joi, 27 iunie 2013

MILUIEŞTE - MĂ DOAMNE ! MILUIEŞTE -MĂ STĂPÂNE. !

                                                   27 Iunie 2013, ora 1,15 noaptea !

                                                            Buna dimineaţa, dragii mei !

Doar ce aţipisem, asta noapte, când, cine credeţi că mă trezeşte?  Chiar ,propriul meu , GLAS, glasul sufletului meu, care implora ,pe MÂNTUITORUL , aşa :

                      "MILUIEŞTE - MĂ  DOAMNE  !
                       MILUIEŞTE - MĂ  STĂPÂNE  !
                       CĂCI , TU  EŞTI  STĂPÂNUL  MEU , DOMNUL , DUMNZEUL  MEU "!

Închipuiti-va, dragii mei, ce am simtit in inima si sufletul meu, cand, mi-am auzit propriul GLAS, cum implora pe DUMNEZEU, cu aceasta minunata RUGACIUNE. !
Ceea ce simt, in acele momente, nu se poate exprima in cuvinte! Este mai presus, de mintea noastra, este mai presus de puterea noastra, de intelegere.
Cu adevarat, mari sunt TAINELE LUI DUMNEZEU, si peste puterea noastra de a le intelege.
Eu nu caut, sa le talmacesc, pentru ca, nu este posibil si nici nu am voie, sa incerc sa fac, aceasta.
Eu doar, respect PORUNCA LUI DUMNEZEU, aceea de a scrie, aceea de a face cunoscut CUVÂNTUL SĂU, neţinând seama, de cuvintele veninoase si jignitoare, a unora din cititorii, acestui BLOG, cuvinte, pe care, eu le las, sa le citeasca si altii, ca sa se cunoasca, cum pot gandi, cei care, nu au nicio frica de DUMNEZEU ,şi niciun pic de CREDINŢĂ, adevarată, ci sunt ca nişte farisei, care se lauda cu ce fac ei, si cum ca, nimenea nu mai sunt ca ei. Sa se ruşineze , cei care aduc cuvinte de ocară şi cuvinte jignitoare, căci, eu nu le voi şterge, ci le voi lăsa, să vada şi ceilalţi credincioşi, de ce sunt în stare, unii fraţi ai noştri ! Să se ruşineze, şi să ceară iertare LUI DUMNZEU, pentru îndoiala lor, cu privire la toate câte scriu, şi pentru cuvintele veninoase şi pline de ură, adresate mie, care sunt  doar ,condeiul LUI DUMNEZEU, aici pe Pamânt, pentru semenii noştri, pentru toţi fiii ,LUI DUMNEZEU.
Citi si voi, dragii mei, cei care apreciaţi ceea ce eu scriu, cu PUTEREA LUI DUMNEZEU, şi vedeţi cine are dreptate, cine greşeşte, cine jigneşte, şi cine încearcă, să aline, durerea şi suferinţa semenilor !
Sa spunem şi noi, dragii mei, MILUIEŞTE - MĂ  DOAMNE , MILUIESTE- MA ,PE MINE PACATOSUL , in fiecare clipa, a vietii noastre, cu grai, sau fara grai, acasa sau la serviciu, si mare ajutor, vom primi, de la BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI.
                              Ca întotdeauna, cu preţuire şi dragoste,
                                                                                          Maria

3 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Cata frumusete , cata dragost , ceva deosebit!
    Doamne , citesc cu drag tot ceea ce scrieti aici!
    SFANTA SI DE VIATA FACATOAREA TREIME SA NE BINECUVINTEZE PE TOTI!

    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert, nici nu-ti poti inchipui, cat de dulce si de neasemuit , este DRAGOSTEA DUMNEZEIASCA.
      Atunci cand, ne lasam cu totul, in mainile LUI DUMNEZEU, simtim in inima si-n suflet, ca nimeni si nimic, nu nepoate face rau. Intotdeauna, imi spun, ca, DUMNEZEU, este cu mine, in mine, si peste tot, si vede toate, aude totu. Deci, de cine sa ne fie frica, cand ne punem toata nadejdea in DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI ? Oamenii, care au putina CREDINTA, sau nu au deloc, este normal, sa reactioneze impulsiv, pentru ca ei, nu cunosc, DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, si nu IL simt pe DUMNEZEU, alaturi de ei, ,in ei, si atunci, actioneaza, cu ură, si cu jigniri, la adresa celor care, IL iubesc pe DUMNEZEU, pana la sacrificiul suprem. Sa ne rugam, si pentru acestia, sa spunem, :IARTA-I ,DOAMNE, CA NU STIU CE FAC SI CE SPUN !. Cu drag, Maria

      Ștergere
  2. Foarte bine spuneti!

    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere