miercuri, 19 iunie 2013

CUVANT, DE SUFLET , PENTRU SUFLETE ! ORIUNDE , VĂ AFLAŢI PE ACEST PĂMÂNT , SĂ CREDEŢI CU TĂRIE ,ÎN DUMNEZEU ŞI MAICA DOMNULUI , PRECUM ŞI ,ÎN SFINTII SĂI !

                                             Dragii mei, !

Stiu ca, va este tare greu ,departe de casa in care v-ati nascut, departe de ŢARA, in care v-ati nascut si trait. Sunteti departe, ca distanta , de drum, masurata in km; dar nu sunteti departe ,de cei scumpi si dragi voua, pe care i-ati lasat in urma, plecand prin ŢĂRI straine, ca sa castigati o paine  mai usor, pentru voi si cei dragi. Distanta in km, nu poate fi la fel cu, SUFLETUL nostru. Suntem departe, cu trupul, dar cu sufletul, suntem aproape de cei dragi, vorbim cu ei, îi vedem pe net, suntem apropae,intr-o permanenta legatura cu ei.
Asadar, sa nu va intristeze aceasta distanta in km, pentru ca, DUMNEZEU, v-a daruit, DRAGOSTEA SA, pentru ca si voi, la randul vostru, s-o revarsati, asupra celor dragi, si sa-i intariti in CREDINTA !
RUGACIUNEA, fratilor, este foarte puternica si grabnic ajutatoare  POSTUL, MERSUL LA SFANTA BISERICA, vă vor apropia de cei dragi si scumpi, si vă va alina, DORUL de ei, astfel incat, o sa vă fie, mult mai usor,ca să treceţi, peste DORUL de casa si de cei dragi.
DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, vă va ocroti, cu MILA SI DRAGOSTEA SA, de nu vă veti indoi si veti crede,
                                    Cu dragoste Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu