joi, 6 iunie 2013

FOC SI CARNAGIU , ÎNTR-UN AEROPORT !

                                             HRISTOS  A  INVIAT, fratilor !
                                               22 septembrie 2003, ora 5,33 dimineata !

Ma trezeste UN GLAS, care intreaba ,asa:

                   "ĂSTA - I , UN CONFLICT ? (si alt Glas, intreaba ironic) :
                    MAI  VREI  SI  DETALII ? (si un GLAS, de femeie, spune ):
                    BA  DA  ! ARE SĂ FIE , ŞI DETALII  "!

Clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN AEROPORT, si pe AEROPORT, vad mulţi oameni, de toate varstele, care se imbulzesc şi se imping, unii pe alţii, ţipand si căzând pe jos.
Mulţimea de oameni, fugea spre PISTA de decolare,  a avioanelor, pentru ca ,acolo, era liber, si nu se vedea, foc şi fum, ca aici, in AEROPORT.
Vad, oameni mulţi, care cad jos, ca şi seceraţi, unii peste alţii, si un foc mare, ca o explozie foarte puternică, in mijlocul lor.
Vad, doua gramezi de oameni, morţi, care ardeau, ca lemnele in sobă.
Pe AEROPORT,  spre Apus ,vad, numai sânge, foc, si oameni morţi, precum şi oameni răniţi, care.,abia dacă, mai aveau puterea sa se indeparteze de focul, ce-i ajungea din urma.
Era ,dragii mei, un adevarat carnagiu, un adevarat iad ! Oamenii, ardeau de vii, si acdeau pe jos, fară ca,cineva,sa se oprească din fuga lor, ca sa-i ridice, de jos; fiecare, căuta ,sa-si salveze, viata.
Dupa cum vedeti, acel GLAS, ironic, a dat ,intr-adevar si detalii, punand o bomba, in mijlocul multimii de pe AEROPORT. si curmând viata, atâtor suflete nevinovate.
Sa fim buni ,fratilor, sa avem CREDINTA in DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, si sa iubim pe aproapele nostru, mai presus, decat pe noi, insine.
                                      Cu dragoste si cu pretuire,
                                                                              Maria


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu