sâmbătă, 2 iunie 2018

ROMÂNIA SUSPENDATA ? PRESEDINTELE IOHANNIS SUSPENDAT ?



                                          2 Iunie 2018,ora 16,34 !

                                     Dragii mei,

Astazi după amiaza desi eram preocupată cu alte treburi,aud glas care spune ceva despre o suspendare mai speciala.
Primul glas spunea asa:

              "Nu tu ! 
          Cu suspendarea ,hai vino !

Apoi un alt glas spune:

    Hai, hai da încoace cu suspendarea Ţarii !"

Dragii mei, nu va fi liniste în Romania! Vom merge din rău in mai rău. Avem la indemâna, "Arma Credintei " si trebuie sa o folosim la maxim. 
Romania va fi al DOILEA NOU IERUSALIM,dar pana atunci ,tot ce este rău si uscat,totul trebuie curatat după Voia Domnului.
Cu Credinta fratilor, cu iubire si cu dragoste faţă de Aproapele vom reusi sa trecem cu bine peste toate greutatile vietii.
MÂNTUITORUL va veni pe Pămant romanesc,asa precum S-a si înaltat. 
Pe Pămant romanesc va fi JUDECATA cea DREAPTA ,si  a celor vii si a celor morti.
Ce se va intampla cu ROMANIA,cum va fi suspendata TARISOARA noastra,eu nu stiu. 
Ceea ce stiu, este faptul că, vom trece prin multe greutati si prin multe incercari.
Dar cu Credinta tare in Bunul Dumnezeu si -n Maicuta Domnului, vom trece mai usor,mai lin.
Eu am scris dragilor si despre suspendarea PRESEDINTELUI IOHANNIS,inca din februarie 2017.
Si o sa vedeti ca asa va fi .
Sa iubim fratilor ROMANIA DUHULUI SFANT,căci aici ne-am nascut si-am trait,aici Îsi are GRADINA RAIULUI Maica Lui Dumnezeu ,si tot aici ,IMPARATUL CERESC IISUS HRISTOS,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor va veni pe norii Cerului ca sa judece viii si mortii,si Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
Iata dragilor si linkul cu suspendarea Presedintelui Iohannis:


Dumnezeu există - Mărturii.: KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../klaus-iohannis-va-fi-suspendat.ht...

Translate this page
Feb 4, 2017 - Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile .... Anonim 19.48 de ce trebuie suspendat Johannis ?!


                      2 Februarie 2017,ora 6,34 dimineata !

                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineata,treaza fiind, aud glas care spune ceva ,la care ne asteptam majoritatea dintre noi, românii adevarati si iubitori de ŢARĂ.
Glasul spunea asa dragilor:

                    "Suspendarea e gata!
                      Iata suspendatul!"

În aceasta clipă dragilor, îl vad pe domnul KLAUS  IOHANNIS ,PRESEDINTELE ROMÂNIEI, care statea la o masa într-o incapere normala,probabil o masa in familie, deoarece era imbracat lejer,cu o camasa alba descheiata la gât ,si fara cravata.
PRESEDINTELE ROMANIEI,cred ca se uita la un ecran TV, căci intr-o clipă,cu ochii atintiti undeva mai sus de nivelul la care statea, se clatina de pe scaunul sau, si cade pe mana stanga, pe-o parte, la aflarea vestii de pe ecranul TV.
Era uimit de ceea ce vedea si auzea,si chiar ca ramasese ca la dentist. Adica ,cu gura intredeschisa.
Dragilor, acesta a fost MESAJUL,iar eu l-.am scris intocmai,lasand timpul sa curga, si sa se adevereasca toate cele divine.
                                           Cu dragoste,Maria.

48 de comentarii:

  1. Doamne ajuta sa fie suspendat:)

    RăspundețiȘtergere
  2. 23.41 La ce iti foloseste tie personal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai pune intrebari tampe!

      Ștergere
    2. 13:07, suntem incomozi, nu? Va stam ca un ghimpe in spate 😂😂😂😂😂😂

      Suntem cu cohii pe voi! Va vedem! Jos labele de pe Romania!!!!

      Ștergere
    3. Iohannis va raspunde in fata legii.

      Ștergere
    4. Care lege??? cea modificata de dragnea in folosul infractorilor?
      Toti sunteti niste acuzatori care vor sa vada sange, nu conteaza daca e drept sau nu e drept, trebuie sa moara ala pe care il urati voi. Si va mai spuneti crestini!

      Ștergere
    5. 03:39, si inca ce va mai rspunde, spre disperarea ta.

      Ștergere
    6. 20.20 esti atat de redus incat nu poti intelege ca SI TU esti cel pagubit. O sa vina vremea cand iti vei da seama de prostia vorbelor pe care le-ai spus si o sa-ti musti limba cand ai sa intelegi ca raul era si al tau. Ai grija cui doresti raul ca nu cumva sa fie pe nedrept si sa se intoarca impotriva ta!
      Psd-isti ca tine sau inchizitia tot aia este! Singur ii place lui Dumnezeu rautatea ta.

      Ștergere
    7. 01:37, pagubiti suntem cu un astfel de presedinte pe cap. Este cazul sa se retraga, caci Romania nu-i pentru vampirii de la UE, iar de slugile lor ne-am cam saturat. Romania este a romanilor, sa le intre bine in cap celor care ling si pupa picioare de Bruxelles. Vor raspunde in fata legii aceste slugi aplecate strainilor.

      Ștergere
    8. 12.19 unuia cu mintea scurta ca a ta nu ai cum sa-i explici niste lucruri logice. Romanul de Dragnea si romanii analfabeti care conduc guvernul te fura pe tine,asta, cu mintea naiva. Despre ce lege vorbesti, despre cea care protejeaza infractorii cu detentia acasa in weekend?Tudorel al tau mai are putin si ii trimite la relaxare in tari exotice ca, de, se vor stresa prea mult pentru puscaria facuta in doua zile de weekend acasa.Mai lasa-ma cu Bruxellul ca numai in dodii vorbesti.

      Ștergere
  3. Multumesc d-na Maria! Asteptam acest semn de la dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria te felicit din suflet pentru modul in care scri, cuvintele tale izvorasc dintr-un suflet iubitor si credincios indemnandu-ne la iubire fraternitate si respect reciproc.Dar se pare ca vorbesti in pustie, ai sa vezi cum se VOR dezlantui spiritele. Vremurile sunt in schimbare in toata lumea deci se pare ca schimbarile ajung si in RO. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. si asa iohanis nu a facut nimic pt tara asta.vad ca iohanis intra dintr-o vacanta in alta vacanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.55 ce vrei sa faca Iohanis, conform constitutie doar reprezinta tara, nu e sef de guvern ca sa-ti faca tie casa si sa-ti are pamantul. Habar nu ai pe ce lume traiesti!

      Ștergere
    2. Precis ca tu an.0051 sti cu siguranta pe ce lume traesti...si traesti bine se pare in tara "lucrului bine facut" .....

      Ștergere
    3. Bine ca au facut ceva fostii conducatori, oricine ar veni tot ar exista persoane vesnic nemultumite! Pardidele ne fura zilnic iar noi suntem legati la maini si la ochi cam asta e povestea tarii in care traim ! Si sa nu uitam de speranta nemuritoare in suflet,ca poate se va schimba ceva ...Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. 00:51, a avut o atitudine urata cand s-a opus mutarii ambasadei, asa ca nu reprezita tara...si mai are multe alte atitudini care nu corespund unui Presedinte...

      Ștergere
    5. 09.24 asa a vrut dar cu PSD-partid de infractori la guvernare nu are cum.
      00.51 atitudinea este corecta, in schimb cea a lui dragnea era sa ne bage strambe cu aliatii. Cred ca nu judeci cu creierul tau, l-ai imprumutat pe al lui Gadea.

      Ștergere
    6. 03:41, masoara-ti cuvintele. Iar dai dovada de nesimtire vorbind de altii aiurea? Inca nu te-a prins rusinea? Tot obrazul gros il ai?

      Ștergere
    7. 20.19 masoara-ti tu IQ-ul ca a scazut dramatic de cand se uita la antena 3.Nesimtirea e a ta, cum iti permiti sa ma bruftuluiesti? Obraz gros ai tu, de crocodil.

      Ștergere
    8. Tocmai ca nu e nevoie de vreo antena anonimule 21:26, adevarul este evident. Din pacate tu esti cel care dai dovada de un IQ cu o valoare inferioara dar si de un obraz gros care denota nesmitire.

      Ștergere
  6. Doamna Maria dumneavostra puteti sal intrebati pe Iisus sa va dea mai multe indicii despre venirea sa?

    RăspundețiȘtergere
  7. Tinand cont ca neamtul e vazut bine in occident si clasa politica de la bucuresti foarte prost . Cine crezi ca va pierde . Cat o sa fie euro dupa circul asta . Cat o sa coste o paine ???? La asta nu va ganditi .... de . Unde nu e minte . Apropo . Voi ca tara produceti ceva ? Traiti din bani imprumutati din strainatate . Alea 10 mii de fabrici le-a distrus iliecu cu gasca lui de hoti . Ce a mai ramas in picioare au ras tot taranistii si liberalii . Ce mancati daca intrerup aia imprumuturile ? Ce va bucurati cand va duceti la vot si va iese hotul vostru care sa va fure . Voi nici macar nu stiti de ce sunteti saraci . Ca votati hoti de asta . Asa popor asa politicieni . Nici nu trebuie sa vina cineva sa distruga tara asta . O demolati singuri . Strainii stau oe margine si asteapta sa o imparta dupa ce o terminati voi de distrus . Nu meritati tara asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica matale esti spectator din alt univers!
      Cum le stii tu pe toate...

      Ștergere
    2. Dragilor! vremurile sunt in schimbare se vede asta peste tot in lume. Maria avea o postare cu numarul !! o data de !!. Daca veti citi ceia ce urmeaza veti vedea ca aceasta data scrie clar aici ca evenimentele vor avea loc pana pe 11 noiembrie 2018. Cititi va rog si va lamuriti odata pentru todeauna !!!!
      https://burebista2012.blogspot.com/2018/06/trezirea-finala-scamatoria-datoriei.html

      Ștergere
    3. Alexandre,anonimul de mai sus ( 00.09 ) are dreptate. Este o analiza dura,dar reala a ceea ce s-a intamplat si se intampla in Romania. Ba,inca nici nu spune chiar tot,referitor la ce ne asteapta pe termen mediu si lung cu cei care am ramas in tara. Ar trebui sa fim mai lucizi,suntem deja in ceasul al 12-lea,dar romanii sunt mintiti frumos si multi nu realizeaza ca tara se indreapta spre colaps. Daca tot faci imprumuturi externe si nu produci mai nimic,asta ne asteapta.Ca sa nu mai spun,ca multele miliarde imprumutate in numele tarii,vor trebui platite de generatiile urmatoare ( copii si nepoti ),generatii care vor fi coplesite si chinuite din cauza asta. Sa mai spun ca si din tineri,multi ( tot mai multi,din nefericire ! )pleaca si vor pleca din tara ?...Nu mai spun...Majoritatea romanilor chiar nu realizeaza ce inseamna asta ?...

      Ștergere
    4. Ce mai chichirez galceava...Nu mai intretineti iluzia cu votul.Din '90 incoace,mereu se stie cine o sa iasa,ba si procentajul.Poate la parlamentare sa mai conteze ceva si publicul.Nu mai certati oamenii degeaba.De ce sunt saraci?Pai,stiti povestea cu revolutia furata...Dupa care averea poporului a fost vanduta bucata cu bucata.Asa ca lasati oamenii in pace.

      Ștergere
    5. cine v-a spus ca e bine vazut? credeti ca in strainatate nu se stie ca a trisat si falsificat acte? va inselati... e un papa lapte folosit numai pentru a-si vota proiectele lor asa cum batranii la noi

      Ștergere
    6. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu aud de la ci9neva despre vreo familie care pleaca definitiv din tara. Unde este binele facut de psd daca lumea pleaca pe rupte. Asta arata disperarea romanului care mai are un dram de intelepciune si stie ca aici copiii lui isi vor rata viitorul. Cei care sustineti psd ar trebui sa aveti mustrari de constiinta severe.

      Ștergere
    7. 01:48, hai nu exagera. Iar o dai cu dramatismele fabricate? La tine si minciuna-i vorba.

      Ștergere
    8. 12.22 vezi ca-ti ploua in gat de destept ce esti. Minciuna de care vorbesti este specifica partidului din care faci parte, cel al jefuitorilor de tara care dau legi sa protejeze puscariasii. Esti atat de obisnuit cu minciuna ca nu mai distingi adevarul. A spus si la tv ca au parasit tara foarte multi romani. Eu aud mereu de la cunoscuti ca nu stiu ce familie s-a mutat definitiv in alta tara. Daca esti orb si surd e problema ta dar adevarul nu-l poti opri oricat te-a dresat psd-ul tau iubit.

      Ștergere
    9. 21:34, iar exagerezi in mod voit? Ti s-a mai spus sa lasi deoparte dramatisemele fabricate la laboratoarele pnl, caci denaturezi in mod constient realitatea.

      Ștergere
  8. Mai anonim 00:09 😉😴sa nu crezi Tu ca esti singurul din iubita mea tarisoara care ai punctat aceste idei....dar cu cine?????? ?????_????????????_

    RăspundețiȘtergere
  9. Faca-se voia Domnului.
    Doamne ajuta poporului roman crestin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper ca nu pleaca asa repede,sa ne mai amuzam pe seama lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Alo!!! Suspendarea tarii. Pai Iohanis a guvernat mai ..
    ....astia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceste feluri de expresii in mesaje , chiar nu ma duce cu gandul la Duhul Sfant .

    RăspundețiȘtergere
  13. Ultia sedinta de azi a PSD da de inteles ca daca presedintele nu va respecta hotarirea Curetii Constitutionale cum tot indeamna ''liberalii',atunci vor trebui sa aiba in vedere si masura extrema a suspendarii,altfel ar devenii si ei partasi la nerespectarea constitutiei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am si eu o intrebare la cei care i iau apararea lui Iohannis: ce a facut acest om pentru tara si popor? Concret ca stiti sa jigniti dar dar nimic altceva. Fiti obiectivi nu subiectivi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. 23,00 Afacut si el ca totii strainii care ne-au condus 28 de ani.Ne-a furat.

    RăspundețiȘtergere
  19. 23,00 si a mai facut un joc politic neconstructiv=distructiv care-l va duce la suspendare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am venit sa citesc comentariile...
    Are cineva floricele de porumb ca este citit...😂😂😂

    RăspundețiȘtergere