luni, 10 iunie 2013

DUHUL SFANT , SUB CHIP , DE PORUMBEL , CU ARIPILE ÎNSANGERATE , ZBURA DEASUPRA OAMENILOR , PRINTRE OAMENI , DAR OAMENII , NU -L VEDEAU !

                                                     HRISTOS  A  INVIAT , fratilor !
                                                          3 decembrie 2005, ora 22,15 !

Ma rugam, dragii mei, la aceasta ora, si iata ca, in genunchi fiind, vad brusc, cu ochii inchisi, UN PORUMBEL, ALB - AURIU, pufos si foarte stralucitor, dar care, avea  pe ARIPILE  SALE, alb-aurii, avea şi culoarea roşie. Era un roşu intens, precum sângele.
PORUMBELUL ALB - AURIU , cu ARIPILE ,insangerate, zbura pe deasupra capetelor oamenilor, in plina zi, o zi ca un amurg, cu multime de oameni, fiecare, cautand sa-si rezolve problemele si necazurile lumesti, dar, nimeni, nici  nu se gandea, macar, la BUNUL DUMNEZEU, la DUHUL SFANT, la MAICA DOMNULUI, toti erau grabiti,  si toti, uitasera de toate CELE  SFINTE.
Fiecare, avea cate ceva de rezolvat, dar nimeni, nu se gandea, ca sa aduca RUGACIUNE curata ,lui DUMNEZEU, sau MULTUMIRE, pentru toate !
                  Dragii mei, DUHUL SFANT, este cu noi ,in fiecare clipa, este in noi, cu fiecare clipa !
Sa nu uitam ,nicicand, de RUGACIUNE ! Sa nu uitam, nicicand, ca sa aducem, RUGACIUNE, de LAUDA lui DUMNEZEU, si MAICII DOMNULUI,  RUGACIUNE de multumire, pentru toate cate am primit, si bune si mai putin bune !
Dragii mei ! Nimic, nu este al nostru ! Goi, am venit pe lume si in lume, si tot goi, vom pleca !
Lasati cele lumesti, nu va atasati inima si sufletul de cele materiale ! Ganditi-va si la suflet ! Faceti fapte bune ! Mergeti la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE ! SPOVEDITI-VA, CA SA PUTETI PRIMI, SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE !
Nu amânati, pe motiv ca, mai este timp ! Nu stim, cat timp mai este, pentru ca, putem sa plecam la DOMNUL, in clipa urmatoare. Si-atunci, la ce bun, sa adunam averi, care ne prisosec? Dati si celor sarmani, fiti buni si milostivi, cum si DUMNEZEU, MILOSTIV ESTE, cu noi pacatosii.
                                    Cu dragoste,
                                                        Maria

Un comentariu:

  1. Dumnezeu sa te aiba in grija lui ,astea sunt invataturile de baza pentru tot omul pe drumul catre mantuire .Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere