miercuri, 19 iunie 2013

MAICA DOMNULUI , STRĂLUCEA , PE CERUL NOPŢII ! BRÂUL , MAICII DOMNULUI !

                                               19  Noiembrie 2009, ora 0,05 !

Fratilor ! Uimitor de frumos, stralucea MĂICUŢA  DOMNULUI, pe CERUL NOPŢII, care nu mai avea nevoie de stele, ori de Lună.
MĂICUŢA DOMNULUI era vie,era in carne şi oase si acoperea o mare parte din CERUL noptii. Maica Prea Curată, era imbrăcată cu vesminte rosii catifelate, ținea MÂINILE SALE întinse spre in faţă, iar pe MÂINI,pe braţele SALE ţinea BRÂUL de un alb, neasemuit de frumos, orbitor de strălucitor , si lung cât un sfert din CER.
MAICA DOMNULUI pe CERUL noptii, era cuprinsa intr-o LUMINA aurie, extrem de stralucitoare.
Aşa încât, vedeam CERUL de noapte albastra, iar pe un sfert din CER, vedeam pe MAICA DOMNULUI in picioare, vie, in carne si oase, cu vesminte roşii stralucitoare, ce tinea pe MAINILE SALE, BRÂUL  EI  (ca o pânză)mare, lung cat un sfert din CER, alb orbitor de stralucitor..
Aud un glas care spune asa:

                              "E CINSTIREA, MAICII  DOMNULUI ! (dar un alt glas intervine ):
                                E CINSTIREA BRÂULUI MAICII DOMNULUI "!
(si glasul intreaba):
                                 DAR , IN SEARA ASTA ?”

Si iarasi vad CERUL noptii, fara de stele, fara de LUNĂ, si pe CER, MAICA DOMNULUI cu PREA SFANTU -I BRÂU, ÎNTINS  pe MAINILE  SALE, si pe o parte din CERUL albastru violet.
Dragii mei, sa cinstim si noi pe PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, aducandu-I, SLAVA, CINSTE SI INCHINACIUNE, căci la MAICA DOMNULUI, ne este toată nadejdea, pentru mantuirea noastra.
                                Cu dragoste,
                                                    Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu