duminică, 12 mai 2019

GALATI ! FURTUNA GROAZNICA LA GALATI !


                                  11 Mai 2019,ora 5,03 dimineata !

                                     Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori de zi ,aud glas care spune asa:

            "Galati !
           Vrei nisipul Judetului Galati ?

Iar un alt glas îi raspunde :
              Da !"

Clipă în care,vad o imagine cu orasul Galati, o imagine senina,frumoasa,asa precum ar fi o fotografie facut cu o drona.
Dar,intr-o secunda totul se intuneca, si din orasul cu Cer senin si frumos,totul devine ca o ceata groasa gri inchis, cred ca erau si ploi si vant, totul se transformase in noapte cumplita din pricina furtunii dezastruoase care incepuse.
Dar ce legatura are cu nisipul din judetul Galati,eu nu stiu.
Iata dragilor si o Informatie precisa, dar din păcate,trista.
Sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa fim sanatosi si sa avem putere ca sa le ducem pe toate cate urmeaza dragilor. Căci .va asigur dragilor, ca urmeaza multe,multe tare,si deloc bune.
Avem nevoie de Rugaciune fierbinte si multa,catre MAICA DOMNULUI si catre PREA SFANTA TREIME ca sa putem face faţă.
Am atat de mult si de multe de scris,incat ,nu mi-ar ajunge o zi si-o noapte intreaga ca sa ajung la zi cu Evenimentele.
Incerc sa le scriu in ordinea prioritatilor !
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












                 





11 comentarii:

  1. Doamna Monica dumneavoastra stiti macar luna in care va fi rapirea bisericii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rapirea Bisericii sau a Sfintilor,va veni in ultima zi a existentei omului si pacatului pe Pamant la Armaghedon la Sfarsitul Necazului de 7 ani,la A Doua Venire A Domnului Iisus la Judecata Finala a viiilor si a mortilor cand suna Ultima Trambita,a 7-a a Lui Mihail,cand Iisus va aseza dreptii de-a dreapta pt viata si bucurie vesnica si pacatosii de-a stanga pt moarte si pierzare vesnica!

      Ștergere
    2. Anonim 02:17 nu da pot să-ți spun luna în care a fost răpirea din Serai sau răpirea fecioarelor.

      Ștergere
    3. Aprilie 02:17 ,aprilie este luna venirii lui Iisus la Bucuresti.

      Ștergere
  2. Doamna MARIA HANDIC are nevoie de ajutor financiar pentru a putea continua terapia atat de neceasara pentru vindecare.
    Cei care doresc, pot si vor sa o ajute, acesta este contul bancar al doamnei:
    RAIFFEISEN BANK
    RO72RZBR0000060011810593

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. In Biblie scrie in macar doua contexte de rapire dar nu de a bisericii si in realitate e vb de doua rapiri una ptconvertirea discreta a primilir alesi din partea tronului Cineva coborit promis. Si a doua pt intimpinarea la venirea cea vizibila a lui Iisus cind este scos de Cineva din anonimat.
    Cineva este fosta prunca acum revenita teofanic ca Phoenix din propria cenusa.
    Pina la venirea vizibila pt toti Iisus e prezent revenit dar nu se arata decit unora si nu lumii. Intimpinarea inseamna ca El vine la noi ca parte a Imparatiei promise a cobori care fusese vestita si propovaduita din ziua cintarilor in Sion zi mare de anuntare a prezentei Judecatii etc.
    Evanghelia Imparatiei propovaduita din Matei 24.14 inseamna tradus si talmacit corect propovaduirea vestii bune despre Imparatia promisa venita. Adica despre venirile divine promise.
    Ziua aducerii la Bucuresti a lui Iisus revenit in fata Sa pt ane fi pezentat Iata.L va fi in simbata Pastelui dupa urgie adica 2020. Iar cintarile fericitilor din Sion in ziua trista si greu apasatoare a anuntarii Judecatii catre toti locuitorii ar trebui sa fie in jur de 18 sau 19 luna asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate este vorba de articolul anterior doamna Maria care era cu o furtuna de nisip.
    Doamne Fereste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am scris eu de multe ori aici ca jud. Galati va fi afectat !!! Multe postari mi-au fost cenzurate !!! Probabil Maria Ghiorghiu nu suporta adevarul ci concurenta ...
    Sunt multe pacate in acel judet !!! ... si unul dintre ele e pacatul minciunii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe judete sunt afectate. Minciuna e generalizata, pentru ca ADN-ul omenesc este strambat intentionat. Cand se stramba ADN-ul spiritual, învățând oamenii sa fie reci la inimi, strambaciunea coboara si in corpul fizic. Omul scoate pe gura doar minciuni, este tulbure, gandeste tulbure si nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul lui. Ia decizii proaste ce-l duc din ce in ce mai jos. Devine urit si la chip. Animalizat.
      Orasele din toata lumea, nu doar din Romania, sunt "in vortex". Energetic, sunt cazute in haos. De aceea nimic nu mai functioneaza cum trebuie. Cei ce ar trebui sa ne conduca nu mai au capul limpede si iau decizii proaste. De genul: ornamente kitsch de Craciun, cu beculețe ce ne agreseaza si lipsa de bun gust. In loc sa foloseasca banii pentru reimpaduriri, parcuri mari in orase si educarea inclusiv ecologica a romanilor. Educatia spirituala a dat greș din motive de lipsa de Modele autentice pentru copii. Una este sa spun: " Sunt credincios", alta este sa-i arati copilului prin fapta ta ca esti credincios. Gen preotul Mihail Jar, Model autentic, impreuna cu măicutele ce se ocupa de orfani. Sau alti preoti cu Har.
      Daca nu ii arati copilului asta, te va considera mincinos si nu te va mai respecta. Acesta este si motivul pentru care multi tineri devin atei. Modelele proaste ii indeparteaza de Dumnezeu, pentru ca ei suprapun pe Dumnezeu peste imaginea mamei, tatalui, profesorului, preotului. Daca toti acestia ii dau semnale proaste cand vine vorba despre lucruri concrete ce tin de manifestarea credintei in planul fizic, tanarul ori devine ateu, ori merge spre grupuri spirituale ce fac si voluntariat. Nu doar propovaduiesc credinta in Dumnezeu.
      Nu intotdeauna aceste grupuri sunt dezinteresate. De multe ori, au interesul de a-si creste puterea atragand tineri. Ca grupul yoga al lui Bivolaru.
      Asa functioneaza toate sectele: puterea unui grup este data de numarul mare de adepți. Asa isi pierde Romania tinerii, viitorul țării...
      Politicienii nostri sunt nespirituali. Nu au nici macar frica de Dumnezeu. Ce sa mai zicem despre rusine sau, forma suprema a credintei, Iubirea fata de Dumnezeu. Cand comparam lumea in haos in care demonii si-au bagat mereu coada, cu perfectiunea Creatiei din natura, nu avem cum sa nu-L iubim pe Dumnezeu! Am fi nu doar nerecunoscatori, dar si sinucigasi. Oricat de bogati ar fi cei ce trag sforile prin lumea asta, nu ne pot oferi ceea ce Dumnezeu a creat.
      Creatia este Vie.
      Omul degenereaza, orasele cad in haos, sistemele nu mai functioneaza coerent, apar crizele economice si frustrarile oamenilor saraciti intentionat dau nastere miscarilor ultranationaliste sau fundamentaliste. Urmeaza razboiul si tot ceea ce satana iubeste mai mult: ura, dezmățul, pedofilia, homosexualitatea, lipsa de bun simț.
      Cam asa stau lucrurile prin lume...

      Ștergere
    2. La ce păcate va referiți?

      Ștergere
  6. Maria Aurelia-de parca noi nu stim ce scrii!-doar ca suntem creati diferit-da-ti silinta sa schimbi lumea si atunci ai felicitari de la toti-noi suntem neputinciosi in fata atator greutati si cataclisme-LASA CRITICA SI CONSTRUIESTE

    RăspundețiȘtergere