luni, 19 august 2019

LUMEA UNUI NOU INCEPUT ! CERUL S -A STINS !


                      16 August 2019,ora 5,18 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
            Un nou inceput !
             Acesta este un nou inceput!"

Clipă în care,am in faţa ochilor inchisi un Cer de noapte obisnuit:


Imagini pentru CER DE NOAPTEImagini pentru CER DE NOAPTE.
Brusc, dinspre Rasarit incepe a se stinge Luna de pe Cer, exact ca o lumanare s-a stins, apoi, se sting Stelele toate dintr-o data,asa precum am stinge lumina de la intrerupător.
Aceasta s-a intamplat pe jumatatea Cerului ,adica,toata partea dinspre Rasarit.
Cealalta jumatate de Cer,avea o stralucire ca de cristal,nu avea niciun fel de impuritati,iar culoarea Cerului de noaptea era de un albastru transparent.Pe noul Cer fratilor, a apărut o alta LUNĂ!
Noua Lună ,asezata pe Noul Cer ca de cristal, avea culoarea Soarelui,adica,un auriu stralucitor ,un auriu precum arata Floarea Soarelui.
Luna era pe jumatate ,iar partea taiata era indreptata spre Sud -Est.
Asa:
Imagine similară.
Doar ca era pe un Cer de noapte stralucitor si transparent,iar LUNA era perfect la jumatate si la vertical, iar culoarea de un auriu ca din Soare rupt.
Era un alt Cer,o alta Luna si un alt inceput.
Aud glas ,care spune asa:
              "Un Nou Început !
              Acesta este un Nou Început !"
Dragii mei, si vedeam un Nou Inceput al Lumii intregi cu un Cer imaculat,cu o Luna care arata precum Soarele la culoare, si cu o liniste interioara de care nu m-as mai fi despartit niciodata.
Un Nou Început fratilor,ne bate la usa.
Stiu ca e greu de crezut,dar acest Nou Inceput este foarte aproape,iar MANTUITORUL HRISTOS va fi cu noi,intru noi si va judeca atat viii cat si mortii, in NOUL ÎNCEPUT,în NOUL SĂU IERUSALIM ,numit Romania Duhului Sfant.
Sa ne rugam si noi dragilor, ca sa fim vrednici de acest NOU INCEPUT ,ca sa vietuim si noi in NOUL INCEPUT si sa ne bucuram de tot Lucrul Mainilor Lui Dumnezeu,sa ne bucuram de Gradina Maicii Domnului ,in Romania zilelor noastre.Amin!
                               Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. DOAMNE AJUTA ,SLAVA TIE TATA CERESC SI MAICUTII DOMNULUI !

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este dar cred că interpretarea dumneavoastră suferă. Nu dau alte informații și amănunte dar mai este puțin și veți avea parte de un nou început mai ales România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.01.de ce incepi sa spui cv apoi te opresti?spune -ne si noua ce ne asteapta daca bineintelrs stii cv!!

      Ștergere
  3. Isus a fost in Romania. In trecut in 2003. Mi sa arătat lam văzut.eu s cel mai mic om de pe terra.adică ca valoare.dar am avut acest har.mihai. de atunci il aștept in fiecare zi.cu drag si adevăr serv al lui mihai .El este mare eu un pumn de țărâna.România tara aleasa.19-08-2019. Nimeni nu ma crezut dar eu nu ma supăr.am spus adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Ajuta Doamne, Vino Doamne Mântuitorul Sufletelor noastre!!!
    Doamna Maria astept ca BUNUL Dumnezeu sa curme SUFERINTA POPORULUI român.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ar fii Doamne,un nou inceput in Romania....

    RăspundețiȘtergere
  6. mai este de asteptat un nou inceput-va veni sigur DUMNEZEU are planul lui-nu-l intreaba pe om-EL ESTE STAPANUL SI CREATORUL

    RăspundețiȘtergere
  7. Hristos in mijlocul nostru ! Este si va fi ! Acum si pururea si in vecii vecilor ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce doamna Maria, sa fie greu de crezut la cate se inampla? Este normal ca ceva se schimba iar noi asistam la noua schimbare! Schimbarile se vad inca de pe acum! Parca Dumnezeu doreste sa se dezvaluie toate nenorocirile din aceasta lume! Poate ca acest nou inceput o sa ne ajute sa evoluam mai mult, deoarece oamenii s-au afundat in lux si bunastare fara a se gandi si la ce urmeaza de fapt! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute sa ne luminam si sa fim protejati de toate cate urmeaza sa se intample, caci pana la noua schimbare treebuie sa se curete pamantul de tot ce este nociv! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere