marți, 6 august 2019

CINE NE CONDUCE DE LA COTROCENI ?


                            4 August 2019,ora 22,28 !

                             Dragii mei,

În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:
                "Totusi, vom vedea cine ne conduce de la Cotroceni ."
Dragii mei, până să vedem cine ne va conduce de la Cotroceni,vom vedea si vom trai multe zile in care ,ne va tremura inima in noi de ceea ce ce vom vedea si de ceea ce vom auzi.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului, ca sa nu se-ndeparteze de la noi păcatosii,ci sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa de oameni.
Pace si liniste sa ne daruiasca,Credinta tare si Iubire faţă de Aproapele nostru si faţă de DIVINITATE,fireste.
                            Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Consiliera Dana Varga il compara pe Iohannis cu Hitler pentru ca s-a pozat ca si el cu copii,cine va lupta cu el in turul doi am aflat din alta viziune Dan Barna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consiliera PSD a incalcat legea, deoarece jigneste un om fara dovezi. Si Dragnea s-a fotografiat cu un copil.Si Dancila si Ponta , chiar nu aveti putin obraz ?

      Ștergere
    2. Și cine câștigă?

      Ștergere
    3. 02:03, trebuia sa faca poze chiar in aceasta perioada atat de grea cand doua familii se necajesc si plang si cu ele odata toata Romania? Acolo in acele poze am vazut ca ride fericit.

      Ștergere
    4. https://www.stiripesurse.ro/foto---ce-face-klaus-iohannis--in-plin-scandal-la-caracal--poze-de-campanie-ale-presedintelui_1372218.html

      Ștergere
    5. 22.56 Daca a facut poze nu inseamna sa jignesti.
      Dancila a stat cu un stilist 2 ore ,in birou sa probeze taioare, chiar nu aveti masura ,voi psd-istilor ?

      Ștergere
    6. 00:44, o mare contradictie intre o Romanie care sufera din cauza acestor copile disparute si pe de alta parte fericirea ce razbeste de pe fața acestui domn care ride in pozele recent facute; se pare ca nu-l intereseaza necazul prin care trece aceasta tara.

      Ștergere
  2. Nu a-ti vazut cum hienele insetate il sustin pe Barna acum? Nici unul din ei, speram la cineva mai cu caracter si cu romanii

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti sefii de stat s-au pozat cu copii, Basescu chiar l-a lovit cu pumnul pe un copil fara sa raspunda de asta in fata legii. Proasta aia crede ca asa va atrage voturi pentru Dancila?. Atrage ura pentru Dancila pentru ca nu asa se face campanie electorala ci prin programe credibile de reabilitare a tarii pe care ei insisi au distrus-o. Sarmani nebuni din politica, la Socola cu voi!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate an07.31 dar iohanis pune mult pret pe emotii...el vrea sa creeze emotii in randul poporului ca atunci ai poate manevra mai bine dupa voia lui. O fi primit de la cineva lecti de psihologie...

      Ștergere
    2. Tehnici vechi de manipulare. Asta fac toti politicienii. Nu intamplator au consilieri care ii învață sa planga la comanda cu lacrimi de crocodil ca Basescu. Iohannis nu are deloc carisma si nu putea juca decat un rol de " domn neamț", mizand pe nostalgia acestui popor fata de nemtii care pun ordine in haosul romanesc.
      Romanii se cearta din orice si apar scantei. Au nevoie de cineva care ori e dictator ca Ceausescu si pune biciul securitatii pe ei, ori de cineva caruia sa-i puna in spinare toate problemele, in timp ce ei fac munca de mantuiala, dar salariul sa fie neaparat mare! Țara lui Dorel!De aici le vine si convingerea ca Iisus in Romania va veni😂😂. Cand ti-e lene sa te schimbi si sa schimbi lumea din jurul tau, visezi la cai verzi pe pereti. Nu observati? Barbatii romani vorbesc cu mult mai mult decat femeile. Pe la TV, pe net...Vorbe! Palavre! Trufie! Lene! Lipsa de empatie si de reactie in apararea celorlalti. Misoginism!Popor incapabil sa evolueze decat prin suferinta! Constient si de bunavoie evolueaza doar cei ce au iesit din programul de popor mioritic si iau atitudine, schimbă lucrurile in bine. Concret! Nu din vorbe mestecate pe net. Sunt oameni ce si-au pus viata in pericol ca sa urmareasca firul hotiei din paduri. S-au pus cu mafia! Acum, un numar mic de romani sunt hotarati sa mearga pe firul traficului cu copii si femei. S-au gasit cativa destepti sa lovească si in Cumpanasu. Asa cum au lovit si in George Alexander cand s-a pus impotriva sistemului ce rapeste copii. Unii muncesc sa construiasca, alții vin in urma ca sa dea cu toporul in tot. Evident, cei ce construiesc vor urca mult spiritual si se vor Mantui. Cei ce dau cu toporul degenereaza si mor la fel de morți cum au trait.

      Ștergere
  4. Trucurile germanofone ale lui Iohannis traficantul de copii ce s-a declarat urmas al organizatiei naziste Grupul Etnic German infintat de ministrul de externe al lui Hitler baronul Von Ribbentrop , pentru a devaliza fondul locativ al statului in valoare de miliarde de Euro cu complicitatea procurorului criminal de la Aiud Augustin Lazar care i-a clasat 47 dosare pentru imobile si terenuri si a judecatorilor dar si complicitatea sistemului de forta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne da sa iasa toate la iveala si sa se termine odata!!!

      Ștergere
    2. Anonim 09:18 în afară de gogomăniile astea cu scopul (după mintea ta) de a manipula altceva mai știi? Eu te-am înțeles postezi zilnic ca o mașinărie aceleași prostii la adresa lui Iohannis dar un om normal la cap se uită și la rezultat. Rezultatul este Iohannis pe primul loc în sondaje cu 41%. Și dacă ești cu mintea întreagă te oprești nu continui fără nici un rezultat. Sau îți place să te citești și astfel îți hrănești maladia?

      Ștergere
    3. Sondaje facute de sts? Normal ca asa -l scot pe hartie. Si ultimul taran stie ce a facut si face iohanis

      Ștergere
    4. An.09.18 sper ca ciesc comentariul tau si postacii platiti a lui iohanis!
      Felicitari pentru comentariu!

      Ștergere
    5. 16.28 bravo, ai mare dreptate. Din pacate, chiar autoarea blogului incita la ura impotriva presedintelui dar pretinde ca este crestina cu „multa dragoste”. Deci, despre ce vorbim?

      Ștergere
    6. 21.55 De unde visezi sondaje STS ????! Esti dezinformator si manipulator agentule psd-ist .
      SONDAJELE LE FAC INSTITUTELE DE SONDAJ, IAR REZULTATELE VOTULUI SE NUMARA DE O COMISIE !
      PSD manipuleaza.

      Ștergere
    7. 00:42, cel care manipuleaza esti tu.

      Ștergere
  5. Nici nu pot gândi ca nu este condus de altii, la cate gafe face,ori cum nu ii vrea bi ele ca numai la rau îl îndeamnă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iohanis va castiga ne-am saturat de PDS-RISTI urmasii comunistilor care confunda patrimoniul tarii cu averea personala. Au distrus tara ,acasa cu Pds-stii .Rusine sa le fie in ce grad de saracie a adus poporul Roman. Bravo Iohanis stai linistit da vei castiga .

    RăspundețiȘtergere
  7. cine ne conduce de la Cotroceni?-raspuns UE-presedintele este condus de acolo-face jocul lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.45 si voi al cui joc il faceti aici pe blog, al Rusiei, al PSD-ului,al infractorilor si analfabetilor din guvern? Atat de putin va respectati pe voi insiva incat sa va lasati condusi de niste borfasi analfabet cu tupeu care se numesc Guvernu Romaniei?

