marți, 25 iunie 2013

SOARELE ALB ORBITOR, PE SFANTA ICOANA , A PREA SFINTEI TREIMI ! ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU , TREBUIE ,CA SĂ AVEM , O ÎNFĂŢIŞARE , CUVIINCIOASĂ !

                                               20  decembrie, 2005, ora 23, 21 !

Ma rugam, la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI, si brusc, ochii mi se închid, si vad astfel, SFANTA ICOANĂ, A SFINTEI TREIMI, de la mine din casă, care, în realitate, este de culoare ,mai închisa, asa cum stim cu toţii, cum arata, SFANTA TREIME.
Dar, în aceste clipe, SFANTA ICOANA, A PREA SFINTEI TREIMI,  este acoperită pur şi simplu.,intr-o clipita, de UN SOARE, ALB , orbitor de stralucitor, cu raze, mari, la fel de stralucitoare, ce au acoperit, ICOANA PREA SFINTEI TREIMI, încât, dadeau şi pe dinafară.
Deci, SOARELE PREA SFINTEI TREIMI, nu era galben, ca al nostru, ci era, UN SOARE, alb -orbitor, ce împărţea raze, numai pe SFANTA ICOANA, şi puţin înafara, SFINTEI ICOANE !
Dacă, SOARELE, care ne încălzeşte pe noi, si ne lumineza, este peste tot Pamantul, acest SOARE ALB, radia, numai pe SFANTA TREIME, iar razele sale, au îmbrăcat dumnezeiesc de frumos, SFANTA ICOANA, A PREA SFINTEI TREIMI.
In urmatoarea clipa, îmi aud, propriul GLAS, care spune aşa :

                          "SĂ  AM  ÎNFĂŢIŞARE  CUVIINCIOASĂ  ŞI DREAPTĂ , ÎN  FAŢA  DOMNULUI "                           ÎN  FAŢA , DOMNULUI "!

Dragii mei, cu toţii trebuie să avem, o înfăţişare, cuviincioasă, în faţa LUI DUMNEZEU, sa respectăm şi să împlinim  PORUNCILE SALE, sa ne îmbrăcăm cuviincios, la SFANTA BISERICĂ: ; să nu vorbim, în timpul SFINTEI SLUJBE, , în SFANTA BISERICA, femeile, sa-si acopere capul lor, cu o eşarfa, cand intra în SFANTA BISERICA, sa nu vina în pantaloni, ci în fustă (rochie ), cu haine curate , si sa stam, în locşorul nostru, fară să ne uităm la cel de lângă noi. Sa ne contopim, pur si simplu, cu SFANTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE !
Asa se va bucura si DUMNEZEU, si MAICA DOMNULUI ,precum şi toţi  SFINŢII, din CERURI, pentru noi nevrednicii şi păcătoşii.
                                           Cu dragoste,
                                                               Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu