sâmbătă, 22 iunie 2013

INUNDAŢII ŞI IAR INUNDAŢII ! S - AU ADEVERIT , ŞI SE VOR MAI ADEVERI !!!

                                                     HRISTOS  S - A ÎNĂLŢAT , fraţilor  !

Doar doua zile, mai putem spune, HRISTOS  S-A  ÎNĂLŢAT, apoi , până anul viitor, ne salutam, asa cum ne salutam in fiecare zi.
Dargii mei , am scris si scriu mereu, ca vor mai veni INUNDATII MARI, peste PAMANT si peste noi oamenii ! Si iata ca, din nefericire, in CANADA,  in INDIA ,sunt INUNDATII catastrofale, care aduc, pierderi de vieti omenesti, si nu numai, precum si mari pierderi materiale, extrem de mari. INUNDAŢII şi în Târgul Neamţ, cu grindina şi distrugeri materiale, INUNDAŢII şi în alte localităţi din Ţara noastra. Despre toate acestea, am scris, cu mult înainte de a se produce. METEOROLOGII, spuneau ca se vor restrânge ploile, iar eu, am zis, că vor mai fi ,INUNDAŢII.
Încă O DOVADĂ, dragii mei, ca toate despre câte scriu, nu sunt de la mine, ci de la BUNUL DUMNEZEU, si toate acestea, se vor împlini, în timp, pentru ca, lumea să creadă, în ele, că sunt de la DUHUL  SFÂNT,  şi că eu ,doar ,sunt condeiul, adică ,un om obişnuit, cu păcate şi nevoi. Un om care, doreşte ,ca şi cu preţul vieţii, să facă VOIA LUI DUMNEZEU, scriind aici, pentru voi şi pentru cei ce vor să creadă, în CUVÂNTUL ,LUI DUMNEZEU !
Chiar daca, sunt unii, care ma batjocoresc ,cu ale lor cuvinte jignitoare, eu tot am sa scriu aici, si am să ma rog ,şi pentru ei, ca să le lumineze, BUNUL DUMNEZEU, mintea şi să le deschidă inima, pentru ca, şi ei să creadă, si să se închine LUI, şi MAICII DOMNULUI !
                 Rugaţi-vă fraţilor, nu numai cu buzele si cu mintea in alta parte, ci va rugati, cu inima cu sufletul, cu toata fiinţa voastră, şi astfel ,veţi simţi DRAGOSTEA neţărmuită, a LUI DUMNZEU ,precum şi, a MAICII DOMNULUI !
                                       Cu pretuire si dragoste sufleteasca,
                                                                                            Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu