sâmbătă, 9 iunie 2018

S - A ADEVERIT ! ROMÂNIA ! PROTESTE MARI ÎN TOATA ROMÂNIA !

                                             Dragii mei,

Scriam inca din 23 Aprilie 2018 un articol cu titlul: MARI PROTESTE IN ROMANIA .
Iata linkul:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA ! PROTESTE MARI ÎN TOATA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-proteste-mari-in-toata-ro...
Translate this page
Apr 23, 2018 - ROMÂNIA ! PROTESTE MARI ÎN TOATA ROMÂNIA ! 23 Aprilie 2018,ora 6,37 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata ma trezeste o lumina ..

Si iata dragilor ,ca la un interval de timp de circa o luna si jumatate ,PROTESTELE mari s-au adeverit.
Iata pentru inceput primele informatii,urmand ca sa 

reactualizez articolul,numai după ce se va termina 

MITINGUL.

Mitingul PSD. Peste 70.000 de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei ...

https://stirileprotv.ro/.../simpatizantii-psd-pregatiti-sa-apere-statul-de...
Translate this page
15 mins ago - ora 18.00 Intrările în municipiul Bucureşti s-au aglomerat, însă circulaţia nu este ... Tags: miting PSD, Piata Victoriei, simpatizanti PSDproteste,.

Miting PSD. Mobilizare masivă: Sute de mii de oameni la miting. Membrii Guvernului au ieșit din Palatul Victoria (FOTO+VIDEO)

DE 09 IUN 2018   •   19:44
Miting PSD. Mobilizare masivă: Sute de mii de oameni la miting. Membrii Guvernului au ieșit din Palatul Victoria (FOTO+VIDEO) 16
Update: Membrii Guvernului au ieșit din Palatul Victoria și se îndreaptă spre Piața Victoriei. Se mai află acolo Marian Oprișan, sunt vicepreședinți ai partidului, este și Doina Pană, Șerban Nicolae. Totodată, primarul Gabriela Firea. Prezent este și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
Aceștia se îndreaptă spre mulțimea adunată în Piața Victoria. În piață s-au auzit și huiduieli, dar asta pentru că pe ecrane au apărut imagini cu președintele Klaus Iohannis.
Update: Premierul Viorica Dăncilă se află acum în Palatul Victoria. În jurul clădirii Guvernului se află un dispozitiv de jandarmi, maşini de Pompieri, maşini SMURD de multiple victime, precum şi echipaje de prim-ajutor.

Pe plasmele mari amplasate în Piaţă este scris "Jos statul de drept!", "Macovei o să ţi-o iei!", "Stop proceselor staliniste!", "Run Codruţa, run!", "Iohhanel. România lucrăturii bine făcute", "Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră".

Manifestanţii se întind şi pe bulevardele care dau în Piaţa Victoriei - Kiseleff şi Aviatorilor.
Update: Codrin Ștefănescu se află în Piața Victoriei printre protestatari. „Oamenii au venit să protresteze împotriva unei puteri oculte, au nenorocit capitalul românesc, medici, profesori, se află într-o putere secretă și au distrus această țară. Oamenii au speranța că nu vom ceda și vom merge până la capăt și vom aduce normalitatea. Oamenii își cer votul lor, spun că vor să trăiască într-o țară normală, nu una aflată sub teroare. Este un număr imens de protestatari”, a declarat Codrin Ștefănescu.
Update: Valuri de oameni vin din toată țara în Piața Victoriei. Oamenii sunt foarte supărați, dar se tem să vorbească. Cei din Dolj au venit ultimii, dar sunt peste 10.000. Protetatarii susțin că nu au fost plătiți de nimeni ca să vină aici.
Organizația din Bihor a venit cu un tricolor imens pe care l-a desfășurat în Piața Victoriei.
După miting, protestatarii anunță ca dacă lucrurile nu se vor rezolva, vor mai veni și altădată.

Update: Mii de oameni se îndreaptă în continuare spre Piața Victoriei. Mai sunt două ore până la marele miting. Zeci de mii de oameni se află deja în fața Guvernului. Oamenii sunt îmbrăcați în alb.
sunt îmbrăcați în alb.

Update: Manifestanții aflați în Piața Victoriei au încins și o horă.

Update: Sunt deja sute de mii de manifestanți PSD în Capitală. Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, vor fi printre liberii PSD care vor susține discursuri în fața mulțimii adunate în Piața Victoriei.
O parte din membrii filialelor PSD au ajuns în Capitală încă de la orele prânzului, fiind toţi îmbrăcaţi cu tricouri albe sau cu ii, purtând în piept logo-ul protestului, cu mesajul „Jos statul paralel”.
Și Liviu Pleșoianu a anunțat că va ține un discurs în limba engleză.
Nu au lipsit nici incidentele în jurul Palatului Parlamentului. Cei de la Mișcarea Rezist au încercat să-i provoace pe protestatari.
Update: Zeci de mii de oameni pe bulevardul Kiseleff care se îndreaptă spre Piața Victoriei. Aceștia vin dispre Arcul de Triumf spre Piața Victorie. Sunt alte mii de persoane care vin pe alte rute. Aceștia scandează printre altele: „Vrem libertate nu fraternitate cu Securitatea”, „Ultima soluție e în Constituție”.
Pe de altă parte, au fost luate măsuri fără precedent de autorități. Au fost aduși jandarmi din țară pentru marele miting PSD.
.


.
.
            
Iata si articolul meu ,mai pe larg:
              23 Aprilie 2018,ora 6,37 dimineata !

                                 Dragii mei,

Astazi dimineata ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce mă ia cu sufletul din al meu pat si ma duce in mijlocul naturii,sub mijloc de Cer.
Aici,o forţă nevazuta ma intoarce in toate colturile Romaniei.
Priveam spre Nord, vedeam o mare de oameni revoltati, cu pancarde si Steaguri in mainile lor.
Image result for PROTESTE IMAGINI.
Priveam spre Sud, vedeam si mai multi Protestatatri "înarmaţi" cu drapele si cu pancarde de tot felul,care isi strigau ofurile si nemultumirile. Tot aici, undeva la iesirea catre Marea Neagra, vad copii, vad tineri imbracati cu bluze albe si cu pantaloni negri, care ridica mainile lor goale deasupra capului tinând degetele unite la varf si cu palmele goale orientate spre Cer.
Ceea ce vedeam imi dadea fiori reci pe sira spinarii si ma ducea cu gandul la REVOLUTIA MARE despre care am scris adeseori ca va avea loc.
...
Image result for PROTESTE IMAGINI..
Forţa nevazuta ma intoarce cu faţa spre Vest,apoi spre Est,peste tot erau numai oameni de toate varstele care,iesisera in strada cu tot felul de obiecte in maini, mai mult sau mai
 puţin legale.
Image result for PROTESTE IMAGINI.

Întreaga Romanie era paralizata din pricina PROTESTELOR . Oriunde priveam,vedeam doar o Mare de oameni supărati si revoltati.
Prieteni dragi, vom trece prin mari Proteste in toata Romania. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne daruiasca sanatate,minte intelepta si mantuire,si sa ne fereasca de o posibila noua REVOLUTIE,numita de divinitate asa ca in linkul de mai jos:

Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!


mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/.../adevarata-mare-revolutie.ht...

Translate this page
Sep 13, 2016 - Traiască adevărata REVOLUTIE MARE ! Trăiascăăăăăăăă!” ... Dragilor, după cum vedeti,REVOLUTIA MARE ne bate pe la usile noastre. Ce pot sa mai .... Cred c ar fi cazul sa parasesti acestBLOG, si sa-i lasi pe cei care-L cauta pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUȚA DOMNULUI in pace! Sa-ti fie rusine ...

...

                   13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.


Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../adevarata-marea-revolutie-urmeaz...

Translate this page
Sep 9, 2016 - Stati linistiti caci revolutia mare va fi la la unchu' SAM cititi va rog ce scrie aici , traduceti-va cu google http://nesaranews.blogspot.ro/2016/09/huge-news-from-fbi-insiders_8.html. RăspundețiȘtergere. Anonim 9 septembrie 2016, 18:47. In timpul asta sa ne rugam sa ne trimita Dumnezeu conducatori
                                       Cu dragoste,Maria.
P.S.

Dumnezeu există - Mărturii.: MARE BUCURIE !!! ROMANIA VIITORUL ...



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mare-bucurie-romania-viitorul-al-...

16 hours ago - Prieteni dragi, Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU 
IERUSALIM precum si,VIATA EXTRATERESTRA . Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA VIITORUL AL ...

53 de comentarii:

  1. Astea sunt proteste?I-si bat joc de niste oameni care nu stiu nici ei de ce sunt acolo, vorbesc din surse sigure.Sunt apolitica dar e grav ce se intimpla, asta nu e democratie. Circ!

    RăspundețiȘtergere
  2. O guvernare nu se schimbă intr-o noapte. Va fi HAOS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat !!! Curand nu se va schimba nimic in bine, vom merge din rau in mai rau !!! Mai bine ne am uni cu totii, cwi care stam acasa sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta xa.aceasta mascarada din Bucuresti ca nu pot numi altfel acest protest, sa fie pasnic si nu ia o alta intorsatura !

      Ștergere
  3. Au iesit multi oameni in strada si va marturisesc ca sunt uimita! Inseamna ca tot mai multa lume doreste binele Romaniei si a cetatenilor ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca spuneați ca este in toata Romania .Si cu multe pancarte cu multe unelte care mai de care nelegale ...deere.Nu este asta marele prostesc asta este doar asa joaca manipularea PSD.marca hai sa l apărăm pă hoț poate primim un os ceva .. pe urma lasa ca merge el mai departe la furat ce spune mai tarziu ?!lasa ca i am fentat pe fraierii ăstia. Dumnezeu fie cu tara asta necăjită .Amin

      Ștergere
    2. 20.37 de „binele” asta sa ai doar tu parte!

      Ștergere
    3. 23:36, Romania a demonstrat ieri ca nu este mascota voastra, sorosistilor. S-a terminat.

      Ștergere
    4. 20.30 care Romanie, turbatule? Aia nu a fost Romania, aia a fost populatia sarmana, momota cu bani sau amenintata ca daca nu vine isi pierde serviciul sau ajutorul social.Oameni sarmani care nu au inteles de ce se afla acolo, au plecat pe rupte inainte sa se termine mitingul. Nu mai vorbesc de cei 100 si ceva care au fost luati cu salvarea.

      Ștergere
    5. 10 iunie 20:30, ai vrea tu! Esti disperata. Faci valuri doar-doar aprinzi flacara de mult stinsa...

      Ștergere
    6. 23:01, turbat si disperat esti tu, caci pierdeti teren. Te rog sa nu jignesti romanii. Ahaaa, ai vrea tu insa oamenii aceia au plecat acolo pentru ca asa au vrut. Acesta este adevarul. Noi, romanii, ne-am cam saturat de statul paralel si de mizerabilii care fac dosare la comanda. Este timpul sa se termine cu toata mascarada de abuzuri. Jos statul paralel, adevarul sa triumfe!

      Ștergere
  4. Mi-e mila de oameni. Sa ii ajute Domnul sa ajunga cu bine acasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa vina dreptatea lui Dumnezeu.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. PSD-ul isi face de cap in tara asta! Scoate oameni in strada amenintandu-i si umilindu-i; daca asta este o mare revolutie, va inselati draga doamna Mariana Gheorghiu! Ar trebui sa vina in strada oamenii care iubesc cu adevarat aceasta tara si care sunt scarbiti de acesti hoti, lingai si slugi ale altor natiuni, analfabeti care nu stiu sa formuleze doua fraze coerente, care au furat si distrus aceasta tara, iar noi celilalti, oameni cinstiti si iubitori de Dumnezeu nu mai avem loc de ei. Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa faca judecata cea dreapta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-le toate acestea la "SA TRAITI BINE " si la "LUCRU BINE FACUT " ca ei au adus tara une-i acum.

      Ștergere
  7. ''La Palatul Cotroceni cinta Cucuveaua;
    Iohannis si ai lui si-au gasit beleaua''-se scandeaza in piata versuri populare dedicate Alogenului care tine statuii lui Avram Iancu facuta din donatii, la Primaria Sibiu, neamplasata de 6 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.27 poate are motive intemeiate pentru care nu pune statuia respectiva. Mai lasa-ne cu alogenul si cu statuia ca mai alogen esti tu decat el.

      Ștergere
    2. Daca era statuia lui mamica merkel sa vezi cum o aranja de repede.

      Ștergere
    3. 23:01, are drepatate 21:27. Actiunea unui om spune cine este el. De ce nu amplaseaza statuia lui Avram Iancu, de ce o dispretuieste?
      Avream Iancu este un simbol al iubirii de tara, este un simbol al romanilor.
      Sau Iohannis iubeste strainatatea si nu Romania?

      Ștergere
    4. 23.35 du-te la primarie Sibiu si informeaza-te! Pe urma sa tragi concluzii tampite! Asta de plange dupa o statuie cred ca el e autorul. Probabil ca statuia e groteasca si imposibil de expus. Ce tot va impiedicati de o statuie cand tara arde? Nu vedeti ca familii intregi parasesc tara? O sa ramaneti voi, pomanagii dupa 2 mici si-o bere date de Dragnea. Ati dus tara de rapa cu imbecilitatea voastra!

      Ștergere
    5. 12:33, nu mai spune. Poporul o vrea, sibienii o vor, doar Iohannis nu o vrea? Ce bai are Iohannis asta, mai? Cred ca nu simte romaneste.

      Ștergere
    6. 20.33 cred ca nu ai creierul la tine. Vezi ca intre timp, iohanis nu mai este primarul Sibiului. Du-te la primarul de acum si plange-te. S-au rezolvat toate in tara si a ramas statuia? Du-te la Dragnea si spune-i!

      Ștergere
    7. 10 iun 20:33, Presedintele Iohannis simte romaneste mai mult decat tine! Tu esti de umplutura!

      Ștergere
    8. 07:32, du-te ma' cu fantasmele tale. Nici tu nu crezi ce ai scris :)))) !

      Ștergere
  8. Despre ce vorbești ? Acești oameni sunt aduși cu arcanul de la sute de km . La celelalte mitinguri oamenii veneau singuri să-și strige nemulțumirile. Nu vedeți ce fețe supărare și obosite au ? Nu vezi cum fug deja de acolo ? Așa cum fugeam de la manifestările ceaușiste așa procedează ei . Rușine să le fie !
    O să fim de râsul Europei .🤤🤤🤤🤤 Dragnea , este bolnav de putere cu orice risc și preț . 😡😡😡😡😡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, circ, cum am zis si mai inainte.

      Ștergere
    2. Ati observat ca Dragnea era abtiguit? I se tot usca gura, cred ca bause ceva inainte ca sa aiba curaj sa minta cat mai convingator. A spus acelasi lucru de nu stiu cate ori.

      Ștergere
    3. Dar alogenu ce boala o fi avand te-ai intrebat?

      Ștergere
    4. 23:03, dar tu te-ai nascut atat de nesimtit sau ai devenit la maturitate astfel?

      Ștergere
    5. Craciun, ca de fiecare data cu stangu-n dreptul. Atata ura impotruva Presedintelui nu am vazut nici macar la cei care nu il vor pe dracnea.
      In scurt timp...

      Ștergere
    6. 23.35 nesimtit esti tu cu dragnea ca vine baut la mitingul pe care tot el l-a adunat. Nesimtit ordinar!
      23.31 Eu nu cunosc niciun alogen in afara de tine. N-ai ce cauta in tara asta!

      Ștergere
    7. 12:36, aberezi. Ciuda ta este mare. Dar ce sa-ti facem? Te vei trage pe seama.

      Ștergere
  9. Rugaciune pentru România
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne mântuieşti pe toţi, cu sufletele pline de evlavie, Ţie astfel ne rugăm:
    Îndură-te, Doamne, de ţara noastră şi neamul nostru şi ajută să-şi găsească calea cea dreaptă. Coboară Duhul Tău cel Mângâietor să ne curăţească întinăciunea şi să ne întoarcă inimile la blândeţea şi frica de Tine, Doamne. Luminează, Doamne, minţile noastre, care din pricina amărăciunilor şi umilinţelor, nu văd calea cea dreaptă. Încălzeşte, Doamne, inimile noastre care, învrăjbite de diavol, au uitat să-şi iubească aproapele şi să ierte vrăjmaşilor.
    Slobozeşte, Doamne, neamul nostru din jugul minciunii, urii, pizmei si egoismului.
    Învaţă-ne, Doamne, să ne rabdam unii pe alţii aşa cum Tu ne rabzi pe noi toţi.
    Stinge pofta celor care pentru binele lor îşi asupresc semenii.
    Încălzeşte-le, Doamne, inimile, tămăduieşte-le rănile şi îmbrăţişează-i în neţărmurita Ta dragoste. Odihneşte, Dumnezeule, sufletele celor care şi-au dat bunul cel mai de preţ pentru credinţă şi dreptate.
    Cu capetele plecate genunchii îndoiţi şi inimile frânte, ridicăm această rugăciune către Tine, Doamne, Bunule, şi Ţie îţi strigăm: Auzi-ne, Doamne, şi trimite Mila Ta peste neamul nostru românesc.
    Că numai a ta este puterea şi mărirea şi numai Tu vei întoarce râurile neamului nostru la matca străbună, ca să se laude numele Tău în veac, al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
    Amin"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta nu este protest este un miting .Dn Maria dv ati spus ca vor fi câtă frunză si iarba si peste tot in Romania nu doar in Bucuresti cu greva generală deci posibil sa vina mai tarziu?!!si mai spunea ti ca vin tot felul de unelte care nu sunt legale .Bine ar fi sa Nu se adevereasca, dar atunci daca va fi inseamna ca ne ducem spre prăpastie .de ce sa moară oameni ptr Dracnea si hoții lui?Doamne da ne pace.Amin

      Ștergere
    2. Stai ca nu sti ce urmeaza...

      Ștergere
  10. „Trăiască România!” (Cenaclul Flacăra)

    https://www.youtube.com/watch?v=6r8U3OJIN88

    RăspundețiȘtergere

  11. Țara noastră-i țara noastră-Nicu Alifantis

    https://www.youtube.com/watch?v=7sqIk9DNnkQ


    o SEARA BUNA , ROMANI !

    SANDY

    RăspundețiȘtergere
  12. 22,28 Este doar inceputul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine ca a mai observat cineva ca mitingul asta nu se potriveste cu „mesajul” de revolutie. A fost un mare fâsss! Vezi, Maria ca nu va ajuta Dumnezeu cand mintiti si exagerati, tu si PSD-ul tau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este începutul draga anonim .Nu te grăbi.Vei vedea evenimente tragice mai bine sa te rogi sa nu fie ce a zis Maria..Va urma razboiul civil..În spatele spalatilor pe creier se afla o ocultă diabolică .Ci aceea este SUA.Cu asta am spus totul.

      Ștergere
    2. Esti tu an.23.05 un mare fas impreuna cu alogenu, soros, macovei, basescu, iliescu etc, etc,

      Ștergere
    3. Da ce-ai vrut draga sa se incaiere acolo ca salbaticii,sunt oameni civilizati!

      Ștergere
    4. 23.34 ori esti dobitoc, ori esti cretin. Inclin sa cred ca iti lipsesc niste simturi daca percepi realitatea deformat.

      Ștergere
    5. Craciun!!!!!!!!!!

      Ștergere
  14. Cu mitingul asta si-o taiat creaca de sub ei mai rau;vom trai si vom vedea!Asta nu e adevaratul protest din "mesaj"si eu sint de aceeasi parere...

    RăspundețiȘtergere
  15. Răspunsuri
    1. Rezist dragilor, a-ti auzit ca va taie soros macaroana? gata de voi in curand nu mai primiti nici o lescae de la el.

      Ștergere
    2. Craciun, iar o faci lata.... Cutremurul, cum e? Te asculta???

      Ștergere
    3. Care Rezist? Caci este praf.

      Ștergere
    4. 20.48 Praful dupa toba o sa iei tu de la PSD.

      Ștergere
    5. Rezist este praf. Si sufera.

      Ștergere
  16. PSD isi face campanie electorala de pe acum-daca vor veni la conucere tot haos si lipsuri vom avea-SA VINA CONUCATORUL PROMIS DE DUMNEZEU-pana atunci rugaciune

    RăspundețiȘtergere
  17. Rusine sa va fie voua care amestecati numele sfant al Lui Dumnezeu cu politica unor infractori ca PSD. Rusine cuib de bolsevici cretinizati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim10 iunie 2018, 12:39
      RUSINE sa-ti fie tie,de vorbele pe care le spui, de rautatea sufletului tau, de impietrirea inimii tale; de ura pe care o porti semenilor tai. Fie ca BUNUL DUMNEZEU sa-ti rasplateasca tie cu DREPTATEA SA !

      Ștergere