miercuri, 26 iunie 2013

ROMÂNUL ! ROMÂNUL , TE VA LĂUDA, ÎN VECI , PE TINE DOAMNE !

    x                                                  25 IUNIE 2013, ora 0,30 !

In aceasta seara, in timp ce ma rugam , ca de fiecare data, ochii mi se inchid, fara de voia mea, si astfel, aud GLAS, ca din CERUL SFÂNT, care spune cu fermitate ,aşa :

                  "ROMÂNUL ! ROMÂNUL , TE VA LĂUDA , ÎN VECI , CU PUTERILE  LUI  !
 (si glasuri ca de Îngeri, cântă in cor, aşa ):
                     "ÎN  VORBE , ŞI  ÎN ALĂUTĂăăăăă!".

Dragii mei ! Majoritatea românilor, sunt oameni buni, cu frică de DUMNEZEU, sunt oameni buni, miloşi şi ospitalieri. Românul ,care este CREŞTIN cu adevarat, nu împroşcă, cu venin, în jurul lui, ci, aduce, mulţumire şi slava, LUI DUMNEZEU, fie şi numai, pentru faptul că, s-a trezit a doua zi, ca este sanatos, si ca ,poate sa munceasca. ROMÂNUL nostru, credincios si crestin cu adevarat, nu incepe niciun lucru, fara ca să-si faca SEMNUL SFINTEI CRUCI, si sa spuna, de fiecare data, DOAMNE AJUTA !
Acesta-i adevaratul ROMÂN, CARE ARE UN SUFLET BUN, CARE RESPECTA PORUNCILE DOMNULUI, SI CARE, STIE SA STEARGA ,O LACRIMA, CU O VORBA BUNA, CELUI ,ÎN NECAZ ŞI ÎN SUFERINŢĂ !
Cei care, stau la pândă, ca nişte hiene, să rupă, să scâlcie, pe APROAPELE său, acela, nu este un adevarat român, chiar daca, s-a nascut in ROMÂNIA. ROMÂNUL adevărat, este cel care, are inima si sufletul, plin de bunatate, si care aduce, alinare, celor in nevoi si in necaz.
OAMENII, CARE , NU STIU, CUM SA FACA,RĂU,CELUI DE LÂNGĂ EL, SUNT CA BURUIENILE, PRINTRE CULTURI.
Buruienile, se stârpesc, in tot felul de moduri, dar acesti oameni, trebuie, adusi la CREDINTA, prin ai convinge, ca, DUMNEZEU EXISTA, si ca nimic, nu sta in puterea lor, ci numai, in PUTEREA LUI DUMNEZEU, sunt toate.
Tocmai de aceea, nici nu-i bag in seama, pe astfel de oameni, ci, îi las, în MÂINILE LUI DUMNEZEU, care împarte DREPTATEA, şi care, le va arăta lor, îi va convinge pe ei, că fara EL, ei nici nu ar exista,
                                 Ca întotdeauna, cu dragoste , MARIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu