joi, 16 mai 2019

ZĂPADĂ SI VISCOL PUTERNIC LA SUD -VEST !

                             16 Mai 2019,ora 6,07 dimineata !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                "Vaiii ce frig !
                  E iarna cu adevarat!

Clipă în care ,nu mai sunt in patul meu cu sufletul ,ci sunt pe o sosea la SUD -VEST, sunt imbracata cu o rochie cu mâneca scurta,fireste era vară. Brusc, incepe a ninge puternic si a viscoli puternic. Pur si simplu nu reuseam sa merg pe strada din pricina vantului care batea dinspre SUD spre Vest,Nord-Vest !
Era un ger fratilor ,de crapau pietrele.
Deci, in mijlocul verii, iarna se instalase violent in aceasta parte.
Ninsori,viscol ,îngheţ si vânt extrem de puternic.
Asa, ca in imaginile de mai jos :

Imagini pentru VISCOL IMAGINIImagini pentru VISCOL IMAGINIImagini pentru VISCOL IMAGINI.

Dragii mei, din păcate,vom auzi de o astfel de Iarna cumplita care ,va veni in mijlocul verii sau al toamnei calde.
Exact ceea ce am scris adeseori,schimbarea Polilor Magnetici, continuă.
DUMNEZEU S-a mâniat pe noi,deoarece ,suntem răi si neascultatori,suntem lipsiti de Credinta si de iubire faţă de Aproapele, jignim,injuram, ne urâm unii pe altii,aruncam cu piatra, etc etc.
Acum,vom suporta toate,pentru ca le meritam.
De nu ne vom indrepta si schimba in bine,toata mânia cereasca se va revarsa asupra noastra, a omenirii intregi.
Iata:

                   Noapte de 6 -7 Noiembrie 2017 ,ora 1,05 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor Cerul senin de ziuă care se deschide precum o cortina, iar aici, după Cerul nostru firesc ,vad dragii mei un alt CER,un CER in care este TRONUL LUI DUMNEZEU.

                         Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.

DUMNEZEU TATAL era tare trist si privea in jos spre Pămant,la noi Fiii Săi.
Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC tinea in Mâna Sa dreapta o sabie de lumină albba si stralucitoare foarte, sabie ce era pe jumatate băgată cu varful in jos, înspre Pămant,într-un nor alb si stralucitor.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC era in mijlocul unei Lumini albe orbitor de stralucitoare si statea asezat ca pe un tron nevazut. 
Avea Chipul precum Îl vedem noi in Sfintele Icoane,si era îmbracat cu vesminte alb- albastre .
Lumina Cerului Lui Dumnezeu alb -albastra îi acoperise si Mâinile SALE. 
DUMNEZEU TATAL fiind tare trist din pricina FIILOR SĂI care au uitat de El ,privea ingandurat spre sabia care statea deasupra noastra, daca s-o slobozeasca sau nu, pentru ca noi sa ne intoarcem la EL, la CREDINTA cea adevarata.
Aproape jumatate din sabie era prinsa in norul care ,statea drept asternut picioarelor TATALUI CERESC.
Prieteni dragi, sa îngenunchem în faţa SFINTELOR ICOANE si sa ne rugam TATALUI CERESC, PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare prada RAZBOIULUI care ne bate la usa.
Sa învatam fratilor a ridica ochii nostri si inspre CERUL SFANT, si sa multumim in fiecare clipă pentru faptul ca avem viata,ca suntem sanatosi, pentru ca avem familie si pe toti cei dragi langa noi.
Trebuie ca in viata noastra cea de toate zilele,s-avem si momente in care, sa simtim ca ne unim cu BUNUL DUMNEZEU si cu MAICUTA DOMNULUI in timpul Rugaciunii noastre.
Numai prin Rugaciune curata si prin dragoste infinita fata de DUMNEZEU si Maica Luminii, faţă de Aproapele nostru, vom putea ajunge la INIMA si la MILA LUI DUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de izbeliste ,nu va slobozi sabia din Mâna Sa dreapta ,ci ne va ierta, învelindu-ne inima si sufletul cu IUBIRE si cu multa DRAGOSTE Divina.
                                   Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Exact asta e problema,in plina incalzire globala a inceput miscarea axei polilor magnetici dar si geografici ,in acest caz polul Nord se deplaseaza spre EUROPA conform masurarii stratului de gheata care creste la polul Sud in partea opusa, meridianului O al Marii Britanii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta vreti voi sa credeti e inceputul pedepselor nimic alceva .

      Ștergere
  2. dragilor oricum nu mai conteaza gramatica daca nu ati vazut fantome si dragoni azi cind poua torential e prima captura pe un amait de telefon cred ca ati ramine cruciti si vati lasa de politica instantaneu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:57 vezi că ai la calculator două taste una de română și cealaltă de cuneiformă apasă pe cea de română că nu înțeleg nimic din ce scrii.

      Ștergere
    2. nu am decit clik

      Ștergere
    3. Anonim 22.57... Nu mai te lua de gramatica, chiar ai greseli gramaticale in text, corecteaza-le si dupa aceea te legi de gramatica altora.

