joi, 7 iunie 2018

TRANSPLANTUL DE PICIOARE SE VA FACE MAI DES , SI VA FI O REUSITA !


                                                      6 Iunie 2018,ora 17,33 !

                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva îmbucurator; ceva plin de speranta.
Glasul spunea asa:

                   "Transplant de picioare ."

Dragii mei,s-a mai incercat Transplanturi de picioare ,si nu cu prea multi ani in urma.
Se spune ca unul s-a reusit,altele nu.
Dar vom auzi de-acum incolo din ce in ce mai des,de astfel de operatii cu transplanturi de membre,si-n mod special de picioare. Daca pana acum nu au fost reusite, de-acum incolo vom auzi ca au reusit cat mai multe.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa le dea sanatate si putere divina Medicilor care ,se vor incumeta sa faca astfel de operatii.
Iar bolnavilor care vor beneficia de transplanturi de picioare,sa le dea sanatate si putere ca sa poata merge cat mai repede.
                                         Cu dragoste,Maria.


O operaţie de transplant de picioare a fost efectuată pentru prima dată ...

www.descopera.ro/.../8492971-o-operatie-de-transplant-de-picioare...

Translate this page
Jul 13, 2011 - O operaţie de transplant de picioare a fost efectuată pentru prima dată în istorie ... în istorie transplantpicioare, membre, premiera, medicina, operaţie, .... şi le înţelegem în ecosistemul lor, există unele semne de întrebare.

UPDATE: Primul transplant de mâini şi de picioare a dat greş - Adevarul

adevarul.ro › Sănătate › Medicină

Translate this page
Feb 27, 2012 - Medicii turci au fost nevoiţi să înlăture braţele şi picioarele care fuseseră transplantate vineri, în premieră mondială, unui tânăr de 27 de ani.


S-a realizat primul dublu transplant de picioare, intr-un spital din ...

https://stirileprotv.ro/.../s-a-realizat-primul-dublu-transplant-de-pici...

Translate this page
Jul 12, 2011 - Premiera medicala a avut loc intr-un spital din Valencia, iar pacientul era un barbat care avea ambele picioare amputate aproape in totalitate.

DIGIMATINAL | Transplant în premieră, realizat în SUA - Digi24

https://www.digi24.ro/.../digimatinal-transplant-in-premiera-realizat...

Translate this page
Jul 29, 2015 - Un chirurg a reuşit primul dublu transplant de mâini la un copil. ... Pacientul, în vârstă de 8 ani, a avut mâinile şi picioarele amputate când avea .
          


                      

36 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Transplanturile nu sunt voia lui Dumnezeu. Omul este lasat pe pamant sa traiasca in unitate cu natura, fara sa faca excesuri. Sfinti parinti spun: medicina este precum un toiag, te ajuta sa te tarasti dar la urma tot trebuie sa morì ,dar cu mai multe pacate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai oameni buni, ganditi-va ca pt. transplanturi de organe, implicit de picioare, va trebui sa ramana oameni sanatosi fara ele..va vor vana pe strazi si va vor rapi ca pe cainii maidanezi si va vor lasa schilozi pt. ca cei bogati sa beneficieze de organele voastre...maine-poimaine veti auzi ca Satana ii va pune sa faca si transplant de Cap....deci mare Atentie ca nu-i de gluma cu aceste transplanturi!!!!

      Ștergere
    2. 23:35, nu se va ajunge la asa ceva deoarece va fi cat de curand o interventie de la divinitate. Asa spune tot mai multa lume.
      Si eu cred c-o sa se intervina.

      Ștergere
    3. Asa este cum ziceti aci.

      Ștergere
  6. Ce-ati facut doamna ati sters iar comentariile?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati facut o treaba buna ati sters toate comentariile.bravo

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Doamna Maria ma bucur nespus de mult de aceasta lucrare care o faceti cu mult drag si iubire chiar si pentru semenii nostrii care probabil in si din anumite circumstante poate nu dau doi bani, dar vad o legatura intre datele care preced un mesaj ora,minute ,data care in viziunea mea dul la legaturi cu capitole din apocalipsa dupa ioan,si alte adevaruri care au mai fost ca avertizari pentru omenire. Ca un exeplu ultimele 3 mesaje primite de la Duhul Sfint :http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=6%2C66%2C20%2C18%2C17%2C33%2C201%2C208%2C207%2C30

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce sint eliminate toate mesajele?

