luni, 17 iunie 2013

STRĂINII , CU CHIP ARGINTIU ,SI OCHII SCÂNTEINZI , CARE CITESC , DIN CARTILE SFINTE !

                                       15  Iulie 2007, ora 23, 40 !

Sunt singura, in camera mea, si stau in genunchi si ma rog, cu dragoste si cu smerenie, la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI.
Brusc, ochii mi se inchid, fara voia mea, si asa vad, o incapere, mai mare, si in mijlocul incaperii, vad O MASA, dreptunghiulara, mai lunga.
Si la un capat si la celalalt al MESEI, vad doua siluete, imbracate cu VESMINTE STRALUCITOARE, ca de Preoti, numai ca, CHIPUL LOR, CAPUL LOR, aratau, ca la niste roboţi  argintii. Ochii lor erau, scânteinzi, de lumina, cu scantei, de un verde stralucitor.
Faţa lor, era alungita, ca din tabla, argintie, din ochii lor, ieseau continuu, scântei verzi, erau foarte inalti si voinici, atletici. .Si fiecare, se pregatea ca sa citeasca, din CĂRŢILE SFINTE, de pe masa.
Vesmintele lor, ca si ale Preotilor, straluceau de lumina aurie.
Dragii mei, nu stiu, cine erau, dar ceea ce stiu, este ca, doreau cu ardoare, sa atinga CARTILE SFINTE, si sa citeasca, impreuna, in acelasi timp.
Fratilor, cititi si voi, cu inima ,cu sufletul, si cu multa dragoste, RUGACIUNI, din CARTILE SFINTE, si mult ajutor, veti afla, de la DOMNUL si DUMNEZEUL nostru, si de la MAICA PURUREA FECIOARA MARIA.
                               Cu dragoste si cu pretuire,
                                                                       Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu