duminică, 11 august 2019

EUROP - EPOL ! SCOPUL GRAND !


                                       11 August 2019,ora 15,23 !

                              Dragii mei,

In aceasta după amiaza, aud un glas care spune un Mesaj mai complicat.
Iata ce spunea acel glas:

      "Scopul Grand, ar apartine Europ-Epol !"

Dragii mei, cam intortocheat Mesaj.
Daca voi stiti ce ar putea insemna,astept cu drag si cu mult interes Comentariile voastre.
                         Cu dragoste,Maria.


20 de comentarii:

  1. Cazul Dinca se rostogoleste si in UE unde sint multe romance traficate si unde s-a cerut sprijin de la noi si de la romancele din Italia

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate europol:https://www.europol.europa.eu/ro/about-europol

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.europol.europa.eu/ro/about-europol

    RăspundețiȘtergere
  4. EPOL - ETF Polonia

    Europa-Polonia ??? Care e actiunea?

    RăspundețiȘtergere
  5. piata bursiera ...ceva se va intampla!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred si eu ca are legatura cu monstru din Caracal.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta! europ - am gasit pe net ca ar fi o firma de consiliere populatie in situatii dificile; epol - tot pe net, hrana echilibrata pentru animale(cai); europol - stiu ca e legat de politia europeana; poate ceva le leaga pe toate trei... Doamne al puterilor fii cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Basescu ii critica pe Cumpanasu si avocatul Luizei pe care ii acuza ca profita de moartea acestora,dar el face acelasi lucru dupa ce a generat ,pastorit si protejat sistemul criminal, DNA-ul creeat si folosit doar ca arma politica.
    Balaurul cu care se lupta Cumpanasu si familiile indoliate este crescut de statul lui Basescu si Iohannis ,ultimul tace ca porcu-n cucuruz fiind complice si ridicat de statul paralel tocmai pentru ca e murdar si bugetar milionar cu acelasi gen de 'afaceri ' iar Dragnea era mic copil fata de ei.
    Complici cu afaceri de traficanti se apara intre ei ca pastori ai 'statului mafiot' cum recunostea marinarul la un sprit.
    Acum l-au mai ridicat si pe Bogdan ,traficantul de valuta, sint trei in slujba Satanei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basescu lupta sa nu se descopere ceva... Situatia e asa de grava !

      Ștergere
  9. Cristoiu spune ca Dinca era colaborator al unor institutii ale autoritatilor si a primit ordin sa ia toate crimele asupra lui pentru a ascunde retelele-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. #SieusuntAlexandra/Cumpanasu trebuie sa ii sustinem., nu ne lasam.calcati in picioare de mafia cu pensii nesimtite, favorizeaza infractorii

    RăspundețiȘtergere
  11. Pozitia politisilor din fotografia din dimineata aia , ora 6, spune tot, ca ei se stiau se cunosteau si ca au facut asta de fatada...cum.stai asa cu mainile in san cand ai in.fata ta un asa individ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Procuratura avea din 2012 un dosar despre trafic de persoane in cartierul Bold-Caracal.
    Deci stiau si politistii si procurori sint COMPLICI la CRIMA Alexandrei si a Luizei in a carui dosar se afla pozata masina lui Dinca.
    Iar Basescu creator si pastor al 'statului mafiot' face acum pe bunicutul cu fete care maninca rahat si profita de moartea fetelor facindu-si propaganda si facind pe 'ingerul' Petrov,numele sau de colaborator al securitatii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Toti astia politia, procuratura, judecatorii, dicot, dna care trebuie sa apere tara si cetatenii nu fac altceva decat rau tari si cetatenilor. Dumnezeu asa sa le dea lor si copiilor lor ca sa simta si ei ceia ce simt alti !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Radu Radoi din Caracal spune ca sfii de politie de acolo informai lumea interlopa de actiunile Politiei de perchezitii si ca a informat si ministerul dar degeaba.
    Daca un gradinar e bun isi ingrijeste gradina iar daca e tara condusa de un traficant de copii milionar bugetar asa se intimpla.

    RăspundețiȘtergere
  15. Codul penal votat in 2014 la art 222 spune ca racolarea de minore pentru proxenetism se pedepseste cu amenda penala sau inchisoare 1-2 ani,inainte era dublu.
    Teodor Maries de la asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti spune ca e 100 la 100 sigur ca Dinca era informatorul lor de aceia a cerut sa vorbeasca cu politistul sau.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Fostul deputat Marinescu spune ca Iohannis ar putea cere in CSAT Destructurarea tuturor clanurilor si retelelor mafiote."
    Dar un alt Marinescu Albin scrie de zeci de ani, in ziarul Justitiarul sibian, despre Traficul de copii si imobile ale lui Iohannis,pentru ca el nu a rezonat cu romanii ci a empatizat cu traficantii de persoane.

    RăspundețiȘtergere
  17. "scopul grand" - cineva care vorbeste des in franceza si amesteca cuvintele ...o spun caci mi se intampla si mie caci vorbesc mult in franceza

    RăspundețiȘtergere
  18. Europ epol e politia internationala

    RăspundețiȘtergere