    RăspundețiȘtergere
  10. În cUrind se vor clona oameni, iar biserica se va opune, căci va fi o dovada ca Dumnezeu nu exista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:40Prim vorbele tale dovedesti ca esti umanoid pt ca a fi om inseamna sa ai duhul lui Iisus in tine.PS Vei sta in fata lui Dumnezeu cand vei muri si atunci iti va pieri obraznicia!

      Ștergere
    2. 00.21-Iti doresc sa ai dreptate,dar, dacă Dumnezeu exista,nu vrea sa dea nici o dovada, deci nici acum 2000 ani nu a trimis pe nimeni sa ne convingă ca exista.

      Ștergere
  11. Victor Ponta, avertisment EXPLOZIV: Dragnea pregătește 'CEL MAI MARE FURT DIN ISTORIA ROMÂNIEI'

    Azi, 6 Iunie 2018 , Camera Deputatilor va vota un proiect de lege prin care se va comite CEL MAI MARE FURT DIN AVEREA STATULUI ROMAN din istoria - peste 10 MILIARDE DE EURO.

    Scriu acest mesaj ( si il voi repeta in plenul Parlamentului) ca un avertisment pentru toti deputatii care azi se vor lasa folositi de catre un grup infractional transnational si vor comite cu mana lor acest furt urias - sa nu poata niciodata sa spuna ca “nu au stiut ce fac”! Iar cand va veni momentul sa plateasca in fata legii si a alegatorilor sa nu aiba nicio scuza in afara lasitatii lor!

    Prin infiintarea Fondului Suveran ( o idee impusa lui Liviu Dragnea de catre un grup de afaceri din Israel- Rusia) tot ceea ce mai detine Statul Roman in companiile publice va trece in mod netransparent in maini private din afara tarii ! Tot ceea ce au construit parintii nostri in anii 60-70-80 ( si noi am modernizat si am facut profitabil in perioada 2012-2015) va trece in administrarea si apoi proprietatea unor straini care au interese divergente de ale Romaniei - in schimbul unor bani negrii dati in Israel lui Dragnea si oamenilor lui si al unei protectii politice pentru acestia!

    Actiunile Statului Roman la Hidroelectrica, Nuclearelectrica , Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Salrom , Transgaz, Romgaz, Transelectrica , Electrica, etc - in valoare de peste 10 MILIARDE de Euro sunt scoase de la Guvernul Romaniei si trecute intr-un Fond administrat total netransparent si necontrolat timp de 6 ani de catre oamenii pusi de Dragnea ( prima propunere de Presedinte al Fondului a fost Darius Valcov)/ acest Fond NU mai trebuie sa respecte legile in vigoare privind administrarea societatilor cu capital de stat, nu mai este supus controlului Guvernului sau Curtii de Conturi, poate vinde actiuni si active fara sa respecte Legea Privatizarii si nu va face listari la bursa care presupun transparenta/ practic toate companiile Statului Roman vor fi administrate privat de catre niste oameni ai lui Dragnea - pana cand vor fi vandute bucata cu bucata catre “baietii destepti” din Israel si Rusia cu care a vorbit Dragnea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:41 Cum sa faca Dragnea si Viorica asa ceva?!
      Se rasuceste Ceausescu in groapa ,invie si se duce dupa ei-la ei acasa -si-i trage de urechi

      Ștergere
    2. Am crezut ca e om serios Liviu Dragnea.
      L-am mai si votat

      Ștergere
    3. Dna Maria, ce parere aveti de ceea ce spune Ponta? Stiu ca il simpatizati candva.

      Ștergere
  12. Marioara surioara,normal trebuie sa ne ducem crucea,dar nu ne putem pune ín locul celor fara de picioare,eu am avut parte de fracturi si acum am sarme ín genunchiul drept sii cu ele ma duc ín groapa,mai bine sa le avem decat fara,ca facem ce putem si ne ajuta bunul . Dumnezeu. Multumesc frumos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria de ce a-ti eliminat toate comentariile???

    RăspundețiȘtergere
  14. Patru comentarii eliminate de admin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:27De ce au fost eliminate atatea mesaje ,exista o explicatie?Noroc ca au apucat sa fie citite!

      Ștergere
    2. Maria Ghiorghiu7 iunie 2018, 22:23
      Prieteni dragi,

      Imi cer scuze pentru ca s-au sters atatea Comentarii!
      Nu ! Nu eu le-am sters ! Am ramas si eu uimita de ceea ce am vazut chiar acum la 22,22. Inca o data,mii de scuze,dar nu este din vina mea. Cred ca este a 3 -a oara cand mi se intampla asa ceva in decursul unui an. Toate Comentariile care nu contin vulgaritati sau jigniri,pe toate le voi publica. DOMANE AJUTA si sa speram ca nu o sa se mai intample.

      Ștergere
    3. Dna Maria, ce parere aveti de ceea ce se pune la cu Fondul Suveran de Investitii? Se pare ca vor distruge definitiv economia tarii.S-a pus la care un jaf ascuns, de proportii cu sprijin din afara. Ce Soros, se pare ca Israelul si Rusia au o implicare majora. Acum inteleg ce a cautat Dragnea si Dancila in Israel. Asta se leaga de mesajul dvs. cu „Salvati Romania”! Doamnee, ce se va intampla cu noi?

      Ștergere
    4. Pai cine sa le stearga? Cum adica n-aveti nicio vina? Cine mai administreaza blogul in fara de dvs? Asta e un semn de la Dumnezeu, cu siguranta. Daca mesajele se sterg singure...

      Ștergere
    5. 23:39 tehnologia avansata poate avea acces in toate blogurile,blocurile,
      Prin stergerea mesajelor ,"tehnologia"v-a aratat ca se poate infiltra oriunde,oricum,oricand.
      "Tehnologia" nu trebuie subestimata si .....trebuie sa aratam respect "tehologiei" anonimului din data :
      6 iunie 2018 /08:52, 08:53
      Deci anonim 23:39 capisci! (ca in ebraica nu stiu)

      Ștergere
    6. 22:54.
      D-na Maria , nu va cereti scuze ptr ca nu e "defectiunea" de la dvs.
      Schimbati-va parola cat mai des(la 2 zile)
      Se pare ca "o rasa superioara" e disperata sa va discrediteze,iar prin metode mojice apeleaza la hackeri.
      Poate d-ul 23:39 stie ceva?

      Ștergere
    7. 05.05 esti dus cu pluta pe Dambovita. Mintea ta miroase urat.

      Ștergere
    8. 04.23 poti sa vorbesti normal, sa intelegem cu totii ce vrei sa spui?

      Ștergere
  15. Cum sau cine credeti ca le-a sters?Scuzati-mi expresia:"Si-a bagat coada cineva?

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate fac si transplant de coloana vertebrala poporului roman impotriva brokerilor de influenta, manipulatori de opinii, soroisti, macoveisti, marxisti si mai nou barbosii cu tanga care au sambata mars si schimba steagul cu pene.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu trebuie sa ne suparam se mai intimpla.
    Am avut oarecare reticenta am zis doamne nu am scris nimic rau ce este?

    RăspundețiȘtergere
  18. 23,32''Astia cu arestarea internetului,ultimul bastion al libertatii''spusa lui CT Popescu acum o jumatate de ora pe TV PRO-X

    RăspundețiȘtergere
  19. Am terminat cu toate transplanturile, mai rămâne acesta.....! DRUM DREPT, MARIA ! Ca de nu ar fi, nu s-ar povesti !

    RăspundețiȘtergere
  20. fondul este anti soros, rezist.
    pro Romania !

    RăspundețiȘtergere