joi, 20 iunie 2013

LA ÎNMORMÂNTAREA PĂCII ! LA ÎNMORMÂNTAREA PĂCII ! PACEA LUMII, ESTE CA ŞI ÎNMORMÂNTATĂ !

                                                 HRISTOS  S-A  ÎNĂLŢAT, dragii mei !

                                                        20  iunie  2013 , tarziu in noapte !

Ma rugam si era aproape de miezul noptii, cand, brusc, aud UN GLAS, care spunea pe un ton grav, asa:

                 "LA  INMORMANTAREA  PACII  ! (si un alt GLAS,continua sa spuna):
                   AU SCAZUT ! AU SCAZUT , PREŢUL  !"

Si glasul se pierde ca un ecou. Pe mine, dragilor, ma inspaimanta, aceste cuvinte de mai sus, pentru ca, cred eu, prevestesc...,ca in LUMEA asta mare, pe acest PAMANT,   PACEA LUMII, va disparea, va fi inmormantata PACEA !  PACEA  LUMII , ESTE  DEJA  INMORMÂNTATĂ ! Oamenii s-au inrăit, se gandesc numai la egoul lor, nu se mai gandesc la binele aproapelui. SFINTELE BISERICI , sunt goale ! Oamenii, merg la targuri, la petreceri, in baruri, la distractii, merg la munca campului, stau prin solarii, ca sa munceasca, sa castige cat mai multi bani. Şi ne mai mirăm, ca ne trimite DUMNEZEU, INUNDATII SI CUTREMURE ? Ne mai miram, ca ne pedepseste DUMNEZEU, luând pe cate cineva drag, de lânga noi ?
Se intampla atatea nenorociri, si este atata suferinta, sunt atatea lipsuri, in viata semenilor nostri, incat, PACEA LUMII, scârţâie, din toate încheieturile. Sa dea BUNUL DUMNEZEU, ca eu, sa ma înşel, dar...nu cred ca ma înşel, in aceasta privinţă.  Meritam, toate aceste nenorociri, pentru ca, numai asa, se mai întorc la DUMNEZEU, oamenii, numai prin suferinţă şi numai la necaz. Dar, de ce trebuie, să suferim, ca să ne întoarcem la CREDINŢĂ? De ce nu facem acest lucru, din dragoste, faţă de DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ???
Nu vreau sa va descurajez. DUMNEZEU ESTE MARE SI ATOTPUTERNIC, si in orice clipa ,poate schimba LUMEA, daca voieste! Noi trebuie sa ramanem, credinciosi si milostivi cu cei la necaz, iar duminicile, sa nu le mai pierdem ,prin targuri, ci sa mergem la SFÂNTA BISERICA, sa ne hranim sufletul, participand, cu toata fiinta noastra, la SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE.
Puţin mai târziu, aud din nou, un alt GLAS, care canta, precum ÎNGERII, asa:

                      "SA NE ÎMPĂRTĂM , CU SFINTELE DARURI ! (nu am gresit, asa cantau, sa ne împărtăm )
Apoi :             LUMINA , FARA DE - NCEPUT,
                      SI POARTA, CERULUI "!

Dupa cum vedeti dragii mei, CERUL, are O POARTA ! Iar noi, trebuie sa ne invrednicim, ca sa intram prin acea POARTA, si sa ajungem in RAI.
Cu DRAGOSTE, cu RUGACIUNE, cu FAPTE de MILOSTENIE, cu POST, putem sa dobandim, HAR si DAR, de la DUMNEZEU, ca sa fim vrednici, de ÎMPĂRĂŢIA SA !
 Si iata ca, aud un al 3 lea GLAS, care intreaba foarte mirat Ş

                     "LASĂ  CA EXISTĂ ?
                      SE CIRCULA ! PRIN CIRCULATIE , SE CIRCULA , OM LA OM !  (bis)  (si glasul, mai repeta, inca o data, aceste cuvinte).
Dragii mei, nu stiu eu, a tălmăci, acestea, dar ,va las pe voi, fratilor, sa le luati asa cum sunt, căci sunt de la DUMNEZEU, si in timp, cu siguranta vom sti, semnificatia lor !
                                               Cu dragoste,
                                                                  Maria

4 comentarii:

  1. ADEVARAT CA S-A INALTAT!



    Sa ne rugam Domnului...asta putem face , incerc sa aduc pe calea adevarului mai multi oameni....dar pur si simplu nu vor sa creada!Nu vor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria , va rog sa intrati pe Yahoo! Messenger sa dati accept.Daca aveti timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. ROBERT ! Te rog sa ma scuzi, dar am vazut mesajul tau frumos, mai tarziu. La mine acasa, e santier. Spargem pereti zugravim..etc. Si abia seara tarziu de tot, reusesc sa mai deschid calculatorul.
    Robert, fii fericit, pentru ceea ce incerci tu sa faci, adica, sa faci cunoscut CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
    Sa stii ca ,totusi, cei de pe TPU, le-a prins bine, ca le-am facut morala, pentru ca, dupa cum vad, multi dintre ei, urmaresc BLOGUL meu, îi vad aici, imi apare la public, si TPU, intr+un numar impresionanat chiar.Robert, chiar daca dintr-o mie, unul se intoarce la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, este mare bucurie in CER, si mare rasplata vei avea si tu de la DUMNEZEU.Sa nu te intristezi ca te cearta si iti vorbesc urat, cei carora tu le vorbesti despre DUMNEZEU. Fii bucuros ca, DUMNEZEU, ti-a descoperit acest BLOG, si ti-a sadit in suflet, dorinta de a aduce, pe oameni la CREDINTA, chiar daca.,primesti cuvinte de ocara, din partea lor. CINE E MAI PUTERNIC CA DUMNEZEU ? Nimeni ! Si-atunci, de cine sa-ti fie teama ? De ce sa te rusinezi ? Ei sa se rusineze, care improsca cu venin si cuvinte urate,. .Sa nu-ti pese, de cuvintele jignitoare, pe care le primesti,
    Ci, bucura-te, ca DUMNEZEU vede DRAGOSTEA TA, pentru EL, si roaga-te pentru cei care te jignesc asa :
    DOAMNE ! IARTA-LE LOR, CA NU STIU CE VORBESC, NU STIU CE SPUN !". Ma bucur mult, ca nu mai ai indoieli in privinta CREDINTEI. Cu drag, Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e problema , te inteleg.
    Multumesc pentru toate cuvintele frumoase , sunteti o persoana deosebita.
    Nu ma tem , nu ma rusinez!Pe acest pamant pot sa faca si sa zica orice vor ei , dar acolo sus , Domnul nostru este Atotputernicul.
    Sunt bucuros si fericit pentru ca Domnul meu si Dumnezeul meu si al nostru a scos in calea mea acest blog.Ma voi ruga si pentru cei de pe TPU , dar si prentru cei de dupa ecran , pentru cei din viata reala , cand mai aud jigniri , spun in gand sau incet , Doamne iarta-le ca nu stiu ce fac.

    RăspundețiȘtergere