      Ștergere
    4. poate 08:41 nam chef de corecturi

      Ștergere
  3. o aprop sa nu facei itrebari de filulet dela lam sters.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie Serb, tot asa esti?

      Ștergere
    2. draga peietrne 8:27 perescurtez ca miilene ca in franceza de 100 poate revii cu picoarele pe pamnt si nu ai vazut lumina ca nu apare pe orb si nu gasesti inrteupatorul la luminare sa vezi pe unde calci si iti cam rupi gitul in gropi ca nu ai vazut lampa nr5 cum te scoate din intuneric .o stai nu ai gaz lampant ? poate ti-e necaz ca ca-ti evoluat si nu ai ascultat ce rahat au mincat baietii aia in cargo destin ca pe trenul mortii nu-ti trebuie bilet poate gramatica lui davinci e dilema multidimenionala pentu cei care tot spra ca binele e facut in monetar caci va inselati si va amagiti singuri vinati cai verzi pe pereti mai bine sa stiti de ce ati mincat cafteala degeaba ca sa va dat cu seama ca a fost cu rost si nu v-ati itrbat vro data de ce? sa afli de unde vii . de te dai destept faci revolta iar de esti prost iei aminte si nu uiti de ce filozofia vietii a fost apa memoria botezului .

      Ștergere
    3. 21:25, pana una alta, tu ai o cireada de cai verzi pe pereti. Spor la alergat!

      Ștergere
  4. iainte sa vazut un chip si sub el scria cam 204 si inainte scrisese ceva de genu 33sdc
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/204/i-am-trimis-acum-in-lume-pe-profetii-mei/

    RăspundețiȘtergere
  5. oricum cea ce se vedea doar in negativ si cu filtru special

    RăspundețiȘtergere
  6. Dezvoltarea economica și producția au dus la poluarea care distruge pământul. Poluarea aerului sau poluarea apelor cu substanțe chimice sau cantități de deșeuri plastice. Poluarea aerului a dus la distrugerea stratului de ozon distrugere care a dus la schimbări climatice și la înmulțirea cazurilor de cancer. Se defrișează într-o veselie pentru material lemnos sau pentru construcția de locuințe. Anomaliile climatice se datorează acestei poluări. Oamenii distrug planeta iar planeta îi distruge pe ei. Acum după ce ai tăiat pădurea ai omorât animalele ai otrăvit apa și ai făcut aerul irespirabil ai să-ți dai seama că nu poți mânca sau respira bani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu nu e suparat pe nimeni, nu mai induceti idei din astea in capul credulilor. Dumnezeu ne-a creat asa cum suntem deci nu are de c sa fie suparat. Atata vaicareala inutila ca pe blogul asta nu am vazut nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16 mai 2019, 23:40
      L-ai intrebat cumva?
      Hai sa vedem daca se Mânie DUMNEZEU pe Fiii Săi:
      Necazul cel mare și mânia lui Dumnezeu sunt lucruri diferite
      https://moldovacrestina.md/necazul-cel-mare-si-mania-lui-dumnezeu/
      13 ian. 2017 - Este o diferență dintre mânia lui Dumnezeu și mânia antihristului ... Când vorbim despre „necazul cel mare” în contextul profețiilor se are în ..

      Mânia lui Dumnezeu
      Potrivit cu textul de la Apocalipsa 11:14-18, mânia lui Dumnezeu începe cu trâmbița a șaptea și se sfârșește înainte de venirea Domnului Isus cu cele 7 potire:

      A doua nenorocire a trecut. Iată că a treia nenorocire vine curând. Îngerul, al șaptelea a sunat din trâmbiță. Și în cer s-au auzit glasuri puternice, cari ziceau: „Împărăția lumii a trecut în mâinile Domnului nostru și ale Hristosului Său. Și El va împărăți în vecii vecilor”. Și cei douăzeci și patru de bătrâni, cari stăteau înaintea lui Dumnezeu pe scaunele lor de domnie, s-au aruncat cu fețele la pământ, și s-au închinat lui Dumnezeu, și au zis: „Îți mulțămim Doamne, Dumnezeule, Atotputernice, care ești și care erai și care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare, și ai început să împărățești. Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morți, să răsplătești pe robii Tăi proroci, pe sfinți și pe cei ce se tem de Numele Tău, mici și mari, și să prăpădești pe cei ce prăpădesc pământul! (Apocalipsa 11:14-18)

      Apoi am văzut în cer un alt semn mare și minunat: șapte îngeri, cari aveau șapte urgii, cele din urmă, căci cu ele s-a isprăvit mânia lui Dumnezeu. (Apocalipsa 15:1)

      Vedem că mânia lui Dumnezeu începe cu trâmbița a șaptea, care este a treia nenorocire vestită pentru locuitorii pământului:

      M-am uitat, și am auzit un vultur, care zbura prin mijlocul cerului, și zicea cu glas tare: „Vai, vai, vai de locuitorii pământului, din pricina celorlalte sunete de trâmbiță ale celor trei îngeri, cari au să mai sune”. (Apocalipsa 8:13)

      Dacă urmărim ce se întâmplă la potire, vom vedea că urgiile lor vor afecta tot pământul. La ultimul potir vor suferi toate cetățile neamurilor și Dumnezeu Își va aminti de cetatea Babilon ca să o pedepsească:

      Cetatea cea mare a fost împărțită în trei părți, și cetățile Neamurilor s-au prăbușit. Și Dumnezeu Și-a adus aminte de Babilonul cel mare, ca să-i dea potirul de vin al furiei mîniei Lui. (Apocalipsa 16:19)

      Din Apocalipsa 11 aflăm că mânia lui Dumnezeu va veni după ce se va începe necazul cel mare, fiindcă trâmbița a șaptea va suna peste cel puțin trei zile și jumătate după ce antihristul se va așeza în Templu:

      Cînd își vor isprăvi mărturisirea lor, fiara, care se ridică din Adânc, va face război cu ei, îi va birui și-i va omorî. Și trupurile lor moarte vor zăcea în piața cetății celei mari, care, în înțeles duhovnicesc, se cheamă „Sodoma” și „Egipt”, unde a fost răstignit și Domnul lor. Și oameni din orice norod, din orice seminție, de orice limbă și de orice neam, vor sta trei zile și jumătate, și vor privi trupurile lor moarte, și nu vor da voie ca trupurile lor moarte să fie puse în mormânt. Și locuitorii de pe pământ se vor bucura și se vor veseli de ei; și își vor trimite daruri unii altora, pentrucă acești doi proroci chinuiseră pe locuitorii pământului. Dar după cele trei zile și jumătate, duhul de viață de la Dumnezeu a intrat în ei, și s-au ridicat în picioare, și o mare frică a apucat pe cei ce i-au văzut. Și au auzit din cer un glas tare, care le zicea: „Suiți-vă aici!” Și s-au suit într-un nor spre cer; iar vrăjmașii lor i-au văzut. În clipa aceea s-a făcut un mare cutremur de pământ, și s-a prăbușit a zecea parte din cetate. Șapte mii de oameni au fost uciși în cutremurul acesta de pământ. Și cei rămași, s-au îngrozit și au dat slavă Dumnezeului cerului. A doua nenorocire a trecut. Iată că a treia nenorocire vine curând.(Apocalipsa 11:7-14)

      Ștergere
    2. Cum este ? Se mâniază DUMNEZEU pe noi cei care incalcam LEGILE SALE ?
      Eu zic ca DA ! DUMNEZEU nu vrea sa ne piarda Sufletul ,si-atunci ne trimite tot felul de necazuri si de suferinte ca sa ne amintim de EL, pentru ca EL este CREATORUL ! Cine spune ca DUMNEZEU e numai Bun si nu se mâniaza ,acela ori minte,ori habar nu are de SFANTA SCRIPTURA !

      Ștergere
  8. E veche: a fost in Slovenia !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imaginile sunt vechi !
      Se vede ca nu ai inteles nimic !
      Ceea ce eu a,m scris,urmeaza a se intampla !

      Ștergere
    2. 00:30, se vede ca nu ai habar de nimic.

      Ștergere
  9. in vest si nord-vest inundatii grave-si vor mai veni ploi

    RăspundețiȘtergere
  10. Totul se leagă de la sistemul HAARP folosit în ură de cei care conduc planeta din umbră pentru oamenii care populează acest pământ. Nu există încălzire globală ar fi o aberație sau schimbarea polilor magnetici.



    RăspundețiȘtergere
  11. Aoleu,tu anonimule,toti mai gresim,mancand liere,dar la tine este turn babel al limbii romane!Fa un efort, respectandu-te ca roman!

    RăspundețiȘtergere
  12. NEPAL-INDIA BORDER REGION
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/2/primul-mesaj-primit-de-la-mantuitorul-nostru-isus-cristos/

    RăspundețiȘtergere
  13. Inversarea Polilor Magntici este un fenomen natural nu are legatura cu Dumnezeu. Pe de alta parte noi oamenii ne-am inrait mult, cred ca Dumnezeu nu ne mai suporta. Mai este si a treia varianta - cineva manipuleaza vremea prin tot felul de experimente.

    RăspundețiȘtergere
  14. Partea superioara a unui mare Baraj din Texas-SUA,a cedat deversind in citeva zile 15 metri inaltime din apa barajului,fara victime-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 14.59 a 4 varianta, vremea preia starea unui om.( nu numai vremea, ci atomii in general )

    RăspundețiȘtergere
  16. da a nins in CORSICA SICILIA SI CROATIA-a fost frig ca iarna iar in BUZAU a distrus grindina culturile-meteorologii spun ca pana la jumatatea lui iunie vremea va fi capricioasa-a mai fost asa acum cativa ani=schimbari climatice grave

    RăspundețiȘtergere