vineri, 2 august 2019

UN NOR URIAS SI NEGRU , CA O UMBRELA DEASUPRA NOASTRA !


                                                   2 August 2019,ora 16,50 !

                                      Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer senin spre Sud, un CER peste care vine precum o apă in cascada,vine un Nor mare si negru,un Nor care se deplasa cu o viteza uluitoare.Nu era o fărâma de nor, ci era cat am putea noi sa vedem mijlocul BOLTII Ceresti.
Norul asa intreg aluneca sub Bolta Cereasca,foarte aproape de pămant, asa precum aluneca o sanie pe gheaţă.
De doua ori consecutiv ,mi s-a aratat cum acest Nor se deplasa dinspre Sud, spre Sud -Vest.
Dragii mei,din păcate, vom afla despre acest Nor negru si dens,un Nor greu ce acoperise suprafata pamantului ca o umbrela.
Dar ce este extrem de important,vantul nu batea,dar imensul NOR negru parea ca este impins de la spate.
Ce va fi cu acest nor suspect,din nefericire,vom afla impreuna dragilor.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa nu deznadajduim fratilor ! Sa ne punem toata nadejdea in MAICUTA DOMNULUI care,este grabnic rugatoare catre Fiul Său si Mantuitorul nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin.
                           Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Doamne fereste- ne de rău.Sa nu fie ceva toxic sau un nor de furtuna.Vai de noi ce vremuri trăim.

    RăspundețiȘtergere
  2. au fost ascunseprobele unei scapari de radioactivitate care pare c-a afectat doar Romania-se pare c-a venit din Rusia-Khazastan-lumea se simte rau -sunt cazuri de afectiuni tot mai multe de oase

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde stii ca au fost scaparide radioactive ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost oficial.Stirea nu a aparut in Romania.Restul țărilor din Europa au aflat.Noi nu avem voie să ştim!Cică să nu fie panică!

      Ștergere
    2. Informaţiile sunt publicate de un cotidian britanic, The Independent, care oferă şi datele raportului ştiinţitific care demonstrează că în 2017 deasupra Europei a plutit un nor radioactiv şi cele mai multe elemente de amprentă ale exploziei radioactive au fost în România. Se vorbeşte de o cantitate de 100 de ori mai mare decât a centralei de la Fukushima",

      Ștergere
    3. Iacob, aveți dreptate , așa este !

      Ștergere
  4. Asta este crima. Avem fizicieni in fiecare DSP al fiecarui judet din tara. Fizicienii de la DSP masoara permanent radioactivitatea din fiecare judet. Inregistreaza valorile permanent. Rugam DSP al fiecarui judet sa ne prezinte, prin media, valorile radioactivitatiii si ale contaminarii din 2017, din fiecare luna macar. Chiar nici o institutie a statului nu-si indeplineste obligatiile si atributiile in aceasta tara? Chiar trebuie sa murim cu totii? Rugam presa sa cera explicatii si lamuriri acestor bugetari, platiti regeste din taxele noastre. Trebuie sa raspunda pt ceea ce fac. Nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:35 va rog din suflet , nu mai fiți așa naiv , îmi cer scuze, nu o spun în sens peiorativ , dar nu vedeți ce este în țara asta, cum se musamalizeaza tot ,chiar credeți că este vreo instituție interesată să spună adevărul? Sunt interese politice mari la mijloc ! Noi , poporul român, suntem niște furnici, cine să ne bage în seama !!
      Doamne , fă tu odată dreptate și pentru noi !

      Ștergere
    2. D-na Paula, tin sa va contrazic intrutotul. Dzeu nu poate face dreptate el singur. Dzeu lucreaza prin oameni, pacat ca nu ati inteles inca. Democratie si capitalism inseamna ca statul sa bage in seama fiecare cetatean. Americanul stie ca oriunde s-ar afla pe acest pamant, drepturile si libertatile nu-i vor fi incalcate caci statul american il apara. Chiar nu ati vazut macar in filme mandria oamenilor cand spun ca sunt americani? Acelasi lucru si cu alte tari, desigur. Cand statul este slab (conducatori si legi slabe si proaste, usor de incalcat) atunci se ajunge asa ca la noi. Cand era judecat, Sorin Ovidiu Vantu le-a spus in fata politicienilor: "Intariti-va statul, domnilor". Intelegeti ca noi suntem exceptia, oamenii nu se comporta asa in occident. In occident au ajuns la un asa nivel ridicat de trai, au ajuns sa aibe asemenea salarii facand greve pt orice lucru ca sa-l obtina. La politicienii de afara le este teama de popor, nu invers, ca la noi. Nu am auzit nimic la nici un post de radio sau TV spunand ca in SUA s-a dublat salariul minim, ca de cateva zile este 15 dolari/ora platita de munca. La noi nu s-a votat asta iarna nici macar un proiect de lege prin care patronii din privat ar fi fost oblicati sa acorde al 12-lea si al 13-lea salariu (de Paste si de Craciun). Patronii nu dau 1 leu in plus angajatilor daca nu sunt obligati prin lege. De ce nu s-a facut greva in toata tara pt acest lucru? Doar soferii obtin mereu ce vor, doar ei fac greva mereu cand vor ei ceva, blocand strazile si circulatia. In rest parca suntem drogati, anesteziati. Nu ne pasa de noi si de viitorul copiilor nostri. De ce mai invata copiii nostri, pt ce? Ca sa lucreze pe un salariu de livrator de pita chiar daca au ani de facultate? Politicienilor nu le pasa de cei care intradevar lucreaza, nu de bugetarii care nu produc nimic. E o inversare a valorilor. Cum lasam tara copiilor si nepotilor ? O mai lasam daca stam si asistam si consideram ca nu e nimic de facut? Intrati pe net si luati exemplul celor care se chinuie sa miste lucrurile, nu sunt multi, dar vor fi auziti pana la urma. Nu sunt prezentati de media, din pacate. Mai sunt multe de spus, trebuie sa luam atitudine fata de tot ce e rau, asta trebuie, si daca suntem multi vom fi ascultati. Totul e sa fim uniti, nu dezbinati asa cum ne vor ei. Multumim d-nei Maria pt. toate mesajele si comentariile postate aici ! Poate vom avea ce sa invatam !

      Ștergere
  5. Se face experienta pe romani cu toate otravurile din alimente, apa, aer ce nu se vede? Se spune peste tot

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e nor. E nava extraterestra reptiliana. Ei sunt cei ce influenteaza mental oamenii, sa se teama, sa nu se revolte, pe motiv ca intunecatii din guverne sunt puternici si nu au nicio sansa. De aceea avem si atatea cazuri de nebunie, violenta, agresiune asupra copiilor. Multe dintre viziuni de la ei vin, ca sa fim debusolati. Intre noi si Dumnezeu sunt ei. Reptilienii nu sunt buni. Se hranesc din emotiile colective si din suferinta copiilor si a tuturor celor ce sunt buni. Va amintiti de Irod si pruncii ucisi? Copiii cei Noi, cum li se spune copiilor cristal, curcubeu, stelari, au venit pe pamant cu Misiuni. Misiunile lor ar fi distrus sistemul in care sunteti sclavi. Ii repereaza si ii abuzeaza. Cand abuzezi sexual un copil sau il bati crunt, il infrangi ca spirit si nu-si mai poate implini Misiunea.
    Asta ca sa stiti de ce unii dintre noi suntem atat de suparati pe voi, cei ce alimentati pe net reteaua amagitoare ce împiedică ajutorul de Sus pentru noi. Internetul este un nivel informational in care minciunile se propaga rapid.Se poate spune ca poporul roman, nefăcînd nimic, doar insirand cuvinte pe net, ii sprijina pe reprilienii de pe cumplita nava neagra. Ar trebui sa va ganditi bine cu cine sunteti atunci cand nu faceti nimic. Crestinismul inseamna altruism, implicare, daruire, ajutor.Sufletele voastre vor merge cu cei pe care ii serviti.
    Poate ca multi copii vor muri sacrificati. Sufletelele lor vor merge la Dumnezeu si vor fi aliniate. Dar...voi, popor roman, meritati sa mergeti la cei răi. Atat cat dam, atata primim. Unii dintre noi am mers pana la sacrificiul suprem. Am fost atat de aproape de moarte pentru ca refuzam anticrist, masoneria, NOM, încât am invins moartea si am renascut. Cel putin eu, in primele momente, crezand ca sunteti slabi si nestiutori, m-am expus si pentru voi. M-am rugat la Dumnezeu pentru o amanare, ca sa va treziti.
    Timpul a dovedit ca nu sunteti nestiutori. Nu va pasa si va place in inchisoarea asta de pe pamant. Odata ce stiati ca exista retele de prostitutie si totusi i-ati votat pe corupti, se cheama ca sunteti complicii crimelor si sacrificiilor de copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.29 tu cine te crezi? Eu ma cred acum Stefan cel Mare.🤣🤣 Daca ai ceva in capatana nu te mai ruga pt amanare. Cu amanarea asta se vor corupe din ce in ce mai multe suflete.

      Ștergere
  7. Eu cred ca acel nor negru reprezinta altceva, ceva mult mai grav, nu cred ca e la nivel fizic...Are legatura si cu ce scrie an.09.35...

    RăspundețiȘtergere
  8. Omenirea este pe un drum fără întoarcere.Pamantul va dezintegrat.Tehnologia (ET) 5G înseamnă sfârșitul omenirii.Ei ne vorbesc doar despre partea "bună"a acestei tehnologii.Dar despre robotizare, zombizarea omenirii, implantarea de nanoroboti ,dominarea extraterestră nu vorbesc nici din greșală.Se va vedea încurând.
    Vor scăpa doar cei ce au credință cu adevărat ( nu mă refer la cei religioși nu).

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne poate spune DSP Constanta (si trebuie sa ne spuna caci este o institutie publica) ce radioactivitate s-a inregistrat in Constanta in fiecare luna din perioada mai 2013 - noiembrie 2013 perioada cat a stationat nava container Flaminia, nava cu substante f toxice, corozive si se pare radioactive la bord, pe care nu o primea nici o tara in nici un port de pe glob? Romania i-a permis sa stationeze la Constanta 6 luni. Vrem sa stim cine a permis acest lucru, si sa ni se faca publice tabelele cu inregistrarile radioactivitatii din Constanta din acea perioada. In februarie 2014 nava Flaminia a revenit la santierul Mangalia pt o perioada de 3 ani pt reparatii, pretinzand ca a fost decontaminata dupa plecarea din Constanta in Danemarca. Faceti publice masuratorile din 2014-2016. Vrem sa stim daca ne-a fost afectata sanatatea, daca ne-a fost pusa in pericol viata, si rugam presa sa se implice. Bugetarii nu sunt mai presus de lege.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă este nor retroactiv Dumnezeu și Maica Domnului să-l ducă acolo la cei care la trimis în spațiu.
    Sa vada ce este (bun) pentru oameni nevinovati.
    Dacă Dumnezeu și Mântuitorul Sufletelor Noastre va îngădui atunci nu avem decât a ne ruga.
    Poate vine potop ceva doamna, sau ne protejează Dumnezeu de ceva.
    Chiar dau cu presupusul,doamna Maria.
    Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere