joi, 20 iunie 2013

DE VORBĂ , CU DUMNEZEU !

                                                      HRISTOS  S- A INALTAT, fratilor !

De multe ori, in viaţa noastră, avem şi momente, când ne simţim ,parasiţi de toată lumea, de toti cei dragi, în care am avut încredere. Parcă nimeni, nu ne mai înţelege şi în faţa noastra, vedem numai negru, iar gandurile noastre, se întunecă, şi atunci, putem recurge, la lucruri necugetate, care ne aduc , multă suferinţă, atât noua ,cât şi celor dragi.
Dar totuşi, cum putem proceda, ca să ieşim din aceasta situaţie grea a vieţii noastre ? Cine ne asculta? Cine ne va intelege ? Cum putem reveni, pe fagaşul cel bun ?
Fratilor! EXISTA CINEVA, ACOLO SUS, CARE NE IUBESTE , PE  TOTI, DEOPOTRIVA !
EXISTA  DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI  ! EXISTA , SFINTII DIN CERURI, SFINTII LUI DUMNEZEU , CARE DUC ,RUGACIUNILE NOASTRE, LA MANTUITORUL SI LA PURUREA PREA CURATA ,FECIOARA MARIA !
Intrati in camăruţa voastra, aşezati-va in genunchi, rugati-va cu ale voastre cuvinte, daca nu aveti o carticica de rugaciuni; spuneti-I , LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, toata durerea sufletului, tot neazul vostru; rugati -L, sa va ridice, greutatea ce va apasa ,pe suflet. Rugati pe MAICA DOMNULUI, ca sa duca rugamintea voastra, la PREA SCUMP FIUL EI, si MANTUITORUL nostru.
Descarcati-va inima si sufletul, in FAŢA LUI DUMNEZEU ! Cereţi iertare, pentru ca ,in tot acest timp, aţi stat departe de EL, şi DUMNEZEU, ca UN PARINTE ,BUN SI IERTATOR, vă va primi cu braţele-I, larg deschise, iar in CER, se va face mare Sarbatoare si bucurie, pentru ca, s-a mai intors, un suflet, la DUMNEZEU.
MAICA DOMNULUI, este grabnic ajutatoare, tutror crestinilor, care se roaga Ei, si grabnica mijlocitoare,la PREA SCUMP si PREA IUBIT ,FIUL EI, si DUMNEZEUL nostru.
Dragii mei ! Noi nu trebuie sa ne rugam LUI DUMNEZEU, numai la necazuri, ci trebuie sa ne rugam de mai multe ori pe zi, si cu inima, si cu sufletul, si cu gandul. Trebuie sa aducem , multumire LUI DUMNEZEU si MAICII SALE, in fiecare clipa, fie si numai in gand. Dar mai ales, atunci cand credem, ca, nimic nu se mai poate face, nu trebuie sa uitam ca, tot ce la om este cu neputinta, la DUMNEZEU, toate sunt cu putinta.
Nu trebuie sa ne spunem : eiii, nu ma rog, ca nu am carte de rugaciuni..., ;nu trebuie asa, ci sa ne plecam capul si sa ne rugam, spovedindu-ne LUI DUMNEZEU, rugandu-L, sa ne ajute, sa ne lumineze, si -L vom simti,in inima si sufletul nostru, si ne va calauzi, in orice clipa, a vietii noastre !
A fost o perioada in viata mea, cand, mi-am descarcat sufletul de durere, cu lacrimi fierbinti, si L-am rugat pe DUMNEZEU, ca sa ma ajute, sa ies din acel necaz, si L-am mai rugat, ca sa ma ajute, sa fiu, DOVADA VIE, a necredintei sotului meu, si apoi, a lumii intregi.
Si iata-ma acum, ca scriu si va indemn si pe voi, la RUGACIUNE, la BUNATATE, la MILOSTENIE,si sa alergati, la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, atunci cand, simtiti in suflet, ca nu mai este nicio iesire, din necaz si suferinta,.Rugati-va, plângeţi ,daca aşa simţiţi in suflet, lasaţi lacrimile sa curga, odata cu RUGACIUNEA SUFLETULUI, .
O RUGACIUNE, SCURTA, SI CARE AJUNGE LA DUMNEZEU, NUMAI GANDINDU-NE LA EA, ESTE :
                DOAMNE IISUSE HRISTOASE, MILOSTIV FII MIE, PACATOSUL !

Aceasta Rugaiune, o putem spune de multe ori pe zi, in mintea noastra, si la serviciu ,si acasa si pe strada..oriunde !
Dragii mei, nu uitati ca, AJUTORUL NOSTRU, MANTUIREA NOASTRA, nu este la oameni, ci sta in PUTEREA LUI DUMNEZEU !
                                               Cu pretuire si cu dragoste,
                                                                                     Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu