luni, 25 iunie 2018

UN CER ROSU CA DE FOC SI UN OZN IN MISCARE !


                            Noapte de 23 -24 Iunie 2018,ora 1,30 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram u ochii pe monitor,vad inspre Sud un Cer de noaptesi totodata un Cer de foc.

Related image.
Ceva se intamplase inspre Sud; Cerul de noapte se facuse rosu ca de foc. In mijlocul Cerului de foc,vad un OZN alungit; un OZN oval.
OZN -ul se misca pe loc; se balansa si avea o marime destul de mare,asa cum eu il vedeam.Părea ca supravegheaza tot ce se intampla pe pămant,la doar cativa metri distanta de pămant.
Dragii mei,vom auzi de o Catastrofa in care, OZN-urile vor avea un rol extrem de mare ,un rol pe viata si pe moarte in ameliorarea situatiei in care vor interveni.
Unde anume si ce se va intampla eu nu stiu; ceea ce stiu cu fermitate,este aceasta relatare a ceea ce mi s-a aratat si pe care ,am scris-o intocmai aici pe Blog.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa fie cu noi toti si sa ne ocroteasca.
                                      Cu dragoste,Maria.
                          

35 de comentarii:

  1. De ce sunteti sigură că OZN-urile vor interveni în mod favorabil, poate ca chiar ele produc evenimentul.

    RăspundețiȘtergere
  2. O fi accident sau razboi.Ieri am avut o discutie cu un fiu de securist fost SRI-st si el acum pensionat ,care la afirmatia mea ca rusii au spus ca 'Romania este un drum intortochiat pe un drum drept',a spus ca'' rusii nu trebue decit sa dea un telefon ca le pregatesc ei drumul inainte''
    .Il cred pentru ca acelasi lucru a facut si tatal lui in anii 50 dar si in Decembrie 1989.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A picat comunismul dar comunistii inca nu. Asa ca de la asupritorii tarii te poti astepta oricand si la tradarea si vanzarea tarii.

      Ștergere
  3. Pentru un OM sau OZN aflat in spatiul extraterestru timpul trece mai repede decit pe Pamint,deci practic el calatoreste in Viitor si poate vedea ce se intimpla atunci pe Pamint si prin urmare ne poate si avertiza asupra ce se va intimpla cu si la noi jos pe Pamint in timpul viitor.
    Tine de teoria Relativitatii si a fost demonstrat si confirmat cu ajutorul ceasurilor atomice plasate la inaltimi diferite au dat in 24 ore o diferenta de 20 nanosecunde la o diferenta de inaltime de doar 2000 metri pe un virf de munte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Rectific la 12,52 timpul trece mai incet pe un corp ceresc mai Mare ,deci posibilitatea de a merge sau vedea viitorul pamintenilor e mai complicata din punct de vedere tehnic ,dar teoretic nu e imposibil pentru o civilizatie avansata ca extraterestrii capabili sa circule prin univers-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. in sfarsit pe asta am prezis-o inainte pe pagina mea de facebook.exact identic orientare est sud-est.fara ozn.se intunecase afara ca de noapte aproape dar norii erau rosii pe alocuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. ca sa vedeti ca spun adevarul va trebui sa ma deblocati pe facebook.am 2 zile inainte la viziunea asta.ma puteti bloca la loc dupa dar eu nu va mai deranjez pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nicio prorocire legata e ET nu s-a „adeverit”, nici macar una!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e chiar asa...depinde in ce fel vezi tu et.prima data in 2007 cand am avut viziunea cu et a fost in 2007 ion vis ma priveau se uitau la mine eram pe masa si vorbeau cum ca era ceva in neregula cu inima mea.exact asa cum e la tv dati.din prima mi-am dat seama ca era Dumnezeu si Isus ascunsi sub chipuri astea si mi-am dat seama ca incercat sa ma ridiculizeze vezi doamne ca suntem prosti gramada ca credem tot ce inventeaza americani si ca noi nu suntem in stare sa credem cuvintele Lui...
      da poate are dreptate si EI aici.insa cu timpul s-a dovedit ca nu inima mea avea ceva ci a Lor.a Lor in special a Lui Dumnezeu era si poate inca este mai bolnava ca a mea.asta o sa vedeti in urmatorii ani.

      Ștergere
    2. 22:25, de ce nu ai rabdare?

      Ștergere
    3. 12.35 te asigur ca noi toti nu vom mai fi si aceste asa-zise prorociri cu extraterestri nu se vor implini nici atunci.Nu mai fi atat de credula.Oare in Dumnezeu crezi tot atat de mult?

      Ștergere
    4. ANONIM 20:09 toate profetiille in care apar micuti cuu ochi nnegri Dumnezeu ne persifleaza pentru lipsa de credinta in cuvantul atoate creator adica sa facemom dupa chip si asemanrea Noastra.Americani ne-au bombardat cu tot felul de creatii de omuleti gri cu ochi negri cu reptilieni etc.Dumnezeu ne persifleaza pentru ca noi credem ce vdem la tv creatile unor dobitoci.stiu ca exista in pesteri desene de demult cu asemenea chestii inventate totusi de oameni.nu stiu daca il vedeti pe Dumnezeu un urias lat in spate pete Arnold cam de 2,1o m si cu ochi mari negri si par alb ca lumina pura.eu cred ce a spus El dar se arata asa sa ne persifleze.

      Ștergere
    5. 20:09, extraterestrii sunt demult pe aceasta planeta, nu de acum.

      Ștergere
    6. 15.02 Asa este! Extraterestrii sunt demult aici dar nu au niciun interes sa fie vazuti sau sa vina in mod oficial. Daca era asa o faceau demult. Ei doar au grija sa nu distrugem acest colt de univers pentru ca i-ar afecta si pe ei. Iar cei rai isi meandrele in ascuns, nu au nevoie sa se arate.

      Ștergere
  8. Eu ma tot gindesc,sa nu vina toate la pachet,Doamne fereste-ne,apoi nu stiu cum le inghetim pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  9. As dori sa comunic cu dv As putea avea nr dv de telefon?Va Multumesc Adriana

    RăspundețiȘtergere
  10. Am visat si am vazut in vis cum din cer pica o cruce sia cum pe 27 si 28 iulie o sa avem o eclipsa singe cea mai mare eclipss din siglo XXI dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 27 iulie este eclipsa de luna sangerie cea mai lunga eclipsa din istorie asa e aveti dreptate anonim 07:57.

      Ștergere
    2. Si eu am visat ca a aparut o cruce albă mare pe cer in timpul cutremurului de 7 grade din Romania.Era anotimp de vara nu era zăpadă păsările zburau speriate in timpul nopții.

      Ștergere
  11. Craciune frate,ín 2l-22 "89,dec.,a aparut un ozn deasupra podului de la . Giurgiu-. Ruse,. Nicolae al nostru a fost informat si a dat ordin sa nu se traga,pentru ca au venit sa-l ia si el nu se va duce cu eí sa-si lase poporul,si astfel a sfarsit ca martir al neamului romanesc,asasinat de evreii care ne conduc si acúm . Fie-i tarana usoara! N-am mai avút conducatori ca el si nicí nu o sa mai avem,cat despre . Nicu,oameni ca el sa se mai nasca! Nicu era un om bun si au profitat multi de bunatatea lui,eu nu,ínsa ím placea smplitatea lui si felul ín care te privea ín ochi si ími spunea ca íi place de mine ca-l privesc ín ochí cand íi vorbesc si nu-i cer nimic. E greu de ínteles un suflet liber! De mai ramanea . Nicu ín . Sibiu macar lo ani,eram departe,adevarata capitala europeana,nu defilarí de l g b t Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  12. Marioara surioara am uitat sa-ti multumesc,te rog sa ma ierti,pa,pa,cum zíci tu si tai-tai cum zic eu,sa neaducem aminte ca suntem copííi . Tatalui . Ceresc si sa nu ne frica de nimic,cu . Tati ínante, cand eram comandant de unitate de pionieri,ce frumos raspundeau la salut si sa nu mai faca altii pe ei,ca puteam merge sí la biserica,íntabere ín excursii,la olimpiade sii peste hotare,unde aveam ce ínvata,nu libertatea destraclarii.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  13. 22,25 nu prea sint prorociri legate de ET,cum nu e nici asta si daca ar fii nu prea s-ar putea confirma decit tot de ei sau de vre-un rapit care nu stie de acest blog.Deci e normal sa nu fie comentatori care sa confirme.
    Dar eu am mai spus,daca as fi in locul doamnei Maria cind as merge la lansarea cartii la Bucuresti , as lua un aparat bun de pozat pentru a face o poza buna pentru sceptici pentru ca s-ar putea sa-i vada pe drum daca sint conectati si sint in preajma.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, nu mai cauta cu tot dinadinsul „adeveriri”, nu mai forta realitatea sa incapa in aceste prorociri nedovedite. Te pacalesti singur si cauti tot felul de scuze si justificari pentru neconfirmarea lor.

      Ștergere
  14. Neonazistii lui Dom 'Profe-zist au vandalizat sediul PSD din sector 2 Bucuresti cu grafitii ,si-au facut si binecunoscuta sigla nazista incirligata.'Heil' Dom' Profe-zist.

    RăspundețiȘtergere
  15. Marioara surioara,ma bucur ca te-au luat e.t.ceibuni ín primire. Despre intraterertriî se sttie f.putin,pt.ca si in ziua de azi,multi cred ca pamantul este plat,cu toate ca seínvírte. Pamantúl este asemnea unei portocale mult mai scobite.ínauntru si ín scoarta se afla zeci de civilizatii mai avansate decat noi. Trebuie sa ne avem bine ín primul rand cu ei,dhgntre cei 2re ne sustin si dupa acééa sa desckidem porti ale timpului de 2pul nortru. Nu avem habar cu ce ne jucam! Este ca si cánd am redéschide gaurile de vierme ginchise de . Iisus . Hristos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  16. O sa apara anul acesta si se vor face vazuti pe cer, parca aa zisera si profetiile mariei Ghiorghiu si ai altora asemenea!

    RăspundețiȘtergere
  17. 13,59 Extraterestrrii, nea Ilie, ne supravegheaza de mult timp.Prin anul 1595 au supravegheat timp de o ora tabara unita a moldo-transilvano-valahilor inainte cu 3 zile de lupta lor pentru eliberarea Tirgovistei de sub turcii care o ocupasera.
    Stirea este pe internet si e confirmata in cronicile militare moldovenesti,transilvane si ale Vaticanului,dar si intr-un tablou din vremea respectiva care are pictat OZN-ul din vremea lui Mihai Viteazul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Dne fereste mulți analfabeti am nevoie de translator. Nu inteleg nimic din ce scrieți unii din voi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Maria cerul rosu din cate am observat se face cand are loc un cutremur mai mare de pamant.
    Stiu si am observat ca seara parca ar arde o lumanare se face atmosfera aerul capata o culoare galbuie spre rosu nu stiu daca explic eu bine dar se schimba atmosfera am observat la toate cutremuremurile mai mari.
    Doamna Maria nadejdea mea este la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ce putem face decat sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa ne ocroteasca cu puterea sa. Acum avem cod portocaliu de ploi este pamantul secetos este buna ploicica mai astampara spiritele rele.
    Cu mult drag doamna Maria si bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze sa va dea putere si rabdare si sa stiti ca este cineva care va iubeste sincer si va respecta pentru ca aduceti Cuvantul lui Dumnezeu pe acest blog. Cu mult drag.
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
  20. am scris ceva despre cerul rosu -nu a aparut postarea-nu exista atentie

    RăspundețiȘtergere
  21. am scris espre cerul rosu -ca din batrani se spune ca este aducator de vant sau vijelii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce-am vazut eu difera sigur...si doamna a vazut la fel ceva diferit.

      Ștergere
  22. https://arhanghelulmihail44.blogspot.com/2018/07/aceste-viziuni-le-am-avut-in-ultimul.html

    RăspundețiȘtergere