duminică, 25 august 2019

RUGAMINTE !!! DOAMNA MARIA HANDIC NE ROAGA CA S-O AJUTAM !

Oameni buni,va rog frumos cei care puteti,va rog frumos ajutati-ma!Stiu ca am mai apelat la bunavointa dumneavoastra si pote ca unii se indoiesc la cele scrise de mine,dar nu am posibilitatea sa postez(si nici nu ma pricep)sa postez pe telefon asa multe rezultate de la analize. Am incercat sa-mi suplimenteze la Provident unde mai am datorii dar,numai din octombrie pot face o suplimentare de 1090 de lei.Mai am 9 lei in cont.Cine are posibilitatate ii rog frumis sa ma ajute!Fiti binecuvantati! Imi este rusine ca am ajuns cersetoarea blogului!Maria H în SFANTA EVANGHELIE DIN DUMINICA A X A ,DUPĂ RUSALII !

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379

Am copiat Mesajul dnei Handic de la rubrica Comentarii. 

Cu dragoste,
Maria Ghiorghiu !

la 13:12

38 de comentarii:

  1. E mult prea mult. Cum ramane cu undita...invatatul la prins peste...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:01
      Daca vreti ajutati, daca nu, nu.
      Doamna e bolnava, ce undita mai poate!

      Ștergere
  2. Ce-ati facut, d-na Maria, ati invitat lumea sa vizioneze Stan si Bran iar Diaconescu a inteles ca asemanarea fizica cu Stan ii va da marea sansa sa devina presedinte? Kkkkkk. Se refera la radacini. La radacinile a acelui ,,ceva,, ce-a plantat el. Oare ce? Kkkkkkkm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa mai descretim fruntile celor care au necazuri.

      Ștergere
    2. 16:15 râdeți voi dar scroafa este moartă în coteț cu Diaconescu fie să fim Pleșcoianu și încă vre-o doi inși madam va prinde doar rata de Videle. Da nu-i nimic că este unul pe aici care plânge de zor că i-a traficat Iohannis copchii așa că va mai avea ocazia încă patru ani să se jelească. Al naibii Soroș că ne-a dat la romanica 40 % analfabeți funcționali!

      Ștergere
  3. Iar?! Doamna Handic, de ce nu solicitati Ajutor social de la Primarie? De ce nu contactati ONG.uri care au ca obiect de activitate ajutorarea celor nevoiasi? Este mult prea mult, oricat de buni crestini ar fi cititorii acestui blog siar vrea sa va ajute.
    Cautati surse legale de finantare...Primarie, Crucea Rosie, ONG.uri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ONG-urile sant numai ca titlu,nu vezi ajutor dela ei!La crucea rosie nu am fost,dar aici in locaitate nici pentru un test diabet cer 5 lei,de primarie sa nici nu mai vorbim!Va dati seama cam cum sant vazuta pe aici,venind din Bucuresti! Cazul meu nu e asa simplu dar,nu pot sa scriu pe blog tot ce ma doare!Maria H

      Ștergere
  4. Stiam ca asta se va intampla. Ajuti o data, de doua ori...si se obisnuieste cu bani picati in poala... Usor.
    Nasol va fi cand nimeni nu va mai da nimic... Si atunci, ce se va intampla? Stii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai apelati la Provident , ajungeti cu astia sa va vanda casa, sunt periculosi , pun dobanzi mari . A patit asta o prietena de a mea . Veneau la usa ei cu amenintari fara perdea si scrupule . Apelati la CEC sau la un CAR de pensionari , macar nu sunt camatari , mare grija ca altfel va treziti sub cerul liber . Persoane singure ca dvs, si in varsta sunt vanate de multi nenorociti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni,le multumesc tuturor acelora care,m-au ajutat!Va promit ca nu am sa mai apelez pentru ajutor!Iera mult mai simplu daca,ma puteam interna la spital de cate ori am chemat salvarea si am semnat pe propia-mi raspundere ,ca nu ma internez,nu am pe nimeni cu cine sa las baiatul! Am vina ptr.ca nu trebuia sa ma apuc de tratament naturist dar credeti-ma ca nu am mai facut si nu am stiut la costuri ajung,plus RMN Claudiu la cao si RMN mie ficat si cazul tot nu s-a rezolvat!Ma repet;nu am sa mai apelez sa cer! Inca odata multumesc din suflet tuturor care m-aru ajutat! Cu respect Maria H Am plins mult in urma comentariilorpentru ca nu am crezut vreodata ca am sa ajung pana aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.36 ar trebui sa vezi ce organizatii pot sa te ajute cu baiatul. Ce se va intampla cu el dupa ce nu vei mai fi? Dna Maria, apeleaza la cunostintele pe care le ai si fa-i cazul public la tv. Poate sa o ajute macar cu baiatul! E groaznic sa nu mai ai pe nimeni, sa fii batran si bolnav si sa ai si o persoana cu handicap in grija. Dna Maria, de ce nu o ajuti, ca mereu te-a sustinut pe blog? Toaga pe Dumnezeu sa se milostiveasca de ea ca tu ai mai multa trecere in fata Lui. Cum de nu poti?

      Ștergere
  7. d-na Maria H,
    Este trist experienta d-voatra.
    Va inteleg si va rog nu renuntati sa apelati la OAMENII CU SUFLET.
    Cum observam ""oamenii fara suflet ""doar dau cu pietre in dv-tra, sau va trimit la pescuit{{urat caracter au unii romani}}.

    DACA NU POTI AJUTA O PERSOANA ...nu o critica ci DOAR SPUNE O RUGAGIUNE : Doamne Ajuta si pe femeia asta+fiul ei. ATAT.
    De ce :...pentru ca vine vremea/timpul si se intoarce roata cand vor plange si ei cu pumnii plini de lacrimi, iar DUMNEZEU ii va trimite la pescuit.
    Va rog frumos sa nu va considerati CERSETOARE.
    Dumnezeu a spus: "bate si ti se v-a deschide"
    "cere si ti se va da"
    numai satulul nu crede la cel flamand

    VA SARUT SI VA SUN MAINE. DOAMNE AJUTA. FITI TARE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ajutor primiti, dar il refuzati. Baiatul il puteti interna cu dumneavoastra, pe perioda investigatiilor. Sau puteti solicita asistenta permanenta gratuita!!!!
    Spuneti franturi din adevar, de aici suapiciunea oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. 01:35, nu mai exagera! Pe acest blog este o persoana foarte smerita, care are nevoie de ajutor IMEDIAT! Nicioada nu a cerut si nici nu va cere, chiar daca a fost rugat sa spuna de ce are nevoie! NICIODATA nu s-a plans, desi ai crede ca Dumnezeu l-a "uitat"! Daca ai stii cum isi duce crucea... eheee. Se numeste Ilie S si cu mare frica de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:11, se spune ca "cere si ti se va da, bate si ti se va deschide". Deci nu-i o solutie sa taca, cel mai bine este sa se exprime! Bine face si doamna Handic ca ne spune despre nevoile dansei. Tacerea nu este o solutie cand omul este la nevoie, niciodata!

      Ștergere
  10. 07.04 pai si cu medicamentul acela e dubios. Cica ii trebuie 1100 ca sa faca rost de el din strainatate cand la noi e mult mai ieftin. Cine mai intelege?

    RăspundețiȘtergere
  11. 10:53, nu-i dubios nimic. Doamna are nevoie de mai multe cutii, a explicat acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  12. 7.04 si 10.53

    In care spital de oncologie te interneaza cu un barbat imobilizat la pat ??????!!!! Aud?
    Ia intereseaza-te mataluta LA FUNDENI CATE PATURI SUNT , CATE LOCURI si daca te primesc bonus cu copilul cu handicap de 44 de ani pe motiv ca nu ai cui sa-l lasi .
    Nu mai debita ineptii gratuite ca esti pref si nu cunosti sistemul medical romanesc care nu te ajuta cu nimic . Asistenta permanenta gratuita !!!!! Unde? La noi ? Hai nu zau ???! Ia uite exista infirmiere personale pe care nu le solicita nimeni !!!!!

    Da link-uri , da nume, da adrese , ca eu l-am avut pe tata operat de tumoare la cap si nici cei de la Crucea galbena din C-ta nu AR FI VENIT decat ptr. 2,3 ore pe zi. Restul este in seama familiei , daca o are sau nu o are nu intereseaza pe nimeni.

    Concluzie-

    1.Trimite tu pe cineva gratuit si permanent la d-na Handic acasa . Adresa ti-o poate da si d-na Maria , e draguta si extrem de saritoare .
    2. De fiecare dată cînd un om cu bun simţ tace, unul nesimţit crede că a cîştigat. Îşi ia avînt, prinde curaj. Te recunosti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.15 ai votat psd, unde sunt spitalele regionale promise? Aud?

      Ștergere
    2. Anonim 14.15 va muktumesc!Bine ar fi sa trimita i adresa macar! Maria H

      Ștergere
    3. 23.39
      Nu am votat niciodata in viata mea cu nimeni si nici nu voi vota drojdia societatii umane pusa la butoane . Aici nu ai cu cine vota , intelectualitatea si meseriasii au plecat sa nu se prostitueze professional in tara . Sunt aceeasi care se recicleaza intre ei fara jena . Resursa umana a ajuns la fundul sacului . Acum e vremea muncitorilor, alectricienilor , ,,specialistilor'' care se umfla in muschi sa mai desopere vreun mort disparut ca la Caracal . Sa traiti bine si sa va spalati pe cap cu Badalau si Nicolicea cu Veorica si johannis.

      Ștergere
  13. Am pus problema lui Claudiu aici la primarie dar,au spus ca ptr.ingrijire 24 din24 de ore imi taie din indemnizatie in functie de cate zile e vorba.Claudiu nu sta cuviameni straini!Simt ca imi crapa capul de griji!E greu ca santem doar noi si nu am cu cine ma sfatui,cumvsa fac sa fie bine ptr.baiat!Dumnezeu si Maicuta Domnului si rugaciunile d-nei Maria sant auzite de bunul Dumnezeu!Maria H

    RăspundețiȘtergere
  14. Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 7.04 nu santeti informata corect!Ajutor primesc dar,nu gratuit! Se opreste din indemnizatie.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu am cerut sa ne interneze pe amandoi cand chemam salvarea,asistentul a si sunat povestind situatia mea,raspunsul a fost: Nu se poate! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  17. 7.04 Unde exista acele centre in tara unde putem solicita asistenta permanenta gratuita ? Azi spus permanenta , adica zi-noapte . Va rugam sa dati adrese .

    RăspundețiȘtergere
  18. 14:49, nu cred!!!!!!! Doua persoane bolnave, refuzate de cei de la urgente??????
    Hai sa nu mai mintim!

    RăspundețiȘtergere
  19. 19:14, glumesti, nu? Sper ca da! Stiu ca stii ca in baza unei Cereri primesti asistenta medicala gratuita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.49.Primesti asistenta medicala gratuita doar de la Dumnezeu.In rest,fabulatii,hai sa vorbim.....

      Ștergere
    2. 21.49 Ai zis asistenta medicala permanenta gratuita : da adrese . Stii ce-i aia permanent . Cauta in DEX.

      Ștergere
    3. 15:29, cauta tu in DEX pt.ca sa inveti ce inseamna Cerere, doc.care trebuie depus....ptr. asistenta medcala permanenta! Si nu la Primarie, cum mentiona Maria H!!!!!

      Hai ca voi le stiti pe toate, dar exact ce ar trebui NU. Hai ajutati-o voi. Jurati aici pe blog ca o sustineti financiar luna de luna. Si gata!

      Ștergere
    4. An.22.52., pari bine informat. Te rog mult sa postezi pe blog ce documente are nevoie doamna Maria H. , unde trebuie trimise, ce alte demersuri trebuie urmate, pentru a beneficia de ajutorul de care are nevoie. Este un caz foarte grav, cred ca ar avea nevoie de niste sfaturi pertinente, trebuie sa existe o solutie. Eu iti multumesc anticipat.PS. Doamna Maria H. va doresc tot binele, sper sa existe o rezolvare favorabila cazului dvs.

      Ștergere
  20. Pe mine nu m-a refuzat dar,cu cine lasan baiatul!?Am explicat destul de clar! Va rig sa nu ma faceti mincinoasa! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  21. 21:42 ce usor e sa judeci. Tu esti Toma Necredinciosul.
    D-na are nevoie de un sprijin ,si tu o faci mincinoasa.
    Pai e frumos din partea ta.Nu trebuie sa faci nimic daca nu poti....dar NU JIGNI.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne ajuta!Multumesc frumos!Maria H

    RăspundețiȘtergere
  23. Oricum,am promis ca pe blogul Mariei nu am sa mai apelez!Nu am cuvinte ptr.persoanele care,m-au ajutat!Ma rog pentru toti si pentru cei care si-au batut joc de mine,bunul Dumnezeu sa le deschida sufletul si sa nu treaca prin ce trecem noi! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamne ajuta!Multumesc frumos!Maria H

    RăspundețiȘtergere