      Ștergere
  8. 16,26 Atunci sa-ti spun si altele ,cind Iohannis era primar la Sibiu spunea ca el nu tine audiente pentru ca vorbeste cu oamenii pe strada.
    Intr-o dimineata se intilneste cu Risti presedintele ranitilor de la revolutie si alti colegi ai acestuia care se pling de degradarea crucilor erolilor din cimitir comunal patronat de primaria lui.
    Iohannis nu spune nimic,nici la revedere se intoarce si pleaca in directie opusa,ei raminind perplexi privindu-i spatele.
    Aceiasi scena o povesteste CT Popescu ca a facut-o Iohannis lui Kovesi ,dar la Cotroceni de data asta.
    Lupul schimba parul dar naravul ba.
    Iar de faptul ca se ascundea la Sibiu dupa doua secretare ,exact asa face si acum cind de 4 ani nu a dat nici un interviu in vreun post dr televiziune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.48 dar cei din PSD pe care ii admiri si ii sustii, de cate ori s-au dus in strada sa vorbeasca cu potestatarii? Ba mai mult, i-au gazat, i-au batut si fugarit prin Bucuresti. Deci? Ce spui tu ca a facut Iohannis e floare la ureche pe langa ce fac infractorii din PSD.Apropos, au incetat cumva taierile masive de paduri? Nu! PSD-ALDE-UDMR conduce acum dar nici nu si-au batut capul sa puna capat acestor defrisari.

      Ștergere
  9. Altcineva-i castigator...

    RăspundețiȘtergere
  10. Acelasi lucru spunea acum doua seri la Tv si Basescu ca presedintele Iohanis nu a facut nimic din cea ce prevede obligatiile lui prevazute in Constitutie pe la articolul 80 pentru a ajuta la solutionarea crizei fetei rapite in Caracal

    RăspundețiȘtergere
  11. Pardon, eu cred ca a facut ceva Iohannis.STA ASCUNS ca de obicei si cind era la SIBIU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IOHANNIS este cel mai slab si mai neimplicat PRESEDINTE de la REVOLUTIE incoace,in problemele arzatoare ale Romaniei. Este foarte pasiv,iar cand incearca cineva sa-i spuna ceva raspunsul lui este: "Nu stiu si nu ma intereseaza!" .Acesta a fost si inca mai este pentru puţin timp,PRESEDINTELE ROMANIEI !

      Ștergere
    2. 21:32, esti tu slaba la minte.

      Ștergere
    3. 13:20, Maria are dreptate!
      Ala slab la minte esti tu.

      Ștergere
  12. Tot asa a facut Iohannis acum citeva saptamini cind la Chisinau au fost discutii pentru formarea noului guvern,Desi avem acolo peste doua milioane de romani el a lasat sa se implice in discutii doar germanii si rusii dupa vechea metoda de ruleta germano-rusa jucata Romaniei de Ribbentrop-Molotov.
    Este doar unul din multele acte de tradare a Romaniei facute de catre Iohannis

    RăspundețiȘtergere
  13. pt 6 august 22:11-vezi ca generalizezi!-eu n-am partid la care sa aderez -DUMNEZEU N-A CREAT PARTIDE-dar ai tupeu sa spui cuvinte jignitoare fara a cunoaste persoana-aici pe blog avem fiecare opinia lui-ce-a facut Johannis pentru tara lui?-concedii si vacante multe si VREA PARTIDUL LUI LA GUVERNARE-nu asa a spus?-si sa vezi taxe si impozite de nu le putem duce!

    RăspundețiȘtergere
  14. Da ride traficantul de copii facind poze pentru campania prezidentiala aratind ca nu-i pasa ca tara fierbe din cauza retelelor de traficanti de carne vie si a crimelor acestora de la Caracal si nu numai.

    RăspundețiȘtergere