miercuri, 5 iunie 2013

POŢI SĂ - ŢI ALEGI , COPILUL TĂU ???

                                       HRISTOS  A  INVIAT , dragii mei !
                                          20 septembrie 2003, ora 5,15 dim !

Dormeam, si aud brusc, UN GLAS, dulce si bland, care pune o intrebare :

                  "POŢI , SĂ - ŢI  ALEGI , COPILUL  TĂU ???

Clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN CER, albastru violet, stralucitor, si sub CER, in aer, vad UN NORISOR, ca o umbra inchisa, la culoare, norisor, ce avea forma, unei frunze mari de brusture.,.
Din mijlocul, acestui norisor, care plutea, se balansa pe loc, in aer, vad cum , se ridica, ca un mic dâmb, si se misca usor, spre inafara, pana la marginea norisorului, si ca de sub o plapumioara, iese, indoindu-se lin, o palmuţă, de bebelus, de prunc ,nou nascut. Doar, o pălmuţă , ce si-a indoit, degeţelele, ca si cum, ar fi vrut sa prinda, marginea norisorului, si s-o tina, chiar, asa ,atarnand in jos, spre Pamant.
Dupa doar 10 minute, imi aud propriul glas, care spune ,alaturi de alte GLASURI, din CER, CREZUL ! Si cu totii, spuneau, exact asa, cum il stim cu totii, numai ca, la sfarsit, ramane, un singur GLAS, care spune asa:

                      "A  CĂREI , ÎMPĂRĂŢIE , NU VA AVEA, SI ASTAZI SFARSIT "!
Dragii mei, sa invatam cu totii, CREZUL, si sa-l rostim, nu cu buzele, atunci cand ne inchinam, ci ,cu inima si cu sufletul, si atunci, RUGACIUNEA noastra, se va face auzita, si va fi implinita, la RUGACIUNILE MAICII DOMNULUI, catre FIUL EI, si MANTUITORUL nostru, DOMNUL IISUS HRISTOS, CĂRUIA ,I SE CUVINE, TOATĂ CINSTEA, SLAVA,  SI ÎNCHINĂCIUNEA, ACUM SI PURUREA SI -N VECII VECILOR ,AMIN !
                                                          Cu dragoste,
                                                                              Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu