miercuri, 26 iunie 2013

ŞI S - A ÎMPLINIT ! IERI , 25 IUNIE 2013 , SCRIAM , LA ORA 9 DIMINEAŢA....COD GALBEN DE VIJELII ???

                                                   Bine v -am gasit ,dragii mei  !

Scriam ieri dimineaţă, despre ,CODUL GALBEN, de vijelii, in care, spuneam ca, vor avea loc, vijelii si ploi torenţiale, aşa încât, vor fi, INUNDAŢII  mari si oamenii vor avea de suferit, din cauza pierderilor materiale.
Si iata dragii mei, incă O DOVADĂ, ca toate câte scriu, nu sunt de la mine, ci de la BUNUL DUMNEZEU.
Ieri, la GALAŢI, INUNDAŢII , mari  ! Astazi, în judeţul BRAILA, INUNDAŢII mari, care au măturat totul, în calea lor; case distruse, animale moarte, oameni panicaţi, si fara un acoperiş ,deasupra capului.
Sărmanii oameni, plângeau şi priveau la ceea ce, cu doar câteva minute inainte fusese o casa, frumoasa, si  acum nu mai aveau , decât, nişte pereţi goi, care stau ,să se dărâme, iar ogrăzile lor, erau pline de mâl şi crengi de copac.
Pasările, căţelul si toate celelalte animale, de pe lângă casa lor, le-au luat viiturile, le-au luat apa, care a venit cu putere, si a deschis, pur si simplu, usile încuiate, de oameni, în speranţa ca, şuvoaiele de apa, nu le vor deschide. Dar nu a fost aşa ; apele au luat totul, acolo unde au venit mari.,si au lăsat, multă durere şi multe lacrimi.
            Sa nu va pierdeţi, CREDINŢA ,în DUMNEZEU  si in  MĂICUŢA  DOMNULUI , dragii mei !
Atunci când, ni se pare că, nu mai avem nicio cale de rezolvare, a problemelor noastre, atunci, intervine BUNUL DUMNEZEU, si ne întinde MÂNA SA, si ne scoate, din orice necaz si ne alină, orice durere, oricât de mare ar fi ea.
Suntem FIII, LUI DUMNEZEU, şi EL , ne iubeşte, pe toţi la fel, şi nu voieşte, ca noi, să ne pierdemş ci ne ajută, dacă şi noi, Îi cerem AJUTORUL SĂU.
                                Cu dragoste si cu preţuire,
                                                                       Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu