marți, 5 iunie 2018

POLONIA CONTRIBUIE SI EA LA INCEPEREA RAZBOIULUI ?


                                        Noapte de 4 -5 Iunie 2018 ora 2,17 !

                                              Dragii mei,

Tot in aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva despre Polonia.
Glasul spunea asa:

                 "Trist ! POLONIA va contribui la inceperea Razboiului.
                 POLONIA sustine începerea razboiului ."

Dragii mei, extrem de trist este cand vine vorba de RAZBOI.
Oamenii nu se mai inteleg,interesele lor sunt doar de înavuţire peste noapte, nu-si mai iubesc Aproapele si nici nu le pasa daca acesta ,are sau nu un colt de pâine ca sa nu se culce flamanzi.


Astazi dimineata a venit la mine o tanara mamica a unei fetite de doar 18 luni , si mi-a spus că aseara i-a dat celei mici doar un castravete in mânuta ,deoarece,nu avea macar un colt de pâine.
Daca bogatii lumii ar avea macar si un graunte de Credinta,nu ar mai fi atâtia copilasi care mor de foame, sau care se culca flamanzi.
Cum acestia nu au acel bob de Credinta,ei îsi aduna averi pe Pămant pe care le mânanca moliile si le fură hotii.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne aiba pe toti in grija si sa ne ierte pentru toate cate am gresit.
                                           Cu dragoste,Maria.


79 de comentarii:

  1. Polonia a pierdut mult din teritoriul ei dupa cel de-al II-lea razboi mondial ( mai mult decit am piedut noi ). Acele teritorii sint in cadrul Ucrainei si rep. Belarus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul a spus: "Pentru ca America nu sa pocait, distrugerea va veni dinspre est, razboiul va veni de la vest si voi taia capul."
    El a spus;A inceput.
    Vestul este America.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cin'te crezi tu sa scrii asa ceva ???
      Cind ai vorbit tu cu "Domnul" ???
      Nu cumva domnul tau are copita despicata ???

      Ștergere
  3. UN VIS ce l-am avut anul trecut.Intr-o calatorie in duh,am ajuns in Polonia si la intrarea pe teritoriul polonez vad o padure mare cuprinsa de flacari si pompierii chinuindu-se sa stinga incendiul de la marginea orasului la ora amiezii oamenii se luptau sa stinga flacarile padurii ,merg mai departe si zbor pe deasupra orasului si vad multi soldati cu miile imbracati in uniforme Nato si polonezi sezand in asteptare in linie dreapta am trecut pe deasupra lor ridicandu-si capetele m-au vazut zburand si m-am grabit a trece repede de teama fiindca erau inarmati la o baza militara,si apoi vad de la distanta orasul Varsovia (Polonia) plin de elicoptere si avioane si soldatii care asteptau ordinele ca la un apel au intrat in razboi cu rusii.Incepuse o invazie a Rusiei in orasul Varsovia.vedeam elicoptere,avioane de razboi,si soldati in actiune pe toate strazile orasului si am dat sa plec de acolo cat mai repede catre un alt oras,calatorind in zbor peste insule am ajuns in Georgia acolo era liniste in oras,am intrebat doua fete in limba engleza in ce tara sunt si au spus ca sunt in Georgia caci eu nu stiam incotro ma indrept zburand...si apoi am continuat traseul mai departe catre alte destinatii ,zburam deasupra unor mari si am ajuns la poli la capatul lumii si acolo vad o frumusete de nedescris...mai departe nu mai continuu,ma opresc aici. Am postat acest vis pentru ca este in legatura cu titlul articolului dnei Maria si am dorit a confirma acest mesaj.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum o saptamina un congresmen american a tinut un discurs in care spunea ca Rusia e pregatita si ca in curs de o luna poate ataca in Europa ,cerind tarilor din UE sa se pregateasca si sa se pronunte asupra pozitiei lor vizavi de rusi si daca vor sa mai beneficieze si sa aiba baze militare americane de aparare in Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fals flag adica MINCIUNI.
      Rusia cere-vrea-doreste PACE iar altii baga batul prin gard.
      Polonia : o tara atat de frumoasa cu un popor minunat,oare de ce si-ar dori atat de tare UN RAZBOI ?,oare este influetata si nu se gandeste la repercusiunile (tarii lor,popupatiei lor).DUMNEZEU NU VA DOARMI.

      Ștergere
  5. S-ar putea ca Polonia sa fie prima tara care raspunde la acest apel cu atit mai mult ca vor instalarea scutului american

    RăspundețiȘtergere
  6. Of doamne, Maria scumpa te rog da-mi numele intrg din buletin al acelei mamici caruia vreau sa-i trimit prin wister unione o anumita suma de bani cum pot si eu. Multumesc. Dumnezeu sa ne lumineze sufletele si sa ne dea putere sa trecem peste toate.Mariuca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga MARIUCA,
      Iata numele intreg din buletin al acelei mamici a carei fetita de 1 an s-a culcat flamanda.
      IORDACHE VALENTINA ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa binecuvinteze DARUL tau de suflet. Frumos din partea ta,ai un suflet ales si o inima mare. Acestea dovedesc ca-ti iubesti Aproapele. Te pup si te imbratisez cu drag. Suna-ma la tel 0747226236 ca sa-mi dai toate datele si sa i le transmit. Sau daca vrei,iti voi da nr ei de tel. Te pup.

      Ștergere
    2. Mariuca draga ,mi-au dat lacrimile.
      Si eu doresc sa o ajut .
      Cate putin cine poate si o punem pe picioare un pic pe Valetina si bebele ei.Paraschiva

      Ștergere
    3. va pot trimite dvs bani cumva intr-un cont sa ii dati dvs acestei mamici in nevoie?

      Ștergere
    4. Sigur ca da ! Puteti fi sigur ca banii vor ajunge la mamica cu bebele si isi va cumpara o usa,ca sa nu mai puna patura ,pentru a nu intra mustele si curentul. Va multumesc din inima ,in numele VALENTINEI care are doar 19 ani si un bebe de 18 luni.

      Ștergere
    5. Ajutati-o pe aceasta femeie cu copilul ,faceti-va mila de ea,si Dumnezeu va va rasplati insutit...cred ca are nevoie de ajutor..Dna Maria ma bucur ca ati mentionat-o aici pe blogul dvs.ca lumea sa afle situatia ei dramatica..Trebuie ajutata cu bani si cu tot ce are nevoie,este pacat de ea.Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
  7. Da ce-ai pățit ai început să ,,deschizi ochii,, ? Mă mir, mai ieri îl susțineai pe Dragnea si PSD ăștia care conduc tara de vre-o 30 de ani și care trăiesc în palate și averi în timp ce țara se zbate în mizerie,sărăcie și foamete. Uită-te în jurul tău ca să vezi foametea sărăcia disperarea și oamenii care își pun capăt zilelor! Care Dumnezeu le spune popilor să stea în vile și să se deplaseze cu mașini de lux in timp ce enoriașii nu au după ce bea apă? Doamne vino Doamne să vezi ce-am mai rămas din oameni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo ! Anonim 14:10 ,👍👍👌👌👌👌👌👌

      Ștergere
  8. Polonezii o duc cel putin triplu mai bine ca noi si au armata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rectific atacul mafiot de incendiere a masinii consilierei in Becheresul Mic in Timis,nu Timisoara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana la urma incepe sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un NU hotarat. NU incepe nici un razboi in 2018.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  11. Elena Udrea CONDAMNATĂ DEFINITIV la 6 ani de închisoare în dosarul GALA BUTE. Rudel Obreja, 5 ani de închisoare
    https://b1.ro/stiri/eveniment/sentinta-udrea-gala-bute-226627.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu numai bogatii lumii aduna averi, ci toti care au posibilitatea asta..
    .parca a intrat Satana in ei..crezand ca ei si progeniturile lor vor mosteni pamantul... negandindu-se ca intr-o clipita bunul DUMNEZEU le poate face praf...desertaciunea desertaciunilor....toti alearga in sus si-n jos sa adune cat mai mult...parca ar manca cu patru maini...

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.publika.md/o-vaca-din-bulgaria-ar-putea-fi-sacrificata-pentru-ca-a-traversat-ilegal-granita-uniunii-europene_3008352.html?utm

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte curând ( în acest an) va începe un război mondial mulți vor muri distrugerile vor fi mari. Mulți dintre voi vor crăpa mare pagubă oricum faceți umbră pământului degeaba sau sunteți niște hoți care vă meritați soarta. Crăciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai craciun cum poti sa vorbesti asa despre frati tai intru Cristos? Te credeam mai inteligent daca suflet n-ai. Oricum cine face lui ISI face, cine da lui ISI da. Noi toti umani suntem legati prin acel FIR invizibil care tine totul impreuna. Ai uitat poruncile ?un de ti-e iubirea pentru aproapele tau?

      Ștergere
    2. D-le Craciun, ai relatii "sus puse" de detii atatea "informatii" false.
      Te-ai suparat pe viata,pe oameni,pe mediul inconjurator.
      (in acest an) 2018 este ANUL PACII PE GLOB,nu va fi razboi.

      Ștergere
    3. Craciune, esti un imbecil daca crezi ca toti suntem hoti...Bunul DUMNEZEU sa-ti dea dupa inima ta tot ce doresti tu poporului roman, sa se intoarca la tine !!!!!!😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😴😴😢

      Ștergere
    4. 17.01 nu e Crăciun, e cineva care se da drept el. Stilul de scris a lui Crăciun e diferit.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  15. Ne putem astepta la orice in ziua de azi nu mai exista credinta si mila.
    Doamna Maria este asa cum scrie la sfintele carti unde zice;bogatii vor dormi pe dacii de bani iar saracii vor muri de foame.
    Polonia ce sa spun Dumnezeu sa le dea minte si intelepciune doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  16. Craciun, sper sa fii si tu in grupul celor mentionati de tine. Iti meriti soarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este fals.nu-ti-ai dat seama? Craciun nu ar vorbi asa .

      Ștergere
    2. Si eu cred la fel. Un Craciun fals.

      Ștergere
  17. 17,40 NU e mesajul meu la 17,o1 ,cred ca e ori altul, ori cel mai probabil un impostor profesionist mercenar platit ca sa intoxifice blogul -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  18. Sarut doamna Maria,
    Va rog sa imi dati contul bancar si numele doamna cu copilul de 18 luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian Bunea.
      Aceasta fată cu copil mic care nu au după ce bea apa, nu are cont bancar. Suna-ma la 0747226236 si-ti voi da tel ei. Are nevoie si de o usa obisnuita la camera in care sta cu copilul. Nu are usa. Pune o patura. Un aragaz cat de uzat si o masina de spalat obisnuita, nu are apa curenta, ar mai avea nevoie. Va multumesc din suflet. Este minunat sa facem fapte bune ! DUMNEZEU sa va binecuvinteze !

      Ștergere
    2. Pacat ca biserica , primarul de acolo sunt de piatra !!!! Pentru ce sut platiti daca nu sunt in stare sa faca ceva pentru comunitate.

      Ștergere
  19. Alt profet crăciun e numele lui. Ah !

    RăspundețiȘtergere
  20. 17,40 parerea mea ca mesajul impostorului mercenar' Craciun' de la 17,o1 se incadreaza la categoria acelor ,''mercenari slugarnici profesionisti'' care au impartit Romania in doua si ii fac pe unii romani sa nu mai vrea sa fie romani si in primul rind vor sa blocheze si intoxice internetul inclusiv comentatorii de pe acest blog pentru interesele lor personale meschine-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.56

      Se vede de la o posta dl. craciun ca cineva scrie in numele dvs. Cei care va cunoastem stim cum va exprimati si ca niciodata nu ati jignit si suparat pe cineva . De altfel sunteti o persoana civilizata , cu maniere . Lasati-l sa dea din el ce vrea , poate sa se si semneze ca e si Napoleaon .

      Ștergere
  21. Care grup anonim17,40?
    Stii cumva din ce grup fac parte?
    Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce am.
    Am in primul rand sanatate dragoste de Dumnezeu si nu urasc pe nimeni.
    Iti doresc din suflet s-a ai ce am eu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Timpul scurt intre cele doua comentarii 17,01 si 17 ,4o ma face sa fiu sigur ca ambele sint ale aceleiasi persoane,in scop diversionist si sint ale uni Epolet.

    RăspundețiȘtergere
  23. Adevarat s a scris: chiar de va dispare trei sferturi din populatia globului sfertul ramas nu se va pocai adica schimba in gandire simtire si vorbire. Vedeti cate lucruri groaznice se intampla dar nu va schimbati doar intrebati cand va incepe razboiul, va urati si va criticati de parca nu ati fi cu totii frati si copii aceluiasi Tata. A venit timpul cand cei care nu vor sa schimbe vor face aceasta schimbare fortat si vor avea mult de suferit. Alegerea va apartine. Popor mai dezbinat ca romanii nu exista😞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate din pacate...

      Ștergere
    2. Sunt multi oameni credinciosi si destul de echilibrati in Romania si nu numai si da, acestia vor "mosteni Pamantul", cum se zice.

      Ștergere
  24. cei bogati nu se ocupa cu binefaceri-isi pun in buzunare-oamenii demiloc abia isi platesc facturile ba mai au si copii!-NIMIC NU LUAM CU NOI DINCOLO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  25. 20,57 BRAVO Ion Masinca,fina observatie.
    E vorba la 17,40 si 17,01 ca si la 19,28 de acelasi EPOLET din SERVER care ne ameninta pe comentatori ca am vrea sa constituim un' Grup organizat si fals', de pe prima pagina a lunii iunie la viziunea ATENTAT TERORIST la comentariul 'anonim'-ha-ha, din 2 iunie 2018 ora 20,01.
    DIVERSIUNE tipic SECURISTICA ,dar cu tehnica noua din server.
    V-am spus eu sa va pune-ti caschetele in servar ca va va 'reduce Viorica fondurile pentru ca a-ti fost in echipa adversa ca si cei de la SSP'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu va suparati dna Maria vreau sa transcriu si aici un mesaj important de la Iisus ce l-am auzit in timpul somnului.Era glasul lui Iisus si spunea: Iisus " Eu vin repede.Vin pe nepregatite.Ca un foc vin peste ei, ca durerile naşterii peste femeia însărcinată; şi nu va fi chip de scăpare. "
    Acesta este mesajul primit si consider ca este foarte important pentru lume , trebuie sa se tina seama de acest lucru,si lumea sa se pregateasca..el si-a anuntat venirea.Vine repede.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamna Maria,să înțelegem că Rusia va fi atacată inițial din vest?Apoi conform sf părinți China o va ataca dinspre est și anexează Siberia până la Urări?

    RăspundețiȘtergere
  28. 21.53 chiar crezi ca „epoletul” (de de-a dreptul hilara aceasta espresie) si-ar pierde atata timp pe un blog cu „proroci” de ocazie? Ma faci sa rad, e cea mai caraghioasa idee pe care puteai s-o emiti. Cred ca n-ai simtul proportiilor. Numai conspiratii ai in cap.

    RăspundețiȘtergere
  29. Epoletilor ,nu mai intoxicati blogul ca o sa va bage pesedistii la GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT alaturi de seful vostru Alogenul la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Alba Iulia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  30. Sa nu uitati EPOLETILOR,simbata sa va baricadati in SERVER ca vine baiatul si daca nu vine si cutremurul,oricum o sa va foloseasca sa scapati de manifestantii PSD-isti,ca seful vostru Alogenul fuge simbata in Polonia.
    Poate avem noroc si scapam de el daca cere azil politic acolo,ca oricum mai devreme sau mai tirziu o sa-l suspende PSD-disti si o sa-l astepte procesul de la Alba Iulia cu falsul si GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  31. Anonim5 iunie 2018, 23:58
    Anonim5 iunie 2018, 23:58
    Mariuca draga ,mi-au dat lacrimile.
    Si eu doresc sa o ajut .
    Cate putin cine poate si o punem pe picioare un pic pe Valetina si bebele ei.Paraschiva

    Puteti sa ma sunati la 0747226236, ca sa va dau nr de tel al VALENTINEI cu bebele, sau mai multe detalii. Va multumesc din inima si fie ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa vada FAPTA inimii si a sufletului dvs . PUPICI.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Germania anunta ca va creste la 1,5 la suta din PIB fondurile alocate pentru aparare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  40. 11,11 in locul tau nu as fii asa de sigur,nici cu epoletii nici cu'proroci de mina adoua'.O sa vezi tu ,dar mai citeste blogul.

    RăspundețiȘtergere
  41. http://www.economica.net/peste-patru-milioane-de-oua-retrase-de-pe-piata-in-polonia_155071.html

    RăspundețiȘtergere