sâmbătă, 16 iunie 2018

S - A ADEVERIT ! FURTUNI ,VIJELII SI PLOI TORENTIALE LA TECUCI SI -N TOT JUDETUL GALATI .

                                                          Dragii mei,

Scriam in uma cu o luna si jumatate ,un articol cu titltul:
FURTUNI,PLOI TORENTIALE SI  INUNDATII EXTREME.
Aici, in articol ,spuneam ca vedeam chiar in curtea casei mele astfel de fenomene.
Si iata dragilor, cum Bunul Dumnezeu mi-a aratat dinainte ceea ce urma a se intampla chiar in curtea casei mele.
Trebuie sa va spun ca, am adunat gheaţa cu farasul asta noapte,iar acum matur fructele si strugurii de pe jos.
Meritam toate acestea dragii mei! Le meritam din plin,deoarece ,oamenii nu mai respecta Sfintele Sarbatori,nu mai merg la SFANTA BISERICA DUMINICA, ci muncesc in solarii si stau pe piata ca sa-si vand marfa.
Si iata mania Lui Dumnezeu care s-a revarsat si de revarsa peste noi .
Trebuie sa ne indreptam,trebuie sa fim mai intariti in Credinta si sa nu mai lasam goale Sfintele Biserici.
Iata articolul meu :


furtuni ,ploi torentiale si inundatii extrem - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../furtuni-ploi-torentiale-si-inundatii....

Translate this page
May 9, 2018 - 8 Mai 2018,ora 22,34 ! Dragii mei, În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad deasupra mea,in curtea mea,deci la Sud, vad cum ploua ..

Şi iata ce s-a intamplat si noaptea trecuta atat in 

Tecuci,cat si-n Matca sau in localitatile invecinate din 

judetul Galati :


ANM: Alertă Cod roşu de furtuni, emis pentru prima dată în Româ

https://www.digi24.ro/.../anm-cod-rosu-de-furtuni-si-ploi-in-galati-...

Translate this page
9 hours ago - Judeţul Galaţi a fost sub cod roşu de ploi torenţiale. ... de serviciu, a declarat la Digi24 că aproape toată ţara rămâne sub alertă de ploi şi vijeli


Judeţul Galaţi, sub COD ROŞU de ploi torenţiale şi grindină ...

https://www.monitoruldegalati.ro › Evenimente

Translate this page
10 hours ago - Judeţul Galaţi, sub COD ROŞU de ploi torenţiale şi grindină ... dimensiuni, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, Administraţia Naţională ...

UPDATE Cod roșu de furtuni în județul Galați / Coduri portocalii și ...

https://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-22512295-cod-furtun-gala...

Translate this page
11 hours ago - Județele Bacău, Vrancea, Galați, - hotnews, stiri, articole, revista presei, ... Citeste mai multe despre furtuna • ploi si vijelii • cod rosu • judetul ...
Iata si articolul meu mai pe larg:


                                          8 Mai 2018,ora 22,34 !

                                          Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad deasupra mea,in curtea mea,deci la Sud, vad cum ploua torential,cu bulbuci as putea spune.
Copacii se indoiau pana la pămant, iar dinspre Sud mai la distanta,vad un braţ al MARII NEGRE care se revarsa cu violenta peste drumurile si casele locului respectiv.
                               


Image result for bratul sulina imagini.

Apa curgea involburata pe acel braţ,sau dig mai ingust cu peretii inalti de beton.
Prieteni dragi,daca in majoritatea României seceta e la ea acasa,iata ca ,pe alocuri ploile torentiale,furtunile distrug munca oamenilor,atat pe ogoare cat si la casele lor.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne dea ploaie curata si la buna vreme, si sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare.
                                     Cu dragoste,Maria.
Iata si Informatiile mai pe larg:

Cod roșu de căderi masive de precipitații pentru Galați. Cod portocaliu de furtună în Vrancea și Bacău. Cod galben pentru alte județe.

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări nowcasting de furtună, averse și descărcări electrice pentru mai multe localități din județele Galați, Vrancea, Prahova, Dâmbovița, Ilfov, Ialomița, Bacău. Departamentul pentru Situații de Urgență, prin intermediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, le recomandă locuitorilor să anunțe la numărul de urgență 112 dacă sunt în pericol.
15 Iunie 2018, 23:08 (actualizat 16 Iunie 2018, 08:48) | 
I

Prin telefon, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență

  0 

  2EMBED VIDEOLINK CU VIDEO
 |  GALERIE FOTO
Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, la Telejurnal ora 0.00: Au fost trimise echipaje de la pompieri în zonele unde a fost instituit codul roșu. La această oră, avem 10 curți inundate, 6 case inundate. Oamenii să fie vigilenți, dacă văd că vine apa să meargă într-un loc mai ridicat.
Până la ora 1.00 este cod portocaliu de furtună în Bacău, localitatea Urechești. Dar și în localități din Ialomița, Prahova, Ilfov.
Cod roșu de vijelie și căderi masive de precipitații
Este cod roșu de ploi torențiale pentru Județul Galaţi. Sunt vizate localitățile Tudor Vladimirescu, Piscu, Independența, Slobozia Conachi, Vânători, Braniștea, Schela, Smârdan, în intervalul orar 22:45 - 0:00.
Administrația Națională de Meteorologie anunță că în aceste zone vor fi averse torențiale ce vor cumula 50...60 l/mp. Din date radar, în ultimele două ore, s-au acumulat cantități de 60...100 l/mp.
Vor fi și descărcări electrice, căderi de grindină de medii și izolat mari dimensiuni, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Cod portocaliu de averse torențiale

Meteorologii au emis și un cod portocaliu de ploi torențiale, în intervalul orar 23:00 - 0:00, pentru localitățile Mărășești și Garoafa din județul Vrancea și pentru localitățile Tecuci, Matca, Cosmești, Munteni, Barcea, Drăgănești, Nicorești, Movileni din județul Galați.
Vor fi averse torentiale ce vor cumula 40-45 l/mp, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Va cădea grindină de dimensiuni medii și vor fi frecvente descărcări electrice.

Cod galben de furtună

Intre orele 23:25 - 0:30 este în vigoare un cod galben de frecvente descărcări electrice, izolat - grindină de dimensiuni mici pentru:
Județul Ialomiţa: Urziceni, Fierbinți-Târg, Coșereni, Manasia, Bărcănești, Dridu, Jilavele, Bărbulești, Adâncata, Axintele, Armășești, Movilița, Alexeni, Roșiori, Maia, Rădulești, Moldoveni, Drăgoești, Ciocârlia, Borănești;
Județul Prahova: Brazi, Bărcănești, Puchenii Mari, Ariceștii Rahtivani, Târgșoru Vechi, Ciorani, Poienarii Burchii, Șirna, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Dumbrava, Mănești, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei, Tinosu, Sălciile, Gherghița, Olari;
Județul Dâmboviţa: Cornești, Bucșani, Cojasca, Finta, Niculești, Dobra, Vlădeni, Butimanu, Cornățelu, Bilciurești;
Județul Ilfov: Periș, Gruiu, Moara Vlăsiei, Snagov, Ciolpani, Nuci, Grădiștea;
Fenomene asociate: averse ce vor cumula izolat 15...20 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului
Iar de la ora 23:45 până la ora 1:00, vor fi averse ce vor cumula 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici, descărcări electrice în următoarele zone:
Județul Bacău: Onești, Răcăciuni, Helegiu, Căiuți, Orbeni, Ștefan cel Mare, Urechești, Parava, Coțofănești, Gura Văii, Buciumi;
Județul Vrancea: Mărășești, Panciu, Vidra, Păunești, Țifești, Bolotești, Ruginești, Vizantea-Livezi, Movilița, Străoane, Câmpuri, Răcoasa, Fitionești, Soveja, Valea Sării.

30 de comentarii:

  1. Nu a fost peste tot cu gheață dna Maria.De exemplu la Bucuresti a fost nori cu fulgere de lumina albastră si cu tunet si a plouat cativa stropi dar foarte putin,îmi pare rău pentru recolta distrusă.Sanatate dna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mania Lui Dumnezeu se revarsa pt ca oamenii nu tin toate Poruncile Domnului Iisus cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei,si pt ca aproape toti s-au inrait si numesc binele rau si raul bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce e si mai rau e ca cei cei cu solarii pun pesticide peste norma admisa in legume, ca sa le grabeasca cresterea sa iasa mai repede cu ele la vanzare. N-att vazut ca prima recolta de rosii romanesti sunt tuguiate? Toate sunt asa1 De ce? Pentru ca au pesticide cu nemiluita in ele. Producatoii si vanzatorii nu mai au niciun Dumnezeu. Otravesc lumea de dragul banilor si nu pe bani putini. Cand apare prima recolta de rosii tuguiate, pretul este de 20 de lei. De fapt, platim pestocidele. Asta se numeste CRIMA cu buna stiinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ati inceput cu tuguiatele,asa e soiul-bulgaresc!

      Ștergere
    2. 10.59 Si iata cum apare cancerul in organism . Nu trebuie sa fii consumator de carne ca sa mori . Totul este otravit , aer, apa, sol , legume, fructe . Si mai vorbim de alimentatia bio !!!!!!

      Ștergere
    3. Subscriu 16:20!!!!!!

      Ștergere
    4. 15.55 vorbesti prostii! Au spus la tv specialistii! N-ai observat ca apoi nu mai sunt tuguiate? Si tot aceiasi producatori le vand! Va lasati prostiti cu „soi bulgaresc”! Au fost emisiuni pe tema asta, informeaza-te inainte sa afirmi prostii. Chiar din gura unui producator am auzit la tv. Spunea ca guvernul-statul te face sa devii neom deoarece conditioneaza suma de bani pe care trebuie s-o primeasca producatorul de scoaterea unei recolte timpurii, in mai parca. De aceea ei pun pesticide cu gramada ca sa le grabeasca cresterea si sa capete banii. Am auzit de nenumarate ori la tv. acest lucru spus de cei care lucreaza in domeniu adica specialisti. Ai priceput?

      Ștergere
  4. La Iași a plouat foarte tare, a fost rupere de nori , de joi plouă intruna ,se oprește un pic și după ,iar plouă...dar macar nu a bătut gheata, multumim Domnului !😥😥😥

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na Maria, regret sa va spun ca aceste previziuni va decrebilizeaza desi altele le cred. Fiind o inraita a stiintei stiu unde sa caut informatii si prin urmare pun rau la indoiala aceste viziuni cu privire la vreme. E pacat sincer!

    RăspundețiȘtergere
  6. aceasta este efectul chemtrails de control al vremii
    vor sa distruga toata recalta ca sa cumparati totul de afara
    Asa cum au distrus locurile de munca distrug si agricultura nu pot fi opriti de nimeni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chemtrailsul se imprastie si in Germania va spun sigur,probabil si in alte tari,deci nu e ceva special pt.romani!

      Ștergere
    2. 14.45 tocmai a spus la stiri ca recolta de rosii, de exemplu, s-a facut peste masura iar producatorii sunt nevoiti sa accepte un pret de 0,4-0,5 de bani /kg. pentru ca sunt prea multe. Nu le cumpara decat distribuitorii care ofera acest pret de nimic dar care nu accepta sa faca acte pe ele.Nu mai gasiti vina la altii, vina e a noastra ca votam politicieni care isi bat joc de noi si nu au niciun interes sa faca ceva cu adevarat pentru tara asta.

      Ștergere
    3. Au aparatura de stricat vremea. Majoritatea cicloanelor si a tornadelor le produc oamenii ce le detin, zapacitii astia numai cum sa faca ei bani saracind pe altii ce trag cumplit, apoi cica-s goale besericile si tot asti sunt ai rai, nu ai de se joaca cu viata amarasteanului, dar despre asta nu se vb in deslusirile de la prea sfantul duh, asa e dna Maria? Despre Olimpieni si nivelul de sus al Piramidei Puterii nu sufla o vba. O sa intram in hipno regresiva sa vedem adevarul exact: pe cine auzi dta... ai conexiuni energetice cu...smekeri din securitate, politruci de au micii gri, o sa vada careva, sper sa nu creada ca-s draci, ei au alt gen de a gandi si vb; nu ca nu-s inteligenti, adaptabili,insa ei sunt diferiti, asa ca nu cred ca pe draci ii auzi dta cum zic astia prin presa, ori asti is f. educati si stilati:))) !

      Ștergere
  7. A zis si la Romania Tv despre județul Galați ca a plouat in doua ore cat pentru 2 luni.Deci ati avut dreptate acum o luna când ati scris ca vedeati inundații pe strada si in curtea dvs.Sa adeverit si acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:05, s-a adeverit, cum sa nu. Ploile de vara! Pe bune, s-a adeverit?!?

      Ștergere
    2. a fost la fel la Paris si imprejurimi

      Ștergere
  8. Doamna Maria am vazut ca in acea parte era nor negru si a venit un aer foarte rece din acea parte.
    A plouat si la noi jumatate de localitate a batut grindina iar la noi a ploat cu haleata nu se vedea la 20m.
    De fiecare data cand vine vijelii doamna Maria eu aprind lumanarea care rane de la Invierea Domnului si sa vedeti cum Dumnezeu potoleste vijelia s-au grindina.
    Bunica Dumnezeu s-o odihneascama invatat acest lucru si daca ai credinta Bunul Dumnezeu asculta rugaciunile venite din inima si din suflet.
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le spuneti astora ce inca se joaca cu natura, ca bietele plantute nu ar trebui sa ispaseasca in locul ticalosilor neoameni. Si, cand spun neoameni ma refer la cei ce sunt sus de tot cocotati prin viclenie, minciuni, magie neagra, schimb de rost/soarta cu Cei Lasati sa Guverneze de Sus Alesi Romania, care nu-s la putere, nici nu trag sfori din culise, care-s cumplit batjocoraiti si rad de ei ticalosii, ii fura, ii umilesc, si, se suie rand pe rand sa culeaga via. VIA PREA CULEASA SE MIRA DE PROSTALIREA ALUI DE ISI ZICE AICI FARA A SI DEMONSTRA CA ESTE DUMNEZEU. VIA PREACULEASA SI DE CARE LUI D-ZEU NU-I PASA, ACUM NICI EI NU-I MAI PASA DE D-ZEU, PT VIA JUMULITA, SMULSA, RUPTA SI JEFUITA SI IN VIETILE VIITOARE 35 LA NUMAR, DIN 45, d-ZEU E pOMUL fARA rOADA. Asta sa-i spuneti Lui Mincinosul ce se pretinde Dumnezeu, dar nu poate fi, ca e neterminat, si sarman foarte ca nu are zestre de dat, insa da CUNOASTEREA catre care-l tine de D-zeu cum sa fure de la pruncii de Altul Creat, Acela e in minoritate aici, nu-i rezista nici lucrarea decat cateva secunde...Amarata si urata treaba, multa minciuna si neputinta nu o vede tontul ce inca mai crede ca Dzeu e p-aci, nu oamenii fac lucrari si p-orma zic ca e Dzeu, dar unii stiu ca sunt oamenii pt ca si ei fac ca ai din religii, altii ce dorm inca cred ca e Dzeu, Acela are alt nivel vibrational ce ne-ar arde, noi nu il suportam, El e acolo Unde E, nu e p-aici,sa deschidem ochii si sa ne pazim de falsi, de popi ca-s manuitori de oameni, ii duc in eroare si ii adorm. Multi popi is magi negri, blestema si dau dincolo intunecatului suflete pure inocente, nestiutoare, ce apoi vin spurcate cu raul intunecatului, binele i-l ia intunecatul. Cum poate blestema de spurcat si grav un popa, nu poate tiganimea de pe planeta la un loc adunata. Pe mine popa m-a dat dincolo intunecatului pe... porecla de alint, in biserica unde ma rugam, ca a cerut servitoarea in mg neagra a Anei de Bourbon si a cerut una fata de popa, Sanda pt sotul ei si pt primarul orasului, erau rai in acea zi in biserica, manipulati de cei 3 mici cenusii ai lui iliescu de care se ocupa mama lor adoptiva, Lia-Lucia c hioreanu, cea mai mare vrajitoare a Romaniei, numai pt politicieni, care cum ajungea la butoane. Aici NU este Dumnezeu, spiriti cu pretentii de Dzeu, e plin de ei. Blestemat fie arhanghelul Lucifer, ca el a dat din propria forta demonului Andras ca sa ma opreasca din realizarea Misiunii Mele Luata in Fata Lui D-zeu Adevarat. Dna Martia dta comunici cu grii, ei sunt prezenti in biserici, in religii... uni-s ok, unii daca-s racordati politicului fac ce nu trebuie si au o forta teribila. Pe mine un bebe ma iubea si dorea sa fie iubit asa cum ma iubise Mama Lui Isus cand eram eu micuta si m-a mangaiat ca sa dreaga furtul de minte si putere mentala... El, puil drag de mic cenusii mi-a aratat ca asa isi doreste sa fie iubit si el. Scumpicul, ma voia pe mine sa am grija de el si imi zicea tu esti Elohim, noi avem incredere in Elohim, tu spui Adevarul...o, si ei sunt mintiti, indoctrinati ca nu au alta sansa decat Intunericul, ca obligatoriu treb sa fie rai, sa faca de ale Intunericului...

      Ștergere
  9. Asa sunt ploile in lunâ Iunie!!!! Ce mare fulosofie...

    RăspundețiȘtergere
  10. Furtuni ca cea de la Galati , au fost in Europa din aprilie-mai , ...asa ca......

    RăspundețiȘtergere
  11. Si la ce ne ajuta daca se adevereste sau nu ??????

    RăspundețiȘtergere
  12. casino online for fun
    online casino real money
    casino online application
    casino games free online

    RăspundețiȘtergere
  13. Oricine stie ca in timpul verii sunt furtuni.
    Iar Dunarea e la locul ei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este pedeapsa Divina.Cititi apocalipsa lui Ioan.Oamenii se vor inrai din ce in ce mai mult.Uitati-va la lideri religiosi fie ortodoxi fie penticostali fie adventisti fie martori toti sunt cu bani si averi imense.manipuleaza oile sarace indemnindule sa traiasca cinstit si ii folosesc la lucru in Numele Domnului ca pe niste sclavi si ei miinca beau si rid.Dumnezeu nu minte,ce a scris el nu mai sterge.A iceput cernerea.Multii chiar din cei alesi vor cadea.Mare putere sa cerem de la cel Preainalt ca sa nu ne poticnim si sa cadem.Doamne ajuta.Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.20 m-ai lasati-L in pace pe Dumnezeu. Toata ziua va pedespseste de parca nu are altceva de facut. Ce scrie in apocalipsa se potriveste in fiecare veac nu numai acum. E greu de descifrat adevarul.Atata vaicareala fara sens. Va ganditi numai la rau.

      Ștergere
  15. Daca da cu gheata nu e bine de loc,distruge tot,doboara fructele,legumele. ..

    RăspundețiȘtergere
  16. Statul islamic amenință ca va bombarda stadioanele mondiale.Deja au inceput azi la Moscova cu un atentat terorist cu un musulman la campionatul mondial de fotbal din Rusia. CRED ca Dna Maria a scris despre acest atentat cu taxi lovind mulțimi de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  17. pai evenimentul cu ploile s-a intamplat -ce mai trebuia adaugat

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu trebuie neaparat sa fie chemtrails.Dumnezeu si-a pierdut rabdarea cu noi.Suntem foarte rai unii cu altii ,nu stim sa ne mai rugam ,nu iubim pe aproapele nostru.Ce semanam aia si culegem fiecare.Am gasit o proorocie pentru anul acesta in care spune ca Dumnezeu asi va revarsa mania asupra intregului pamant.Si iata ca deja se intampla.Sa ne rugam pentru tot ce va veni.Traim vremurile de pe urma.Trezitiva pana nu e prea tarziu.O zi buna va doresc tuturor de pe blog.

    RăspundețiȘtergere