luni, 13 mai 2019

O DISPARITIE A UNEI FEMEI SAU A UNEI FETE ??? POSIBIL SA FIE INGROPATA IN CIMITIR !


                                        13 Mai 2019,ora 23,05 !

                               Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor, vad inspre Sud-Vest un Cimitir si cateva persoane  (femei ,barbati )care aveau in mâna lor câte un hârleţ (cazma)si cautau un loc anume,probabil un loc mai proaspat sapat,ca sa sape acolo si sa caute pe cineva care a disparut.
Dragii mei,aud un glas care spunea asa:

                   "Am cautat-o si-n frigider!
        Am cautat-o peste tot si nu am gasit-o.
        Parca a înghitit-o pământul."

În aceasta clipă fratilor ,vad pana la 4 -5 persoane intr-un Cimitir, care aveau cate un hârleţ în mâna si cautau sa sape ,în speranta ca vor gasi pe cea pe care o cautau, si nu o gasiseră pâna in acel moment.
Din păcate,Prieteni dragi, vom auzi de o descoperire macabra; de un cadavru ascuns in Cimitir,ingropat in Cimitir.
Este vorba de o femeie,sau vreo fată,fetiţă,etc.
Aceasta persoana este cautata si nu a fost gasita. Asa cum mi-a fost aratata imaginea si avem si Mesajul,persoana nu s-ar mai afla in viata,ci este ingropata intr-un Cimitir la Sud -Vest.
Cine este si de ce a fost ucisă, DUMNEZEU ne va descoperi si Maicuta Domnului.
                         Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




             

26 de comentarii:

  1. A murit Dl. Ioan Istrate ...

    https://www.youtube.com/embed/HDVc7-uaODA

    Dumnezeu sa-l odihneasca in randul dreptilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetita de 6 ani disparuta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Fereste si Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot acum dau si condmnarea pentru Avril Lavigne va avea de executat 1000 de ani in iad la chinuri grele...are posibilitatea de a reduce la 300 de ani minim de chinuri daca reuseste sa indrepte din greselile ei.pedeapsa este definitiva si din punctul prifetiilor i va executa pe toti 1000 de ani in chinuri.
    Am jurat pe Dumnezeu si pe cele 10 porunci ca asta este adevarul si pedeapsa este adevarata si dreapta si nu va fi schimbata de nimeni de acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SFANTA TREIME sa te lumineze,poporul Roman,este satul de vrajitori adica profeti mincinosi,ei doresc cu adevarat persoane,care sa-i ajute sa scape de intunericul din sufletele lor,au trait de stul in minciuna,acum doresc oameni simpli si cu frica de DUMNEZEU,sa creada din toata inima lor,ca acele persoane cu adevarat le pasa de suferinta lor.Sa terminam cu minciuna in Romania,nu mai merge cu vrajeala,pacaleala,manipularea in masa,sa mintim poporul cu televizorul sau cu internetul.POPORUL,se trezeste si crede cu adevarat in SFANTA TREIME,si SFANTA FECIOARA MARIA.
      DUMNEZEU,sa ne lumineze sa vedem numai drumul cel drept catre lumina.

      Ștergere
    2. Arhanghele, toate ca toate, dar ce ai de impartit cu biata Avril Lavigne ? In afara de faptul ca e o femeie frumoasa si o cantareata talentata ( care probabil nici nu stie de existenta ta ), de ce ti s-a ''pus pata '' pe ea ? O doreai de nevasta si ea nu si nu ?...

      Ștergere
  5. Arhanghele,pe ce limba vorbesti matale breee, ca eu nu inteleg ce spune mintea dumitale?Presupun ca dumneata chiar crezi ce indrugi acolo dar incearca sa adaptezi spusele la nivelul meu,arhanghel crezandu-te, ai pute-o face! Ce zici,incerci sa comunici cu pamantenii?
    MIE MI SE PARE CA ESTI DE PARTEA CU MINUS,ADICA ARCHON NICIDECUM ARHANGHEL.E DOAR O PARERE...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Archonii au pretentii uriase de la Dumnezeu. Din cauza trufiei. De aceea au si căzut. Trufia e piatra de moara legata de picioarele noastre.
      Nu ma mai miră nimic...Am vazut atatia ciudati pretins spirituali, incat Romania chiar devine un turn Babel.
      Chiar si organizarea in ierarhii a masoneriei este un fel de incercare de a ajunge la Dumnezeu cocoțați unii pe umerii celorlalti. Mantuirea este individuală si este riscant sa aderi la un grup. Nu stii niciodata de cine este controlat liderul. In cazul masoneriei, cel din varf. Pe care probabil cei de pe nivelurile inferioare nici nu il cunosc. E " ocultat", ca in cazul mafiei.

      Ștergere
    2. D-na Maria, nu înțeleg de ce dați drumul la mesajele total aberante ale "arhanghelul", oare cine să-l creadă când spune ca"Dumnezeu e un mincinos"etc...

      Ștergere
    3. Silvia nu trebuie sa creada nimeni caci pedeapsa va bate la usa.din punctul meu de vedere Silvia sa-ti fie rusine pentru ca ai pus pe doamna sa sterarga adevarul...in fine nu-i nevoie sa adaug ceva in plus...pentru cuvintele tale vei plati curand.pot jura pe Dumnezeu ca tot ce scrisem era adevarul si nici in Cuvant de la mine fara ca Dumnezeu sa-L recunoasca.puteti sa puneti sa stearga 7000 de persoane ca tot ce scriu este scris in cartea sfanta care va fi coborata din cer o noua biblie scrisa de Dumnezeu. Toate cuvintele pe care voi le stergeti vor fi scrise in veac de veci caci pamantul asta va trece voi la fel insa nu si cuvintele mele pe care le stergeti.

      Ștergere
    4. 16.17 nici eu nu inteleg de ce da drumul la mesajele tale.

      Ștergere
    5. Si ale lui si ale celei de la 12:35...

      Ștergere
    6. ARHANGHEL MIKAIL14 mai 2019, 16:38
      Chiar daca nu-mi scria Silvia,euaveam de gand sa-ti sterg multe dintre Comentarii. Nu este posibil sa-l faci pe DUMNEZEU mincinos si lenes. Vreau doar cuvinte civilizate si fara jignirii si injurii la adresa LUI DUMNEZEU ,a MAICII DOMNULUI si a noastra . SILVIA,doar mi-a amintit ,si chiar îi multumesc. Nu stiu la care DUMNEZEU te inchini,dar cu siguranta nu la DUMNEZEUL tuturor crestinilor; altfle nu L-ai face mincinos si lenes,etc.etc.

      Ștergere
  6. http://mayhem.ro/atingi-visul?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mayhemro+%28Mayhem.ro%3A+Dezvoltare+Personala+%22Pe+Bune%22%29

    Stii de ce nu-ti atingi visul? Pentru ca ascunzi sub pres tot ce ai nevoie sa traiesti ca sa ajungi acolo.

    Nu-i poti controla pe ceilalti, cum te trateaza si se poarta cu tine. Tot ce poti controla e reactia pe care o ai la ceea ce ti se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu uiti un lucru cine te-a mintit odata o face din nou...un caracter nu se schimba usor...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum or umbla astia liberi, greu de inteles..

    RăspundețiȘtergere
  9. Arhanghele,esti chiar haios in balmajeala ta,apreciez stradcuinta ta dar mintea ta crede ca pare coerenta,dar nu e deloc.Asta ca sa stii cum esti perceput,caci pare ca nu esti constient.

    RăspundețiȘtergere
  10. Spunind o rugaciune nu schimbi viitorul ci il implinrsti. Viitorul nu sint asteptarile omului despre viitor ci cuprinde si surprize stiute doar de Dumnezeu si cei care pot vedea viitorul marii profeti etc.
    Viitorul nu e o plastilina pe care o pot modifica oamenii. Si nici ingerii ci soarta omului si a omenirii a tuturor fapturilor a intregii Creatii o stabilesc si o pot corecta pe ici pe colo doar instantele divine superioare. Planul general insa este semnificat de semnificatorii astrologici lucru spus biblic prin faptul ca luminariile arata omului vremurile. Iisus pe buna dreptate a certat astrologii din Israel pt ca nu au reusit sa ii afle vremea venirii pt ca daca nu erau doar un soi de sarlatani si ar fi fost interesati de subiect ar fi putut. In Israel nu pre existau astrologi adevarati cu deontologie si aplecati continuu catre studiu fiind un domeniu vast in care inveti ca si in medicina toata viata in care se face si cercerare cazuistica pt dezvoltarea domeniului ca si medicina pe ramuri astrologice si sisteme astrologice.
    Psihologia indeosebi jungiana si adleriana are f multe in comun cu astrologia in privinta cunoasterii de sine dar si cu cea esoterica despre sistemul de chakre. Si azi avem nevoie mai mult ca oricind de cunoastere de sine tocmai pt ca ne ajuta sa vedem erorile ca sa ne pute corecta si sa fim mai atenti pe viitor. Un om prevenit face cit doi. Cunoasterea de sine si a mersului real al lumii dincolo de aparente si propagande mincinoase merge mina in mina cu Dumnezeu pt omul intelept. De aceea doar cei intelepti vor pricepe dupa cum scrie in Daniel 12 . Intelepti in ambele sensuri.
    Acea prunca despre care lumea nu cunoaste este tocmai cea al carei nume este desavirsire care va aduce cunoasterea in tot adevarul venirea cu trup a Sfintei Sfintelor adica Duhul Sfint care nu ar trebui hulit Dumnezeu insusi care a promis ca va locui in Sion si ca isi va arata slava si sfintenia in ochii tuturor popoarelor cind va turna urgia tocmai pt a sti popoarele care nu stiu ca este Dumnezeu trimis de Dumnezeu. Iar cunoasterea in tot adevarul nu e partinitoare ca doctrinele si dogmele actuale care isicauta nid in papura cu ura una alteia ci e o lege mare si mareata care are toate adevarurile inclusiv despre astrologie Ayurveda chakre reincarnare sortii divini vindecari harice daruri ale Duhului Sfint etc etc oricit de eretice par unora care nu au cercetat inca toate pt a pastra ceea ce este bun ci mai degraba pt a gasi diferente si noduri in parura cu care orbesc pe altii mai orbi ca ei. Si ura si dezbinarea crestd incit fara a veni Dumnezeu insusi noi nu o putem scoate singuri la capat. Desigur ca vor lupta orbeste iar contra Sa dar acum fiind Judecata ei vor muri fiind de invatatura restului salvati. Adevarul va ramane ascuns si necrezut de cei nescrisi pe care Dumnezeu vrea sa ii piarda de data asta fiind mantuiti abia dupa milenii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se spune ca imparateasa Atlantilor este intrupata in Romania ,si va iesi la lumina cand va dori Sfanta Treime.Tot despre Ea se spune ca va conduce Ierusalimul Cel Nou in noua imparatie milenara. Fericit Popor, Fericita Romania ! Romania va fi Proslavita !

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe tema celor doi Arhangheli ..in anul 1922 in ortodoxie a venit o revelatie care spune ca cei doi Arhangheli vor fi legati pina la Judecata. Fara alte detalii talmacirea fiind intuitiva etc. Raspunsul din alta revelatie ulterioara este ca in locul lor se va ocupa Dumnezeu insusi.
    In acelasi an sau in primele luni din 1923 in islam in ramura islamica din Turcia a venit la fel o revelatie de la Iisus dimpreuna cu Mohammed si Fecioara Maria despre cei doi Arhangheli care insa detaliaza spunind ca de atunci inainte pina la Judecata nu va mai exista nici o revelatie sau calauzire din partea celor doi Arhangheli pina la Judecata ci orice duh care va pretinde de acum in colo ca este unul din cei doi Arhngheli va fi un duh de inselare al lui Sheitan iar cei care vor asculta de el parind a spune numai lucruri bune si de ajutor vor fi blestemati si vor merge catre pierzare.
    Anul 1922 si 1923 intimplator sau nu coincide cu vremea profetita de Mohamed in Hadite a venirii lui Mahdi ultimul Mare Imam si al 12 lea al islamului care va avea toate puterile divine va face Judecata si va aduce pacea restaurind islamul pe care il va uni cu toate religiile intte alte lucruri exprimate rezumativ necesare recunoasterik ulterioare. Mahdi ca termen poate fi tradus nefiind musai numele real dar in general mai este acum numit si Imamul ascuns pt ca scrie si ca o vreme va ramane ascuns fata de lume prin lume cu exceptia citorva calauziti care nu vor face vilva. Deci se va autoprezenta la momentul respectiv. Singura succesiune islamica a marilor Imami care a ajuns la 12 este cea interioara ramurii sufismului din Iran sufi in care zilele trecute au avut parte de un macel armat din partea gruparilor extremiste
    Mai exact este singura traditie de imamat in care trebuie dat examen de sfintenie desi azi titlul de Mare Imam nu mai are prerogative esentiale.
    Iar pt al 12 lea conf. profetiei exista un examen f greu imposibil de trecut de oricine altcineva. Examenul pt al 12 lea a fost dat la 21 Apr. 2009 iar seful comisiei a anuntat doar ca examenul a fost trecut si ca prezentarea ii este rezervata persoanei rrspective cind va crede de cuviinta.
    In crestinism mai exista bine pastrate la sectiunea Uz intern pt cercetatorii eschatologi multe profetii seculare si actuale inclusiv in curs de centralizare iar despre cei doi Arhangheli exista o anumita identificare cu Ilie si Enoh si nu numai asta insemnind si ca ei nu sint musai doua spirite ingeresti diferite ci parti ale caracterului desavirsit care impreuna formeaza un intreg sau o parte intreaga incit ei doi sa fie una. In plus este vb. de doua veniri ale lor in veacul Judecatii intai ca cei doi martori martiri si apoi ca cei promisi.
    Ca martiri au trait murit si inviat cu ridicare la cer etc musamalizate mediatic in afara granitelor in 1910 Iraklyon Creta. Lucru stiut de toata Grecia ortodoxa si toti Episcopii unii preoti si calugari unii turisti in Grecia ,revelati sau prieteni ai unor greci etc.
    Despre venirea a doua revelatii ruse de incredere spun ca ei sint rusi si asa e. Unul fiind in ortodoxie iar Mihail nu. Iar misiunea indreptarii relatiilor copil parinte au unor persoane din Ierusalim a fost deja implinita dar nici in cadrul mozaismului ci a cetei sfintilor Sionului in curs de gestatie discreta la adapostul incredibilului.
    Si aceste adevaruri vor fi popularizate tot la darea in vileag. Desi spun tot profetii ruse dupa ea fiind negata majoritar va urma o falsa dare in vileag mai credibila dar hulitoare de care se va folosi si falsul Iisus principal ca semn fals necesar al venirii lui false.

    RăspundețiȘtergere
  13. si unde se afla fetita disparuta?cine are viziuni sa spuna

    RăspundețiȘtergere
  14. a disparut o femeie luata de o viitura-s-a spus la stiri azi 19 mai

    RăspundețiȘtergere