luni, 24 iunie 2013

SFÂNTA TREIME !!! 24 IUNIE 2013 , MAREA SI PREA SFANTA SARBATOARE , A PREA SFINTEI TREIMI ! S - O CINSTIM , CUM SE CUVINE !

                                     SFANTA  TREIME,  MARE SARBATOARE  , PRECUM     
                                                   SFINTELE  PAŞTI  !!!

Dragii mei, si astazi, va voi aduce aici, PERICOPA EVANGHELICA, din ziua de 24 Iunie, cand sarbatorim, SFANTA TREIME, precum si , NASTEREA , SFANTULUI   IOAN  BOTEZATORUL ! .
                                          SFANTA  EVANGHELIE , de la MATEI , citez :

"Zis-a  DOMNUL : cautati ca sa nu dispretuiti pe vreunul din acestia mai mici , căci , vă spun vouă , că îngerii lor din CERURI, totdeauna , privesc faţa TATĂLUI MEU , care este in CERURI ; căci , FIUL OMULUI , a venit să mântuiască pe cei pierduţi.  Ce vi se pare ? Dacă un om , are o sută de oi, şi i se rătăceşte una din ele, oare nu lasă pe cele 99 în munţi şi se duce de caută pe cea rătăcită ? Şi dacă se întâmplă să o gasească, adevărat vă spun vouă, că se bucură de ea, mai mult, decât de cele 99, care nu s-au rătăcit. Tot aşa , nu este voia TATĂLUI vostru, cel din CERURI , ca să piară vreunul ,dintre aceştia mai mici. De - ţi va greşi , ţie fratele tău , mergi şi-l mustră între tine şi el singur ; dacă te va asculta , ai câştigat pe fratele tău .Iar de nu te va asculta, mai ia împreună cu tine , încă unul sau doi , ca prin gura , a două sau trei marturii, să se sprijine , orice cuvânt. Iar de nu-i va asculta pe ei , spune-l soborului BISERICII ; şi de nu va asculta nici de sobor , să-ţi fie ţie , ca un păgân şi vameş.  ADEVĂRAT , vă spun vouă : oricâte veţi lega pe Pământ, vor fi legate şi în CER ; şi oricâte veţi dezlega pe Pamant, vor fi dezlegate , şi în CER . Iarăşi ,vă spun vouă  că , dacă doi dintre voi , se vor uni pe Pamânt pentru un lucru pe care îl vor cere ,se va da lor, de la TATĂL MEU , care este în CERURI .Căci, unde sunt doi, sau trei adunaţi în numele MEU , acolo sunt şi EU , în mijlocul lor."!

Dragii mei, aveţi mare grijă, să nu trebăluiţi in ZIUA PREA SFINTEI TREIMI, deoarece este, O MARE SARBATOARE, si chiar O DUBLA SARBATOARE, deoarece este si ZIUA NASTERII , SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL !
Sa mergem la SFANTA BISERICA, si sa sorbim, cu inima si cu sufletul SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE !
Sa ne rugam, la SFANTA TREIME, ca sa ne lumineze inima si sufletul, si sa megem pe CALEA cea dreapta, bineplacuta, lui DUMNEZEU.
                                Ca intotdeauna, cu dragoste sufleteasca, Maria

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa SLUJBA , SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE.Chiar daca am mers aproape 10 km (dus-intors) , nu imi pare rau , a fost superb!
    Domnul sa ne ajute!
    Doamne ajuta sa mergem pe calea cea dreapta , bineplacuta Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur nespus, Robert, ca ai reusit sa ajungi, la SFANTA BISERICA, astazi ! Sunt sigura ca, te-ai intors acasa, mai plin de speranta si plin de nadejde, in DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI.
      Continua, sa faci cunoscut CUVANTUL LUI DUMNEZEU, si sa mergi la SFANTA BISERICA, la SFINTELE SLUJBE !
      Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa te aiba in paza.

      Ștergere