea (case, masini, bani, averi, etc.) in loc sa ne bucuram de viata pe care ne-a dat-o Dumnezeu. Suntem liberi la credinta, la cultura, la a ne trai viata cu toate cate ne sunt date.

      Ștergere
    2. 22:00Nu suntem morti daca tinem cont de aceasta(cititi)-Ganduri din Ierusalim:"De ce e diavolului frica cel mai mult"!PS.Pt .cei credinciosi si rataciti!

      Ștergere
    3. Nu cred că agricultura e moartă...incet-incet renaște.
      Nu fac politică...nu tin cu nici un partid...dar sa recunoastem meritele lui Daea in ce privește renașterea irigatiilor in România.Omul acesta face ce nu a facut nimeni in ultimii 27 de ani.
      Uitati-va putin pe facebook-ul lui.
      E de apreciat.

      Ștergere
    4. 15.30 Jos palaria pentru Daea, insa pacat ca are catei pe langa el , puzderie de secretari de stat zero barat si consilieri fara numar . Sunt unii acolo care stau si cand e PNL-ul si cand cade Pd-ul , etc. Nici nu semneaza, nici nu isi asuma , ei sunt doar cu gura si urletele si trasul sforilor.

      Ștergere
    5. 15.30 fermierii se plang ca sunt nevoiti sa vanda samsarilor la un pret de nimic toate recoltele, rosii, pepeni. Ce face Daea asta al tau? Ce masuri ia? NIMIC!

      Ștergere
    6. 23:40, ai vrea tu! Dar omului acesta chiar ii pasa de agricultura. Este un bun ministru, chiar se implica. Nici unul nu a fost mai bun. Pe niciunul nu l-am vazut preocupat de ex. de sistemul de irigatii insa, in premiera, pe dl. ministru Daea, da. Romania are mare nevoie de sistem de irigatii, neaparat.

      Ștergere
    7. 23.40 Nu Daea le creeaza fermierilor piata de desfacere . Nu e obligat nimeni sa iti vanda tie mierea din stupina sau daca ai un efectiv de 500 de vaci sa fie careva sa ti le vanda . Iti faci contracte , iti gasesti singur filiera . Cand treci de la o gospodarie mica, de familie unde produsele sunt ale tale si vinzi ce iti ramane altora , atunci inseamna ca te intanzi cat iti e plapuma , dar cand faci ferme mari , te gandesti daca ai posibilitate de procesare-ambalare-distributie . Acum , de o saptamana, s-au ieftenit rosiile pe piata , dar au fost 7 lei, 8 lei kg , iar la inceput cu 15 lei . Taranul roman nu a fost niciodata miliardar , insa s-au obisnuit sa tina in carca tinerii de la oras carora le e frica de agricultura . Muncesc bietii oameni la solar , la camp , la sapat, la muls sa le faca case si bunastare la oras copiiilor . E gresit . Nu poti fi si pe camp si la taraba . Cunosc fermieri care toti muncesc in familie , parinti, socrii , sot , sotie , copii , sunt bine , au de toate dar ei doar cu asta se ocupa , sunt o echipa . Au lasat serviciile de la oras si toti au sarcini precise de dimineata pana seara . Daca l-ar astepta pe Daea sa-i trimita oameni la camp , la muls , la cules .....

      Ștergere
    8. 19.45 esti paralel cu realitatile din Romania. Las-o balta ca habar nu ai! Se vede ca esti la fel de paralel ca si iubitul tau ministru! Ia-ll acasa! Vad ca va plac mult analfabetii, semianalfabetii si mincinosii patologici!

      Ștergere
    9. 10:29, ce ai? Ti-e ciuda?! Si eu am o parere buna despre Petru Daea! Se implica, ceea ce alti ministri ai agriculturii din alte guvernari indiferent de culoarea politica nu au facut, din contra la ceilaltii le placeau stiloul si biroul. Ori situatia in agricultura nu o poti surprinde din birou, niciodata.
      Bravo Petre Daea!

      Ștergere
  2. O rezolva psd-ul . Spre bucuria tuturor partidelor . Toti la furat indiferent de culoarea politica .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:17, gresesti, din contra psd doreste raspunderea magistratilor. Si este corect ca acestia sa raspunda caci altfel isi fac de cap dand hotarari incorecte in instanta, la comanda, fara teama. Daca ar raspunde acesti magistrati nu cred ca ar mai avea curajul careva dintre ei sa mai execute comenzi din partea cuiva si in felul acestia singuri s-ar plia pe a lua decizii cat se poate de drepte.

      Ștergere
    2. Psd-ul a darmat totul in tara asta . Si restul partidelor au continuat cu distrusul . Dar na . Unii nu au nici macar un neuron ...

      Ștergere
    3. 20:50, tu ai zero neuroni, de aceea debitezi doar baliverne.

      Ștergere
    4. tu nuai ochi sa vezi,mai rau ca acum ce faccePSDulnici Ceausescu n-a facut,se zice ca a crescut pensii si salarii,dar inflatia cu cat a crescu,ne vace viata imposibila,la omul de rand nu se gandesc,numai interesepe pers,ii intereseaza,dau legi in favoarea lor restul nu conteazaETc...Etc...

      Ștergere
    5. 14:01, daca mai continuam sa importam de la Oculta Uniune Europeana asa se intampla- creste inflatia! Asa ca este timpul sa ne trezim si sa ne gospodarim singuri. Vrem o Romanie independenta de aceasta monstruozitate creata care poarta numele de Uniunea Europeana! Praful si pulberea se alege de aceasta organizatie demoniaca vinovata de prabusirea economica a multor tari.

      Ștergere
  3. un motiv in plus sa va intariti in faptuirea actului de justitie.
    la puscarie cu infractorul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu era nimeni doamna... Mesajul spune ca lupta pentru putere va ingropa definitiv justitia. Nu va mai conta respectarea legii totul e permis mai putin sa pierzi. Mesajele despre Dragnea si Johanis si armata in jurul parlamentului au sanse mari sa se implineasca. Excelente mesaje... felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va fii demisa Laura Codruta Kövesi din pacate,asta inseamna "doliu",cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate?saraca si n-o sa mai FIE una care sa faca dosare la comanda?

      Ștergere
  6. Mesajul e foarte clar: PSD va distruge/ucide justitia.
    Si amenintarile lui Dragnea au fost foarte clare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Justitia Romana va muri.Romania va deveni paradis infractional.Nimeni nu va mai intra la puscarie .Vor fi recunoscuti anii de puscarie in cartea de munca.Va fi declarata legea junglei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie ar trebui sa ti se deschida dosar penal pt dezinformarea opiniei publice. Ce tot vorbesti tu acolo? Daca esti neinformat si esti traitor doar p-aci pe plaiuri mioritice habar nu ai.
      1.In primul rand in absolut toate tarile europene( exceptand Ro) se respecta drepturile si libertatile oamenilor, nu se arunca cu ani de puscarie de ex. In tari europene pe o fapta care in Ro iei 7 ani cu executare acolo iai doar 9 luni cu executare iar mediul infractional este foarte redus caci nu ai atatea piedici,constrangeri pe care le ai aici in tara lui papura.
      2. Nu exista perchezitii cu mascati la domiciliu decat in cazuri foarte foarte grave droguri sau terorism
      3. Nu exista protocoale secrete ilegale
      4. Nu exista interceptari
      5. Nu ti se inventeaza probe, interceptari trunchiate, judecatorii chiar judeca,citesc dosarul, nu ca aici numai in functie de spagi, interese personale cum ar fi condamnari in toate dosarele numai ca institutia respectiva sa-si poata justifica bugetele uriase nemeritate
      6. Procurorii sunt avocatii acuzarii nimic altceva, in unele tari nici nu exista procurori ci doar un politist de caz,

      Etc.... dezinformatorule, raspandesti informatii false, habar nu ai ori te faci ? Numai sa prostesti lumea care nu a iesit din Ro? Nu mai merge. Sunt multi romani plecati acum

      Ștergere
  8. Doamna Maria este tare greu in tara s-a zicem asa daca justitia este ingropata.
    Nimeni nu este mai presus de lege dar s-o respecte s-a fie lege pentru toata lumea. Daca ne uitam bine este incalcata incepand cu cel mai mare om din stat. Se aplica la cei fara putere am ajuns la violente in strada si la jigniri fara ca cineva sa faca ceva.
    Se incearca de Oculta ca Romania sa ajunga in haos asta este interesul unora ca Romania sa nu mearga inainte.
    E normal ca oameni nevinovati s-a le distrugi viata cariera ca apoi s-ai gasesti nevinovati? In Romania mereu au fost tradatori de neam si de tara dar ca acum atata rautate si dezbinare nu a fost niciodata.
    Suntem tara ortodoxa fratilor si SATANA nu poate suferi si creaza haos.
    Dragilor haideti s-a nui facem pe plac! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu s-a fie pace si sa nu ajungem da ne uram asa de mult intre noi,suntem frati cu totii.
    Maleficul se bucura asta vreti?
    Iar daca este vorba de moartea cuiva din justitie atunci vom vedea.
    Cu drag doamna Maria si bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti fii sai.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa moara trecutul pentru a se naste un viitor, care sa speram ca va fi mai bun. Din pacate poporul acesta nu poate da in fruntea tarii oamenii care sa tina la tara si la popor. Acolo ajung haimanalele din politica romaneasca care fura din banul public prin orice forme si mijloace (inclusiv pensii speciale si salarii nesintitite pentru unele categorii sociale de la care asteapta voturi si influenta pentru a obtine voruei).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conducatorii unui popor sunt dupa chipul si asemanarea majoritatii poporului respectiv...Referitor la Romania,de aproape 30 de ani avem conducatori nedemni,lipsiti de onestitate,onoare,curaj,demnitate...si,mai ales,iubitori de tara si popor.Exact cum sunt prea multi romani azi...Fiti sinceri,vi se pare ca populatia traitoare in tara,sunt majoritatea buni,saritori,cinstiti,curajosi etc. ? Cand adesea te lovesti de semeni indiferenti,lasi,grobieni,dornici sa ''fraiereasca'' pe cei din jur,oameni care adora barfa rauvoitoare si mai putin harnicia,cand slugarnicia gretoasa si nu corectitudinea sunt pretuite,mai putem sa avem politicieni care sa reprezinte cu cinste si demnitate interesele Romaniei in afara tarii si sa-i pese de popor ? Clasa politica e jalnica,e asa din anii '90...Imi pare rau sa spun asta,dar romanii au decazut mult ca popor,doar priviti in jurul vostru,obiectiv,fara idealisme nelalocul lor,judecati singuri,pragmatic...P.S.Nu mai tot aruncati vina ''in afara'',fara cozi de topor,corupti,nu am fi ajuns unde suntem.Oculta e peste tot,dar totusi alte popoare au o clasa politica sustinatoare a propriului popor si a intereselor lor nationale,mai presus de orice. Deci se poate...Politicienii romani ( TOTI politicienii ! ) nu au nicio scuza...

      Ștergere
    2. 19.51, exact asa este. Ma intreb ce ar putea sa se intample sa ii faca pe toti politicienii "nostri" sa dispara cu totul (din viata publica) si sa lase valorile sa preia conducerea. Nici un pret nu ar fi prea mare!

      Ștergere
  10. Instituția justiției era în sicriu. Au terminat-o.Vai de capul nostru.Dumnezeu ne face dreptate ,iar noi trebuie să avem răbdare, credință și smerenie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daa, justitia va muri odata cu adoptarea legilor care favorIzeaza infractorii iar groparul sef este LIVIU DRAGNEA dimpreuna cu grupul infractional PSD-ALDE. Justitia nu se innoieste, Maria ghiorghiu, ci moare definitiv in Romania.O parte din vina o au si cei ca tine, fanatici psd.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.10.10 dar ce-a facut justitia din Ro? Judeca ilegal pe protocoale secrete ilegale cine stie ce acuzatii false vti se aduc? Numai de catre ei stiute? Asta nu e justitie. E mafie curata.
      Dar unde a fost justitia in astia 12 ani de cand Ro a fost vandalizata? Paduri taiate ilegal vandute strainilor, iohannis a semnat de capul lui pt anularea datoriei de 19 miliarde a FDGR, EADS, FLOTA, etc. Hai la plimbare cu justitia ta.
      Atatia bani miliarde de euro cheltuiti pe interceptari si filaje? Doamne fereste. Dar cate nu se puteau face cu banii aia? Autostrazi,scoli,spitale,etc
      Nu mai doreste nimeni sanatos la cap din tara asta sa nu mai poata vorbi la un telefon ca te intercepteaza? Cine? Mafia?!? Du-te d-aci cu mafia ta. Ca nu mai trebuie la nimeni. Huuooooo

      Ștergere
    2. Ai perfecta dreptate! Eu nu fac parte din niciun partid dar votez persoanele inteligente si corecte. Ceea ce face Maria si alti ca ea -cu scoli facute pe bani ,cu cunostinte peste tot, cu bani cersiti sau insusiti ilegal- duce tara la prapastie. Si mai spune ca e cu Dumnezeu. O s-o trazneasca intr-o zi .

      Ștergere
    3. 18:32, asa este!! Amin!

      Ștergere
    4. 10:10, justitia nu este libera. Justitia este corupta si este in mana statului pasralel deocamdata, indraznind sa faca dosare la comanda acestui stat paralel. Dar justitia va fi eliberata. Victime sunt multe, inclusiv Dragnea este o victima, Dar nu va ramane asa.

      Ștergere
    5. 18,07 esti parte din mafie daca te simti ascultat la telefon! Ceilalti nu au nicio problema!
      Sa stii ca de aia nu a facut PSD-ul autostrazi ca banii s-au dus pe filaje, tu nu vezi cat esti de naiv?
      Acum e PSD la putere, de ce nu stopeaza furturile si taierile ilegale? De ce nu mai vorbeste nimeni de ele? Aud? Autostrazi nu o sa-ti faca PSD-ul nici intr-o mie de ani, ei ce mai fura? De spitale si scoli nici nu poate fi vorba, cu cat murim mai repede cu atat le raman lor bani de pensii speciale, cat despre scoli, ei au nevoie de prosti ca tine ca sa-i poata conduce usior. Ii tine in saracie ca atunci cand le arunca 50 de lei sa li se para ca le-a pus Dumnezeu mana in cap!Asa ca du-te TU de aici cu psd-eii tai - grup organizat de mafioti si tradatori de tara, iar tu esti unul dintre ei!Si acum te citez: „Huuoooo!”

      Ștergere
    6. 1)

      23:50, confirm tot ce ai scris tu mai sus, cuvant cu cuvant, virgula cu virgula... ai perfecta dreptate in absolut tot ce ai scris, numai ca sigla PSD inlocuieste-o cu UE, caci asta nu ai priceput tu.
      Persoane pe care eu le cunosc, prieteni buni ce locuiesc de zeci de ani in Europa de Vest, in ultima vreme, toti dar absolut toti au realizat (si folosesc exact termenii tai)aceasta mare inselaciune care vine de la Bruxelles... de fapt la Berlin, caci acolo ar trebui sa fie sediul acestei mari dracovenii numita UE.
      Acest al IV-lea Reich (UE) nu a avut alt scop decat de a suge orice resursa existenta de pe teritoriul Europei de Vest, Sud si Est. Astazi ei nu au folosit armele pentru ocupare dar s-au folosit de puterea financiara a bancilor.
      Germania se lauda azi ca a reusit sa stranga 3654 tone de lingouri de aur de 24 carate. Aduti aminte micile magazine de cumparau aur. Vanzarea de aur din casa omului reprezinta ultima resursa de a face ceva bani a unei familii. Toate aceste magazine topeau bijuteriile pe care le cumparau de la oameni, iar aurul rezultat era trimis la o adresa din Londra, in prima faza, iar de acolo nimeni nu stia incotro era directionat. Dar nu avea nici o indoiala, ca destinatia sa era Berlin. Prea mare este aceasta cantitate de aur... si tine minte, ca Germania dupa al doilea razboi mondial nu avea nici un gram de aur, caci totul fusese confiscat de catre americani si rusi.
      Suntem vaci de muls pentru acesti nemti.
      Sa nu te surprinda daca intr-o buna zi, vei auzi ca insasi Germania ar vrea sa iasa din Uniunea Europeana. Este logic asta pentru ca nemtii se tem ca o instabilitate puternica sau o cadere a economiilor tarilor membre (deja secatuite de resurse) i-ar obliga sa-si cheltuiasca aurul acumulat pentru salvarea economiei acestora.
      De fapt chiar vorbeste Merkel astazi de o Europa cu doua viteze diferite, una nordica si o alta sud-estica. Planul lor este sa se separe si sa faca o uniune doar cu tarile scandinave, nord-europene.
      Numai ca nord-europenii nu au incredere in Germania.
      Englezii, la randul lor, cand au "mirosit" planurile nemtilor, au iesit automat din aceasta organizatie.

      Ștergere
    7. 2)

      In incheiere iti spun, nu crede ca exista cineva care se ingrijeste de bunastarea ta si vrea sa te faca sa devii peste noapte bogat. Daca iti promit acest lucru, fi sigur ca este o capcana, si unicul lor interes este sa te "jumuleasca" cat pot de mult. Doar tu insuti poti sa-ti creezi bunastare, prineforturile tale, niciodata nu iti va veni aceasta bunastarea de la un strain!
      Mai uita-te la tirurile cu lemne care ies din Romania cu destinatia Austria-Germania. Uita-te cine a pus monopol peste minele de aur ale Romaniei, cine este in spatele acestori mari multinationale sau corporatii. Uita-te la nationalitatea acelor mari corporatii.
      Europa azi, nu reprezinta cainii cu covrigii in coada.
      Eu cred ca anul urmator va veni o criza economica inspaimantatoare, si care va avea ca provenienta ... exact bancile centrale europene.
      Nu stiu, nu cred, ca Romania va avea vreo sansa sa scape de acest atac care va urma.
      Exact ca lacustele... cand termina de consumat ceea ce ramane in urma lor sunt doar resturile plantei nutriente de odinioara.
      Asa si in cazul Romaniei, dupa terminarea jafului pe care il face Uniunea Europeana prin bancile sale si care au in spate statul german, nimic nu va ramane in urma lor, folosesc resursa apoi arunca la gunoi ceea ce a ramas din "fruct".
      Europenii au fost efectiv distrusi economic de aceasta UE, si sunt (poti verifica aceste date) sute de mii de sinucideri la an a unor oameni care au ramas fara nimic. Este o EPIDEMIE in curs de desfasurare.
      Salariile in Europa de Vest s-au redus la o treime din cat erau inainte de aderare la UE.
      Nu te lasa inselat de rapoartele lor de la Bruxelles caci nu sunt reale, nu sunt adevarate. Pentru ca tu sa intelegi exact, ar trebui sa vorbesti cu cineva din afara Romaniei care a trait pe pielea lui aceste etape (ianiate de aderare, dupa aderare la UE si in prezent).
      Culmea este ca in Romania predomina doar optimismul in privinta acestei organizatii UE. Este ca si cum poporul roman ar fi continuu intr-o stare de euforie alcoolica ce il impiedica sa vada deslusit, clar ce se intampla in afara granitelor tarii.
      Pentru a intelege cine sunt pionii acestei organizatii oculte numita UE ar trebui sa ne uitam cine sunt cei care promoveaza si lauda aceasta dracovenie de Uniune Europeana. Astfel am putea identifica cine sunt slugile acesteia (indiferent de culoarea politica pe care pretind ca o au), ce se multumesc cu promisiunuiea unor firimituri ramase de la "banchetul" acestor mari pradatori.
      Amin!

      Ștergere
    8. PSD-ul este un partid care isi zice social democrat desi nu este asa. Consuma banii de la buget pe cresteri salariale la unele categorii sociale fara sa dezvolte tara. Dar si aceste cresteri salariale sunt anulate partial de inflatia cea mai mare din Europa pe care o are Romania. Fara o sustenabilitate bugetara (financiara) care vine din economia reala nu din contributiile bugetarilor, nu se pot face cheltuieli sociale fara precedent. Asa proasta politica de stat ca in vremea lui Dragnea, Romania nu a avut pana acum. Acest om distruge Romania si o tine la coada Europei, fara infrastructura de transport (autostrazi, drumuri rapide) si fara infrastructura economica, Romania va ramane in continuare batjocura Europei si pe buna dreptate.

      Ștergere
    9. Mai, DS, prea le vezi in negru. Oare nu le zugravesti tu intentionat?! Ba da! O sa mori de atatea framantari. Faci pipi impotriva vantului. Uite, te-ai stropit de sus pana jos cu propria urina.

      Ștergere
    10. Mai, 13:00, tu ai vise obsedante cu DS? De unde o mai scoti si pe asta? Vezi ca aiurezi in afirmatie.

      Ștergere
    11. Mai nea' 13:00, daca te-ai referit la postarile alea doua lungi de mai sus, nu sunt DS sunt Sorin T. si cateodata mai scriu si sub anonimat ca m-am invatat de la voi si imi place.
      Si nu miros a urina ci a Evidence de la Yves Rocher...ca mi-a ramas pe mine de la iubita mea.
      PS. Este superb mirosul acesta, asa ca nu o mai lua pe aratura.
      Tot ceea ce am scris mai sus poti verifica si singur, fara prea mare efort.
      Este de ajuns doar un pic de bunavointa din partea ta si dorinta de a cunoaste lucruri noi.
      Oricum esti liber sa o faci sau nu... dar nu mai folosi termene vulgare, cocalare, te rog!

      Ștergere
    12. 01:30, la ora la care scrii numai "parfum" nu mirosi tu.... Ai "facut-o" pe fuga si i-ai spus pa... Stai bine la capitolul imaginatie, zau!

      Ștergere
    13. Nu esti Sorin, esti iubita lui.

      Ștergere
    14. 15:16, buna asta! 😂😂😂😂😂 👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  12. Cineva de mai sus este în eroare. Adevarul este ca hoții au legi ca să terorizeze pe nevinovati, inclusiv cu amenințarea puscariei.In pușcărie vor ajunge cei slabi și saraci iar cei ca Dragnea si si lui se vor bucura de avere și putere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eugen Nicolicea :
    "
    „Eu zic sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa dam cartile pe fata! Sa spunem raspicat, de la inaltimea celor 3 milioane de voturi pe care le avem: Da nene, sustinem coruptia, ca ea ne-a facut oameni!

    Care e problema?

    Pai isi imagineaza cineva ca daca ramaneam un fraier cinstit, ajungeam aici? Daca nu dai, nu ai si nu e cazul sa fim ipocriti, asa functioneaza sistemul si asa trebuie sa ramana! E mostenirea lasata de parintii si bunicii nostri.

    E bine sa clarificam aceste lucruri, cu curaj si cu demnitate, pentru ca acum noi suntem la putere si avem datoria de a zdrobi capetele balaurilui numit JUSTITIE, pana nu ni le zdrobeste el pe ale noastre.

    Sa se delimiteze bine taberele: toti cei ce sustin coruptia sa faca scut in jurul PSD-ul, cei care vor justitie sa treaca de partea lui Iohannis si sa vedem care e mai tare.

    Sa eliminam fara mila din randurile noastre pe tradatori si sa demascam orice coada de topor care ar vrea un stat de drept, fara coruptie!

    O țară nu se învață, o țară se fură!”
    "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand trebuie sa fii cu Hotul de la Cotroceni? Exista cu siguranta altcineva insa pe acesti doi amici care s-au inteles in secret sa distruga tot nici gand

      Ștergere
    2. 04.34 nu te mai obosi sa scrii postari lungi pline de ineptii, prostii si minciuni gogonate, nu le citeste nimeni pana la capat. Tu lasa-ne si du-te de traieste in statul tau parale cu Dragnea si Tariceanu. Meriti sa traiesti prost pentru ca asta iti doresti. Bunastarea nu o sa-ti vine niciodata de la cei doi infractori! Pricepusi????

      Ștergere
  14. Nu stiu de ce insa acest mesaj ma face sa ma gandesc la un altul unde "x" (nu mai avem dreptul sa utilizam numele) spunea "anihilati! anihilati tot!

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria, chiar dumneavoastra ati scris despre o revolutie. Revolutie care au vazut-o cam toti vizionarii care se refera la Romania.

    Revolutia apare cand intr-o tara apare o stare intolerabila d.p.d.v. moral si/sau economic.
    Revolutia inseamna schimbarea radicala a unui sistem politic.

    Ori acum se vede clar ca FSN/PDSR/PSD nu a fost decat continuarea sub alt nume a PCR.
    Arsenie Boca spunea ca cei care vor veni dupa Ceausescu vor fi si mai rai si a avut dreptate deoarece puterea aparuta dupa 1989 era factiunea pro-Moscova pe care Ceausescu o pusese la respect.

    Astfel incat, revolutia care urmeaza nu poate fi decat
    anti-comunista (anti PSD).

    Ioan Istrate, de exemplu, vorbeste de vinarea si linsarea in toata tara a comunistilor, multimea intra si in cladirea Guvernului si linseaza pe toti de acolo.

    Eu nu pot intelege cum sustineti pe cei ce incalca grav morala elementara din VT (cele 10 porunci).
    De Noul Testatment nici nu mai incape discutia, romanii sunt cei mai departe de aceste invataturi.

    Nu uitati ca "Noul Ierusalim" poate insemna si anul 70 in care e ras Ierusalimul si s-a ajuns la canibalism iar evreii au fugit in lume.

    RăspundețiȘtergere
  16. Voi astia obsedati de Dragnea sunteti in coma mintala.

    "insusi JUSTITIA actuala va muri si se va reinoi din temelii"
    pentru ca totul evolueaza oricat ati vrea voi rezistentilor sa ramaneti blocati in trecut.
    Stalinismul si fascismul au murit demult, este vremea sa va treziti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Marioara surioara,íi vremea mucenicei,noi cei de rand,randasíi,nu vom mai avea nici dreptul de a trai liberi. Justitia e pentru masa,nu pentru oligarhi,e un sistem de subjugare a majoritatii ín folosul minóritatii afiliata corect,adica data dracului de desteapta ce este.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  18. Marioara surioara,íi pacat ca nu-i ajunge justitia divina pe pamant pe toti evreií si pe slugile lor,cei care ne vor baga pe gat si daune de patruzeci de miliarde de dolari pentru ca au fost salvati de . Antonescu de la auswiz,ca au murit de frig .ín basarabia si nu au murit de caldura in cuptoarele naziste,pe care tot connationalii lor le-au ínfiintat,ca sa-i faca sa mearga ín palestina sa ia nastere statul evreu. O vrut sa faca de mult statul evreu pe pamant si le-o reusit acum mai bine ca ín palestina,la noi,in noul ierusalim. Uitati-va la toti ai nostrií ca brazii,de la politicieni pana la patriarh ca-i slugaresc pe evrei si cum sa ne mai mearga bine decat cu ruga,ca alta scapare nu mai avem,ca nime nu ne vrea binele,decat . Tatal . Ceresc. Amin.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  19. 21.18 credeam ca dictatura a murit demult.
    Ca de obicei, rupi din context si dai o alta interpretare dupa placul tau. Iata fraza intreaga:
    „Dragii mei, eu nu cunosc daca va pleca dintre noi vreun nume de la varful Justitiei,sau insusi JUSTITIA actuala va muri si se va reinoi din temelii.”

    E o presupunere a Mariei, o varianta posibila,NU REALITATEA!
    Ai inteles?

    RăspundețiȘtergere
  20. 21.18 deci tu esti in coma mintala, citeste cu atentie inainte sa jignesti ca sa-ti aperi stapanul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:37 Stai jos, ai nota patru!

      Ștergere
    2. Nu am niciun stapan si nu o sa am niciodata. Nu sunt un sclav programat si manipulat ca voi sa apar pe cineva anume. Am citit cu foarte mare atentie articolul iar ce am citat este opinia mea, lucru pe care voi rezistentii nu o sa il intelegeti nicodata. Democratia inseamna ca oricine are dreptul la o opinie, voi va doriti dictatura, daca ceilalti nu au aceiasi opinie cu voi trebuie sa moara. Aparati statul de drept, nu-i asa? Statul de drept inseamna respectarea legii si a opiniei celorlalti.
      Cat despre faptul ca ti-am ranit Ego-ul, e problema ta.
      Ma astept la replica pentru ca... Adevarul doare.

      Ștergere
  21. Statul asta paralel este o inchipuire a unora, sint obsedati de el,aici nu este numai opozitie! Nu vedeti oameni buni,ca de vreo citiva ani, nu se inteleg primministrul cu presedintele,mereu ei intre ei se maninca,mai exact din 2012 incoace!!La televizor vedem una,ca se cearta, apoi seara sau la wekkend sint impreuna prieteni la un sprit! Noi probabil nu stim multe,ca ne vedem de viata grea de zi cu zi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da pentruca acest stato paralel format din sionisti si draco -reptilieni le spune sa faca cat mai multa discordie si anarhie asa pot ei conduce bine. Chiaro si Trump spune ca exista acest stato paralel adanc. Cititi-l PE Ben Fulford si veti FI informati cum stai lucrurile...

      Ștergere
  22. Treaba asta cu , sicriul , aceste doua cuvinte INSTITUTIA JUSTITIEI , ......nu vi se pare ca va da tema de stors creierii , si de a face galceava [energie negativa] intre voi?
    Cui foloseste aceasta producere de energie negativa?

    RăspundețiȘtergere
  23. „Atâtea greșeli, domnule Dragnea, atâtea greșeli…

    Sunteți deja în ziua de ieri. Am să vă explic, în trei pași ușori:

    1. Sunteți slab. Un om puternic n-are nevoie de validare externă, de bodyguarzi, de aplauzele sicofanților, n-are nevoie de medalii gen ”garantul politic al programului de guvernare”, de congrese cu autocarul, de steaguri, propagandă, ”vreți să mai fiu președintele vostru” etc. E ca nevasta nesigură de căsnicie care-și tot întreabă bărbatul dacă o iubește și el zice ”da”. Și știm c-o înșeală. Frica vă trădează. Azi vă pupă. Mâine vă mănâncă de viu.

    2. Sunteți urât. Până acum erați doar o întruchipare a României relativ pitorească unde călătorim în scop recreațional. Mai o roșie, un cartof, niște pepeni de la marginea drumului. România abundă în mustăcioși. Prezumția e că eram doar furați la cântar. Dar aveați un loc. Românii nu v-au iubit niciodată. Dar acum vă urăsc. Și nouă ne place să urâm. Urâm pasional, visceral, urâm cu sete. Urâm cu flegmă, cu spută, cu aer în plămâni. Și-acum sunteți așteptat la cotitură. Ce statul paralel? Stați să vedeți cum e statul capră.

    3. Sunteți pe toate gardurile, rămas fără opțiuni. Hai să vedem, care e fantezia? Fantezia e că băgați tractorul în gard, modificați legile, vă curățați cazierul, mai pompați niște bani prin lazaretele de județ, mai un leuț la salariu și la pensie și gata, țup, mâine sunteți președinte? Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai fără bască din țară? Problema, domnule Dragnea, e că n-aveți bască.

    Aici e problema pe care o aveți, domnule Dragnea.

    N-aveți bască. Atâtea greșeli…'' Gabriel Diaconu , psihiatru


    https://www.bugetul.ro/dragnea-facut-franjuri-de-un-celebru-psihiatru-analiza-incendiara/

    RăspundețiȘtergere
  24. Scenariu 'bombă' - 'PSD şi ALDE se pregătesc să părăsească guvernarea'. Rareș Bogdan, avertisment apocaliptic: 'Vin 10 zile de foc'


    Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV, Rareş Bogdan, prevede, într-o postare pe pagina personală de Facebook, o perioadă neagră pentru ţară. "Vor veni 10 zile de foc", spune acesta, adăugând că PSD şi ALDE se pregătesc deja să părăsească guvernarea.


    „PSD si Alde se pregatesc sa paraseasca guvernarea. Dar, nu inainte de a da peste cap Romania, de a-l salva pe infractor si pe acolitii sai din grupul infractional.
    Saptamana viitoare vor da 3 ordonante de urgenta.
    Apoi vor parasi guvernarea la presiunea strazii. In prima faza vor da ordonanta de modificare a Codului Penal in asa fel incat Dragnea si acoliti ai sai sa fie salvati.
    Apoi vor genera haos prin marea ordonanta a amnistiei si gratierii si vor scoate din puscarii infractorii de drept comun.
    Va urma apoi alta ordonanta a lor prin care isi vor acoperi furtul! Dragnea si acolitii sunt in stare de absolut orice si nu vor ezita sa genereze haosul generalizat.
    Situatia economica deja extrem de grava se va inrautati si mai mult, iar PSD si ALDE, care stiu foarte bine acest lucru, vor incerca sa arunce guvernarea, ca un cartof extrem de fierbinte, in bratele USR, PNL si Pro Romania si a vesnicului UDMR+Minoritati.
    Iohannis, PNL si USR nu trebuie sa cada in plasa pe care o vor intinde cei din PSDragnea si Alde care stiu ca mi pot altfel sa se salveze! Vor veni 10 zile de foc pentru Tara!”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Rareș Bogdan e al doilea Nostradamus ?
      E clarvazator..." 10 zile de foc "?
      Uite așa facebook-ul spală mințile oamenilor...uite așa facebook-ul îndeamnă la proteste...la revoluție...iar cei care îndeamnă stau bine merci in fotoliu si jubileaza .Se gândește cineva ca toate aceste proteste fac rău românilor...instabilitate...cresteri de preturi...etc-etc.
      Diaspora anunță mare miting...ei vin...pleacă iar proștii rămân si trag ponoasele.
      Toți înjură politicienii romani...care fie spus sunt copy-paste de 27 ani...dar adevărul e ca suntem conduși din afară.Niciodată nu va mai fi voința poporului ci a celor din afară.
      România e încă o țară foarte bogată si interesele multinationalelor sunt foarte mari.Rusia e interesată de gazele românești...UE e interesată sa distrugă agricultura...industria...tot...ca să devenim dependenți de ei...așa că...nu numai politicienii sunt vinovați...ci si poporul...cumpărăm legume si fructe din supermarketuri in loc sa mergem in piețe...aducem mașini second din Germania...le facem lor curat in țară...si câte si mai câte.
      Mergem in tari străine ptr salarii de 1300 de euro...dar cand scadem chiria...facturile si altele vedem ca rămânem mai cu nimica...dar suntem in țară străină si comentăm ce e acasă.
      Nu e bun ăla...nu e bun celălalt...ne dăm cu parerea...iar daca îi intrebi ceva....ai uitat si limba română dupa 3 ani de strainatate.

      Ștergere
    2. 12:50, Rares Bogdan bate campii la comanda.

      Ștergere
    3. 15:55, ai mare dreptate. Dar exista printre politicienii nostri niste pupinc*risti de Bruxelles si de Germania, niste slugoi ordinari ai globalistilor. Pe astia nu-i suport. Sunt cei mai periculosi, caci ei ne vand la straini prin tot felul de intelegeri facute cu nemernicii astia de globalisti. Nici cand ne-au bagat in UE nu ne-a intrebat nimeni pe noi, poporul, ci au facut pact cu strainii pe spatele Romaniei. Crezi ca nu stiau ce fac? Au stiut prea bine. Dar acesti lingai sunt cei mai mari paraziti si cei mai periculosi ca si-ar vinde si pe ma-sa pentru a se lingori cu strainii pentru pozitie si bani. Dumnezeu sa-i judece si sa le dea dupa merit, caci ne-au nenorocit. Iar cum apare vreunul care vrea sa faca ceva pentru tara il saboteaza si cauta sa-l mazileasca numai ca sa fie tara supta mai departe de coropisnitele globaliste. Partea rea este ca au reusit sa creeze un sistem organizat prin care fac asta. Romania trebuie sa se scape de acest sistem pervers care gangreneaza totul. Romania trebuie sa scape de jugul european caci ne trage in sclavia stranilor.
      Romania are inca resurse sa-si revina si singura, cu conditia sa spunem stop s*gacilor din afara care ne fura resursele cu nesimtire. Nu avem nevoie de produsele lor de kakao pe care le importam, caci oricum sunt toxice ai nici de fondurile lor caci oricum cu o mana ne dau si cu doua ne iau. Romania trebuie sa se trezeasca si sa nu se mai complaca in sclavie globalista.

      Ștergere
  25. Sediul PSD Satu Mare atacat cu sticle incendiare,.S-ar parea ca epoca neonazista a noului Reistag sub Dom' Profezist al vrajbei nationale a inceput.

    RăspundețiȘtergere
  26. 10,59 S-ar parea ca cineva bate cuie in sicriul JUSTITIEI,'persoana importanta-'nu spui cine neicusorule,ca si in institutia democratica a Parlamentului'.

    RăspundețiȘtergere
  27. Geamurile unui judecator din procesul lui Dragnea spatre.Qui Prodest o asa diversiune-lui Dragnea nu prea cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.24 ai citit stirea pana la capat? Era veciul cu care judecatorul e in conflict de multa vreme, n-are nicio treaba cu politica! Asa ca lasa manipularile ordinare gen psdragnea.

      Ștergere
  28. S Forta Iohanis s-a hotarit sa candideze la un nou mandat.
    Incepusem sa am emotii ca nu va mai candida si nu v-om mai avea de cine ride.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune, 23:17?! Inseamna ca viata ta e tare trista... singura ta placere e sa razi (si nu rizi!) de Presedintele Romaniei. Sa nu iti fie de deochi inteligenta fortata din capul tau gol.

      Ștergere
    2. 23,17 nu-ti face problema ca nu ai de cine rade, ai un premier retardat si un guvern intreg de analfabeti! La alegere!

      Ștergere
    3. http://www.justitiarul.ro/cu-robotul-klaus-la-revizie/

      Ștergere
    4. Craciune, " justitiarul"- propaganda ruseasca este sursa tA ????? Tu astfel de linkuri citesti? Acum inteles sursa nebuniei tale! Doamne fereste!

      Ștergere
    5. 07:19, iti inteleg ciuda, dar este foarte interesant ce scrie acolo. Mai lasa-te de paranoia. Tot cu fixatii ai ramas? Cred ca si cand dormi nu ai liniste din cauza fixatiei pe craciun! Vai, vai, vai!

      Ștergere
    6. 17:20 26 iunie, stai jos! Nota 4.

      Ștergere
    7. 22:30, treci la colt in genunchi, caci esti obraznic!

      Ștergere
  29. Doar umorul ne mai poate salva de Io-ha-ha-nis, de pesimism si ne poate ridica starea de spirit .

    RăspundețiȘtergere
  30. Azi Iohanis pedaleaza pe bicicleta dar cu microfon..defect vorbeste azi de tricolor ,pina acum facea vrajba nationala.
    Mai bine ar face Pas cu Pas,poate il ajuta Parlamentul si-l suspenda.

    RăspundețiȘtergere
  31. 7,19 Epoletilor voi chiar va plictisiti in SERVER nu aveti ce face,acum nu-mi mai cititi doar comentariile pe acest blog ci si saiturile pe care le vizitam azi la recomandarea pe blog a unui comentator.
    Vedeti ca protejatul vostru Iohanis iar are astazi o plingere penala la Curtea Suprema de Justitie si au inceput pesedistii si campania de stringere de semnaturi pentru suspendarea lui.
    Asa ca puneti-va bine cu Tariceanu ca el va fi seful vostru si noul presedinte,dar si cu Viorica sa nu va taie fondurile.
    Iar pe mine de ma suparati va trag de firul internetului si cadeti de pe scaune.

    RăspundețiȘtergere
  32. 07.19 Apropo de ziarul'rusesc'Justitiarul e singurul care a scris de potlogariile cu casele lui Iohanis obtinute prin fals cu ani de zile inainte de ai fi luate inapoi de la Iohanis prin doua hotariri judecatoresti definitive,la Brasov si Pitesti.
    Asa ca EPOLETILOR nu mai luptati cu minciuni pentru cauze definitiv pierdute.Faptul cu casele lui Iohanis si ziarul romanesc JUSTITIARUL a fost recunOscut in direct pe multe canale TV de fostul presedinte Basescu asa ca lasati-o moarta ca' 'macane' urit si va descalificati singuri,nu mai e nevoie de 'rusi' inventati sau alte aberatii neonaziste.

    RăspundețiȘtergere
  33. 10,43 si sticlele incendiare de la sediile PSD din Satu Mare,Timisoara sau vandalizarea cu zvastica de la sect 2 Bucuresti nu sint actiuni tipice neonaziste si nu e vinovat CEL ce ii incita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:57, vandalismele sunt o caracterestica a progresistilor-globalisti. Lucreaza cu gashti, oameni platiti sa faca mizerii. Cine-i trimite acolo este vinovatul. Corect este, progresisti-globalisti-neonazisti.

      Ștergere
  34. https://www.facebook.com/nelu.corbu/videos/10155790121579506/

    RăspundețiȘtergere