miercuri, 13 iunie 2018

SE UMFLA APELE INSPRE APUS !!!


                                                      13  Iunie 2018,ora 6,06 !  

                                                Dragii mei,

Astayi dimineata o lumina alba stralucitoare foarte ma trezeste si astfel,vad inspre Apus sub un Cer de noapte,vad o strada obisnuita si oameni care mergeau fara de griji pe ea.
Brusc, vad cum mai la distanta de strada, Apele se umflau cel puţin de 3 metri inaltime.
Noapte fiind, oamenii priveau inspaimantati spre locul in care Apele se ridicasera de cel puţin 3 metri mai sus.

              Image result for oceane umflateImage result for oceane umflate.

Dumnezeu a voit ca sa ma ia din trup si sa ma duca la baza APEI care se umfla. Aici langa Apa fiind ,mi se parea ca sunt doar un pitic fata de inaltimea Apei involburate.
Dragii mei, eu am scris in nenumarate randuri de INVERSAREA POLILOR si de riscul de INUNDATII EXTREM de mari.
Din nefericire, se pare ca aceste zile se apropie cu pasi repezi .
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu-si intoarca FAŢA SA  de la noi ,si sa ne ocroteasca cu MILA si cu DRAGOSTEA SA .
Sa multumim pentru fiecare clipă a vietii noastre si sa nu ne abatem de la PORUNCILE DOMNULUI. Sa le implinim cu dragoste si din dragoste faţă de DUMNEZEU si faţă de Aproapele nostru,Amin !
                                       Cu dragoste,Maria.

56 de comentarii:

  1. Sa ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria ca nu avem nici o putere in fata unui prapad.
    Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va Binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.11 plictisitoare mai esti. Trebuie musai sa spui ceva chiar daca nu ai ce?

      Ștergere
    2. 23:28, sa vezi tu ce plictisitor esti. Mai ales cand dai dovada de rautate.

      Ștergere
    3. 15.45 unii nu au simtul masurii, turuie intr-una aceleasi lucruri fara sens desi sunt atentionati. La fel si tu, te bagi ca musca in lapte! Stai linistit/a nu esti mai bun/a ca mine. Rautatea se simte in vorbele pe care le-ai scris.

      Ștergere
    4. 23:13, dar tu simtul masurii il ai? Aminteste-ti cate mesaje aiurea ai postat pana acum. Nu doar aiurea dar mai ales jignitoare. Unul este si cel de la ora 23:28. Tu ar trebui sa te simti inainte sa dai cu pietre nejustificat in altii. Ti-e ciuda pe dna. Masinca? Sa-ti fie de bine. Dansa a scris frumos si cu bun simt de fiecare data. Nu acelasi lucru se poate spune despre tine.

      Ștergere
  2. "Vreau sa va multumesc tuturor pentru EFORTUL DEPUS ! SUNTETI O ECHIPA MINUNATA ??? V- AM CERUT INTOTDEAUNA MOBILIZARE SI DISCIPLINA ! Tocmai pentru ca eu sunt un OM DISCIPLINAT ! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea ! Voi ramine loial lui Liviu Dragnea. ESTE OMUL CARE A PROCEDAT ABSOLUT CORECT ! ..."
    http://www.aktual24.ro/sluga-perfecta-harabagiu-dupa-ce-fost-dat-afara-de-dragnea-voi-ramane-loial-lui-liviu-dragnea-este-omul-care-procedat-absolut-corect/
    Asa si cu minciunile tale. Sa nu uiti! Adevarul triumfa, chiar daca tu spui ca negru este alb si albul este negru. Manipulatori de meserie ordinari ce sunteti!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.39 Bravoo!!!

      Ștergere
    2. Atentie vorbeste un sorosist ! Nu-l bagati in seama !!!

      Ștergere
    3. 14.28 Atentie, vorbeste un psd-ist infratit cu infractorii si analfabetii care conduc tara! Cine seamana se aduna!
      Dupa atentie se pune virgula, desteptule!
      Minciuna si denaturarea adevarului este religia ta!Tradator de tara ce esti! Vei ajunge in iad pentru asta, acolo e locul tradatorilor!

      Ștergere
    4. 19:06, nu mai spune mai sorosist! Cauta tradatorii pe la #rezist. Tu esti tradator de neam si tara la fel ca si cei din gashca ta. Daca nu v-am cunoaste, dar stim prea bine cine sunteti, voi astia care il slujiti pe soros. Numai minciuni ordinare debitezi pe aici. Vai de tine, pro-globalistule slugarnic, nu o sa vrea nimeni sa fie in locul tau cand te vrei trezi din visul tau prostesc.

      Ștergere
    5. 01.35 sa ai parte fix de slujirea mea la soros. Tot de banii aia pe care ii iau eu sau rezist de la soros sa ai tu parte toata viata, doar de banii aia. Sa-ti dea Dumnezeu dupa bezna din capul tau. Bezna la bezna trage. Nu se va face in veci lumina in capul unora ca tine. Ai creierul otravit de ura si mincina excact ca amicii tai din PSD. Deosebirea e ca ei stiu ca spun minciuni ca sa-si atinga scopul pe cand tu le proclami drept adevar si crezi in ele. Iti doresc sa ai parte de propriile minciuni toata viata, Asa cum denaturezi tu adevarul, tot asa sa ai parte de minciunile pe care le proferezi.Tu te auzi ce enormitati spui??? Esti ridicol, de rasul lumii intregi, psd-ist nefericit. Tu si cu cine ne cunosti? Ai grija ca grupul infractional din care faci parte va sfarsi rau. Niciun infractor, hot sau mincinos nu ramane nepedepsit de Dumnezeu! Asa sa stii, nefericitule care nu intelegi nimic din ce se intampla in lumea asta!

      Ștergere
    6. 23:22, te rog sa-ti vezi de treaba si sa nu te apuci la blestemat caci iti faci rau, sorosistule (oricum doar de tine se prinde blestemul tau, caci la tine se intoarce, asteapta-te, caci singur te autoblestemi).
      Nefericit esti tu prin alegerea pe care o faci, prin inhaitarea cu globalistii tai pe care ai ales sa-i slujesti (unul este soros). Tie chiar nu iti pasa de aceasta tara. Din grup infractional faci tu parte, caci vedem cum va organizati in tabere si cum actionati. Mai dar nu ti-e rusine asa un pic obrazului? Inca mai nefericit vei ajunge cand vei vedea ca visul tau european va lua sfarsit si cand multinationalele isi vor strange "jucariile" si vor parasi Romania (un lucru bun!), caci doar pentru asta au venit acestea: sa fure aceasta tara, sa profite de resurse si sa duca banii din Romania, in defavoarea romanilor.
      Romania nu are nevoie de globalisti si nici de bancheri caci nu sunt decat niste pradatori, iar tu tocmai pe acesti nenorociti dementi ti-ai gasit sa-i slugaresti si sa le faci jocul lor, uitand ca esti roman.
      Globalistii nu sunt altceva decat niste demoni care cauta sa faca lucrarea Diavolului. Pacat ca exista oameni in Romania care aleg sa-i slujeasca in defavoarea natiunii din care au rasarit. Cei care ii sustin pe acesti globalisti (ex. "rezist")sunt instrumente ale globalismului.

      Ștergere
    7. 02.30 nu e blestem este ceea ce meriti prin ceea ce ai spus. Cand ai spus deja ti-ai ales soarta. Nici nu pot citi elucubratiile tale. Bati campii la greu pe ceva ce nu exista. De ceea ce vorbesti de aia sa ai parte caci e „adevarul” tau. Ce nu-ti convine? Nu mai discut cu persoane reduse la minte. Ai problede ce tin de psihiatrie. Mergi de te cauta ca nu e in regula. Esti otravit mental.

      Ștergere
    8. 11:07 cu parere de rau dar cel otravit mental esti chiar tu. Aceasta otrava se manifesta printre altele prin dorinta de a blestema sau de a face alte rautati. Ai grija de tine, caci nu-i bine cu tine.

      Ștergere
    9. 18/35 citeste-ti propriile comentarii dar ai grija sa nu te otravesti cu veninul si minciunile care izvorasc de acolo. Sa-ti fie de bine!

      Ștergere
    10. 09:31, imi pare rau pentru tine, dar mincinosul si cel care denatureaza adevarul esti matale cu scopul de a semnana intriga tot timpul. Insa "scoteala ta de acasa nu este cea din targ". Nu a functionat strategia ta precum te-ai asteptat.
      Invata sa nu mai mintesti si nici sa batjocoresti pe altii, sorosistule, caci tot timpul aceasta ai facut aici pe blog. Schimba-te si iubeste-ti aproapele si tara din care te-ai nascut.

      Ștergere
  3. Cand sa "umflat" Dunarea de ameninta Orasele de pe cursul ei , atunci "vocile "au tacut , .........
    Doar suntem in luna cea mai ploioasa , este ceva normal sa fie si inundatii.
    Nu este vreun an in care sa nu fi fost si inundatii in Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Previziunile meteorologilor, ca si inundatiile deja petrecute in ultimele saptamani in vestul tarii sunt sursa de inspiratie a "vocilor si avertismentelor" cu care ii abureste pe creduli doamna Maria.
      Doamna Ghiorghiu, lasati-va de afacerea asta. Va faceti de rusine familia. Aveti o varsta, sotul, copiii, nepoatii nu merita rusinea asta asta. Sotul d-stra este o persoana respectata in oras, probabil si copii. Terminati cu escrocheriile!
      De ce vreti sa va faceti un renume de mare prezicatoare, de ce va impaunati cu aere de sfanta, cand d-stra nu ati prezis pana acum nimic concret?
      De ce intinati cele sfinte, luandu-le drept argumente pentru imaginea pe care vreti sa v-o construiti? Cui serveste aceasta imagine?
      De ce va aratati infasurata cu tricolorul, cand minciuna este de fapt principalul dusman al acestui popor?
      De ce mi-ati radiat mesajul anterior?
      Anonimul de la ora 10

      Ștergere
    2. Anonim ora 10.
      Tu ai o problema si nu sti cum sa o tratezi.
      Amenintarile iti fac tie o reputatie proasta(te legi de familie).
      Daca aceste postari ale tale sunt parte din jobul-serviciul tau si iti faci meseria de a stopa-opri acest blog ,atunci trimite-ti ei o scrisoare oficiala cu amenintari. Daca nu sunteti in timpul serviciului ,inseamna ca-i sunteti vecin si-i vreti "binele".

      Ștergere
    3. 08:37, ce prostii ai scris acolo? Nu te lua de Maria caci nu ai dreptate sa faci asta. O gramada de previziuni s-au implinit.
      Bine face Maria ca posteaza mesajele pe care le primeste. Noi le citim si ne intereseaza. Daca tie nu-ti plac, paraseste acest blog, caci nu esti obligat sa intri aici.
      Maria este romanca, orice roman care simte iubire fata de aceasta tara si popor, iubeste si tricolorul. Toti ar trebui sa-l avem si sa-l purtam aproape de inima noastra, caci este un simbol national, este simbolul Romaniei.

      Ștergere
  4. Asta înseamnă cutremur,nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. La o şedinţă a Ligii antialcoolicilor, prezentatorul a făcut o expunere înflăcărată care s-a încheiat aşa:
    - Sper că va veni odată timpul când omenirea va arunca tot alcoolul în mare.
    Din sală, un participant:
    - Aveţi întregul meu sprijin, domnule, şi eu sper asta.
    Oratorul se înclină spre sală:
    - Vă mulţumesc, domnule, sunteţi desigur un adversar înverşunat al alcoolului.
    - Nu, sunt scafandru.

    3 pensionari la nutritionist:
    - Ce pensie aveti ?
    - 2500.
    - De la masa sa nu va lipseasca friptura, sticla cu vin si fructele tropicale.
    Al doilea avea pensia un 1000 de lei.
    - De la masa sa nu va lipseasca legumele.
    Al treilea, cu pensia de 300 de lei.
    - Tataie... aer, cat mai mult aer !


    Un azil de batrani inchiriaza un autocar pentru o excursie.
    La putin timp de la plecare, soferul simte o bataie usoara
    pe umar si o bunicuta il intreaba daca vrea niste alune.
    Soferul accepta bucuros pumnul de alune pe care i-l ofera
    batrana.
    Dupa vreo 15 minute, batrana vine din nou cu un pumn de
    alune. Povestea se repeta inca de vreo cateva ori, dupa
    care soferul, nedumerit, o intreaba cand apare iar langa
    scaunul lui:
    - Mamaie, da' de ce nu mancati alunele, ca sunt scumpe,
    si aveti pensii mici...
    - Eee, da crezi ca mai avem dinti sa mancam noi alune?
    - Pai bine, si atunci de ce mai dati banii pe ele daca nu le
    puteti manca?
    - Eee, de fapt nici nu vrem alune, noi sugem doar
    ciocolata de pe ele ...

    Niste nebuni erau transportati cu avionul la un alt spital. Doctorul statea in cabina pilotului. La un moment dat vine sa verifice ce faceau nebunii. Astia jucau fotbal. Ca sa vada daca sunt toti ii numara si vede ca lipseste unul.
    - Ba nebunilor, unde-i Gigi?
    - Pe aripa avionului. Executa cornerul!


    Doi betivi facuti varza zac pe zapada. Deodata, se apropie un Saint-Bernar urias, cu un butoias de rom la gat.
    Ia uita-te, vine cel mai bun prieten al omului ! - zice unul.
    Da, si ia uite ce caine mare il aduce !!!


    Traversand o strada, un ardelean este izbit de o masina, dar nu pateste nimic. Totusi, soferul ii pune cateva monede in mana ca sa impace lucrurile.
    Incantat, ardeleanul i se adreseaza:
    - Veniti des pe aici domnule?


    Ce este albastru si merge pe sub pamant??!?!
    – O rama-n trening!!

    Un mos vine cu nevasta in varsta de 20 de ani la maternitate, sa nasca.
    Toata lumea:
    – Tataie, felicitari, da’ cum ai reusit?
    – He-he, dragii mosului, am tinut motorul mergand!
    Dupa un an jumate-doi, iar la maternitate.
    Iar e intreabat, iar raspunde:
    – He-he, dragii mosului, am tinut motorul mergand!
    Dupa inca doi ani, iar se repeta tarasenia.
    Dupa nastere, iese doctorul din sala:
    – Si cum ziceai tataie ca ai facut?
    – Am tinut motorul mergand!
    La care doctorul:
    – Auzi tataie, ar cam fi fost vremea sa schimbi uleiul. E negru !

    Bulisor s-a nascut evreu, insa invata la seminarul catolic.
    Intra profesorul la ora si le propune un targ elevilor. Care dintre ei ii poate spune, care a fost cel mai mare om de pe pamant, acela va primi 50 de euro.
    Ionut:
    – Leonardo Da VInci.
    Profesorul:
    – Era intr-adevar un om mare, dar nu la el m-am gandit.
    Petrica:
    – Eistein.
    Profesorul:
    – Foarte bine, insa nici la el nu m-am gandit.
    Bulisor:
    – Iisus Cristos.
    Profesorul:
    – Asa e, El a fost cel mai mare. Dar Bulisor, ca evreu nu trebuia sa spui ca este Moise?
    Bulisor:
    – Ba da, Moise este Moise, insa afacerile sunt afaceri!


    Tata, de ce in tara asta nu putem sa avem mai multe neveste?
    – Fiule, acum esti mic, dar cand mai cresti o sa iti dai seama de ce legea ne apara.

    O bunica sta la piata si vinde mere.
    "Mere, mere de la Cernobil"
    Un tip se apropie si spune:
    -Nu mai zi ca-s de la Cernobil, cine o sa ti le cumpere?
    -Cumpara mama, cumpara, unii pentru sefi, altii pentru soacra...


    Sergentul:
    – Soldat, imi poti imprumuta 100 lei pana maine?
    – Sigur prietene!
    – Te adresezi unui superior, deci am sa repet.
    – Soldat, imi poti imprumuta 100 lei pana maine?
    – N-am, sa traiti!


    RăspundețiȘtergere
  6. Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori:
    – Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara?
    – Mamica, daca nu te doare prea tare, as dori un calut din lemn.



    Clasa de maghiari la ora de limba romana.
    – Gyury, spune, te rog, o propozitie!
    – Duminica me duc la pedure.
    – Gyury draga, da nu-i bine.
    – Atunci nu me duc.


    Leul cheama toate animalele si le spune: - Cei frumosi - in stanga, iar cei deştepţi - în dreapta. Toate animalele s-au despartit, numai maimuta a ramas pe loc. - Tu ce faci? - o intreaba leul. - Eu ce sa fac, sa ma rup în doua?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acuma in bucuresti sunt nori apocaliptici cu fulgere intermitente ..Dumnezeu ne arata semne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa a fost aseara la Sibiu,apoi a plouat mult.

      Ștergere
    2. 00.09 Te amagesti singura. Dumnezeu ne-a spus sa nu credem in semne si minuni care n-au chip si nume! Nu mai cauta semne peste tot ca vei fi amagita! O spun din experienta!

      Ștergere
    3. Semne si minuni sunt zi de zi in viata fiecaruia dintre noi caci Dumnezeu le ingaduie sa zic asa.

      Ștergere
    4. Eu ma refeream la semnele sfârsitului .dar na fiecare intelege cat il duce capul.

      Ștergere
    5. 22.39 semne sfarsitului le tot vad unii si altii de mii de ani.O sa mori si tot n-=o sa vezi sfarsitul lumii, la fel ca noi toti. Capul tau, probabil ca vede numai apocalipse in orice ploaie mai serioasa. Ai dreptate, fiecare intelege cat il duce capul, inclusiv tu!

      Ștergere
  8. STATUIA LUI AVRAM IANCU
    Noi bucurestenii dorim INAUGURAREA STATUII CU RESPECT in BUCURESTI, temporar,doar pana cand Sibiul va avea un primar cu inima de roman

    Traiasca duhul lui Iancu /IL vom respecta si-L vom iubi
    Traiasca motul intre moti /Flori vom depune in fiecare zi
    Campia Libertatii spune / Cu dragoste il vom inconjura
    Ca Avram Iancu suntem toti / Versuri frumoase vom recita.

    Asa sa ne ajute Dumnezeu :IL VOM IUBI IN FIECARE ZI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun? Craciuneeee!!! Of-ul tau se aude pana la noi, bucurestenii adevarati. Eu pot sa-ti dau doi mp in curtea casei din Berceni...pentru stat(m)uie. Appi poti sa te muti unde vrei... sa ieie si statuia in spate...

      Ștergere
    2. 01:01 No, hai ca mai suparat.TU esti obsedat de d-nul Craciun (ai o problema netratata la cap:vulgar".
      EU sunt PARASCHIVA ,sunt profesoara de istorie UNIVERSITATEA BUCURESTI si iubesc persoajul istoric Avram Iancu inclusiv statuia.
      Trateaza-ti psihoza din cap,lasa mojiciile,mitocaniile si incearca sa te porti civilizat.
      2mp ptr cavou ,pastreaza ca nu sti cand ai nevoie.
      Sa-ti fie rusine pentru "stat(m)uie".

      Ștergere
    3. Aveti grija doamna.Aici umbla toți retarzii pe blog fara bun simt si cei 7 ani de acasa..Sa le fie rusine acestor oameni care se numesc oameni.Sunt animale,bestii ca sa le numesc asa.

      Ștergere
    4. 02.19 Dna...profesoara! Cred ca ar trebui sa reluati gramatica la cercetat. De cand o profesoara de Universitate scrie „m-ai”legat??? Domnia ta nu prea mai stie unde se plaseaza virgula intr-o propozitie si nici nu-si mai aminteste ca ar trebui sa scrie cuvatul „stii” cu doi de i!
      Asa ca, dna profesoara Paraschiva Craciun, lasa-ne, rogu-te, in pace cu deghizarile domniei tale. Vezi-ti mai bine de Sibiul mult iubit. Aici un singur om e obsedat de statuia lui Avram Iancu si acela e... CRACIUNEEEEEEE!!!!

      Ștergere
    5. 22.38 vezi ca semeni fix cu ceea ce spui, o bestie si un retardat! Sa-ti fie TIE rusine de asa exprimare! Poftim, ti le-am servit inapoi, ia de serveste!

      Ștergere
    6. 23:35, si eu i-am facut observatii... Cum este posibil ca un "cadru didactic", care nu scrie corect romaneste, sa sustina cursuri studentilor?

      02:19, m-ai mintit! M-ai, intelegi?! Etc. Aha, cadru didactic?! Valeu!!!!!!!!!!!! Fugi,paraschivoooo, d'aci!!

      Ștergere
    7. 08:27 Tu nu te-ai prins ,nu scrie corect pentru ca este din Sibiu.

      Ștergere
  9. http://profetieavertisment.ro/mesaje/170/ce-i-determina-pe-tineri-sa-le-fie-atat-de-rusine-de-mine/

    RăspundețiȘtergere
  10. An 08;37 , daca ET i-ti da , trebuie ca si tu la randul tau , sa te achiti de obligatie.
    Altfel, probabil ca se lasa cu mari amenintari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.46 daca era ET era bine, din pacate e vorba doar de cateva creaturi mai pamantene care si-au pus in minte sa-si cumpere o tara si sa faca ce vor cu ea. Dupa cum vezi aceste creaturi au si discipoli care le imprastie „doctrina” si ii promoveaza ca „binefacatori”. Prietenii stiu de ce!
      Aici se mai spala cateva creiere de naivi si se mai face rost de niscavai fonduri pentru „binele” lor! Cu alte cuvinte: dati-mi bani ca sa va spal creierele!

      Ștergere
  11. 03.11 Sunt convins ca esti „bucurestean”din Sibiu. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Convingerea ta e total gresita.Sunt profesoara de istorie in Bucuresti.

      Ștergere
    2. Aaaaa, Cocutza!

      Ștergere
    3. 02.25 in locul dumitale n-as sustine ca sunt profesoara.
      M-as face de ras cu asemenea greseli gramaticale elementare.

      Ștergere
  12. Deci, deci!!! Masonii au invadat site-ul d-nei Maria, ceea ce ma face sa cred ca ea a spus un adevar si dupa cum stim adevarul doare!!

    Bai SOARECI DE LABORATOR lasati femeia in pace! Nu va place nu intrati!

    Acei spalati pe creier cum ii vedeti voi si naivi sunt in general oamenii inteligenti cu IQ ridicat si nu sclavi intretinuti de parinti.

    S-au trezit baietii de bani gata care nu au muncit o zi in viata lor...

    D-na Maria, nu stiu cum se aplica legea acum in Romania insa dupa regulile UE, o persoana care te ameninta pe internet i se poate deschide dosar penal ... si stim foarte bine baieti cat e de usor sa vi se descopere identitatea nu???

    RăspundețiȘtergere
  13. 19:46, asta vroiam sa scriu si eu... Ai dreptate! Mai nou, Iancu-i sus la muntele Bucuresti...😂😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:57.
      Domnilor, numai Parintele Cleopa va poate raspunde la bascaliile dumneavoastra:
      "MANCA-V-AR RAIUL SA VA MANANCE !.

      Ștergere
  14. Nu eram eu cel cu statuia de mai sus,dar ma bucur ca mai sint si oameni care gindesc romaneste-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Hm, profesoara de istorie care e interesata de clarvazatoare. Ce cauti dna printre atatia „clarvazatori”?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ce cauti printre clarvăzători ?

      Ștergere
    2. 15.43 Eu nu pretind ca-s profesoara si, mai ales, una agramata care cica preda la Universitate. Se presupune ca e suficient de educata incat sa nu creada in balivernele clarvazatorilor de ocazie. Intelesesi, bre?

      Ștergere
  16. 00:48, cata naivitate pe tine, fetita! Dar persoana care intinde mana ce i se aplica, stii? Ah, si sunt:instigarea la revolta impotriva Presedintelui, la ura, la discriminare etc.etc.etc. Si in stitul caracteristic nu publica dreptul la replica.

    RăspundețiȘtergere
  17. 23:40, ce sa caute? Un "loc" unde poate sa isi exprime rautatile. Asa isi etaleaza calitatile de "profa"! Merita publicata in media-online ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Casa memoriala a lui Horea,pe numele lui Vasile Nicola zis si motul Ursu din comuna Horea judetul Alba,conducatorul si erou al rascoalei romanilor transilvaneni de la 1784 ,nascut in 1730,se afla in stare avansata de degradare si necesita reparatii-craciun

    RăspundețiȘtergere