duminică, 16 iunie 2013

TROIŢA ADEVĂRATĂ , DIN TULPINA COPACULUI !

                                                 12 iunie 2007 !

In timp ce eram, la birou, brusc, ochii ,mi se inchid, si astfel, vad cu ei inchisi, O TULPINA, groasa , a unui copac, care era scobita la mijloc, (ca o scorbura,)si in mijlocul acestei tulpine, se afla O SFANTA CRUCE, adevarata,exact ca si la TROIŢELE adevarate, si pe SFANTA CRUCE, este RASTIGNIT MANTUITORUL. Scobitura din TULPINA COPACUL ,era mare ca dimensiune, ca ar fi putut intra ,foarte usor ,un om. In loc de uşiţă, la exterior, se afla, o perdeluţă alba, care o vad cum se da deoparte, si de dupa ea, din tulpina copacului, din  TROIŢA SFANTA, din copac, iese o silueta, imbracata in negru, asezand frumos, perdeluta la loc, si indepartandu-se de TROIŢĂ.
Aud UN GLAS, care spune asa:
                                                    "PLUS LUMEA, S-A INMULTIT , CU 20% DIN 20% "!

Si dupa scurt timp, vad cu ochii inchisi, in timp ce ma rugam, la SFANTA ICOANA, a MANTUITORULUI, vad pe INSUSI IISUS HRISTOS ,RASTIGNIT PE SFANTA CRUCE, ca intr-o SFANTA ICOANA, ;i in spatele SFINTEI ICOANE, in care IISUS, era VIU, vad UN SOARE, orbitor de stralucitor, UN SOARE, lipi de spatele SFINTEI ICOANE, in care MANTUITORUL, era ca si in carne si oase.
SOARELE, stralucea foarte tare, iar SFANTA ICOANA, cu IISUS VIU, a inceput a se clatina, foarte tare.
Prima data., ca si cum , ar fi fost, impinsa spre in faţă, de SOARELE din spatele ei, apoi, imediat, a doua oara, ,si mai tare, de parca ar fi vrut sa se indeparteze, din acel loc.
Dragii mei, sa nu uitam, de suflet ! Sa lasam, cele materiale, si sa ne ingrijim  de suflet, care tânjeşte, dupa dragostea lui HRISTOS, si a MAICII DOMNULUI.
                                Cu pretuire si dragoste,
                                                                   Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu