joi, 13 iunie 2013

ÎNCĂ O DOVADĂ ! ÎNTRU MÂNA MEA, CU MÂNA MEA, TE VOI NUMI LOR ! ASTAZI, TRIUNGHIUL ALB, ORBITOR DE STRALUCITOR , A APĂRUT PE CER, ÎN TIMP CE SCRIAM, AICI, PE BLOG !

                                               HRISTOS  S - A INĂLŢAT, FRAŢILOR !
                                                            13 Iunie 2013, ora 23, 30 !

Dragii mei, iata ca, in aceasta noapte, O ALTĂ MINUNE, S- A PETRECUT !
În timp ce eu scriam aici, pe BLOG, brusc, ochii mi se închid, şi astfel, văd, UN CER, de noapte, albastru violet, şi in mijlocul BOLŢII CEREŞTI, vad UN TRIUNGHI, MARE, ALB, orbitor de stralucitor.
TRIUNGHIUL, ERA CU BAZA, SPRE RASARIT SI CU VARFUL , SPRE APUS.
Adica, UN TRIUNGHI, la orizontala, cu varful spre apus.
Asa cum straluceste LUNA pe CER, in toata splendoarea ei, tot asa, stralucea pe CER, si TRIUNGHIUL, alb ,dens, si extrem de stralucitor, cat zece luni, de pe CER.,la un loc, toate.
        Era foarte mare, ca si dimensiune,  cat am pune noi, 4 sori, unul langa altul. Si aud , GLAS, din CER, GLASUL  LUI DUMNEZEU, care -mi  spune asa :

                          "ÎNTRU  MÂNA  MEA , CU  MÂNA MEA , TE  VOI  NUMI  LOR !

Dupa cum vedeti, fratilor, DUMNEZEU, ESTE CEL, CARE HOTARASTE, PENTRU MINE, SI PENTRU NOI TOTI ! Nu pot scrie, ceea ce vreau eu, si cum vreau eu. Si nu as inventa niciodata nimic. Mie imi este frica, si de o virgula, cand o pun, ca nu cumva, sa gresesc, si sa supar ,BUNATATEA LUI DUMNEZEU !Eu ,ca si pana acum, ma voi supune LUI DUMNEZEU, trup si suflet, inima si cuget, si voi cauta, sa fac NUMAI VOIA SA, chiar cu pretul vietii mele. Asadar, cei care voiti, sa ma improscati cu noroi, puteti sa o faceti, daca va face sa va simtiti, mai bine, pe moment, dar eu va sfatuiesc, sa nu o faceti, căci, va atrageţi,asupra voastră, pacate si pedeapsa LUI DUMNEZEU. Citiţi şi luaţi aminte, încercaţi sa va îndreptati, sa fiţi mai buni si milostivi, şi sa nu va indoiţi, nicio clipa, de toate cate scriu.Eu scriu, pentru ca, cine are urechi de auzit, sa auda, si cine are ochi de vazut, sa vada, si sa se intoarca, ACUM, la CREDINTA, la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI, PURUREA PREA CURATA, FECIOARA MARIA.,să nu lase pe mai târziu, căci, nimeni nu ştie, cât timp, mai avem, pentru a ne întoarce la CREDINŢĂ. Şi de ce, sa aşteptăm sa ni se întâmple ceva rău, nouă sau celor dragi, ca sa ne întoarcem la CREDINŢĂ, pe când, putem sa ne întoarcem din dragoste faţă de DUMNEZU şi faţă de aproapele.

TRIUNGHIUL, dragii mei, este AL PREA  SFINTEI TREIMI, care S-A aratat , chiar astazi, in  ZIUA PREA SFANTA , A INALTARII DOMNULUI ,si MANTUITORULUI nostru, IISUS HRISTOS , la CERUL SFANT, ca DOVADA VIE, de necontestat, ca ,ceea ce scriu, este  numai si numai ,de la BUNUL DUMNEZEU !
                                          Cu dragoste,
                                                              Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu